I'm just too happy!

 

Livet leker, även om jag jobbat arslet av mig den senaste tiden. Nu är det bara en dag kvar, sen får jag vara ledig. Försöker komma på vad jag och Milo ska hitta på. Blir det fint väder åker vi definitivt å badar nånstans, annars ringer vi nog nån rolig jävel och våldgästar dom med en massa gott fikabröd, haha. Annars då? Känner mig bara helt jävla lycklig och tillfredsställd med livet. Nu öppnar vi ett nytt kapitel och det känns så otroligt bra.

 


I got à feeling!

 

Har en sån lustig känsla som bara inte vill försvinna... Kan inte ens sova, även fast jag gick upp fem imorse och har jobbat i 14 timmar... Det värsta är att alltid när jag känner så här så betyder det något, något åt det negativa. Sist jag jag kände så hände en riktigt hemsk grej, något som höll på att kosta en av mina närmaste livet... Nu ska jag försöka sova igen, mina hjärtan sover redan sen längesen.

 


Working my ass off och längtar hem till min underbara son!

 

Efter att ha jobbat snart två veckor med bara en dags ledighet börjar jag känna mig lite matt. Idag kör jag ett dubbelpass, från 7-21 sen är det bara två dagar kvar tills jag får vara ledig åtminstone en hel dag. Den dagen ska jag spendera med Milo. Bara han och jag. Känns som jag fått alldeles för lite tid med mitt hjärta. Tänk om nån snäll jävel bara kunde sätta in några miljoner på mitt konto, så jag kunde slippa jobba så mycket och få spendera mer tid med den som betyder mest för mig. Fan va lätt allt skulle vara då! Kanske ska köpa mig en trisslott?

 


Älskade voffa!

 

Finns ingen bättre än dig, underbara, fantastiska hund <3

 


Sjuklingen...

 

Jag å Dizzan ligger å myser framför tvn. Skulle ha jobbat idag, men har varit dålig sen i torsdags när jag kom hem från jobbet. Sov i nästan ett helt dygn, med feber, hosta, ont i lungorna. Kändes som jag blivit påkörd av en långtradare typ. Det första jag gjorde igår när jag vaknade var att gå upp till vårdcentralen, som vanligt säger dom att det beror på virus. Utan att ta prover elr något, helt sjukt... Men man borde vell vara van vid det här laget? Så fort jag blir frisk ska jag byta, det är en sak som är säker i alla fall. Känner mig fortfarande helt sänkt, pimplar Alvedon, hostmedicin, nässpray och te i hopp om att bli frisk fortare. Måste verkligen jobba, får ångest av att vara hemma. I need the money! Badly!!!

 


Fina underbara häst!

 

Har precis ridit och hoppat den här sötnosen. Fan så härligt det var att få hoppa igen, har inte gjort det på jag vet inte hur många år. Så jävla underbart! Åh vad jag vill ha häst igen, helst nu, nu, NU! Haha... Men den dagen kommer, så småning om. I dagsläget får jag njuta av att få komma upp på hästryggen nån gång ibland. Det är ju bättre än ingenting alls, haha.

 


Tjoho!

 

Hej hej bloggen! De va ett tag sen sist, men nu funkar ju blogg appen igen så då blir det förmodligen (kanske) lite bättre uppdateringar. (Som om jag inte redan va ur usel på de innan appen las ner, haha...) Har i alla fall jobbat häcken av mig de senaste dagarna. Nu är i alla fall en arbetshelg av fyra i rad avklarad. Jag undrar hur jag tänkte när jag bokade in så många extra pass? Bra med cash blir det i alla fall! Å trivs ju så bra där så det gör faktiskt inget, har blivit lite som mitt "andra hem" typ. Det känns i alla fall så ibland, hehe. Men tur är vell det, hemskt det skulle vara om man vantrivdes på jobbet liksom. Vilken jävla mardröm! Mer då? Spenderat all min lediga tid med Milo å på att bättra på brännan. Tränat lite, även om det inte känns så. Börjar känna mig lite små fet, haha. Men de blir det snart ändring på! Imorgon ska jag med Linda å rida ut på Teddan å Maya, kommer bli awesome! När Milo blivit större och ekonomin är på topp ska jag ha häst igen, det är en dröm och ett mål jag SKA uppnå. Så är det bara! Gissa om jag längtar tills den dagen jag kan kalla mig själv för häst ägare igen! Ne dags att hoppa i säng, ska upp vid fem imorgon och köra all in (som vanligt) på jobbet. God natt på er!

 


Underbara dag!

 
Eftersom det är kanon väder ute idag å jag är ledig så drog jag och Milo ner med några vänner till Höglunda badet och tog årets första dopp. Eller okej, Milo tog årets första dopp! Som den badkruka jag är lämnade jag till och med bikinin hemma, haha... Snart blir det till att möta upp mamma och brorssonen Marre för lite lek ute i parken.

Jag älskar dig mer än något annat.

 

Den här bilden är alltså en bild på min hand och Milos hand, texten har jag skrivit dit själv och det är den texten jag så småning om kommer använda när jag har råd att göra min efterlängtade tatuering tillägnad Milo. Den kommer bli så fin, enkel, stilren men chic!
 
(Tänk på att bilden ägs av mig och alltså inte får användas utan mitt tillstånd!)

En liten update!

Asså, på riktigt? Vad fan har hänt med bloggen? Fattar nada! Helt jävla värdelöst ju! Det enda positiva är vell att man kan svara direkt på kommentarerna? Då kanske man börjar göra det igen? Så jävla dålig på det nu för tiden!
 
Sen vi hördes sist har allting flyttit på, vi hade det kanon i Ljusdal och en underbar midsommar blev det. Efter det har jag bara varvat mina dagar med lämning å hämtning på dagis, jobb, vardagssysslor och en massa bus å mys med Milo och Dizzan. Nu är jag ledig en vecka och lilleman har sommarlov i åtta veckor. Men inte jag inte... En veckas ledighet sen väntas massa jobb och bland annat fyra jobbhelger på raken, sjukt va? Men får skylla mig själv, tackade ja till en massa pass utan att kolla hur jag jobbade. Men det kommer bli bra med stålars i alla fall, jävligt bra! Hehe...
 
 
Idag packade vi ihop för en hel dag på Skansen, supermysigt! Låter bilderna tala för sig själva.
 
 
 




Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se