.

Jag skrev ett bra långt inlägg, men valde att radera den. Nu tar jag en bloggpaus ett tag, har nog som det är med allt runt omrking.


Idag blir det party!




And I'm gonna get druuuunk!


Det har jag...



Har ni någon gång känt att hela er värld har rasat samman? Det har jag...
Har ni någon gång fått erat hjärta brustet? Det har jag...
Har ni någon gång gråtit så pass mycket att tårarna tillslut tagit slut? Det har jag...
Har ni någon gång skrikit så högt att ni velat att hela världen ska höra er? Det har jag...
Har ni någon gång förlorat en person som legat er varmt om hjärtat? Det har jag...
Har ni någon gång blivit sårad så mycket att det känns som hela erat inre krossats? Det har jag...
Har ni någon gång känt att det inte finns någon därute som förstår hur ni mår? Det har jag...
Har ni någon gång blivit lämnade ensamma, rädda och förtvivlade i mörkret? Det har jag...

Har ni någon gång älskat någon så mycket att ni varit beredda på att göra allt för den personen? Det har jag...
Har ni någon gång skrattat så mycket att ni tappat andan? Det har jag...
Har ni någon gång ätit för mycket godis att ni sedan blivit tvugna att spy upp det? Det har jag...
Har ni någon gång känt den där obeskrivliga lyckan passera era själar? Det har jag...
Har ni någon gång känt er så pass starka att ingen någonsin skulle kunna krossa er? Det har jag...
Har ni någon gång fått något som gjort er lyckliga? Det har jag...
Har ni någon gång fått känna den där känslan av äkta kärlek omsvepa era hjärtan? Det har jag...

Vägen till snygga fransar...



Behöver inte vara genom att varje dag krångla med en massa lösögonfransar så man får lim över hela ögat och som även är svåra att få fast snyggt. Det är inte heller genom att göra fransförlägning som ändå inte håller så länge och kostar bra mycket i längden! Man kan faktiskt få långa, mörka och snygga fransar hemma utan allt det - believe me! Det första ni bör göra är att köpa hem en bra ögonfransfärg (inte dom där billiga på H&M som exempel!). Sedan klickar ni er in på
www.neulash.se och köper hem deras neuLash - ett innovativt serum som förstärker ögonfransarna och bidrar till friskare, naturligare fransar. Visserligen är serumet väldigt dyrt, men det är lätt värt de! Alla jag hört har provat det har blivit väldigt nöjda med resultatet och jag hoppas på att bli det även jag. Även fast jag redan nu har hyffsat långa fransar så skadar det inte om de blir lite längre och starkare!


Hur fel kan det bli egentligen?



Allvarligt talat, kan inte människor förstå det svenska språket elr? Jag å Mario beställde hem mat för ett tag sen, observera nu en kebabtallrik samt en kebabpizza, en vitlök på burk och en mild på burk. Å vad får vi? Jo två bamse kebabtallrikar och såser för en hel livstid! Självklart öppnade Mario, tog emot maten och betalade. När jag frågade honom hur mycket det gick på och han sa 235 visste jag direkt att något inte stämde. I all hast börjar jag skrika: MEN SKYNDA EFTER HONOM DÅ!
Mario: Eh, han har redan hunnit dra. Skit samma, de är ju ändå jag som pröjjsar skiten.
Jag: Ja men då så.

Tur för Höglunda att det INTE va jag som betalade, då hade det minnsan blivit ett samtal. Sedan hade dom fått komma tillbaka med pengar och tagit med sig det öveflödiga av allt vi fick som vi INTE skulle ha! Hur jävla svårt kan det vara att göra en beställning rätt egentligen?!


"Syrran är allt bra ibland va?"

I alla fall när man kan ligga, klättra, sitta och busa ovanpå henne.









Det gick i alla fall bra på arbetsförmedlingen, kom hem med lika mycket i huvudet som jag visste innan mötet så det kändes vell ganska onödigt att ens åka dit. Jaja, jag får ju pengar för det så whattafuck! Att Gucci va med hade dom inga problem med, som tur var. Å han va så snäll så lillkillen, sa inte ett knyst under hela mötet utan låg å sov på mina ben.


Time to go.



Nu ska vi snart drutta iväg till arbetsförmedlingen, ja jag tänker ta med mig Gucci! Hoppas dom inte klagar bara, men vad gör man då? Inte fan lämnar jag honom hemma i flera timmar själv i alla fall, inte nu när han är så här liten. By the way, vet ni vad han gjorde idag? Han kissade med benet uppe mot ett träd! Han börjar bli stor nu min lille pöjk! Nej time to go, måste ut med Ice också!

Tjingeling!


Ensam är starkast.



För visst är det vell så?


 


Jag tänker tillbaks...

Minns dom dagarna, dom där speciella dagarna.





Känslan första gången man va kär och fick första kyssen i lågstatidet. På den tiden trodde man att man visste vad kärlek va, hah om man bara vetat!



Lyckan när mamma och pappa sa ja till att jag skulle få pierca naveln.


13 år, och röka inklusive alkohol började bli intressant, fy fan säger jag bara! Man va ute varje helg å söp sig dyng på häxblandningar, samt trodde att man va så jävla häftig för att man rökte (som bilden längst upp, samt den nedanför - hela gamla jordbro ligan). Grupptryck eller vad? Att man sedan va tvungen att ljuga och hålla det hemligt för päronen gjorde allt extra spännande.



När mamma kom hem med Chilie för 7 år sen, lyckan gick inte att beskriva över den lilla hårboll jag hade tätt i min famn. Eller när hon sa ja till att jag skulle få ta över Dizzie, eller den där gången när hon sa ja till att jag skulle få häst - lilla Rasmus som jag saknar av hela mitt hjärta!





image49

Alla tider med vännerna, då glädje och skratt fyllde de platser vi varit på.

image13 image15

Dagen då jag tog studenten, en av de bästa dagarna i mitt liv!



Känslan när man varit riktigt så där nykär!



Finns så mycket mer, men ni skulle säkert inte orka läsa allt. Så jag slutar här, lagom är bäst!


När orden bara flödar.

 

Resan har varit lång, resan hit. Den är inte slut än, den har bara börjat. Jag suktar efter svar och undrar hur länge jag kommer få gå ovetande. Ovetande om vad framtiden har att ge, om vad livet har för planer för mig framöver. Jag slänger på mig mitt yttre, snygga kläder och låtsas som om allt är bra. Jag skiter vell i alla snorungar därute, alla uppblåsta bimbos och alla som tror sig stå högre upp än vissa andra. Jag är snäppet bättre än dom, har alltid varit och kommer alltid att vara. Det kan ingen ta ifrån mig, oavsett om ni försöker med samma kraft som jag har. Min kraft kommer alltid vara starkare, mitt sinne öppnare och mitt hjärta fullare.

Jag glider runt med empan på högsta volym, en cigg i handen och ett leende på läpparna. Folk får tro vad dom vill, göra vad dom vill. Jag bryr mig lika mycket som ett par som precis har gift sig, ingenting alltså. Allting runt omkring suddas bort och ingenting annat har betydelse. Det är jag, jag mot världen.


Lovade ju er ett filmklipp!



Filmen är mörk men as rolig, den roligaste biten av allt börjar dock vid 1:08 (för er som inte orkar kolla hela)


Tävlingsdags igen!

Nu har jag bestämt mig att delta i ytterliggare två tävlingar! I den ena kan man vinna ett hett smycke hos www.smyckenofsweden.se, för att vara med och tävla du också tryck här!



Den andra tävlingen är om dessa två supersöta tvålar, alla vill vi vell lukta gott och vad gör det bättre då än två härliga naturtvålar? För att komma till den tävlingen, tryck här!

Sedan kan ni ju alltid spana in sötnosens blogg också.


Love is in the air!

Nu är Icen här, både han å Dizzie är glada över att få spendera lite tid med varandra. Dizzie har ju trots allt agerat "extra mamma" till Ice redan när han va valp. Nu bjuds det på några blandade bilder på våra små bebbar!
































Up and down and turn it all around!


Morsning korsning allesammans, Pullan is AWAKE! Har iför sig varit det ett bra tag nu, but still! Snart ska jag ta mig en tripp mot Issa å Hugo för att ta ut Ice på en runda samt ta hem sötkorven. Inte ska vell stackarn behöva vara ensammen hela dagen? Noppe, me don't think so! Idag känner jag mig på flummigt humör, ni vet så där härligt flummig? När livet bara leker och man vet att vad som än händer blir till det bästa i slutändan. Yepp, today I'm a happy girl!

By the way, håll utkik för senare kommer ett as roligt filmklipp jag spelat in bara för er!


Fototävling.

Nu är det så att jag bestämt mig för att vara med i en Fototävling hos den här tösen med temat utomlands, va gärna med å tävla ni också! 

Den här bilden är tagen av mig när vi va i Alanya i somras, stranden är Kleopatrastranden. En strand som vi spenderade många dagar på, en strand som jag totalt förälskade mig i.

Hade verkligen jätte svårt att välja bild då det fanns så många otroligt vackra, men jag fastnade för den här. Allting syns så klart, från sandkorna till vågen och vattnet som sprudlar.




För er som vill se alla bilder från den resan - tryck här ♥


Den som säger att shopping inte får en att må bättre...

Den personen kan fan slänga sig i backen, helst naken och i den största snöhögen som finns!





Detta fick alltså följa med mig hem idag, allt för att få min "walk in closet" att kännas ännu mindre! Jag har på tok för mycket kläder och alldeles för lite plats för alla mina härligheter. Kanske borde man ta å flytta till eget? Tänk er hur mycket space jag skulle ha för alla mina grejer, fy fan! Kläder hit, väskor dit, smycken så de räcker att täcka en hel affär och ett badrum fyllt av smink och härliga parfymer. En tanke att leka med i alla fall!

Jag och mamma hade det jätte mysigt tillsammans, vi va nog inne i varenda jävla affär kan jag tänka mig! Tack så jätte mycket för allt fint jag fick ♥ Efteråt bar det hem till mammi för middag och fika med semlor. Jag är fortfarande illamående efter allt jag slängt i mig idag, men jädrans vad gott det har varit!

Nu ska jag ta mig ett varmt bad, sedan blir det till att ta tag i alla kommentarer jag inte hann med igår innan blogg.se fuckade upp sig och självklart dom från idag med. Å fan om det blir samma sak idag, then I got fucking MAD! Läste ni det nu blogg.se, HUH?


I love you mammi <3

Som vanligt strulade blogg.se till det igår, blir man förvånad elr? Satt å svarade på kommentarer när det helt plötsligt slutade fungera. Sen kom jag inte in på hela kvällen!!! Så det blev en långprommis med Issa å sedan till att bada Gucci.

Ska snart börja göra mig iordning, idag blir det nämligen att åka till Farsta Centrum med världens bästa mammi. Lite mor å dotter tid ni vet? Ska se om jag hinner slänga in en dagens outfit innan jag drar, men hoppas inte på för mycket nu!


Plankstek A'la Nathalie!



Ja om man bortser från att själva plankan inte är med och att jag slängt ihop en massa färska champinjoner samt purjolök så smakade det nästan som om man skulle ha gått ut å käkat. Eller nej fan! De va nog tusen gånger godare!

Bara för att de blev så gott ska jag dela med mig av hur jag gjorde!

Gör egengjord potatismos, pulverskit klarar vi oss utan! Lägg moset runt formen.
Stek valfrit kött och lägg sedan i mitten.
Stek upp färska champinjoner och purjolök, häll sedan i sparris å låt stekas tillsammans med resten de sista två minutrarna. Häll allting ovanpå köttet tillsammans med spadet som blivit.
Häll beasås runt om moset.
Skär upp tomater och lägg på.


Sedan in i ugnen i cirkus en kvart-tjugo minuter å woila! Du har veckans godaste mat att njuta av!

Skulle något vara oklart så är det bara att fråga, vet att min "beskrivning" av det hela kanske inte va den bästa.

Tjingtjong!


Is it for real?

Vi hamnade hemma hos mor min igår istället, där blev det pizza, fika och mys! Seriöst, vilka spenderar man alla hjärtans dag med bättre än sin familj egentligen?

Idag mår ja sjukt illa, kan nog bero på alla ångestdrabbade drömmar jag drömt inatt. Satt å glodde på "hemsökta hus", "ghost hunters" å alla möjliga "spökprogram" in till sent på natten. Jag är en sjukt lättskrämd person när de gäller allt som har me övernaturliga fenomen att göra, jag liksom skrämmer upp mig själv! Sen vet jag hur jag funkar när jag kollat på sånt, ändå gör jag det. Jag blir paranoid å tror att alla möjliga konstiga ljud är något övernaturligt, samtidigt drabbas jag av marddrömmar till högsta grad. Jag skrämmer liksom skiten ur mig själv kan man vell säga, ändå tycker jag att dessa program är intressanta utav bara helvete! En sak är ju säker, hade inte Mario varit här då hade jag aldrig kollat på skiten och OM jag nu hade det, då hade lätt någon i familjen eller vänkretsen blivit drabbade. Ja, för någon hade fanimig fått komma hit mitt i natten å sova med mig!



Vad tror ni? Finns de nå mer därute, något som vi inte kan förklara eller är allt bara påhitt?


Happy valentines day!



Hoppas ni fylleskallar hade de gött igår och alla ni som tog de lugnans också för den delen! Jag hade de as mysigt hemma hos Mysan med henne, Liam och Cornelia. En riktig sån där bara mysa och äta gott kväll, I like it! Sånt behövs också ibland...

Idag blir det bara lugnt, jag å Mario funtar på att handla hem nå riktigt jävla onyttigt å svulla framför tv:n. Sen får vi se vad som händer, kanske har den här dagen nån speciell effekt på oss? You never know! Inte för att jag tror det, but still! Vet ju hur många ni är där ute som faktiskt tycker om och uppskattar den här dagen, så jag ska fan inte förstöra den för er bara för att mitt kärleksliv är lite åt pipsvängen!

Så vad ska ni hitta på idag, mysa med vännerna? Ha de extra romatiskt med parntern? Supa skallen av er? Fira med familjen? Njuta av er ensamhet?

Tell me bitches ;)




Tiden läker alla sår.

 

Jag har nyss kommit hem till min underbara mamma, som alltid finns där å stöttar. Snart ska jag ringa ett samtal till min älskade pappa, han känner nog sig lite orolig han med kan jag tänka mig. Mina otroligt fina stöttepelare, vad har jag gjort för att få så underbara föräldrar? Likadant vad det gäller vänner och familj, ni är mitt allt!

 

Det känns lite bättre nu, vi har pratat ut. Vi är vänner, säkerligen sneppet mer. Vi kommer fortsätta finnas där för varandra, fortsätta älska varandra. Kärleken dör inte på en sekund, känslorna försvinner inte över en natt. Sen får vi se vad framtiden har att ge, är det menat att det ska vara vi så kommer det ske. Om inte, så går livet alltid vidare.

 

Kommer ta tag å svara på alla era underbara kommentarer imorgon, nu ska jag snart åka till min fina vän My. Där blir det bara till att umgås å mysa i massor!


Life sucks!

 

Igår kväll fick jag tänka på annat, jag dränkte mina sorger i mängder av alkohol och jag mådde bra - för stunden! Nu är jag tillbaks i verkligheten igen, tillbaks där jag va samma tid igår. Mitt inre mår lika jävla dåligt och en stor del finns inte längre hos mig. Jag känner mig förvirrad, rädd och ledsen. Det finns så många tårar som vill komma ut, men jag tänker inte låta dom. Dom får stanna där inne å trängas med mitt inre. Vi får se vad framtiden har att ge och jag hoppas att vi båda finner den lycka vi söker. Om inte med varandra så utan. Det gör ont att tänka den tanken, sjukt jävla ont!

Jag kommer alltid att älska dig av hela mitt hjärta Mario!


One step up!



Jag är fixad och redo på att supa ikväll, vart jag ska eller vad jag ska göra har jag ingen aning om. De jag vet just nu är att jag ska börja föra med Malin, sen får vi se vart kvällen tar oss. Förhoppningsvis blir det en rolig och spontan kväll för oss, om inte? Så whatever, jag bryr mig inte. Så länge jag får dränka mina sorger i mängder av alkohol så är jag nöjd!


 

Det är skönt att ha sin familj bakom sig när livet känns hårt.

Jag behöver inte säga mycket, jag behöver inte förklara. Mina närmsta känner mig så pass bra, så de vet när något är fel. De trycker inte på att få höra, de skriver meningsfulla ord å låter mig få komma till dom när jag känner mig redo. Det är jobbigt med känslor, jag hatar att prata om sånt som ligger djupt hos mig. Men med vissa faller det sig naturligt, dessa personer vet vilka dom är. Jag är glad som har er i mitt liv, min underbara familj och mina fina vänner. Vart hade jag varit utan er? Ni är en del av mig, en så pass stor del som jag inte skulle klara mig utan. Den viktigaste delen, den delen som jag älskar mest!



Ni är så jävla underbara!



Jag tror inte ni förstår hur era kommentarer verkligen värmer i hjärtat, ni gör mig stark! Det är roligt hur personer man inte träffat i verkligeheten kan ha en så pass stor effekt på en, för det har ni verkligen. Så det här inlägget är tillägnat er extra mycket, tack för att ni tar er tiden att skriva alla underbara rader! You're awesome!


Go natt sötnosar.



Nu ska jag göra det som resten av ligan gör, nämligen hoppa i säng å sova. Mina tankar har legat på högvarv ikväll å tagit fram tröttheten till max. Jag kommer sova gott inatt, säkerligen drömma ett å annat och vakna upp pigg å glad - det är i alla fall vad jag intalar mig.


We can't be with eachother or whitout eachother...



Alla dessa timmar ute i kylan, men som fasthåldna. Rädda för att släppa taget, rädda för att aldrig mer få hålla om varandra igen. Timmar av kramar, kyssar, smek. Två öppna hjärtan redo att släppa in, att låta sig blottas för första gången på väldigt länge. Du & jag under en molnfri himmel, stjärnor som sprakar och en måne så rund, så klar. Öron redo att lyssna, munnar redo att skratta. Fjärilar i magen och nervösa gester. Stunder av glädje, längtan och ren kärlek. Det var vi två, vi två mot världen. Ingen kunde stoppa oss, ingen kunde förgöra våra känslor. Vi älskade av hela våra hjärtan, av hela vår själ. De sägs att kärleken är farlig, det begreppet har jag inte förstått förens nu. Är vi redo att inse, inse det faktum att ingenting varar för evigt? Är vi redo att inse hur vi sakta men säkert förgör varandra, hur det vi en gång byggt upp sakta sjunker längre och längre ner mot botten? Har vi förmågan att ta oss upp igen, har vi viljan att försöka? Den tid jag vill ha tillbaks, den tiden är förbi. Är det så att vi kan få tillbaks den? Tiden då vi va lyckliga med varandra, tiden då våra dagar gick ut på att le och skratta?


Broken thoughts

I ett tyst rum, ensam men ändå inte. Med tankar och känslor som blandas till någonting som jag inte kan förklara, något som är så starkt men ändå splittrat på en och samma gång. Jag vill ta mig till nya höjder, men vet inte om jag har förmågan som krävs att komma dit. Jag vill göra så mycket, känna och leva. Leva det liv jag så länge drömt om, ett liv i lycka, ett liv i kärlek, ett liv i harmoni. Hur mycket jag än funderar där jag sitter på min svarta läderstol, iförd i hottpants och en sliten tischa. Fortfarande med ruffset i håret så som jag gjort ända sen imorse. Så har någonting förändrats, någonting inom mig, något stort. Det syns inte, men jag känner det. Tankarna är spridda åt alla möjliga håll, tankar på framtiden, det förflutna och nuet. Nuet är värst, strax därefter kommer framtiden. Vad hjälper matriella ting när man inte längre vet vad man vill? Vad hjälper mina läppstift, min walk in closet eller alla mina skor när jag inte längre vet vad som försigår inom mig? Hur ska jag kunna bestämma över mitt liv, när känslor och tankar tar mig dit jag inte vill? En röst i mitt huvud säger lugnt: Du klarar det här! En annan skriker av smärta och vill bara lämna våran värld!


Maybe it's not meant to be?



Who fucking knows and who fucking cares when everything seems worthless?


Har ju helt glömt att visa er...

   

Mina nya hotpants jag köpte hem i söndags! Inte nog med det så är dom köpta på barnavdelningen i storlek 122 (från 7-8 år). Den du! Hah! 49 kronor fick jag pröjjsa å guess what? Dom sitter som smort! Tror nog att jag ska börja ta mig ett snabbvarv på varje barnavdelning när jag är ute å shoppar nästa gång.

Som en gång när jag å mamma va å kollade kläder så hittade jag en as snygg adidas tröja. Provade en i barnstorlek som jag självklart kunde ha, det roliga med det hela var att en exakt likadan i vuxenstorlek kostade fyra hundra mer!

Så ett tips till er lite mindre, kolla barnavdelningen också. I know I will!


Mina djur är riktiga djävular mot varandra emellanåt!




Meningsfulla ord.




Läs mellan raderna, du kommer inte förstå innebörden av det jag skriver annars. Du måste se det som inte går att se, läsa det som inte skrivs. Vad gör dig annars annorlunda, egen och unik? Det finns så mycket ondska jag vill bryta, så mycket hat jag vill få bort i vår värld. Jag vill kunna glädjas åt mitt liv, att jag finns och över er andra. Men hur ska det gå när vissa är så frustrerade, så osäkra? Silvret kan skina, men det kommer aldrig glänsa som guldet, guldet framhäver det bästa. Jag är guldet, du är silvret. Det kommer alltid finnas någon därute som gör allt för att försöka bräcka dig, men så länge du tror på dig själv och inte ger upp så kommer ingen annan lyckas! Jag är en pärla, du en sten. En tom färglös sten, jag en stark färglad pärla som lyser upp i mörkret. Hur mycket du än försöker, så kommer du aldrig få guldet att sluta glänsa och aldrig pärlan att sluta lysa.


Eftersom alla sover.



Så borde kanske jag också ta å tänka på refrängen?

Jag vet ju ioförsig att det inte är någon ide att jag lägger mig när jag inte är trött, då ligger jag bara å tänker på en massa konstigheter. Onödigt tänkande om jag får säga det själv! Har ni också så? Att ni låter tankarna glida iväg en aning längre än de egentligen ska?

Jag hatar att tänka, det är det värsta som finns. Sen att jag är en sådan person som oftast pratar före jag tänkt, de har jag hårfärgen att skylla på, eller hur? Eller så är det helt enkelt bara så att jag kan säga exakt vad jag tycker om en person eller en händelse utan att helt enkelt bry mig? Rak på sak liksom... Man kommer ju längst med ärlighet sägs det, så på ett sätt är det nog bra. Men i vissa lägen är det nog bäst att knippa mun å hålla käften. Synd bara att jag inte vet när dom lägena är... Eh, whatever! Nu börjar jag snart snacka i nattmössan, kanske börjar bli dags för bingen ändå? I think so! Sleep tight everyone!


Bestämde mig i all hast för att vara med i Niklas tävling med temat: Kärlek.

När jag hör ordet kärlek tänker jag självklart på mannen i mitt liv, Mario. Han är mitt allt och den jag älskar mest på denna jord, därför blev det självklara valet en bild på oss två.



Om vi vinner eller inte spelar egentligen ingen roll, i mina ögon är den här bilden finast av dom alla. Jag älskar dig min ängel ♥






Gör som jag och va med å tävla om 6000 kronor hos nelly.com, gå in här för att vara med du också!


Skulle jag kunna, så skulle jag ge dig hela världen ♥



Seriöst, Liam är verkligen världens finaste. Jag avgudar honom, min lilla pärla ♥
Tänk att Mysan & Steven valde mig till Gudmor, det finns inga ord som kan förklara den lycka jag känner. Men jag lovar er att alltid ställa upp och finnas där för både er och lillprinsen, att alltid ha min famn öppen, att alltid lyssna och stötta er ♥

En sak är ju säker, mig blir ni aldrig av med era små sockertoppar! 


Dags att åka å träffa min små hjärtan ♥



Först blir det att lämna Dizzie till mamma å Jimmy, sen tar jag bussen ut till Tungelsta för att träffa Mysan och Liam :)

Vi hörs sen när jag kommer tillbaks ♥


Idag så känner vi oss sega hela bunten!



Kan det bero på att jag sovit allt för många timmar? I think so! Antingen sover man för lite eller så sover man för mycket, haha! By the way! Mario hade lämnat hall lamporna tända, nån slags revenge de där eller? Vi har fortfarande inte pratat med varandra, så man kan ju undra vilken "humörnivå" han lär ligga på när han kommer hem senare idag?

Nej kaffemuggen & ciggen anropar Nathalie Sjöbeck! Time to go, ciao!


Omen shit asså!



Vaknade för ett litet tag sen, har tydligen somnat på soffan efter maten - damn it! Mario låg skönt i sängen, han har inte ens brytt sig om att väcka mig. Än mindre gått ut med hundarna och ställt in resterna från middagen i kylen. Jag blir irriterad, jävligt irriterad! Vilket ledde till gap och skrik samt att jag tände upp hela lägenheten nyss. Men gissa? Nu sover han som en stock igen och jag får tralla ut så här sent helt själv, fucking idiot! Som pricken på det hela tog sig Gucci friheten att pinka ner Dizzies säng och bajsa på min sko, tack Mario - tack! Okej om man inte orkar gå ut men väck fan mig då så att såna misstag undviks!

Idag kommer jag drömma ARGA drömmar, I know it!


Ehm...



Det har inte blivit någon matlagning för mig än, inte heller har jag hängt upp tvätten och disken tog världens bästa snubbe hand om. Själv begav jag mig ut med Issa och hundarna till gravfältet, hon skulle mata fåglarna och hararna. Haha, hon är ju bara för mycket ibland. Det började med att hon langade fram en päse morötter som vi delade å kastade lite hur som helst, när dom va slut åkte ett paket russin fram, sedan såna där bollar man sätter i träden till fåglarna och sist ett paket mussli med kokos. Whatafuck? Haha, jag garvade mer och mer för varje grej hon plockade fram! Men djuren är ju glada, Issa med antar jag och hundarna fick springa av sig. Sen att jag är så trött så att jag skulle kunna somna sittandes, det är en annan femma!



Världens finaste Dizzie.



Ice försökte få tag i en av bollarna vi satt upp.


Ja, man kanske ska ta å börja med den där jäkla maten nu då?


Dagens i-landsproblem.



Jisses vad trött jag blev! Vart tog all min ork vägen? Å jag som har tvätt att hänga, disk att diska och mat att laga. Fy fan! Helst av allt vill jag bara slänga mig ner i soffan å glo på tv för att sen somna till en stund, åh vad det lockar! Kanske ska göra det? Fast då lär jag nog få en sambo till psykbryt om de inte finns nån mat när han kommer hem! Min otroligt duktiga man som sliter å kämpar varje dag på jobbet, självklart ska de finnas mat på bordet då. Eller okej, för att vara ärlig så har det inte hänt så där jätte ofta att maten faktiskt är klar när han stiger innanför dörren. Men ändå, ibland så händer det! Men faktum är den att idag lär det ju inte bli så, han lär knalla in vilken sekund som helst nu och jag har liksom inte ens bestämt mig för vad jag ska laga. Tänk om han ändå inte skulle vara hungrig, då slipper jag! Jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas! Snacka om i-landsproblem,  här klagar jag över att jag inte orkar laga mat medans det finns människor runt om i världen som kämpar för att ens kunna överleva. Nepp, nu är det spikat. Köket här kommer jag!


"I believe in miracles"



Va nyss ute med Mallanfrallan på en promenad med hundarna här i shooordbro! Som vanligt blev det en massa flummande och skrattande, synd att ni aldrig får vara med å delta i det! ;) Haha!


Nu ska en halv seg Nääättie...



Hoppa in å ta en dusch och sedan göra sig iordning. Inte för att det verkar hända så mycket idag, men ändå. Jag känner för att göra någonting i alla fall, hoppas det finns nån mer där ute som känner likadant?


Wanna go for a walk?



Nu har jag å voffarna varit ute på en prommis, om man bortser från att Guccan skällde som en tok på en golden retriver samt nån kärring som han tyckte såg läskig ut, plus att han sedan vägrade lyssna å sprang iväg till fel port - ja det pratar vi inte om! Men annars va det en härlig promenad! Tränade Dizzie också på att gå fot lös, som vanligt när jag går själv så lyssnar hon bra. Tänk om hon kunde vara så uppmärksam och observant på mig när andra va i närheten också!

Lite senare idag blir det en prommis till gravfältet med Issa och Ice, hundarna ska busa, jag ska fota och Issa ska hänga upp mat till fåglarna tydligen. Haha, hon är rolig den där!


Laila Spears?



Haha, jag dör av garv! Titta vad jag hittade nyss, en musikvideo med ingen mindre än Laila Bagge! En musikvideo hon mer än allt vill glömma, något jag förstår. By the way, flera tycker att hennes stil och "moves" är likt Britney Spears. Håller ni med? Kanske skulle det ha varit Laila som fått leva Brittans liv istället? Det måste ju åtminstonde ha varit hennes dröm på den tiden, haha!


I'm gonna peace you up bitches!



Klockan är lite över sju och jag är i full rulle! Snacka om att jag har kommit in i det här nu, skinande rent ska det va och helst ingen tvätt alls! Därför tog jag tag å bokade tvättstugan till idag klockan 7.00 - I'm fucking great! Hur många i min ålder gör sånt liksom? De flesta bor ju fortfarande kvar hemma hos mamma å pappa å lever loppan! Snart blir det en långprommis med hundarna också, men först frulle. Å jag som aldrig brukar vara hungrig på morgonen, ett gott tecken på att man legat i under gårdagen!

Tjintjong!


16 veckor eller inte? I'm confused!

Nyss när vi va ute på sista kvällspromenaden jag, Mario, Malin, Issa och Hugo så hamnade vi i en het diskussion. Nämligen hur man räknar veckor och månader på valparna. Gucci föddes den 19 oktober och räknar man i veckor, måndag till måndag så är han alltså 16 veckor idag. Men räknar man från den 19 oktober till den 19 februari så ska han alltså vara 4 månader då. 16 veckor är ju faktiskt fyra månader, bara det att det är 11 dagar fram till den 19 februari, vilket nästan är två veckor. Alltså skulle han ju då nästan vara 18 veckor gammal om man räknar på det andra sättet.

Förvirrande va? Jag själv har räknat vecka till vecka, vilket resulterar i att han faktiskt är 16 veckor idag. Dom andra säger att jag har fel och att det inte alls är så. Så nu måste jag bara fråga er, vem har rätt och vem har fel? Ska man räkna vecka till vecka eller datum till datum? Jag är förvirrad och behöver fanimig eran hjälp nu så jag får rätsida på skiten!



Hur gammal är min lilla skit egentligen?


Idag körde vi på grekiskt.



Det blev stekt kycklingfiè, couscous, tzatsiki och fetaostsallad till middag idag, snacka om att jag är mätt. Nej mer än mätt, proppmätt! Ni vet när man känner sig som en stor jävla luftballong som snart kommer att spricka? Japp, så mätt är jag.

Dagen har gått på fort, jag tog en långpromis med hundarna, efter blev det till att träna lite på crosstrainern och sedan har jag storstädat hela lägenheten samt tvättat. Jag är förjävlans duktig jag må jag säga!

Nu ska jag svara på era kommentarer och sedan blir det ett bad innehållande hårinpackning, ansiktsmask, levande ljus och en massa bubblor - me like!


Toodles!



Det känns ungefär som en plogbil skulle ha kört rakt över mig i natt, för så ont i kroppen som jag har - det är fan inte mänskligt! Helst av allt skulle jag vilja gå och lägga mig igen, men istället har jag valt att sätta på kaffe å så småning om ta första gashen till det. Efter blir det en promis med hundarna och sedan till att ställa sig en timma på crosstrainern. Byt the way så var Liam bara föööör söt, å ni skulle ha sett hur mycket hår lilltotten har! Ska lägga upp bilder sen så fort jag fört över dom från kameran :)


Pirr i magen!



Snart ska jag åka hem till dom här två sötnosarna, det blev helt enkelt inge SÖS då dom får komma hem idag. Vilket måste kännas sjukt skönt! Så det blir till att träffa lilla Liam snart, snacka om att jag känner pirr i hela magen. Det ska bli så otroligt roligt, man har ju liksom längtat ihjäl sig.

Tar tag i era söta kommentarer när jag kommer hem.

Glöm nu inte att slänga in ett grattis till
Mysan i hennes blogg, hon skulle nog bli jätte glad då :)


Guess what?



Välkommen till världen lillprinsen.



Tänk att han äntligen har kommit, som vi alla har väntat och längtat. Stackars Mysan hade dock värkar i över 30 timmar innan han ville komma ut, verkar som om han trivts mer än bra inne i mammas mage. Jag har sprungit runt med myror i brallan hela dagen å haft stenkoll på telefonen utifall att hon skulle ringa. Å gissa? Hon ringde för nån timma sen, så nu känner jag mig lugnare när jag vet att allt gått som det ska och att båda mår bra. Så imorgon blir det en tripp till SÖS för att träffa Liam för första gången och krama en massa på min fina och otroligt starka vän.

Stort GRATTIS till dom nyblivna föräldrarna My och Steven!

Nu tycker jag att ni alla går in på 
Mysans blogg å slänger in ett grattis :)


Jag är sjukt jävla glad just nu!

Varför? Vet inte om jag kan säga det än, men jävlans vad lycklig jag är! Mitt leende räcker sig ända upp mot öronen kan jag ju säga. Taskigt ovetande? Mjo, men ni får helt enkelt hålla er lite till :)

Dagen har gått på fort, jag och Marre har haft än mer skoj idag. Det har blivit lek å bus, stoj å stim och en jävlans massa skitsnack. Ja för han är en baddare på att snacka om allt och ingenting den där, munnen går liksom i ett.



Fasters prins ♥


Nog med att jag har världens finaste rottis...

Men jag har fanimig den mest underbaraste och vackraste lilla chihuahuapojken också!





Gucci, min lilla ögonsten


Jag måste ha världens finaste rottis sessa!

http://nathaliesjobeck.blogg.se/images/2009/dizze2_63155519.jpg

 

Rottweiler är verkligen min ras, det är nog den mest underbara av dom alla!

Här har vi några punkter till varför just den rasen har blivit min favorit:

 

♥ Rottweilern utvecklar starka band till sin ägare och har ett stort begär att tillfredsställa ägaren.

♥ Rottweilers mår bra av mycket uppmärksamhet från sina ägare och bryr sig om att deras ägare är glada.

♥ Rottweiler är hundar med starkt och stabilt psyke och är en lugn, vänlig och godmodig hundras som är tålmodig med barn, tillgivna och följsamma.

♥ Rottweilers är snabblärda och lydiga men kräver såväl mental som fysisk stimulans för att må bra.

♥ Rottweilern är av naturen en tyst hund och skäller sällan.

♥ Rottweilern är en mycket orädd hund som är förträfflig som vakthund, särskilt genom sin kraftfulla uppsyn.

 

Inte nog med det så är rottweilern lugn inomhus och kan mycket väl bo i en lägenhet om ägaren vill säga ger hunden den motion som den faktiskt behöver, dvs flera timmar varje dag. Om man väljer att skaffa sig rottweiler måste man vara beredd på att dagligen ge hunden den mentala stimulans och motion som krävs för att den ska bli en bra familjemedlem.

 

Rottisen är inte svårare att dressera än andra raser, dock kräver dom en bestämd och fast hand men en följsam ägare. Rasen är inte lämplig för oerfarna hundägare, utan då bör man börja med en hund i samma storlek men med mindre temprament. Annars är det lätt att det slår fel...

 

Jag är säker på att jag kommer fortsätta äga rottisar genom mitt liv, dock kommer Dizzie alltid vara den speciellaste av dom alla. Hon kommer alltid vara "my number one" och jag älskar henne otroligt mycket

 


Å med det här säger jag go natt ♥



Chilie å Gucci langar en high five på att dom än en gång lyckats röjja gärnet i lägenheten så att mamma snart blir tokig!

Ps. Nämde jag att vi va tvugna att formatera om min "trasiga" dator? Nej, tänkte vell det! Jag förlorade i alla fall över 27 000 bilder och tusentals låtar mm. Det känns surt, jävligt surt! Kan dock glädja mig åt att datan inte är lika seg längre, för att vara ärlig går den nog fortare än fortast nu!


I can't wait for tomorrow to come!

Snacka om att dagen har gått på fort och att jag är mer än slut just nu! Jag älskar barn, särskilt Marre. Men jag förstår inte hur man orkar vara förälder på heltid? Ta mig rätt nu, men vilket jobb det är! Fast jag vet att jag skulle klara av att vara "mamma" och att jag faktiskt är redo för det på det stadiet. Men ändå vill jag ha det bra ekonomiskt, kirrat körkortet, ha en egen bostad, samt gjort allt jag velat göra innan jag går in i det "verkliga" familjelivet.

Imorgon ska jag passa lillprinsen igen, något jag gör mer än gärna. Vi ska ha lika roligt som idag han och jag, busa å stoja! Varje gång jag tänker på honom fylls jag av glädje, för han är en riktig liten glädjespridare. Åh, det är verkligen sjukt hur mycket jag älskar den där lilla knutten!



Undrar om vi ska försöka få in några bra vinterbilder på honom imorgon?


Tasty as hell!



Det va vad min kladdis blev i alla fall, något man även kan se på resultatet. En fjuttig liten bit blev det som vart över, men ska jag vara ärlig så tror jag fan nog att vi alla åt oss mätta på det. Ja man kan nog säga att kladdkaka blev våran middag för dagen, onyttigt värre liksom! Men va fan, snart börjar jag med min "diet" å då jävlar ska ni få se på andra bullar!


Marreliito!



Den har verkligen varit jätte mysig å full med lek och bus. Vi har även hunnit med att baka en kladdkaka tills dess att brollan kommer, sen blir det fika av vill jag lova! Marre har busat en massa med lilla Gucci, dom har verkligen det roligt tillsammans. Sedan har vi åkt pulka å ätit godis, shhh - det nämner vi inte för mamma å pappa ;)

För tillfället håller han å Mario på å stojjar runt, och alldeles strax ska jag ut å joina dom.



Marre tyckte att Gucci skulle ha alla leksaker i hans säng.



"Men han vill ha den här också"



Gucci såg lite frågande ut.



Tillslut försvann han nästan helt, haha...


Imorgon ska jag spendera tid...



Med den här sötnosen, fasters älskling Marius. Den här bilden är från i somras, shiet va mörhårig jag va då! Denna sommar kommer i alla fall bli en blond sommar för mig. Tänker inte göra om misstaget att färga håret mörkt för att sedan ångra mig efter nån månad å börja kampen mot att bli ljushårig igen - never again!

Så imorgon kommer det kanske inte bli så mycket bloggning under dagen, men annars kör vi stenhårt på kvällen eller vad säger ni? Nu ska jag sova, ska upp halv sex imorgon igen.


Svar på tal.



Den här kommentaren fick jag tidigare i min gamla bloggis, kommer dock svara på den här.

"Hej, jag har en fråga till dig: Vilka bloggar läser du och vilka läser du inte? Skulle vara roligt om du kunde motivera varför du läser/inte läser dom osv. För övrigt är din blogg bäst, love it' =)"

(För er som har svårt att läsa den rosa texten)


Jag läser nästan alla bloggar som jag kommenterar, vissa skumläser man bara och andra följer man. Sen är det självklart att jag då och då spanar in några av de större bloggarna, så som KissiePisse, BB och Kenza. FalskSanning brukar jag också klicka mig in på lite då och då, alltid skoj med skvaller, right?

 Vänners bloggar ser jag som en självklarhet att läsa och är det några jag följer så är det släkt å vänners - thats the shit liksom! Dom kan ni hitta nere i vänstra hörnet under länken: Glöm inte att besöka.

De bloggar jag däremot inte läser är såna som inte faller mig in i smaken eller människor som försöker få sig själva till det bättre genom att trycka ner andra i sina bloggar. I dessa blogger förefaller det oftast ett gäng med lögner, både mot läsarna och gentemot dom själva, de ska klassa sig bättre än vad de egentligen är och tror att de har hela världen i deras händer. Dessa bloggar ger bara ut en dålig energi och jag ser därav ingen mening med att läsa dom heller.


Jag hoppas att du är nöjd med svaren, även fast dom kom lite sent och på den här bloggen istället för den gamla. Å tack för kommentaren i slutet, det gör mig så glad :)


Fönt ja en körv så höppe ja i älva!





God damn it vad jag har sovit! Vaknade för kanske en timma sen, men gissa om det behövdes? Den här merrevärken tar kol på mig vill jag lova!

Har precis lagat dagens sena middag, korvstroganoff. I like it! I alla fall när jag gör min egen, den är bäst! Just nu ligger den på en tallrik å väntar på mig, ja för jag kände att ett inlägg innan va nödvändigt! Nej nu ropar älskling på mig, time to eat!

Tjingtjong!


Dags att ta ut tröttmössorna på en walk.



Även fast jag inte tror att någon av oss egentligen vill gå ut i den här förbaskade jävla snöstormen, men har vi nå val liksom?


För er som undrade hur det gick med Nahlas valpning.

Har ju inte skrivit om det än, trots att det va några veckor sen hon födde. Till allas förvåning kom det bara en valp, ovanligt men sånt som händer. Själva förlossningen va svår, vilket är normalt när det bara är en eller ett fåtal valpar. Vi fick till och med dra ut valpen i baktassarna, för fel låg han också. Men trots att han hade alla odds emot sig så överlevde han och fick namnet Rocco.



Vi har precis fått ut Rocco, just vid det här tillfället va han livlös och för stunden trodde nog ingen att han skulle överleva. Jag är på väg att ta upp honom å gnugga med handduken för att få igång blodcirkulationen.



Men han kämpade på lillkillen och Nahla med. Resultatet blev en trött men stolt mamma.



Rocco har nu växt till sig både vad det gäller längd och bredd.



Å mamma Nahla tar väl hand om honom.



Rocco the köttebulle :)


I väntan på att maten ska bli klar.



Så här duktiga kan dom faktiskt vara när jag gör iordning deras frulle, de sitter tysta och bara väntar. Väntar på att få i sig nå gott och för att kunna få de krafter dagen kräver. Själv mår jag illa som fan och det sista som rullar i mitt huvud just nu är att jag skulle stoppa i mig något. Då skulle jag förmodligen spy upp skiten på en gång! Att man kan ha en sån här mensvärk? Borde vara olagligt!

Nej ska vell ta å göra mig iordning så jag hinner med bussen, ja för de spelar ingen roll hur ont jag har. Till arbetsförmedlingen ska jag ändå!


Time to sleep.



För er också antar jag? Dom flesta ska vell upp å jobba eller till plugget imorgon, sen har vi ju dom som jag. Som har annat viktigt att göra. Själv ska jag till arbetsförmedlingen på ännu ett sånt där trist informationsmöte. Men dom är vell lärorika på sina sätt, kanske... Jaja, vi får se vad dom säger. Säkert sånt jag redan hört trettio gånger, but what to do liksom? Ibland önskar jag att jag fortfarande gick i plugget, fatta hur bra man hade det? Synd bara att man inte insåg det först i efterhand... Jag hade haft grymma betyg då, de vill jag lova! Nej nu blir det till att dimpa ner i bingen för min del, att komma upp halv sex på morgonen är inget man gör utan några timmars skönhetssömn.


Den här bilden får mig alldeles varm inombords.



Självklart är den på mina små bebbar, Dizzie & Gucci. Kan ju säga att jag är en stolt matte/mammi i alla fall, men vem skulle inte vara det åt dom här sötnosarna liksom?

Just nu är det knappast lugna gatan här hemma å framför allt inte så lugnt som på bilden. Gucci är verkligen nervtestande och tålamodsprövande ibland. Speciellt i såna här stunder då han rusar runt som en dåre i lägenheten, biter tag i de första han ser å skäller så man får slå dövörat till. Men det är bara att vara konsekvent, tålmodig och "på" honom hela tiden. Bara för att han är liten betyder inte det att han inte ska ha samma regler som en stor, i hans fall kanske det behövs ännu strängare regler. Så för er som tror att det är lättare att uppfostra en liten hund än en stor - BULLSHIT! Tror nog att det snarare är tvärtom i såna fall. Men bara så ni vet så kommer den här lillskiten bli världens lydigaste chihuahua, okej?!?! Ja, jag ska göra mitt bästa i alla fall, haha...


Idag kom den här sötnosen förbi.



Å de va så roligt att träffa henne min älskade vän, det blev några koppar kaffe å en massa snack som vanligt. Tänk att du snart får lilla Liam, kan knappt bärga mig längre. Ja för när som helst kommer
Mysans lilla bebis, bara han vill lämna mammas trygga mage någon gång :)

Love you my dear ♥


Partysessor?



Ja man kan ju börja fundera på det när vi tog till glasen igår igen. På en måndag? Men va fan, man lever bara en gång. Varför inte då leva det fullt ut å göra som man känner för? Vi hade i alla fall det trevligt hemma hos Ellen å Patrica, å as usual blev det mycket skratt å sjuka samtalsämnen.

Även fast vi kom hem runt halv tre så va jag uppe i tid å hade tvättstugan, jag har även smällt i mig värsta frullen innehållande nyttigt bröd, ägg, brieost, salami och litervis med juice.

By the way så blev jag erbjuden ett jobb idag också "vi behöver en tjej som du", haha. Det är de andra jobbet jag blir erbjuden på mindre än en vecka. Vakterna på båten sa ju att dom kunde fixa ett åt mig också. Snacka om att vara eftertraktad, men de är klart. Just look at me!


Å ja som faktiskt brukar tycka om måndagar...

Men den här kan fanemig dra åt skogen, jag har mensvärk så det bara skriker om det. Dags att börja inta p-piller igen känner jag, även fast jag vet hur glömsk jag är med skiten. Men så länge merrevärken försvinner så ska jag banne mig hålla det den här gången. Ja, jag är sämst vad det gäller att komma ihåg saker. Särskilt när det gäller att varje dag trycka i sig ett piller då jag annars hatar tabletter av alla slag å kanter. Okej, nu bortser vi från alvedon som får värken att försvinna en aning...

Ska snart ta å slänga in en maskin med tvätt, dra en runda med dammsugan å göra snyggt i köket. Vardagssysslor ni vet? Efter det ska jag lägga mig i ett varmt och bubbligt bad, I fucking need it! Hade tänkt å dra en timma på crossisen också, men skjuter nog på det tills imorgon. Det är redan illa för min mage med allt annat som måste göras!


Kära dagbok...


Min älskade dator har inte mått speciellt bra den senaste tiden och för några dagar sen la den av helt. Eller nästintill, man kan säga att den hamnat i koma för tillfället. Sen får "läkaren" avgöra om den får fortsätta sitt liv här eller om den får åka till skroten för att begravas. Läkaren i detta fall får bli min storebror, å jag hoppas verkligen att han har förmågan att kirra biffen liksom. Om inte så kan jag ju alltid hoppas på att jag får tag i bilderna, annars kommer jag bli as ledsen! Jag vet, man kommer över det. De gjorde jag ju sist när min laptop pajjade eller när dom andra tre som jag en gång i tiden hade helt plötsligt sluta fungera. Men ändå, det är liksom som att förlora en vän på något sätt. Man delar så många minnen tillsammans, eller okej... Den vännen tar hand om alla dina minnen...

Kan det vara så att datorer inte trivs här hemma hos mig? Med tanke på att det är den tredje datan som pajjar på mindre än ett år? Hallå dataguden! Jag har faktiskt inte råd eller tid att köpa en ny å installera allt skit som tydligen behövs! Så det skulle vara snällt om du i alla fall kunde låta min leva tills jag faktiskt har råd att köpa mig en ny...snälla?

Ja det är ju synd att julafton är över och att det är 8 månader kvar tills jag fyller år, en labbe hade ju varit klassat som nummer 1 i såna fall!





Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se