Fun fun!

Det är så mycket som händer i mitt liv just nu och jag bara älskar de! Den nyaste och förmodligen roligaste händelsen är att jag börjat rida igen. Man kan fan inte känna sig friare än vad man gör på hästryggen. För en stund glömmer man liksom bort alla problem, allt som hänt och allt som gjort så pass ont. Man får tid att inte tänka, utan bara vara och det är något vi alla behöver emellanåt. En vacker dag ska jag bli egen hästägare igen, en dag då jag har tid och ekonomi för det. Gissa om jag ser fram emot den dagen!



Jag och fina Zebben tidigare idag!


.



Some people think that it's holding on that makes one strong; sometimes it's letting go.


Tack, tusen tack!



Det är helt sjukt vad bra jag mår nu för tiden, särskilt om man jämför med hur det var för några månader sen. Då trodde jag att jag aldrig skulle ta mig igenom allt, jag förstod inte hur jag skulle orka. Men med en underbar son, en otrolig familj och galet bra vänner så tog jag mig igenom en av dom svåraste bitarna i mitt liv. Tack för allt stöd och all hjälp ni gett mig, vad hade jag gjort utan er? Ni fick mig ur något som jag inte klarade av att ta mig ifrån själv, ni gav mig en axel att gråta ut mot och hopp om att allt skulle bli bra igen oavsett hur svårt det kändes, oavsett hur ont det gjorde. Jag kommer aldrig kunna tacka er nog för det ♥


punkt



Woop woop! Vi lever, no need to worry! Det är bara så mycket som händer i våra liv just nu att jag inte har tid att sitta framför datorn och än mindre att blogga! Men jag får försöka slänga in ett inlägg lite då och då istället. Måste få in alla bilder från Milos ett års kalas också, för den dagen va fan underbar! Tänk att min prins redan är över ett, vart tog tiden vägen? Galet är vad det är!

Nu är det dags att hoppa i bingen för min del, imorgon blir det upp tidigt för att ta en tripp till Handens Centrum. Sen ska jag dra en storstäd här hemma, I'm kind of freaking out när det blir lite för rörigt. You know me! Jaja, god natt på er!





Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se