Sorgligt men sant...



Jag har tagit beslutet att sluta blogga helt nu, jag kan inte ge bloggen den tid jag vill och inte heller skriva vad jag vill längre. Jag har inte heller lust eller motivation till att forsätta driva den och den lilla lediga tid jag får över behöver jag använda till annat. Jag har gett er en del av mitt liv i bra många år nu, men nu känner jag att det räcker. Jag vill inte längre dela med mig av mitt privata eller någonting annat heller för den delen. Jag kommer fortsätta leva som jag gör och se min älskade son växa upp och bli en egen individ. Förhoppningsvis kommer jag och Mario vara tillsammans livet ut, om inte så får jag se vad framtiden har att ge. Just nu är jag i alla fall lycklig och det är det ända som betyder något. Bloggen kommer så småning om vara en rolig del att titta tillbaka på framöver, så raderas gör den inte...

Jag hoppas ni respekterar mitt beslut och jag önskar er all lycka i världen mina fina bloggläsare. Kram på er från oss ♥


Girls evening!



Snart bär det av till Annelie å Mickis för mys med brudarna, så här såg det ut sist vi hade tjejkväll. Fast bara tjejer blir vi la inte, Milo ska ju med. Han har det bra han, haha!


Babyclothes!





Spontanshoppade lite till Milo idag, två bodysar och ett par byxor. Jag älskar att handla barnkläder, det finns så mycket sött å ballt att handla. Skulle jag få, ja då skulle jag nog shoppa ihjäl mig!


Katrinplommon = BLÄÄÄ!



Milos miner han gjorde igår när jag gav honom katrinplommon va fan obeskrivliga, gud vad jag skrattade! Av att döma från bilden så kan ni ju gissa er till att han INTE gillade det och spottade ut det mesta. Känner mig nå jävligt elak då jag måste tvinga i honom det idag igen, men han är hård i magen så jag har tyvärr inget val. Hoppas bara han sväljer skiten idag så att det gör nån effekt. Mammas lilla krake! Senare ska vi till Annelie och Mickis, alla brydar ska samlas å säga hej då till våran kära Adina som åker till Kreta imorgon. Så det blir pizza och en jäva massa snack som vanligt ♥


Sleepytime!



Min lilla busunge ligger å sover så sött i sin säng och jag funderar på om jag ska inta min snart eller vara vaken ett tag till? Egentligen borde jag gå å lägga mig tidigare om kvällarna, helst när Milo somnat. Men jag är en natt person och hatar att lägga mig tidigt. Det slutar ändå med att jag bara ligger å glor i mörkret och tänker för mycket på allt möjligt. Däremot krockar mina sömnvanor med alla dessa tidiga mornar, det är galet att jag klarar av dagarna på så få timmars sömn. Vem vet, kanske har jag blivit van? Men det känns kan jag säga, hela min kropp är helt utmattad. Under dessa stunder är jag glad att det finns en jävla massa kaffe här hemma, min nya drog. Eller nya och nya, jag har alltid varit en kaffemänniska. Bara det att mängderna har ökat markant de senaste månaderna. Men tack, tusen tack till dig, du som uppfann kaffet. Eller ska jag säga koffeinet?


Barn måste vara det bästa som finns!



Bästaste Adina var nyss här å tog en fika med mig, har saknat henne! För er som undrar så jobbar hon som reseledare utomlands vilket innebär att man inte alls träffar henne ofta. På lördag åker hon igen, sen ses vi nog inte först i sommar nån gång. Men det är roligt att folk följer sina drömmar, jag har ju följt mina. Min dröm var ju att bilda stor familj, visserligen hade jag inte tänkt göra det vid den här åldern men va fan, ingenting blir som man tänkt sig eller hur? Det är nästan bara ett plus i kanten att det skedde tidigare än jag planerat, särskilt när jag vill ha tre små knoddar till. Nu tappar nog hälften av er hakan, "vill hon verkligen ha fyra barn"? Å ja, det vill jag! Nästa kommer däremot inte först om två-tre år, jag vill liksom hinna jobba lite innan. Helt ärligt så saknar jag arbetslivet och den där sociala biten! Men innan 30 så ska jag ha hunnit avla klart alla mina barn, det är i alla fall tanken. Sen hur det blir, ja det vet man ju aldrig...

Hur många barn vill ni ha?


Morning morning...



Morsning korsning i stugan! Sovit gott? Det har jag! Nästan för gott, för jag ville inte gå upp imorse. Men eftersom det är Milo som bestämmer mina sovtider numera så var det bara att gilla läget. Men jag piggnar på mig ganska fort, en kopp kaffe bara sen är jag fit for fight igen. Just nu går Milo runt i sin gåstol å försöker dra ut korgen med alla hans leksaker, han vet vad han vill ha den killen och bestämd är han också! Vad kan jag säga? Han är sin mamma upp i dan!


Jobbiga nätter, hemska minne, försvinn...



Jag hoppar i säng nu, känner hur både tröttheten och en jobbig jävla huvudvärk smyger sig på. Hoppas jag slipper mardrömmarna inatt, dom börjar bli jobbiga nu. Egentligen vet jag varför jag får dom, det har med mitt undermedvetna att göra, mitt förflutna. Det händer alltid vid den här tiden på året... Kan ni förstå att den 29 mars var det fem år sen den värsta natten i mitt liv utspelades? Fem år är lång tid, men minnena sitter kvar som om det var igår. Jag undrar om det någonsin kommer släppa?

Ni behöver inte fråga vad det handlar om, jag har skrivit en del om det i ett inlägg på min gamla blogg som ni kan läsa
här. Däremot har jag inte skrivit ner exakt vad som hände, mycket på grund av att det river upp allt för djupa sår. God natt...


Uuueh!



Den här äckelpottan tog sig nyligen friheten att rulla i något jävligt äckligt på sista promenaden. Fråga mig inte vad det var för något, för helt ärligt så har jag absolut ingen aning. Fast det är nog lika bra, "det man inte vet mår man ju inte dåligt av liksom". Ni kan nog gissa att det blev ett bad för honom det första vi gjorde när vi kom in! Under såna här tillfällen är det skönt att han är så liten, jobbigt läge om han hade varit i Dizzans storlek! Nu är i alla fall min lilla råtta ren igen, däremot är han inte speciellt glad på mig just nu. Men efter lite gos i soffan så ändras det nog ska ni se, om inte annat kan jag ju alltid muta honom med godis.


Det är ofattbart vad jag älskar den här lilla plutten!



Seriöst, den här ungen får mitt hjärta att smällta. Han utvecklas och gör framsteg för varje dag som går, idag har han tex börjat blåsa med läppar å tunga så dreglet flyger å far åt alla håll å kanter, men lika söt är han för det. Han går runt med sin gåstol till sin lekkorg och tar det han vill ha och han har börjat nynna innan han ska somna. Egentligen är det svårt att förklara allt, man måste liksom uppleva alla dessa små "nya" saker han hittar på för att förstå. Ni som redan har barn hajjar säkerligen vad det är jag menar. Men fy så roligt det är, det ska verkligen bli underbart att se denna lilla människa växa upp och få en alldeles egen personlighet.


Well, my bad!



Brollan å Blubban dök över å gjorde käk åt oss bara så där, det va en riktig trevlig överraskning! De blev ugnsbakad kycklingfilè med rödlök, bulgur och tzatziki. Riktigt gott var det i alla fall! 

Det va vell värst vad ni ska vara petiga då! Klart som fan att det är oreo´s reklam som säger så där. Skulle bara kolla om ni hängde med i svängarna, höhö! Ne men skit samma, det de hela handlade om var att jag och Mario skratta lika mycket varje gång man hör "doppa, vrid, slicka". Sen vad fan det är för reklam kvittar, det låter lika roligt för det. Haha!


I heart my washmachine ♥



Milo sover fortfarande och jag har fikat klart, nu skulle en powernap sitta fint. Men jag vet att Milo skulle vakna precis innan jag somnat (som vanligt), så det är ingen ide. Istället ska jag nog ta tag i tvätten och försöka plocka iordning lite här hemma. Här ovan har ni våran nya tvättis, jag är super nöjd med den nu när den fungerar som den ska. Men den är det nästan roligt att tvätta jue, mehe!


"Doppa, vrid, slicka"



Jag och Milo har varit iväg hela förmiddagen (inlägget innan va tidsinställt). Först blev det en tripp till centrum med Malin å company, efteråt tog vi en fika hemma hos henne och sen blev det en prommis med alla hundarna. Fan så härligt väder det är, den som inte är ute nått idag är fan galen! Nu är vi i alla fall hemma, Milo är jätte trött å ligger fortfarande å sover i vagnen. Jag ska njuta av tystnaden med min kopp kaffe och dessa goda ballerina kakor. Ja jag vet, jag är en riktig liten gottegris!  By the way, har ni sett reklamen för dessa? "Doppa, vrid, slicka", jag och Mario garvar lika mycket varje gång, haha!


Bättre sent än aldrig!



Detta är vad ena paketet innehöll, hela 32 olika sminkpenslar från MAC. Om jag är nöjd? Det kan du ge dig fan på!





Jealous? You should be!


Tröttmössesnack...



Nu går vi och lägger oss, eller Milo sover redan sen flera timmar tillbaks. Så jag går och lägger mig, dom andra sover dom också. Den här bilden är inte ens från idag utan den togs igår, but whattaheck! (Är det ens ett ord?) Skitsamma! Jag fastnade helt enkelt inte på bild idag, fast jag har inte ens testat men ändå. Not much to see, en osminkad Nattis med en toffs mitt på huvudet typ. Ser ungefär ut som jag gjorde när jag vaknade imorse, för den här dagen har verkligen gått ut på att inte göra någonting typ. Det mest ansträngande var vell en långprommis med hundarna, men annars har det bara varit slappa på soffan som gällt. Bortsett från all lek och bus med Milo såklart, fast det är ju bara skoj! Ja just det, än så länge har han inte fått nå utslag av morotspuren, hoppas det håller i sig! Föresten, ni som vet. Hur länge ska man hålla på med smakisar egentligen?

Ne, sängen kallar! Men först måste jag diska upp alla nappflaskor, nu förstår jag varför Mario hade så bråttom i sängs. Lata jävel!


Mammas lilla matgris!



Efter att Milo är klar med gröten ser han ut så här, haha snacka om att äta med hela ansiktet! Han är så söt min lilla prins ♥ Idag ska jag testa att ge honom morotspure igen, sist fick han utslag runt munnen. Men vi håller tummarna för att det inte blir så idag och att det inte är nån allergi! Föresten hade vi det jätte mysigt på middagen igår och maten va jätte god. Det va verkligen trevligt att bara komma iväg lite och göra något annat.



Ne nu ska jag å lillprinsen gå å vila lite, det gäller att passa på!


Söndagsmiddag!



Hundarna är lämnade hos morsan, sminket är på, håret är plattat. Nu ska vi bägge bara byta om, packa Milos skötväska och vänta på att Mario ska bli klar sen bär det av till min fastrut på middag. Det kommer bli en jätte mysig söndag, det känner jag på mig. So long!


Skakis...



Jag drömde en sån hemsk dröm om Dizzie inatt, har fan fortfarande ont i magen efter den. Tur nog så var det bara en dröm och ingenting annat, tack och lov!

Det blev inge bloggande igår, hade fullt upp här hemma. De va vell självaste fan vilken upptagen kvinna jag blivit på sista tiden, men jag trivs när saker händer. Jag har hellre mycket att göra än ingenting typ... Dunderförkyld e jag också, Milo med för den delen. Kan det inte bara släppa nu så vi kan bli friska istället?


Frustrerad!



Jag har ont i magen, mestadels beror det på en sak som Mario vill att vi ska göra men som jag inte har någon större lust med. Men helt ärligt, ska jag behöva tvingas göra något som jag egentligen inte vill bara för att göra andra nöjda å glada? Hade bara inte vissa människor läst den här bloggen så hade jag kunnat skriva exakt vad det handlar om, men man får helt enkelt passa sig för vad man väljer att dela med sig. Å allt jag någonsin velat med bloggen har varit att kunna skriva exakt vad jag vill, men dom dagarna är över... Tyvärr... 

Kvällen har i alla fall varit mysig, mamma och Jimmy kom förbi å spendrade kvällen med oss. Dom har köpt en jätte fin matstol till Milo, dessvärre var det leveranstid på ungefär en vecka. Men så fort den kommit hem till oss ska jag fota å visa er den! Vi fick även en ny hemtelefon av dom, en röd i smalare modell - as snygg! Så tusen tack till er ♥ Sen kom äntligen ett paket med posten som jag väntat på, fotar å visar imorgon. Måste ju även visa er vad det senaste paketet innehöll! Jisses, jag har en massa grejer att göra inser jag nu! Men som vanligt skjuter jag upp det till imorgon (hoppas vi), för nu mina kära små vänner så ska jag sova. Natti natti!


Happy happy!

Våran tvättmaskin fungerar och jag är as glad! Det var ett sånt enkelt fel att det till och med är för löjligt att ens dra upp här i bloggen.... Hur som helst, ni lär nog förstå vad jag har sysselsatt mig med de senaste två dagarna, nämligen tvätta, tvätta och tvätta! Nu ska jag ta ett break och tralla ner till Mallan för kaffe å så ska jag mysa galet mycket med valparna, sen fortsätter jag med att ta itu med våran stora jävla tvätthög!



Den här donnan har börjat löpa och är riktigt ynkipynki, hon blir alltid så under den perioden. Mario ska däremot ta med henne på en biltur sen ikväll, för är det något hon älskar så är det att åka bil. Ja, jag vet... Inte ens mina djur är normala...





Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se