Still off...

Ni minns vell tävlingen jag hade? Den om ett presentkort hos runns.se för ett värde av 250 kr? Den tävlingen kom i alla fall jag ihåg och självklart har jag slumpat ut en vinnare. Denna gången blev det den här tjejen som fick bli vår lyckliga vinnare, grattis grattis!

I'm still off vad det gäller bloggen, men kommer blogga en gång i veckan på mammabloggen jag driver hos bloggar24 som vanligt. Så saknar ni mig galet mkt kan ni ju alltid spana in där varje vecka för uppdateringar tills jag börjat på denna igen. Tänkte dock ta å visa er vad jag fick hem från ellos, det har ju inte dykt upp än liksom.






En jacka för tokbilliga 129 spänn och två par mjukisbyxor till Milo förr 99, snacka om fynd!


Ett...




Är vad jag tar nu, sorry men har inte tid för bloggen längre vilket ni säkert märkt. Det verkliga livet har kommit ifatt mig! Har alltid sagt det att varför jag kunnat vara så aktiv som jag varit är för att jag behövde ett tidsfördriv, något som fick dagarna att gå. Nu har jag för mycket att göra om dagarna så tiden knappt räcker till istället. Sen har bloggen blivit mer till ett "måste" vilket inte alls känns kul, förr bloggade jag ju bara för att jag tyckte det va roligt nu blir jag bara stressad så fort jag tänker på den. Något som inte är bra varken för mig eller Milo, så där av bloggbreaket. But i will be back, frågan är bara när...

Tjingeling!


Ellos!



Mötte nyss upp Mario ute med hundarna och hämtade ut ett paket från Ellos, visar er senare vad jag klickade hem denna gång.

Nu ska jag fortsätta här hemma, jisses vad mycket grejer vi har! Egentligen så behöver vi ju inte packa å rensa å ha oss just nu med tanke på att det inte är först den 1 november vi flyttar. Men det känns lika bra att börja eftersom jag bara blir större och större med tiden å alla ni som varit gravida vet att ju större man blir dessto jobbigare blir det att anstränga sig. Sen är det ändå lika bra att få ner sånt som vi ändå inte använder just nu. Jag vet själv att jag kommer tacka oss för det senare, det blir ändå mycket att packa bara då. Påbörjar "kommentarssvarandet" imorgon, men tack för alla gulliga kommentarer ni skriver. Blir så glad att läsa hur mycket ni saknat mig and so on, det värmer i hjärtat mitt. Snart är allt som vanligt igen ska ni se!


De va mig på tiden!



Äntligen, äntligen fungerar vårat internet igen! Ni är nog många som undrade vart fan jag tog vägen, bara hipp happ så blev de inga uppdateringar, inget svarande på era kommentarer, utan bara helt tyst... Måste bara säga att jag skummade igenom kommentarerna lite snabbt, fan så underbara ni är! Men ni behöver inte vara oroliga, jag och Milo mår bra. Han ligger fortfarande kvar inne i magen min i tryggt förvar. Det som hände var att Mario och vårat internetbolag missförstått varandra i och med att vi ska flytta snart, så ja det har varit en massa krångel men nu är det löst i alla fall. Hade det varit för några veckor sen så hade jag dragit till morsan å lånat hem hennes bärbara med mobilt bredband, men min älskade sambo råkade ha av det mobila bredbandet i två delar sist vi lånade det och dom har ännu inte fått nått nytt så det va ju bara att glömma!

Vi har i alla fall fått ordning på mycket under dom här dagarna, har varit å rensat källaren, rensat skåp, packat inför flytten här hemma och bara haft en massa kvalitétstid för varandra. Idag har jag dock fullt upp, ska fortsätta att rensa, slänga och packa så kommer inte bli så mycket uppdatering idag heller men nu vet ni att vi lever i alla fall och mår bra :)


Det regnar lycka från min sida idag.



Det verkligen spöregnar ute, men vet ni? Jag är lika jävla glad ändå! För idag ska vi ut på "laptop sökande" åt mig, jag hoppas verkligen att jag hittar en. Åh vad skoj det ska bli! Undrar bara hur jag ska kunna välja? Seriöst, det finns ju hur många som helst! Nu ska jag göra iordning något att äta, sen blir de till att dra på fejjan och efter det så åker vi.

Tjingeling!


Babyshower - presentvisning 11



Den här söta nallen fick vi av Bella, tack så mycket stumpan! Åh ja, vi har redan en sån nalle. Men vet ni? Två är bättre än en, kommer bli så sött i hans säng sen.

Vi kom precis hem från Mysan och Stevo, eller nästan i alla fall. Har hunnit hämta Dizzie å gå en runda med hundarna samt lägga upp dagens blogg också, but still! Är proppmätt efter kvällen, först blev det middag med kött, pommes, sallad och bea. Sen kom allt snacks fram som jag å Mario köpt med oss, de vart godis, jordnötsringar och två olika sorters chips. Snacka om att vi åt ihjäl oss där borta, ändå verkade det finnas lika mycket kvar i skålarna som när vi började. Mys och Stevo kommer kunna gotta sig några kvällar till i alla fall, det är en sak som är säkert, haha. Vi glodde på Vampires suck och ja den va vell rolig, stundvis. Men inte någon sån där höjdar film direkt, vissa scener skrattade man dock ihjäl sig åt! Nån mer som sett den? Vad tyckte ni?

Nu ska jag sova, är sjukt trött och känner att jag vill vara lite fit for fight imorgon. Så tar tag i alla kommentarer imorgon istället!
Sov så gott nu ♥


Congratulations!



Alicia blev dagens blogg, så ett feting grattis till henne!

Alicia är en snäll och positiv tjej på 12 år som älskar att sjunga och dansa! Hon är bosatt lite utanför Stockholm, med sin mamma, pappa, syster Emma och en massa djur. Alicia brinner för att fota och vill bli frisör när hon blir stor. I hennes blogg skriver hon om sitt liv och ger dagligen ut tips, tävlingar mm.

Check out her cute blog!

Tack till alla er andra som va med å deltog, det kommer flera "Dagens Blogg Tävlingar" framöver så då har ni chansen igen!


VILL DU BLI DAGENS BLOGG?

Nu drar vi iväg till Mysan, Steven och Liam på middag och filmmys. Som utlovat så kör vi på en dagens blogg, vet dock inte när vinnaren kommer upp. Det beror på hur sent vi kommer hem, men blir förmodligen blir det ikväll, inatt eller imorgon - mehe!
Kör så de rycker!






VINNAREN FÅR SIN BLOGG PRESENTERAD OCH LÄNKAD I ETT EGET INLÄGG!!! JA NI FÅR SPAMMA, CHANSEN ATT JUST DU SLUMPAS UT ÄR STÖRRE JU MER DU KOMMENTERAR!!!

AVSLUTAD


Luxushair



När jag kom hem och öppnade paketet blev jag as glad över vad jag såg, det va nämligen mitt paketset i keratinextensions som kommit från
Luxushair.com! Ni har vell inte missat den sidan? Dom har verkligen ett bra och billigt utbud, något som lätt är värt att spanas in! Ser nu också att dom har en massa rabatter där inne, så passa på folks!

Om ni undrar varför jag valde en ljusare färg på håret så är det nämligen för att nästa gång planerar jag att färga håret några nyanser ljusare. Kommer ni ihåg att det stod mellan ljust och brunt? Majoriteten tyckte att jag passade bäst som blondin så då kör jag på det ett tag till.

Någon som brukar göra såna extensions på sig? Är det svårt? Sliter det mycket på håret och hur får man bort dom sen? Haha, många frågor men bättre att veta säkert innan man sätter igång. Vill ju inte förstöra håret mitt på cuppen liksom! Ska dock inte göra det än, utan väntar tills liten är ute och håret är färgat i samma färg. Sen kör vi!


Babyshower - presentvisning 10



Ballaste bodyn ever fick Milo utav Adina, haha seriöst hur många kommer ha en bebbe med magrutor? Okej alla som köpt hem den här bodyn, but still, den va GRYM! Thanks babe!

Nu ska jag lätta ner till tvättstugan så jag får den där jävla dörrmattan tvättad, med tanke på att det aldrig gjorts förut så är det nog på tiden! Efter går jag nog upp till centrum en snabbis, so long!


Today I feel great!



Om man nu bortser från tröttheten, men den skiter vi i ett tag tycker jag. Är på strålande humör idag, allting känns sjukt jävla bra. Till och med den där konstiga drömmen jag drömde, inte fan visste jag att det kunde kännas bra att putta ner någon från ett stup? Haha... Jaja, whatevever! Min beställning på ellos hade lyckats ialla fall och det blev bara en beställning som tur va, hade varit jobbigt annars.

Ska snart göra mig lika fab som bilden ovan och sedan trudilutta ner till centrum, jag har tydligen ett paket som väntar på mig där. Men som vanligt med mitt "gravid minne" så har jag ingen aning om vad det är, spännande, spännande!

By the way, senare dyker en dagens blogg tävling upp. Missa inte den då du har chansen att få din blogg presenterad och länkad i ett eget inlägg!


Nattshopping!



Beställde nyss hem lite grejer från ellos så här mitt i natten, dock har jag ingen aning om utifall själva ordern kom fram då hela skiten verkade haka upp sig. Men får ta mig en titt imorgon, bara det inte blivit så att det kommer flera nu för att jag tryckte på "godkänn beställning" flera gånger. Haha, kul om det väntar 15 paket med samma grejer i till mig om typ en vecka. Snacka om trubbel i såna fall, Mario skulle bli tokig det är en sak som är säkert!

Nu ska jag väcka min andra halva som somnat på soffan och sedan ska jag sova, imorgon väntar min första grovtvätt tid och då ska dörrmattan tvättas. Om jag nu lyckas få igång den maskinen vill säga, håll tummarna för mig! God natt ♥


Babyshower - presentvisning 9



Denna söta och mjuka filt med motivet bilar fick Milo utav min kusin Stephanie, han kommer nog älska att gosa ner sig i gen. Tack gumman!

Jag och mitt hjärta kom precis hem från en promenad med hundarna, jisses vad kallt det börjar bli ute nu. Tur att jag fortfarande kan stänga min gås jacka i alla fall, frågan är bara hur länge till jag kommer kunna det. Börjar liksom bli trångt där inne nu, måtte jag kunna ha Mysans jacka annars!


Mario är ju rolig...



Han sätter sig brevid mig och pratar, plötsligt utbrister han "men fy fan!". "Vaddå, vaddå???" undrar jag, jo det varade ju inte länge tills jag förstod vad han menade. Det va fan den rötigaste möken på länge!


Fanbilder!



Den här fanbilden fick jag för ett tag sen utav en tjej vid namn
Ingrid!



Den här fanbilden kommer från Maja!


Tack brudar, det är alltid lika roligt att få en massa fanbilder via mailen och jag blir lika glad varje gång. Vill du också skicka en fanbild eller slänga iväg några privata rader åt så mig gör du det bäst på
[email protected]


Babyshower - presentvisning 8



Detta fick vi utav Anna på babyshowern, söta grejer va? Smart som hon är har hon köpt tröjorna i större storlekar, riktigt bra eftersom dom växer så fort och vi redan har en massa i de små storlekarna.
Tusen tack sötnos!


Nu ska jag sova, yes ni läste rätt! Har knappt nån ork i kroppen och har ont i alla muskler, men jag känner mig ändå inte sjuk bara utmattad. Allvarligt nu, alla ni som är och har varit gravida; är det normalt att ha en så pass stark trötthet att man knappt ens orkar ta sig till toan? Vad tror ni det beror på?


You two make our family complete!



Så här duktigt sitter mina voffar alltid å väntar på att bli torkade efter att man kommit in från en regnig promenad, för fan så det regnade imorse och fortfarande. Visserligen tycker jag det är mysigt med regn... När man är inomhus! Men är man ute så kan vell vädergudarna ordna så att regnmolnen försvinner, don't you think? Under timmarna som gått så har jag bara legat i soffan å slappat, så jävla skönt. Idag ska jag ha en riktig slödag och inte göra ett piss mer än att ut å promenera med Dizzie och Gucci. Okej, laga mat också OM det nu behövs. Vi har nämligen mängder av lasagne kvar från igår, fattar inte att jag alltid lyckas göra mat för ett helt compani? Jaja, hellre för mycket än för lite om man säger så. Nu ska jag nog fortsätta mitt tv tittande å svara lite på kommentarer.

So long!


Babyshower - presentvisning 7



Det här fick Milo utav Elvy, min mammas sambos mamma. Den gula filten hade hon tagit sig tid å stickat själv, verkligen jätte gulligt tycker jag. Tack så jätte mycket, bodyn och jeansen är ju bara för balla!

Nu ska jag nog hoppa i säng, e sjukt trött men de är vell inte så konstigt med tanke på att klockan är över två! Imorgon blir det en rejäl sovmorgon för mig, fan så skönt det ska bli. Ska sätta luren på ljudlöst så jag slipper riskera att bli väckt av någon morgonpigg människa också, god natt ♥


Vecka 30 ♥






Jisses, redan i vecka 30. Helt sjukt! Kommer ihåg när jag var alldeles i början och satt å funderade på hur det skulle vara när jag kom till vecka 30, för då är det ju så nära och nu är jag här. Det känns underbart och skrämmande på en och samma gång, snart är jag förälder, mamma till ett litet underverk. Känslan går inte att beskrivas, den måste upplevas. Som jag längtar efter min lille, men jag hoppas att han stannar där inne ett tag till. I alla fall tills flytten är avklarad och vi har fått de ordning i nya lägenheten.






Nu är du 30 veckor gången (eller gravid i 31:e veckan, om du föredrar att räkna så). Bebisens lungor och matsmältningssystem är nästan färdigutvecklade, vilket innebär att den har stor chans att klara sig bra även om du skulle föda i förtid. Forskare tror att bebisen redan kan se, men ingen vet riktigt hur bra. Det börjar bli trångt inne i livmodern så när bebisen rör på sig märks det tydligt! Inom ett par veckor blir det, för dig som vill, aktuellt att delta i en föräldragrupp.

Nu är bebisen drygt 39 cm lång. Ökningen i längd saktar snart av, men bebisen kommer att fortsätta lägga på sig vikt ända fram till födseln. Förmodligen väger den ungefär 1,3 kg nu.

Lungor och matsmältningssystem är nu nästan färdigutvecklade och bebisen fortsätter att blinka. Den kan förmodligen se vad som händer inne i livmodern, till exempel skiftande ljusnivåer och rörliga ljuskällor. Om du håller en ficklampa mot magen, kanske bebisen inte bara vänder sig mot den, utan sträcker sig eventuellt mot ljuset.

En del forskare tror att det stimulerar bebisens synutveckling om du har magen ”ute” i ljuset. Förvänta dig inte att bebisen ska ha perfekt syn när den föds, däremot – nyfödda ser bara någorlunda bra på 20-30 centimeters avstånd. Normalseende barn når inte vad vi menar med perfekt syn förrän kring åttaårsåldern. Bebisen har nu ögonbryn och ögonfransar.

Nu omges bebisen av ungefär en liter fostervatten, men det blir mindre när den blir större och det blir trångt. Din expanderande livmoder trycker på diafragman, vilket kan göra att du känner dig andfådd och har svårt att andas ordentligt, men det är en naturlig följd att att det är trångt där inne.

Vid ungefär 34 veckor (eller precis innan det är dags att föda, om detta är din andra eller tredje graviditet) kommer bebisens huvud att vändas nedåt i bäckenet inför förlossningen, vilket gör att det blir lättare att andas och äta.


Babyshower - presentvisning 6




Allt detta fick vi utav pappa och Suzz, så otroligt söta grejer. Själv blev jag helt kär i tossorna med Ior på, seriöst har ni sett nå sötare? Tusen tack till er, Milo kommer bli jätte söt i allt när han väl kommer.

Lasagnen kom precis ut ur ugnen så vi ska ta å äta lite här hemma, I'm starving! Sen efter så blir det Idol, ska ni kolla? Sjukt hur många bra det är i år måste jag säga, juryn kommer ha svårt att välja ut de allra sista don't you think?

Tjingenling!


Asså what?



När jag såg den här kommentaren drabbades jag av en skrattattack, menar människan allvar??? Shit, ibland undrar jag vart ni får allt ifrån men du ska få ditt svar, haha!

För det första så kan jag säga att NEJ jag och min pojkvän är inte släkt på något sätt alls! Inte fan är man vell tillsammans och skaffar barn med en släkting heller?!?! Han är jugge och jag är halv svensk och halv finsk, något du hade vetat om utifall du läst min blogg. För det andra är det ju för fan olagligt att vara tillsammans med sina släktingar och jävligt äckligt också för den delen! Jag förstår mig inte ens på de människor som tycker det är okej att gifta sig med sina kusiner, sysslingar osv. DISGUSTING, DISGUSTING, DISGUSTING!!!

Så lilla gumman, du har nog blandat ihop min blogg med någon annans. Å nästa gång du tänker ställa såna dumma frågor till nån så tycker jag att du tar å läser igenom bloggarna innan! Att sedan välja att vara anonym, what's up with that? Kan man fråga något sånt kan man också stå för vem man är!

Seriöst nu folks, skulle ni kunna vara tillsammans med en släkting? Yuck!


Shake it!




Efter att ha gått igenom 50 sidor med kommentarer så blir man lite smått trött, vad ger då en bättre sockerkick än en milkshake? Så jävla gott! Nu är jag redo att ta tag i dom 40 sidorna som är kvar, hejja, hejja! Ska snart iväg å möta Mario också, så jag får lägga på ett kol!

Dagens fråga: Vilken smak har din favorit milkshake?


Babyshower - presentvisning 5



Det här hade mamma köpt till Milo, det hon inte visste om var att jag redan hade den där bodyn och dom där byssorna. Men tur nog hade hon köpt i en storlek större så det gör ju ingenting, den är ju så otroligt söt! Men den bästa present från henne va helt klart själva babyshowern, vi hade inte behövt nå mer för fan så glad jag är över den och all tid du la ner. Thanks mum!


Congratulations!



Julia blev dagens blogg, så ett feting grattis till henne!

Julia är en tjej född den 15 augusti -95 och bosatt i Södertälje. Hennes drömpartner matchar in på beskrivningen; lång, brunt hår, blåa ögon, magrutor och självklart snygg! Hennes favorit mat är tacos och hon älskar färgen rosa.

Well well, spana in hennes söta blogg nu!

Tack till alla er andra som va med å deltog, det kommer flera "Dagens Blogg Tävlingar" framöver så då har ni chansen igen!


Bläää...



Jag har precis vaknat, somnade som en stock efter pizzan och är fortfarande sjukt trött. Känner mig så här konstig som man alltid gör när man ätit och somnat precis efter, vet ni hur jag menar? Eller det kanske bara är jag som mår så där skumt efter att ha gjort det? Jaja, hur som helst så måste jag börja ta tag i kommentarerna nu och i nästa inlägg dyker vinnaren av dagens blogg upp. Spännande va?

Trudilutt!


Babyshower - presentvisning 4



Det här fick Milo utav "tant" Agge på babyshowern, en napp, en snutte och en jätte fin filt. Tusen tack min älskade tantalona!


För tillfället så är jag verkligen in pain! Har så sjukt ont i mitt bäcken och i ryggen att jag snart börjar gråta, som om det va nog strålar det ner ända mot vaderna.. Inte blev det bättre av att jag va tvungen att dra golven, ta hand om disken och gå ut med två hundar som blivit helt knäppa på grund av vädret innan den första människan kom å kollade lägenheten. Den andra personen har inte hört av sig, men blir man förvånad? Not! Jävligt irriterad blir jag dock då det är allt för många på sista tiden som säger att dom ska komma men aldrig dyker upp, idioter är vad dom är!

Hungrig som fan är jag också, så vi har beställt hem pizza. Puckot själv glömde nämligen att ta ut något ätbart från frysen, vilket ledde till att vi inte har något tinat här hemma. Men pizza is the shit, något som alltid går i. Fan så hungrig jag är nu då... Ska äta och sen måste jag faktiskt ta och vila nån timma för den här värken tar fan kol på mig!

Fortsätt att anmäla er till
dagens blogg, vinnaren kommer upp senare ikväll!


Me and my best buddy!



Hej hopp! Jag har spenderat morgonen med att bara sega, göra iordning mig och självklart myst med mina fyrbenta vänner. Nu ska vi ut på en promenad och sen åker jag hem till
Jessica för en fika. Efter det ska jag möta upp farsan å sen ska han köra mig till arbetsförmedlingen, sen blir de hem å dra golven. Så är det när man har hundar som fäller och en lägenhet som ska hyras ut. Hon kom ju aldrig igår den där som skulle komma, så nu ska hon komma idag istället. Som om det va nog ska nån snubbe också dyka upp, shit jag pallar verkligen inte med folk som springer här hela tiden. Hoppas dom får den här jävla lägenheten uthyrd nån gång så jag kan få lite lugn och ro!

By the way! Ni är många som frågat efter en dagens blogg tävling, here you go!





VINNAREN FÅR SIN BLOGG PRESENTERAD I ETT EGET INLÄGG!!! JA NI FÅR SPAMMA, CHANSEN ATT JUST DU SLUMPAS UT ÄR STÖRRE JU MER DU KOMMENTERAR!!!

AVSLUTAD


Good stuff!



Söt body va? Efter mvc tog jag nämligen en snabbvisit in på Cubus och kunde bara inte hålla mig, I'm such a sucker!


Undrar ni vart jag varit? Kom i alla fall hem för ett tag sen, har varit hemma hos Bella å Jorge å tagit en fika med dom plus moms. Vi fick även med oss en massa fint hem till Milo, en kartong full med barnkläder och så en med leksaker. Sen har vi fått låna en massa bra grejer så som babysitter, gåstol, sittstol och en massa annat. Tusen tack för allt, verkligen jätte gulligt! Mario lös verkligen upp när han bärde in allt, jag misstänker att det är för att han nu vet att vi kommer spara en massa pengar som vi annars hade behövt slösa på allt som vi nu fått samt fått låna istället. Eller så kanske han bara tyckte det va skoj med alla leksaker, han är ju lite barnslig den där - hehe!

Tar tag i kommentarerna imorgon, är så trött så jag knappt vet vad jag heter! Nu ska jag sova och drömma om min lilla kille som snart är här. God natt!


Babyshower - presentvisning 3




Denna söta "blöjtårta" fick vi utav storebror, Malin och världens bästa brorsson Marre. Blev överlycklig då jag tjatat om att jag ville ha en sån till allt och alla, för att dom e så sjukt söta. Sen stod den där mitt framför ögonen på mig och dom tre M:en (som jag kallar dom) var helt ovetandes om vilken lycka och uppskattning jag kände. Äntligen fick jag den där jäkla blöjtårtan som jag sett så många på internet och suktat efter så länge, haha!

Tusen tack och även för dom fina orden på kortet, det värmer i hjärtat mitt ♥


Pyjamasbyxor till den gravida!



Dessa kanske inte ser mycket ut för världen men fan så sköna dom är, billiga också! Endast 99 kr på H&M, ett tips till alla slappisar där hemma! Jag kommer bo i dom kan jag ju lova och lätt att dom ska med till BB sen när det är dags! Föresten vilken vecka bör man packa BB väskan i?

Det gick bra på mvc, ingen havandeskapsförgiftning här inte! Magen har växt sig ännu större och sf måttet ligger på 30 cm, nu jävlar går det undan! Tänk att snart är min lilla plutt här, lyckan går inte att beskriva!

Jag har städat å haft mig sen jag kom hem, eftersom nån skulle komma å kolla lägenheten. Bara det att hon va tvungen att gå på nå möte å ville komma ikväll eller imorgon istället. Varför kan folk aldrig passa en tid som man bestämt? Hur jävla svårt kan det vara? Vi som ska iväg ikväll till Bella å Jorge på fika också! Fan så irriterad jag blir! Jaja, bestämmer hon sig för att komma imorgon får hon komma när jag säger att det passar, vilket blir på kvällen. För imorgon ska jag banne mig fika med Jessica och sedan har pappa lovat att köra mig till arbetsförmedlingen. Hårda bud, men börjar fan tröttna på folk som inte passar tider och som ska ändra sig stup i kvarten!

Dags att ta tag i kommentarerna, so long!


Iväg mot MVC!



Så där ja, nu är fejjan på, frullen avklarad och hundarna har varit ute. Snart blir det till att rulla mot bussen å åka iväg till mvc, men hade fortfarande hellre gått och lagt mig. Sjukt att man kan vara så trött! Undrar vad min bm kommer tjata om denna gång? Säkert om den där jäkla vattengympan och alla kurser osv... Tur att hon är så gullig, det väger liksom upp allt det där tjatandet och hon jag hade innan va ju fan hundra ggr värre plus en riktigt grinkärring så ska nog vara glad att jag har den barnmorskan jag har idag! Noppe, time to go!

Tjingeling!


Tummen upp!

 

Vi är vakna här hemma men fan så trötta vi är! Idag är verkligen en sån här dag då jag hellre hade dragit täcket över huvudet igen å somnat om, för jag är verkligen helt matt i kroppen och vad fan är det med vädret? Helt grått där ute! Ska iväg till mvc snart för en sån där vanlig kontroll och sedan blir det en snabblunch med Mysan innan jag måste hem å städa å fixa då det ska komma nån å kolla lägenheten. Den här gången hoppas jag fan på att det dyker upp nån också, annars blir ja tokig! Föresten så har bebis kommit underfund med hur jävla kul det är att sparka och trycka mot revbenen, satana perkele vad ont det gör! Försöker glatt trycka ner honom så han håller sig borta från den delen, men det är en envis kille jag har där inne. Nu blir det frulle och till att ta ut hundarna, efter ska jag kanske dra på fejjan lite smink om jag nu orkar och borsta igenom håret...

Å ni, mobba inte mina korvfingrar nu. Säger ju att dom svullnat upp som fan, haha!


Babyshower - presentvisning 2


Den här söta mattan sa jag tidigare att jag ville ha till Milos rum, något som bästaste Mysan snappade upp på en gång. Så denna fick Milo utav henne och Tess, verkligen ett jätte tack till er sötnosar!

Nu är klockan fan över tre och jag har fortfarande inte kommit i säng, illa illa! Ska upp i tid till mvc imorgon också så det är nog dags att jag rullar i säng nu så jag inte gör en "favorit i repris" å försover mig. För alla kommer vell ihåg den dagen då jag vaknade samma tid som jag skulle ha varit där borta, pinsamt!

God natt ♥


Babyshower - presentvisning 1



Detta söta babygym fick Milo utav Annelie, Adina och Cornelia. Jätte bra då vi själva tänkt köpa det till honom eftersom vi även köpt Pingu till spjälsängen. Tack, tack, tack mina älskade vänner!

Vinnaren i
tävlingen om ett paket valfria namnnappar har slumpats ut och den här gången blev det Hannah som blev den lyckliga vinnaren! Napparna ska hon ge till hennes faster som nyligen fått en son vid namn Liam, grattis! Skicka mig din adress via ett mail så kontaktar jag namnnappen.se imorgon!


Babyshower 2010-09-11

Igår va det ju babyshower och fan så kul vi hade det, måste bara tacka alla som kom ytterliggaren en gång och för alla presenter ni köpt till min lilla kille! Det största tacket går dock till mamma som lagt ner så mycket tid och engagemang på att få babyshowern till den bästa, jag kan inte ens med ord förklara hur mycket det betyder för mig.





"Godisskorna" som alla fick ta med sig en varsin hem fullproppad med olika chockladsorter.



"Tävlingsrummet"



"Gissa skiten", vilket innebar att man skulle gissa vad det var för skit (chokladsort) i blöjorna. Denna lek vann Annelie efter att hon och tre andra som kom på samma plats fått "dra sticka", Annelie fick den kortaste och blev "the winner".



"Hur många bilar ryms i nappflaskan?" 68 fick de plats! Denna vann Tess då hon gissade på 60 och kom närmast.



"Gissa omkretsen på Nattas mage" 105 cm mäter magen nu där den är som störst, denna tävling vann Elvy då hon chansade på 100. Måste ju bara passa på å "tacka" alla andra som chansade på 129, 135, 140 osv. Verkligen väldigt smickrande, haha!





Sött hue? En babybalja fylld med is, cider, öl och alkoholfritt!



Mysan och Tess bland alla presenter.



Adina, Conne och Agge gissade på för fulla muggar!



Världens sötaste brorsson och svägerska.



Presentöppning, ball body va?





Den otroligt söta tårtan.




Senare mot kvällen dök även alla grabbar upp som varit hemma hos oss och haft "grabbkväll" med pizza och öl. Kan ju säga att dom va bra på lyset, men kul va det! Blev fest hos morsan och sen drog dom flesta ut, tråkigt nog glömdes kameran bort under kvällen så det blev inga fler foton än de här...

Tack till allesammans som va med och förgyllde denna dag ♥


Fröken trött.



På riktigt nu, kan man vara så jävla trött och svullen? Om jag tidigare tyckt att mina händer, fötter ben och armar varit svullna så är det ingenting jämfört med hur dom är idag. Jag och Mario började as garva när vi såg hur korta och tjocka mina fingrar helt plötsligt blivit, allt över en natt. Tur att jag ska till bm imorgon, hon får fasiken kolla upp så att ingen havandeskapsförgiftning är på G. Vi håller tummarna för att det inte är så, men sannolikheten är nog större att det bara är vatten som samlats på och utlöst det.

Mitt hjärta kom hem strax efter tre inatt å jävlar vad han va på pickalurven den där, shit vad jag skrattade. Som den bästa sambon han är hade han även köpt med sig hamburgare med bröd hem till sin gravida och trötta donna, aint he great! Gott som fan va det! Nästan så jag skulle kunna be honom gå ner och köpa en till mig just nu, så hungrig är jag för tillfället! Men tror nog jag ska ta å göra några mackor med leverpastej och gurka istället, mycket nyttigare och nästan lika gott, höhö!

Senare idag dras vinnaren ut till tävlingen om ett paket valfria namnnappar, ni har vell inte glömt att anmäla er?
För att komma till tävlingen,
TRYCK HÄR!


Har verkligen haft en underbar dag!



Jag är så fruktansvärt trött just nu så jag knappt vet vad jag heter, men fan en sån underbar dag jag haft! Tusen tack till alla som kom, alla presenter och till mamma som ordnat allt så bra. Kommer ta flera veckor att visa upp allt här i bloggen! Men gud så fina saker vi fått, Milo är en riktig lyckost som kommer få ha så pass underbara och kärleksfulla människor i sin närhet. Han kommer nog bli riktigt bortskämd min unge, det känns i alla fall som det. Nu längtar jag efter honom ännu mer, ni vet en sån där längtan som liksom gör ont inom en. Det är sjukt att han är så nära men ändå så långt ifrån, mammas lilla hjärta!

Hade jag kunnat hade jag redan legat i sängen för länge sen, men Mario är ute å partajjar med resten av gänget från idag borta på Olearys, så det blir till att glatt hålla sig vaken tills min älskling kommer hem till mig. Där är nackdelen med att bara ta med ett par nycklar när man ska iväg någonstans! Men jag håller mig vaken jag, allt för min man. Han är värd en crazy night out, mest för att det inte alls händer ofta och sen för att han verkligen va på G och hade det kul idag. Inte fan förstör jag något sådant med att tvinga med honom hem, när min andra halva mår bra så mår ju jag liksom bra. Sen att alla försökte få med mig och allra mest Mario va ju en annan femma, but hell no! Jag vet att jag bara skulle lacka sönder på alla fylleskallar och det hela skulle liksom inte sluta nå bra, fan va rätt jag gjorde att gå hem å bara ta det lugnt tillsammans med mina fyrbenta vänner istället.

Tar tag i alla kommentarer imorgon, för det orkar jag verkligen inte med just nu. 5 minuter kvar sen stänger ollan, sen ska Mario bara säga hej då till alla, vänta på nattbussen, åka ett tag, ta sig hem från busshållplatsen... Förhoppningsvis är han hemma inom en timma. Stå ut Nathalie, stå ut! För somnar jag nu, då vaknar jag garanterat inte först imorgon bitti igen.


Congratulations!



Molly blev dagens blogg, så ett feting grattis till henne!

Molly är en glad och sprallig brud född -89 och bosatt i Uppsala. Hon skriver om hennes liv, pojkvännen och även hennes ständiga kamp mot ångest och fobier. Hon ljuger aldrig och tycker att vi medmänniskor bör vara snällare mot varandra!

Håller ni med henne? Spana då in hennes blogg!

Tack till alla er andra som va med å deltog, det kommer flera "Dagens Blogg Tävlingar" framöver så då har ni chansen igen!


Mama, I'm coming home!



Nu rullar jag och min älskade kula till mage hem till mamma, som ni säkert redan förstått kommer jag inte alls vara lika aktiv idag som i vanliga fall. Men det är sånt ni får stå ut med!

Kör igång en dagens blogg tävling, kommer försöka lägga ut vinnaren ikväll/inatt. Men är jag för trött blir det inte först imorgon!






VINNAREN FÅR SIN BLOGG PRESENTERAD I ETT EGET INLÄGG!!! JA NI FÅR SPAMMA, CHANSEN ATT JUST DU SLUMPAS UT ÄR STÖRRE JU MER DU KOMMENTERAR!!!


I heart my mami ♥



Det här är min mamma, en av dom personerna jag älskar mest av hela mitt hjärta, en av dom få som alltid funnits där för mig i vått och i torrt. För mig är hon inte bara "en mamma", hon är min bästa vän och en jag kan prata med om allt mellan himmel och jord. Hon är en av dom vackraste personerna jag känner både till det inre och det yttre. En av dom starkaste, smartaste och roligaste. En förebild, inte bara för mig utan för så många fler. Den bästa mamman som någonsin funnits!

Idag har hon (som ni säkert vet) annordnat ett babyshower till mig och Milo. Hon har lagt ner så mycket tid och pengar för att göra det till det bästa! Igår hade hon själv suttit och blåst upp hela 80 ballonger som hon sedan dekorerat så fint, hajjar ni 80 ballonger?!?! Inte nog med det har hon gjorde hon en hel del annat också, men kan inte avslöja något mer då både vänner och släkt läser min blogg. Men shit vad roligt det ska blir att visa er en massa bilder sen!

Tack för att du finns, tack för allt du gör. Tack för att du lyssnar när ingen annan hör.



Jag älskar dig ♥


Napptime!



Äntligen kom mina söta namnnappar hem som jag beställde från
namnnappen.se tidigare i veckan. Söta va? Ni har vell inte glömt bort att ni kan vara med och tävla om ett paket med valfritt namn inskrivet?
För att komma till tävlingen, tryck här!

Å till den där "anonyma" människan som alltid kommenterar att jag är en sån hemsk människa som inte köper något i rosa, buhu hoppas du inte börjar gråta nu! Självklart behöver man inte köpa i sk. "killfärger", det gör jag inte heller. Den dagen det kommer ut en snygg body/tröja i rosa utan "hello kitty" den dagen kommer ni få se det på bloggen. För inte fan sätter jag på min blivande son kläder med hello kitty, volanger och rosetter på. Nån jävla måtta får de va! Känner du sen för att göra det, så upp till dig! Men tills den dagen kommer kan du vell va så vänlig och hålla dina patetiska kommentarer för dig själv, ännu mer om du inte ens kan stå för vem du är. Att gömma sig bakom en skärm är det värsta jag vet! En sak till, varför måste variation betyda rosa för? Finns ju för fasiken bra många andra färger också! Spana in allt jag köpt så ska du banne mig få se lite "variation"!

 Gud så irriterad man kan bli över vissa människor som tror att dom kan slänga ur sig vad som helst hela tiden, kan verkligen spy galla över såna människor. Det värsta är när det kommer från folk som inte ens har en jävla aning om vad dom snackar om, såna borde utrotas!

Nu ska jag ta en nattmacka och sedan hoppa i säng, imorgon är det ju babyshower som min älskade mamma ordnat för mig och Milo. Sov så gott!


Dagens trio!





Narstre.blogg.se - Min blogg handlar om min vardag i bilder och text. Jag fotograferar och lägger nästan dagligen upp nya bilder som jag sj tagit! Här finns allt bland porträtt, djurbilder till naturen :) Välkommen :)

Motivering: Jag vill att folk ska se mina bilder och att jag ska få både positiva kommentarer och kritik, det gör att jag kommer att utvecklas som fotograf! :)

Classy tycker till: En tjej som tar GRYMMA bilder, är jävligt söt och har en intressant blogg!



Pimpxprincess.se - Bloggar om allt och ingenting, står upp för djuren och tror inte att jag är bättre än någon annan. "What you see is what you get!"

Motivering: Jag är ärlig och har inte storhetsvansinne. Hehe!

Classy tycker till: Har följt denna blogg bra länge nu och jag fullkomligt älskar den! En tjej som verkligen är sig själv till 100 procent, har en underbar personlighet och ett vackert yttre!



Crazylifestyle.blogg.se - Jag tycker att min blogg ska bli vald pga att jag tycker den är bra. Men det tycker väll alla om sina egna bloggar? Men min är speciell, just med en humorblogg. Fast jag kallar det inte en humorblogg utan en oseriös blogg.

Classy tycker till: Har ni missat hans blogg? Hur har ni kunnat göra det?!?! Knäppare människa får man fan leta efter, haha! Kan garantera er att man lämnar hans blogg med ett leende på läpparna samtidigt som man undrar hur fan han bär sig åt!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tack till alla som va med å tävlade, kan ju säga det att de va riktigt svårt att välja ut tre när ni är så många med härliga och unika bloggar där ute! Böla inte ner er för att ni inte kom med denna gång, för det kommer flera "dagens trio" framöver!


My mum is the best ♥




Den här fina overallen fick jag utav Tessan tidigare idag, fick även låna hennes bäckenbälte vilket va guld värt! Tusen tack gumman!

För övrigt har jag precis kommit hem efter att ha varit hos mamma, blev senare än vad jag trodde men shit som vi skrattat där borta. Å jag måste bara få säga det att ingen, absolut ingen har en så bra och underbar mamma som jag har. Vilket jobb hon lagt ner på den här babyshowern, blev helt paff när jag steg innanför dörren. Jag kan inte förklara med ord hur mycket jag verkligen uppskattar det och henne framför allt, hon är min förebild och den mamman som jag själv kommer sträva efter att bli. För som sagt så finns det ingen som henne, ingen bättre, ingen kärleksfullare och ingen hjälpsammare än min mamma. Som jag älskar dig!


Nu ska jag gå igenom dagens bidrag och sedan kommer dagens trio upp, spännande va?


Fanbild!



Fick ännu en fanbild, denna gång från en tjej som heter Elin. Tack bruden, I really appreciate it! Dock fick jag ingen bloggadress, men ser du det här kan du ju skicka den via mailen!

Ska snart iväg till mamma å hjälpa henne med babyshowern vi ska ha imorgon, drar ut
dagens trio sen när jag kommer hem. Har liksom haft fullt upp idag...

So long!


Vill du också skicka en fanbild eller slänga iväg några privata rader åt så mig gör du det bäst på
[email protected]


Cozysack!




Titta vilken underbar Cozysack jag fick hem från
Elodie Details. Det bästa med denna är att den håller barnet varmt ute men är lätt att ta av när man väl kommer in. Den är även speciellt utformad för användning med bälten, så som barnvagnar och bilbarnstolar. Kommer lätt låta mitt hjärta få åka hem i den här från BB, verkligen as mysig!

Funtar på att beställa hem en massa annat där ifrån också, för dom har verkligen mycket fint!


Dagens trio!


Blåsigt värre!



Idag är det ett sockväder ute, för fan så det båser! Då slog det mig att jag inte visat upp dessa söta små sockor jag köpte till lillkorven nån gång förra veckan, cute huh? Även dom kommer för Cubus, älskar deras "ta tre betala för två" utbud!

Idag ska jag försöka möta upp Malin efter att hon varit i plugget, sen har jag två paket att hämta ut också. Älskar paket! Undrar vad dessa kommer innehålla? Lite senare ska jag ta en snabbstäd här hemma, ni vet dansa runt med dammsugaren, slänga på en tvätt och damma lite här och där.

Men vet ni vad jag ska göra nu? Svara på era otroligt gulliga kommentarer!


Missed me?



Eran favortibloggerska här, langar en fet puss till alla er där ute som alltid lämnar så otroligt fina och uppmuntrande kommentarer. You're awesome!

Smickrande bild va? Har ju glömt att berätta för er att jag egentligen är en utomjording som kommit för att förinta alla dumma jävlar som finns där ute, mehe! Nej seriöst nu, hade det sjukt jävla mysigt hemma hos
Mysan! Det bjöds på tacos, vi bytte kläder och Tess blev snygg i håret av bästaste frissan Annelie. En riktig girls evening! Ett plus i kanten är att jag nu har lite nytt till mig hängandes i klädkammaren min, lovely!

Dags att ta tag i alla 70 sidor som är fulla med kommentarer, jisses så många ni var som va med i dagens blogg idag. Riktigt kul! Men tävlingen imorgon kommer bli ännu roligare, thats a promise!


Congratulations!



Alexandra blev dagens blogg, så ett feting grattis till henne!

Alexandra längtar efter vintern och tycker om att lira spelet the sims emellanåt. Hon har drivit sin blogg sen februari 2009 och skulle vilja ha ett par rosa converse. Hon diggar ordspråket: "Om du verkligen älskar dig själv, är du oförmögen att göra någon annan illa"

Check her blog out!

Tack till er andra som var med och tävlade, imorgon kommer det dyka upp en ny tävling här hos mig. Nämligen "Dagens Trio", ni får veta mer om den tävlingen imorgon!


This baby is gonna have a hot mami!



Jag är färdigfixad och redo för vad denna dag har att ge, nu ska jag bara gå igenom klädkammaren lite fort och gå ut med Gucci på en pink sedan drar jag iväg till
Mysan. Under tiden kör vi igång en dagens blogg tävling som utlovat!





VINNAREN FÅR SIN BLOGG PRESENTERAD I ETT EGET INLÄGG!!! JA NI FÅR SPAMMA, CHANSEN ATT JUST DU SLUMPAS UT ÄR STÖRRE JU MER DU KOMMENTERAR!!!


Babystuff!



Här har vi lite mer till bebis, nappflaska, nalle och nagelsax.

Jag har precis smällt i mig lite frulle och ska snart hoppa in i duschen för att sen göra mig iordning inför dagens bravader. Måste gå igenom klädkammaren också å kolla om jag har nått jag inte använder eftersom vi ska ha "klädbytardag" idag också hemma hos Mysan. Grejen är bara den att det inte alls va länge sen jag rensade klädkammaren så jag får vellans se om jag hittar något att ta med mig.


Fanbild!



Har ju helt glömt bort att visa er den här fanbilden jag fick utav gulliga
Rebecca, spank you babe!

Jag blir verkligen rörd över att ni tar er tiden att göra sånt till mig, det betyder jätte mycket! För övrigt så gick jag inte alls upp i tid idag, har legat å snozat sen halv tio imorse, great! Jaja, egentligen förstår jag inte vad jag skulle upp tidigt å göra? Har ändå inget speciellt att göra nu på förmiddagen... Well, well. Ska snart ut å promenera lite sen blir det hem för att fixa iordning sig och så småning om röra sig till vendelsö för att umgås med Mys, Liam, Tess och Annelie. Glöm inte att det kommer komma upp en dagens blogg tävling lite senare också!

Vill du också skicka en fanbild eller slänga iväg några privata rader åt så mig gör du det bäst på
[email protected]


Bebisnytt!



Eftersom jag ändå inte kan sova och inte har något att göra så tänkte jag passa på att visa upp ännu ett set till mitt lilla hjärta. Sött va? En riktig mysdress!

Nu ska jag ta något att äta, varma mackor till middag är tydligen inte något man står sig på. Sen måste jag fan sova, imorgon hade jag faktiskt tänkt att gå upp i tid för en gångs skull. Sen på eftermiddagen bär det hem till världens bästa
Mys på middag.

Sov gott


Congratulations!



Amanda blev dagens blogg, så ett feting grattis till henne!

Amanda började blogga för att kunna skriva av sig och få ut sina känslor. Hon är 16 år, 163 cm lång och bor i en del av Växjö. På hennes fritid spenderar hon gärna tid med killen, dansar, shoppar eller tecknar. Hon vill antingen bli stylist, make-up artist, nagelteknolog eller spaterapuet i framtiden!

Spana in hennes mysiga blogg nu!

Tack till alla er andra som va med å deltog, imorgon kör vi på en ny "dagens blogg tävling" så då har ni chansen att vinna å få eran blogg att synas i ett eget inlägg så som Amanda fått idag!


Jag har blivit en jävla mes!



På riktigt nu, jag har blivit en känslosam jävla pussy.
En sån där som gråter för de minsta lilla! Av någon konstig anledning hamnade jag på en sida som hade den här låten som bakgrundsmusik, i normala fall hatar jag när bloggar har det men nu väcktes det helt andra känslor. Ju mer jag lyssnade dessto känsligare blev jag och nu kan jag inte ens höra låten utan att tårarna forsar. What's wrong with me??? Kommer jag inte tillbaka till mig själv efter graviditeten så kommer jag smälla av, för de här börjar fan gå för långt nu!



Vecka 29 ♥






Så va vi här igen, jag har nu hoppat in i en helt ny vecka 29+0. Vart fan tar veckorna vägen egentligen? 11 veckor kvar till bf, under dom veckorna har vi mycket att hinna med. Det blir babyshower, min födelsedag, till Ikea, flytt å en massa annat. Allt med flytten börjar kännas stressigt nu, kommer vi att hinna med allt innan lilleman kommer? Jag håller tummarna allt vad jag kan för att han stannar kvar där inne tills vi fått ordning i den nya lägenheten.

Nu ska jag gå å göra iordning varma mackor och en varsin smoothie till mig och Mario, det får bli dagens middag och ett perfekt tilltugg till Idol. Ni ska kolla va?




Nu är du 29 veckor gången (eller gravid i 30:e veckan, om du föredrar att räkna så). Nu växer din bebis huvud och hjärna; miljarder neuroner (viktiga för senare inlärningsförmåga) utvecklas i otrolig hastighet. Bebisens näringsintag är större nu och du behöver mycket protein, C-vitamin, folsyra och järn. Det växande skelettet absorberar massor av kalcium, så ät mejeriprodukter (eller annan kalciumrik mat) för att tillse ditt behov.

Nu väger bebisen dryga kilot och är ungefär 39 cm lång från topp till tå. Hos pojkar börjar testiklarna sin resa från sitt ursprungliga läge nära njurarna till pungen. Flickors klitoris sticker ut mer än den kommer att göra från de sista veckorna innan födseln, då den göms bakom de inre blygdläpparna.

Bebisens huvud växer och hjärnan utvecklas och växer snabbt. Nästan alla bebisar reagerar på ljud och ljus vid 30 veckor.

Bebisens näringsbehov blir större under tredje trimestern och du behöver äta mycket protein, C-vitamin, folsyra, järn och kalcium (ca 200 mg går åt varje dag till att bygga upp bebisens skelett), så se till att äta mat som är rik på dessa näringsämnen. Skelettet byggs upp nu, liksom hjärnan, musklerna och lungorna. Ta en titt på vår
guide till bra kost för att se till att du får alla de vitaminer och mineraler du och bebisen behöver.


GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL DAGENS BLOGG HÄR! 


Vet ni vad?



Min dator funkar igen och jag är så jävla happy, tack tack tack till mig själv som faktiskt fixade den på något sätt? Jaja det spelar ingen roll hur jag gjorde för den funkar ju nu, wihooo! Påminn mig om att jag måste köpa ett usb minne så jag kan föra över alla bilder nån gång nästa månad. Man vet ju aldrig när den får för sig att lägga av igen.

Nu ska jag å pricken på bilden samt Dissan och världens grymmaste sambo ut å tralla, sen när vi kommer hem ska jag ta ett bad å efter börja med maten.

FORTSÄTT ATT ANMÄLA ER TILL
DAGENS BLOGG HÄR!


Vill du bli dagens blogg?

¨

VINNAREN FÅR SIN BLOGG PRESENTERAD I ETT EGET INLÄGG!!! JA NI FÅR SPAMMA, CHANSEN ATT JUST DU SLUMPAS UT ÄR STÖRRE JU MER DU KOMMENTERAR!!!


Jag blir så jävla less!



Why? Jo det hela började iförrgår med att jag hällde ut saft på mitt tangentbord, dock fungerade det till idag. När jag idag skulle byta tangentbord började hela datorn att pipa och sedan blev de typ svart å nu vägrar skiten funka. Jävla fittdator!!! Tur är vell att jag fortfarande har mammas bärbara här hemma, men ändå. Har ju alla program, bilder och allt de på min. Fan jag hatar när mina datorer går sönder, det är liksom inte den första som gör det! Ringde upp till Mario helt förstörd, han skulle kolla på den när han kom hem sa han så får vi hålla tummarna för att han kan fixa den. Annars så ska vi sätta oss ner å kolla om vi har råd att köpa hem en bärbar till mig, but still... Kommer ju förlora alla bilder å det, men jag borde kanske vara van vid det vid det här laget?


Okej, nu vill jag veta vad ni tycker!

Blondin eller brunett?

 


Byssor!



Här har vi två as balla byxor jag köpte till Milo när jag va ute å handlade sist, även fast dom är i några storlekar större så kunde jag inte hålla mig dom är ju så jävla fräcka! Å om tiden går lika fort som den gör nu så dröjer det inte länge tills han kommer kunna ha dom.

Jeansen kommer från Cubus och manchesterbyxorna från H&M!


Ska ni kolla?



Just nu gluttar jag på "halv åtta hos mig", någon mer än jag som älskar han som snackar i bakgrunden? Så jävla klockren! I pausen ska jag gå å vispa ihop grädde, för sen när Idol börjar då ska jag ha klart kladdkakan jag bakade tidigare idag med en massa vispad grädde - yummie!

Ska ni kolla på Idol? Vad tycker ni om pragrammet?

Jag älskar uttagningarna och alla som gör bort sig, det är ju det som är roligast med hela programmet don't you think?


Klart den blivande morsan ska ha lite hon med!



Dessa två är nykomlingar i min klädkammare, söta va? Jag drar mig för att köpa nya kläder nu när jag e så fet, men dom här passade perfa då båda är i storlek S vilket innebär att jag kommer kunna ha dom efter graviditeten också. Känns så onödigt att köpa en massa man ändå inte kommer kunna använda sen, tycker ni inte? Tunikor, öppna koftor och leggings är den ultimata mamma outfiten enligt mig. Men mest för att man kan använda allt sen när man fått bort den där stora magen också, fast helt ärligt nu så kommer jag nog sakna den. Jag älskar ju när bebis rör sig där inne, det är så mysigt!

Nu ska jag ta å steka ihop lite gräddstuvad pyttipanna, är galet hungrig så det fick bli de idag då det går fort att göra. Sen ikväll har jag en kladdkaka som väntar på mig, fy fan så gott!

Föresten, ni har varit jävligt dåliga på att anmäla er till tävlingen om ett presentkort hos Runns.se! Skärp till er nu å anmäl er på en gång, för att komma till tävlingen
TRYCK HÄR!


Tävling!




Nu kör jag igång ytterliggare en tävling från
Runns.se där du har chansen att vinna ett presentkort på 250 kr! Runns.se säljer udda och roliga prylar från hela världen och har allt ifrån klockor, smycken till tv-spel och leksaker.

Tävlingsregler:

• Gå in på facebook och "gilla" Runns Webshop, klicka här för att komma dit!
• Skriv ett inlägg om tävlingen i din blogg och länka till min blogg med bilden ovanför.
• Gå in på Runns.se och välj ut det du skulle köpa om du vann presentkortet och länka till det du kan tänkas köpa.

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 26 SEPTEMBER!

Den lyckliga vinnare kommer att kontaktas av Runns.se via mail, så glöm inte att skriva med din mailadress i kommentaren. Lycka till ni bitches!

OBS! Endast en kommentar per anmälan!!!


"Supercool little dude"



Vi börjar dagen med att vissa upp ytterliggare två as tuffa bodysar till lilleman, även dom köpta på Cubus. Dom har faktiskt ett väldigt bra utbud på barnkläder måste jag säga och billigt! Själv tycker jag att det känns dumt att köpa för dyra kläder när dom är så små och växer så fort, så dyrare kläder med bättre kvalitè är något jag kommer satsa på sen när han kommer kunna ha de under ett tag i alla fall.

By the way! Senare idag så kommer det komma uppe en jätte rolig tävling, den får ni inte missa!
Glöm inte att anmäla er till tävlingen om ett paket namnnappar
HÄR!


För mig är du allt ♥



Vet du, att när jag tittar på dig, på bilderna från ultraljudet så kan jag fortfarande inte förstå att du är min. Att du finns inuti min mage där du växer och utvecklas varje dag för att snart komma ut till denna värld vi lever i, till min värld. Att jag snart kommer få höra ditt skrik, känna din lukt och ha dig liggandes i min famn. Det finns inga ord... Det är ofattbart, kommer jag någonsin kunna förstå? Jag blir förstummad, vet inte vad jag ska säga eller vad jag ska skriva för att folk ska kunna förstå den kärlek jag känner för dig. Den är så stark att ingen någonsin kommer kunna bryta den, så stark att det gör ont i mig av längtan efter dig ♥


Bodys!



Dom här neutrala bodysarna köpte jag hem från Cubus för ett tag sedan, för er som vill hitta söta bodysar med bra pris gå dit! Just nu har dom "ta tre betala för två", as bra!

Glöm inte att anmäla er till tävlingen om ett paket namnnappar, för att komma till tävlingen
TRYCK HÄR!


Congratulations!



Jealii och Sofie blev dagens blogg, så ett feting grattis till dom två!

Vampiress drivs av två tjejer, Jealii och Sofie. Bloggen handlar om vampyrfilmer och serier så som Twilight, The Vampire Diaries och Tre Blood. Så för alla er galna vampyr älskare där ute, det här är något för er! Ni andra kan ju också spana in den, det bjuds på en massa underhållande bilder och information.

Tack till alla er andra som va med å deltog, det kommer flera "Dagens Blogg Tävlingar" framöver så då har ni chansen igen!


Sjukt söt men jävligt irriterad!



Det är vad jag är just nu, sjukt söt men jävligt irriterad! Som de flesta av er vet har min dag gått ut på att städa, skrubba, tvätta å göra fint i lägenheten. Varför? Jo för att de va några som skulle komma å kolla lägenheten runt sju tiden, å tror ni att dom kommit? Hell no! Jag är så jävla förbannad just nu, i såna fall ringer man vell fan å säger att man inte kommer. Men folk utan moral och vett i kroppen, såna finns de fan för många av! Inte nog med det så har jag skjutit på middagen också, så nu sitter jag här sjukt förbannad och jävligt hungrig.

Ska slänga ihop spagetti och köttfärssås nu och skulle personen i fråga helt plötsligt dyka upp kan denna räkna med en dörr som åker igen mitt framför fejjan, dumma fan!


Tävling!




Nu har jag ordnat så att ni har chansen att vinna ett paket namnnappar hos
namnnappen.se. Ta chansen att vinn ett paket åt er lilla son/dotter, syster, bror, syskonbarn eller varför inte din väns lilla sötnos?

Det ända du behöver göra är att:

Skriva ett inlägg om tävlingen i din blogg samt länka till min blogg med bilden ovanför.


Nu behöver du bara gå in på namnappen.se och välja ut vilket paket du skulle vilja vinna och vad för namn de ska stå och skriva det i en kommentar till mig. Tänk på att vinnaren slumpas ut och ju mer du kommenterar dessto större är chansen att du vinner - ja du får spamma!

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 12 SEPTEMBER!


Vill du bli dagens blogg?



VINNAREN FÅR SIN BLOGG PRESENTERAD I ETT EGET INLÄGG!!! JA NI FÅR SPAMMA, CHANSEN ATT JUST DU SLUMPAS UT ÄR STÖRRE JU MER DU KOMMENTERAR!!!

AVSLUTAD


I heart me!



Morsning korsning! Som vanligt har jag inte fått sova utan blev störd av både Mario, Cornelia och nån som ringde från Södersjukhuset å skulle ge mig en tid för att ta prover ang. min blödarsjuka. Tillslut gav jag upp och gick ut på en prommis med hundarna istället och nu känner jag mig pigg som en lärka, mehe. Ne men nästan i alla fall! Gucci verkar ha blivit sig själv igen och det har inte runnit ur munnen på honom under hela natten, jag hoppas det fortsätter så. Undrar vad det kan ha vart? Inget livshotande i alla fall... Fast ska inte klappa händerna i förväg, man vet aldrig hur den här dagen slutar.

Jag ska snart dra igång en tråkig jävla städ här hemma, ett måste då nån ska komma å kolla lägenheten. Va fan att dom inte fått iväg den än? Nog att vi bor i den sämsta jävla hålan man kan bo i, but still? Lägenheten i sig är ju faktiskt ganska okej! Jaja, not my problems, tycker bara det är jobbigt med alla jävlar som måste springa fram och tillbaka här!

Föresten ni har vell inte glömt att jag är bloggar24:s Mammabloggare? Varje måndag dyker det upp ett nytt spännande inlägg från mig, fun huh! I dagens inlägg kan ni bland annat se bild på vagnen jag beställt hem.

För att komma till dagens inlägg där
TRYCK HÄR!


Bebbekläder!



Här har vi lite mer till bebis som jag köpt, sött va?


Congratulations!





Jennifer blev den lyckliga vinnaren i tävlingen om ett nattlinne från evasunderklader.se!

Motivering:
Jag hade ett liknande nattlinne som jag fick i julklapp men den gick tyvärr sönder i tvätten, jag blev väldigt ledsen då och har funderat på att köpa ett nytt men då kan jag lika gärna passa på att ta chansen och kanske vinna ett här! :) Som jag även kan ha efter graviditeten för att liva upp det lite i sängkammaren! :)

GRATTIS GRATTIS GRATTIS


Tack till alla som varit med å tävlat, det kommer flera tävlingar framöver med en massa fina priser att vinna!


2-års dagen ♥

De va bra gissat av er, självklart är det våran årsdag idag. För två år sedan blev vi officielt ett par jag och Mario på hans balkong hemma hos hans mamma, en ganska rolig berättelse men för lång för att ta nu. Nån annan gång kanske? Istället ska jag bjuda på en massa bilder på oss genom dom två år vi hållt ihop, kul va?



Våran absolut första "puss" bild tillsammans.











Våra balla kallingar och trosor vi köpte!



Julafton -08



Nyår 09, samt party hos Mys å Stevo.



Kryssning



Ännu en kryssning.











Turkiet -09







Rockfest och halloween party!










Jag kommer aldrig sluta älska dig ♥


A special day!



Ledtråd: Det går i kärlekens tecken!


Under tiden ni gissar på så åker jag och Mario för att hämta morsan å Jimmy som varit på kryssning!
Tjingeling!


Ni har vell inte glömt???




TÄVLINGEN OM DETTA SNYGGA NATTLINNE MED MATCHANDE T-STRINGTROSA AVSLUTAS SENARE IDAG SÅ PASSA PÅ ATT ANMÄLA ER!!!


FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN
TRYCK HÄR!


Good stuff!



Shit vad vi ska tjocka oss nu jag och min baby, yummie yummie!

By the way så va det tydligen en till liten brutta som gissat rätt på plattången, så hon får en länk nu istället. Att jag missade den kommentaren, dumma dumma mig! Aja, spana in hennes blogg
här!

Tjingeling!


Men snuffe då!



Min lilla kille är fortfarande inte helt på topp, efter att ha sökt runt en del på internet så börjar jag fundera på om det är en halsinfektion han har drabbats av? Någon som har eller haft hund som drabbats av det? Nu har han liksom slutat kräkas, men det rinner genomskinlig vätska nästintill hela tiden från munnen. Han har ingen feber, äter som vanligt och har inte påverkat allmäntillstånd. Vad tror ni, kan det vara en halsinfektion?

För övrigt så blev de ingen donken för oss, jag hann ändra mig hundra gånger om och det slutade tillslut med att vi åkte till ett ställe precis innan stan å köpte pizza. Mumsfillibubblan va gott de va! Snart ska vi iväg å hyra film, både jag och Mario känner oss inte på topp idag så det blir bara till att dega hemma framför tvn med varandra - coozy!

Vad ska ni göra ikväll?


Pyjamas time!



Måste verkligen börja lägga ut allt jag köpt till bebis den senaste tiden för fan så mycket det är! Här har vi i alla fall två ubersöta pyjamaser från H&M. Märks det att jag är ett freak av Nalle Puh figurerna? Så jävla söta!

Nu ska jag och Mario iväg å köra morsan å Jimmy till båten, dom ska nämligen på kryssning dom där. Vill också, men väntar med sånt tills lillen kommit och man känner sig redo för att lämna bort honom. Om si så där ett år kanske? Haha, ne men allvarligt. Fan så jobbigt de kommer vara första gången man är utan honom, kommer ju oroa ihjäl mig!

Jag och Mario ska i alla fall förbi Donken sen å svulla, konstigt nog är jag sjukt sugen på chicken mcnuggets? Något som jag annars aldrig brukar äta, det är skumt vad en graviditet kan göra med en! Tar tag i kommentarerna sen och så länge kör vi på en dagens...

Dagens Fråga: Vad är ditt favoritmål på McDonalds?


Congratulations!



Ett feting grattis till
Unspokenmessage som blev dagens blogg!

Är en tjej som nyligen tagit studenten men för närvarande är arbetslös. Hon praktiserar på BikBok i Skärholmen och startade sin nuvarande blogg den 27 augusti i år. Hon älskar att pyssla, sy och göra smycken. Tro de eller ej, men hon har som standard att sitta och fika vid datorn!

In å checka hennes bloggis nu!

Tack till alla er andra som va med å deltog, det kommer flera "Dagens Blogg Tävlingar" framöver så då har ni chansen igen!


Min lilla bebis är sjuk!



Tror ni jag fått nån sömn i natt? Det har gått i intervaller, lillkorven har gått å åkt på magsjuka. Han har väckt mig vid två, halv fyra, sju, nio, elva, tolv, sen gav jag upp och gick upp på riktigt. Jag har alltså spenderat natt och morgon med att torka spyor, göra rent en hund som spytt ner sig själv i omgångar, gå ut å gå och samtidigt försöka sova. Han är som en riktig bebis den där! Nu håller jag på att koka upp fisk och ris som han ska få äta i små mängder tills magen blivit sig själv igen, vi får hålla tummarna att han inte blir sämre nu för då blir det en tripp till vetrinären och de gillar han inte....

Anledningen till varför jag valde att inte lägga upp "Nattens blogg" igår antar jag att vissa förstått, till er som tycker att det bara va å "slumpa ut någon å länka" så sorry, men mina tävlingar funkar inte så. Utan en vinnare slumpas ut, sen går jag igenom den personens blogg för att kunna göra en rolig sammanfattning utav den. Jag tar med bild och annat, vilket gör att det inte bara är "att länka någon". Ska det göras så ska det göras på riktigt, got it!?!?

Nu ska jag försöka få någonting i min mage, sedan kommer vinnare upp av nattens dagens blogg!


Over and out!



Jag är ledsen men jag drar ut en vinnare av "nattens blogg" imorgon å gör det till en "dagens blogg" istället. Kvällen har varit underbar men nu har jag sprängande huvudvärk och är så trött att jag snart tuppar av! Ni ska fan ge mig cred för att jag ens satte mig vid datorn för att skriva det här inlägget!

Sleep tight bitches!


To hot to show you!



Nu drar jag iväg hem till min underbara vän Cornelia på middag, ska bli mysigt att umgås med brudarna grus lite. Har dock bestämt mig för att skippa utgång, vet att jag bara kommer ledsna och tillslut bli sjukt irriterad på alla fulla och jobbiga människor. Så jag åker hem sen istället och myser med min baby, kanske slänger jag in ett inlägg också. Eller vet ni vad vi gör? Vi kör på en sk. " Nattens Blogg", så drar jag en vinnare i natt nån gång. Vad sägs om det? Vinnaren blir såklart länkad och får en beskrivning utav sin blogg i ett eget inlägg!


Min nya kärlek!






Ball va? Dyr som satan va den också så jag hoppas att den är värd varenda litet öre, men det tror jag nog!

Endast en person gissade rätt och det va
Sofie!


Whattawhattawhat?




Under tiden ska jag dra ett varv med dammsugaren och sedan ta en dusch, så ni har ett tag på er.
GISSA GISSA GISSA


Mysigt värre!




Har handlat hem så mycket kläder till lillkillen den senaste tiden att det kommer ta en hel vecka att visa upp det här i bloggen, men ni ska få se allt. Varenda litet plagg, det kan ni ge er fan på! Den här mysiga tröjan kommer i alla fall hålla Milo varm i vinter, cozy huh?

Senare idag ska jag hooka upp med mina brudar Cornelia, Adina och Annelie. Vi ska äta middag och dricka vin, eller dom ska dricka vin! Jag får köra på min läsk, as usuall. Senare ska bruttorna till Olearys också och dit vill dom ha med mig, like what? Hela gamla tjejgänget ska tydligen dit, så jag får se hur jag gör. Känner inte för att beblanda mig med en massa jobbiga och fulla drägg, men kanske får offra mig ett tag för deras skull? Det skulle ju vara roligt att träffa alla, med tanke på hur länge sen de va sist. Men det är sånt som återstår att se, vad tycker ni? Vill ni se blivande morsan ut å dansa med jordens största mage? Haha! You wish!


Congratulations!



Elias blev dagens blogg, så ett feting grattis till honom!

Elias är en kille som älskar coca cola, tycker bäst om mornar och har en hund vid namn Molly. Han tror att det kan vara en smula möjligt att Micheal Jackson lever och han diggar sin grymt coola radioanka!

In å spana på hans härliga blogg nu!

Tack till alla er andra som va med å deltog, det kommer flera "Dagens Blogg Tävlingar" framöver så då har ni chansen igen!


Dregla mera!




Titta så söta dregglisar jag fick hem från
Dregglis.se, cute huh?

För er som inte vet vad en dregglis är så kan jag berätta att det är en "scarf" för barn där ett fuktskyddande material placerats på undersidan. Detta för att undvika att barnets kläder eller hud blir våta, inte nog med det så är dom även fuktabsorberande. Smart va? Milo kommer bli så fin i sina sen, don't you think?

Dom har alla möjliga dregglisar på deras hemsida och till väldigt billiga priser, ändast 35 kronor styck. Nästan så jag funtar på att beställa hem några fler!

Check it out!


I'm out of here!



Ska iväg med Issa ett tag å göra en grej, känner bara att jag måste ur den här lägenheten ett tag blir ju för fan deppig av att bara sitta inne. Vi kör på en "Dagens Blogg Tävling" så länge, sen ska jag visa er en grej när jag kommer tillbaks. So long!



VINNAREN FÅR SIN BLOGG PRESENTERAD I ETT EGET INLÄGG!!! JA NI FÅR SPAMMA, CHANSEN ATT JUST DU SLUMPAS UT ÄR STÖRRE JU MER DU KOMMENTERAR!!!


Jävla skit!



Igår valde blogg.se att helt plötsligt sluta fungera, i alla fall för mig. Fan så arg jag blev, gick inte ens att gå in på min blogg. Märkte ni också utav det? Någon som vet vad det berodde på? Irriterande som fan va det i alla fall!

Som om de va nog så vaknade jag upp runt 7 imorse med jordens jävla förvärkar, det gjorde så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Sedan hade jag ett sådant starkt tryck neråt att de kändes som om jag skulle skita ner mig, trevlig info va men som gravid får man stå ut med mycket. Det kommer ni alla märka utav en dag! Helt ärligt så trodde jag att de va lillen som va på väg ut, att det va kört! Tankarna flög runt i huvudet, "vagnen har inte kommit än, säng har vi inte köpt, vad gör vi om han bestämmer sig för att komma nu". Gråtandes väckte jag Mario, fan så tacksam jag är över att han va hemma just idag!

Efter ett tag kunde jag resa mig upp och sedan försvann dom, snacka om lättnad! Nu är min fråga till er, är det normalt eller bör jag ta kontakt med min barnmorska?

Å tusen tack till alla för era råd och bra svar ni ger mig, ni är verkligen alla som en öppen bok och jag uppskattar det nå fruktansvärt mycket!


Nalle Puh!





Titta vilka söta bodysar vi fick till Milo utav pappa och Suss, me like! Älskar verkligen Nalle Puh figurerna, dom är så söta dom. Superdupertack!

För övrigt så har jag en fråga till alla er mammor där ute och även blivande mammor, hur mycket kläder ska man köpa hem i olika storlekar. Hur mycket behövs tex. i 50-56 ? Vilken storlek bör man köpa mer utav och vilken mindre? Tycker det är så jävla svårt de där! Man vill ju inte stå där med för lite men inte heller med för mycket så de inte hinns med att användas. Jag behöver råd nu från er med erfarenhet, det skulle verkligen vara guld värt!


Pizzatime!




Eftersom hjärtat mitt är dålig och faktiskt har legat hemma sjuk hela dagen så kände han för lite snabbkrubb, lätt fixat tänkte jag och slog numret till närmaste pizzeria. Hem landade två kebabpizzor, mumsfillibubblan! Längesen jag åt en sån maffig pizza, fast ioförsig slank bara halva ner. Annars kör jag alltid på nån av mina favoriter Hawaii eller Altono, men man måste ju variera lite emellanåt också!


Wanna feel sexy?



Då tycker jag verkligen att ni ska vara med i denna tävling jag fått chansen att ha i sammarbete med
Evasunderklader.se. Ni kan alltså vinna detta snygga nattlinne med matchande T-stringtrosa som finns i 7 olika färger att välja bland!

Det ända du behöver göra är att kommentera "Jag är med och tävlar om ett nattlinne från evasunderklader.se" och motivera varför just du ska vinna.

Så in å välj ut färg nu, det finns en för alla! Glöm inte att skriva med din mail-adress och även vilken färg och storlek du önskar vinna.

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 5 SEPTEMBER OCH VINNAREN PRESENTERAS!
JU MER DU KOMMENTERAR DESSTO STÖRRE ÄR CHANSEN ATT JUST DU SLUMPAS UT, LYCKA TILL NU!

AVSLUTAD!


Vecka 28 ♥





Här går de undan, nu är det fan bara två veckor kvar sen har jag passerat vecka 30. Helt sjukt! Förstår ni hur länge det är? Förstår ni hur stor bebis börjar bli nu? Åh som jag längtar, längtar, längtar efter honom! I lördags upplevde jag hans första hicka, det va både obehagligt och mysigt på en och samma gång. Känslan går inte att beskriva, tänk att någon typ sitter å pickar innanför er.

Idag ska jag iväg till Mysan ett tag, har lovat att hjälpa till med Liam så hon kan packa i lugn och ro. Sen kommer farsan å Suss över på en fika, så vi får se hur mycket bloggande jag hinner med. But I will do my best, as always! Måste ju visa er vad som låg i de där paketet jag fick samt de jag fick med hem igår från shoppingen!




Nu är du 28 veckor gången (eller gravid i 29:e veckan, om du föredrar att räkna så). Vid det här laget har du kanske märkt att din bebis är mer aktiv när du badar eller duschar. Bebisen reagerar på ljus och ljud genom att röra sig inuti dig. Medan du slappnar av i det varma vattnet, kanske dina bröst börjar läcka lite — de producerar nämligen redan kolostrum, den extra näringsrika mjölk som du ger din bebis alldeles i början då du ammar. Alla kvinnors bröst läcker inte innan bebisen är född, så var inte orolig om du är en av dem — du slipper iallafall amningskupor tills vidare. Denna vecka är det dags att besöka din barnmorska om du är förstföderska.

Nu ligger slutspurten framför dig. Den tredje och sista trimestern börjar kring vecka 29 och pågår till vecka 40 (ibland längre). De flesta kvinnor ökar i vikt med ungefär 5 kg denna period.

Den här veckan väger bebisen drygt ett kilo och är ca 38 cm lång från topp till tå. Ungefär vid den här tiden kan bebisen öppna ögonen och vrida på huvudet och en stark ljudkälla lyser på utsidan. Underhudsfettet bildas och fingernaglarna växer.

Det kan kännas som om du varit gravid i evigheter nu och samtidigt kan man känna oro över
förlossningen. Gör en lista över saker du behöver förbereda och sysselsätt dig med den, om du behöver distraktion! Du kan börja titta på namn till bebisen och tänka på livet efter förlossningen. Du kommer förmodligen att träffa din barnmorska oftare den sista tiden


Kitchiiiiing!



Någon ville se en spontan bild på mig här om dan, so here you go! Man måste kunna bjuda så sig själv också, right folks? Ser ut som jag druckit femton koppar kaffe å varit vaken hela natten, men det är så jag känner mig också. Är liksom pigg men känner mig ändå övertrött, illamående och förskyld! Wierd feeling de där, by the way gillar ni hur jag ofta blandar svenska med engelska? Like whattafuck, fattar inte varför jag gör det. Inte heller fattar jag hur folk kan föda ut en unge mellan bena men det går ju de med tydligen. Än värre, snart är det min tur! Ett riktigt halleluljah moment!

Jag ska nog inte blogga så här tidigt på morgonen, de blir mest bara flum då. Dags för en dusch så jag vaknar till liv, tjingeling!


Ni har vell inte glömt att rösta på mig? Röst nr 3, thanks babes!

FÖR ATT RÖSTA TRYCK HÄR!





Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se