Tre ord!


Trött.Irriterad.Less


Invigning...

 

Av mys ballen tillsammans med bästa Blubba <3

 


LOVE PINK

 

Nytt och framför allt ROSA till balkongen, love it! Ibland är det fan underbart att bo själv, utan att ha någon man som klagar på att det är för mycket rosa. För faktum är, att det kan aldrig bli för mycket rosa!

 


Inkompetenta idioter!

 

Spenderat hela fm på vårdcentralen, helt stört att dom ens får ha såna väntetider som dom har!?!? Milo är jätte dålig, han har feber, är förkyld, dålig i magen, äter inte och bara gråter och sover. Helt hemsk att se honom må så dåligt och jag önskar verkligen att jag kunde ta över allt på mig istället. Han har åkt på både öroninflammation och fått nån infektion i kroppen. Alla värden låg på tok för högt, ändå fick han ingen antibiotika? Han ordinerade Alvedon samt skrev ut nå droppar till öroninflammationen. Sen fick man höra det gamla vanliga, "blir han inte bättre måste ni komma tillbaka så tar vi fler prover". Men hallå!? Varför tar man inte alla proverna på en gång? Varför tar man inte det säkra före det osäkra? Inkompetenta idioter som bara vill spara in pengar är vad dom är! En sak är ju säker, blir han inte bättre så tänker jag inte komma tillbaka dit. Då åker jag in till Sachsska istället, där jag vet att man får rätt vård. Men jag hoppas verkligen att mitt hjärta blir frisk snart så vi slipper det.

 


Instagram

 

Från början hade jag tänkt att enbart använda Instagram för privat bruk, men va fan, klart ni ska få ta del av det ni med! -----> nattisen88 hittar ni mig på, haha jag vet, noll fantasi när det kommer till namnvalet! But whattafuck, vem fan bryr sig?

 


Mors dag

 

Fick världens vackraste bukett och en jätte fin ram av Milo och Mario i morsdag present. Blev verkligen överraskad och super glad. Tusen tack mina underbaraste! <3

 


Shopping på Ikea.

 

Är vad som väntas för mig, Mario och Milo just nu. Har precis lämnat av Dizzan så nu är vi äntligen på väg. Senare än planerat, men vad gör det? Lika lycklig är jag ändå!

 

 

 


Äkta vänskap växer inte på träd.

 

Bästa Adina kom förbi ikväll, så det blev ett glas rosé, melon och en massa snack för våran del. En helt underbar kväll, finner inga ord för hur fina vänner jag faktiskt har. Det bästa med äkta vänner är att man inte alltid behöver träffas varje dag, men ändå vet att dom alltid finns där när man behöver dom. Jag har många vänner och ännu fler "vänner", sen har jag mina diamanter som jag vet att jag alltid oavsett vad kommer ha vid min sida, som jag litar på till hundra procent! Ni är guld värda och jag älskar er av hela mitt hjärta. Ni vet vilka ni är, tusen tack för att ni finns och för att ni fyller mitt liv med så mycket glädje <3

 


Puh!

 

Att köra en pw hem, med en fullproppad vagn genom gravfältet i den här värmen va en väldigt dum ide! Kommer va helt slut när jag kommer hem, haha!

 


Dags att svettas lite på crossen!

 

Träningskläderna på, nu kör vi en timma på crossen till världens bästa spellista!

 


woop wooop

 

Fan, är det bara jag eller känns det som måndag idag? Måste vara för att jag jobbat hela helgen... Idag slutade jag 21:15, sen drog jag, mamma och Jimmy å solade. Att det ska ta sån jävla tid för mig innan jag blir brun?!?! Skyller på dom "finska" generna, varför vet jag inte men det låter typ, bra, haha. Men men, det får ta sin tid. Det är just därför jag börjar sola nu innan sommaren kommer. Vägrar att gå på stranden helt likblek, så jävla fult! På tal om stranden... Kanske skulle ta tag i den där träningen nån gång också? Inte för att jag kanske behöver men att bli lite fastare hade ju aldrig varit fel. Eller så satsar jag allt till nästa sommar istället? Haha... Ne men då ska jag vara fit for fight och då mina kära vänner kommer jag ha världens snyggaste boobies. Japp, för till nästa sommar då ska jag fan ha skaffat dom, så det så! Kommer bli helt jävla fucking awesome!


Underbar fredagskväll!

Kvällen spenderade jag och Milo hemma hos Dessan med alla brudarna. För en gångs skull va vi alla samlade, exakt allihopa. Helt underbart! Ni kan ju förstå att Milo hade det bra, att ha tolv härliga tjejer som passade upp och lekte med honom hela tiden är det inte många som får vara med om. Vi sa det att sen i framtiden kommer vi få hyra en herrgård när vi alla ska samlas, hajja tolv brudar med respektive samt en massa ungar. Kommer bli rena rama kaoset, haha... Fan va trist det va att behöva åka hem, men lilleman va jätte trött och jag börjar jobba sju imorgon bitti. Men det va en underbar kväll och fan så jag älskar mina tjejer, dom absolut bästa har jag! Längtar redan tills vi samlas ihop nästa gång, vi har redan spikat ett datum. Kommer bli awesome!


Mumma!

Jag, Annelie och pappa svullade hemmalagad pizza till middag, sjukt gott! Milo hade älskat den, men han somnade för längesen. Fast det går ingen nöd på honom, han fick korvstroganoff till middag hemma hos mormor. Mer då? Har jobbat å slitit, rensat källaren och storhandlat med pappa. Nu sitter vi här med Karim och Tjompa å tar en kaffe samt tittar på matchen. Funtar på att försöka dra med dom på en långpromis snart? Känner verkligen för att komma ut å gå och bara snacka en massa skit. Well well, ska vara lite social nu. Tjingeling!


Milolängtig.



Fuck vad trött jag är! Jobbade kväll idag och slutade nio, imorgon börjar jag sju på morgonen. Hur ska jag ta mig upp? Saknar Milo också, han sover över hos mormor sin eftersom dagis är stängt imorgon och jag måste jobba. Tur att vi hade hela förmiddagen tillsammans idag i alla fall, annars hade jag gått under. Lät honom nämligen vara hemma från dagis idag, så han får lite långledigt men allra mest för att jag ville spendera tid med honom. Känns som om vi har alldeles för lite tid tillsammans sen han började på dagis och jag började jobba. Seriöst, kommer jag någonsin vänja mig?

Jag har världens underbaraste lilla familj <3

Dizzie åkte på sin dagliga dos av morgonmys med Milo, han går alltid fram å kramar å pussar på henne det första han gör när hon väl behagar att kliva upp från sin biabädd (tröttmössan). Tillbaka får han en massa slemiga pussar, vilket resulterar i en massa skratt från Milo. Tillslut väljer han att klättra upp å sätta sig på hennes rygg, hon ligger stilla kvar å låter han hållas. Men sen kommer hoppandet och det börjar bli jobbigt, hon grymtar lite lägger sig försiktigt på sidan så Milo hamnar bredvid på golvet. Sen reser hon sig upp, tittar på honom ett tag och går sen tillbaka till sin bädd. Det är alltid samma visa varje morgon och jag blir alltid lika varm i hjärtat när jag ser dom. Dom har ett sånt fint band till varandra och Dizzie är verkligen en super hund i mina ögon. Så otroligt snäll och kärleksfull mot Milo och barn överhuvudtaget. Den bästa av dom bästa! Finns inga ord i världen som kan förklara min kärlek och lycka för mina två hjärtan, det absolut bästa som hänt mig och den mest underbaraste familjen av alla! God damn I love you! Nu ska vi klä på oss och tralla ut på en promenad, en lång sådan.


Körv e gött!

Jisses, vilken dag! Har haft fullt upp sen imorse och nu är jag verkligen helt tömd på krafter, hela kroppen bara värker och huvudet känns tungt som bly. Efter att jag hämtat lilleman på dagis gick vi hem och åt mellis, sen blev det en tripp till parken och till centrum. Efter det gick vi och hämtade Dizzan hos morsan, sen hem å grillade korv med bröd. Milos favorit mat, han skulle lätt kunna leva på bara korv. Jag skämtar inte när jag säger att jag nog aldrig ätit så mycket korv i hela mitt liv som dom senaste månaderna. Korvstroganoff, korvgryta, korv med potatismos, korv med bröd, stekt falukorv med makaroner, prinskorv,ugnsbakad korv, finsk korvsoppa, lunchkorv... You name it, så länge det är korv så spelar de ingen större roll. Jag klagar inte heller, korv är gott och lättlagat. Kanske inte det jag föredrar mest, men det gör inget, bara plutten är nöjd så... Ne ni, nu är det slutpratat om korv och mat överhuvudtaget. För nu ska två mätta tröttmössor slänga sig ner i soffan å bara ta det lugnt framför tvn. Har en känsla av att Milo kommer somna tidigt ikväll, jag med för den delen....


Världens sötaste unge...

Är vad jag har, mammas älskade lilla hjärta <3 Nu är det dags att lämna lilleman på dagis å jobba för mig, skönt att man slutar ett idag. Då blir det en massa bus och mys för mig å min plutt <3


Zzzz

Nu ska en väldigt trött tjej inta sängen för lite skönhetssömn innan det är dags att åka till dagis och jobb imorgon bitti. God natt på er!


Älskade barn.

Well... Nu ska jag hoppa i säng, börjar sju imorgon vilket innebär att jag måste gå upp klockan fem för att hinna. Helst av allt hade jag bara velat ha en heldag tillsammans med Milo. Men inte de inte. Fast slutar två, så då blir det raka vägen till dagis, sen en pw hem och en tripp till parken innan det är dags att hämta Dizzan som är hos grannen. Sen ska jag och lilleman bara busa å leka resterande av timmarna som är kvar innan det är dags för läggdags. Nej ni, sängen var det. God natt!

 


Älskade barn, om du bara visste vilken kärlek jag känner för dig. Om du bara kunde förstå hur mycket glädje du ger mig genom att bara finnas till. Jag älskar då, nu och för alltid ♥

Hot!

Jag har nog aldrig varit på en kryssning där man fick så mycket ragg och så många frågor om man skulle ligga som den i helgen! Ja jag vet, rakt ut bara. Inga hämningar där inte, helt sjukt! Visst är jag van att folk raggar på en, men här kan jag inte ens räkna antalet på två händer. Fast, jag förstår dom. Hehe...



Så vad hände mer då? Det gamla vanliga typ, för mkt alkohol, tjafs mellan somliga, en nerpissad och nerspyd polare, fyllesnack och en hel del annat som inte bör skrivas ut. En lyckad kryssning helt enkelt, men det bästa av allt va att få komma hem till min underbara son. Nu blir det lugnt för fröken Sjöbeck! Bara till att jobba och ta hand om mina två hjärtan ♥


Rockade loss på Östersjön!

Snacka om galen kryssning! Kändes nästan som den "gamla goda tiden", haha! Hookade upp med alla gamla polare å rockade gärnet, så jävla kul! Nu ska jag däremot sova, blev inte alls många timmars sömn inatt. Wonder why? Hehe...


Längtar...

Hem till dom här små sötnosarna. Några timmar kvar och ett femtimmars pass imorgon, sen tar jag långhelg. Gonna be awesome!


Kärlek!

Idag mina vänner kommer jag somna med ett leende på läpparna. Vet ni vad världens sötaste unge gjorde idag när han var med morfar sin, jo han tog ett kort vi har inrammat på byrån i hallen med han och mig på, gick å satte sig i soffan bredvid morfar och sa "mamma, de mamma" om och om igen samtidigt som han pussade på kortet flera gånger. Jag blev tårögd när pappa berättade det för mig och blir det fortfarande när jag tänker på det. Det värmer så otroligt i mitt hjärta, min lilla älskade älskling, inga ord i världen kan förklara hur mycket jag älskar dig. Världens finaste och dyrbaraste skatt <3


Här är kortet på oss <3


Då var det dags igen!

Myst klart med underbara Casper och lunchat med Cornelia och Annelie. En jätte mysig förmiddag, bara Milo som fattades. Fan vad jag saknar honom, å så ska jag jobba kväll idag och imorgon. Vilket innebär att han sover när jag kommer hem och sen får jag bara träffa honom en snabbis imorgon bitti innan det är dags för dagis. På torsdag däremot jobbar jag bara från åtta till ett, så då blir det en tidig dag för mitt hjärta och massa lek å bus för oss. Längtar! Det är tur att dagarna rullar på ganska fort ändå!


Bebismys!

Glad tjej på väg till finaste Cornelia för att mysa med bebis. Bästa P2 (Annelie) kommer också, long time ago! Puss på er!


En bild...

På den nya stickade tröjan som fick följa med mig hem förra veckan, fett coozy!

 

 


Sol sol, skinande sol!

Två och en halvtimme kvar, sen får jag gå hem och njuta av det underbara vädret. Jag och Milo ska ut till parken och sen hämta Dizzie som är hos mamma. Får se om bästa Blubban kommer förbi sen också? Just nu har jag rast och den spenderas utomhus, hur kan man vilja vara inne en dag som denna?

 

 


...

When it comes to affairs of love and hurt, you have to wait for your heart to learn what your head already knows. Then you can break free.

 

 


Breaking Dawn!

En perfekt lördag med en perfekt avslutning!

 

 


Leklandet!

Behöver jag berätta om hur mycket Milo älskade leklandet? Bilden säger ju allt! Det fanns inget stopp på min lilla vilding, han va överallt hela tiden. Rutschkanan va nog favoriten, men självklart drog jag på mig helt fel byxor som bara vägrade ta sig ner för den där jäkla kanan! Tur då att han har en pigg mormor som mer än gärna åkte den med honom om och om igen, haha.

 

 


Hur kunde min lilla plutt bli så stor?

 

Det är helt sjukt! Har min lilla älskling ens varit så där liten? Hur kunde han växa så fort? Vart har tiden tagit vägen? Det är helt otroligt vilken enorm skillnad det är på då och nu, fast något annat vore ju konstigt, haha. Den tiden var en ganska lugn tid, Milo sov mest, poopa, kissade och åt typ. Nu jävlar är det andra bullar som gäller och inte en lugn sekund från det att han öppnar sina underbara blå tills dess att han stänger dom för kvällen. Han är en riktig vilde, ska klättra på allt, tänja på gränserna och busa in i det sista. Att han sen har världens underbaraste skratt gör det inte lättare när man ska försöka vara konsekvent och förklara för honom vad som är rätt och fel. Han lyckas alltid charma mig så pass att det är svårt att ens bli sur på honom. Envis som en åsna är han också, så det gäller att ha tålamod, en massa med tålamod. Ibland känner jag mig som en tjatig grinkärring med allt "ajajande" och "nejande", haha. Men det är bara att fortsätta, en dag kommer han ta till sig det och faktiskt förstå att det inte är okej att kasta ner maten på golvet, dra Dizzan i örat, klättra på möblerna och allt annat som han just nu tycker är jätte skoj. Japp, en dag så slutar han med det. Tills dess är det bara tålamod som gäller! Hehe


Så jäkla glad!

För nu tar jag helg med min underbara son. Vi ska bara mysa hela kvällen och imorgon blir det en sväng till leklandet på Heron med Mario, mamma, Jimmy och Marren. Sen om vädret tillåter blir det grillning och ytterligare en massa mys. Me like!

 

 


Mot jobbet!

Nu har jag myst en massa med finaste lilla Casper, gu så söt han är! Tänker tillbaks på när Milo va så liten, hur har tiden kunnat gå så fort? Bebissugen blev jag också! Men en dag kommer jag få uppleva det igen, det vet jag. Är ju bara 23 så har tid på mig, kan ju kanske vara bra å ha någon å skaffa det med först kanske? Haha! Sen skulle jag ändå inte ha tid nu, Milo håller mig sysselsatt så det räcker å blir över. Min lilla skatt! Men gu så mysigt det va att få hålla en liten igen och tänka tillbaka på den lycka jag kände när Milo kom till världen, en lycka och kärlek som bara växer sig starkare och starkare för varje dag som går ♥

 

 


I väntan på buss 824!

Hej hopp! Här sitter jag å ugglar! Missade precis bussen jag skulle ta mot Cornelia, så jävla drygt! Men snart har det gått en halvtimma å då kommer nästa, weeeiii! Äntligen ska jag få träffa lilla bebis, får la se om jag slänger upp en bild på sötnosen sen? Så länge får ni ta er en titt på världens sötaste och coolaste unge! ♥

 


Sleep tight!

Nu ska jag göra samma sak som mitt lilla hjärta gör, nämligen sova. Imorgon blir det upp tidigt för att träffa Cornelia och hennes lilla Casper för första gången, som jag längtat! Efter det blir det raka vägen till jobbet, om jag lyckas slita mig från Casper? Haha...

 

 


Underbara Valborg!

Vi hade verkligen en kanonkväll igår, först räkbåten och sen mötte vi upp Mario å company å drog till Götapjuck! Kanske inget ställe jag normalt brukar gå till men fan va kul vi hade det. Det blir verkligen vad man gör det till och igår gick jag in för att ha kul oavsett vart jag än hamnade.

 

Idag har vi firat Mario här hemma med pizza å tårta, presenter blev det också. Jag hoppas att han blev glad för det han fick utav mig å Milo, men det tror jag nog allt. En snygg tshirt och middag för oss tre framöver på valfritt ställe, gonna be awesome! Bara för det kommer han säkert välja ett as dyrt ställe å beställa in hummer å champagne? Haha. Men ja, i såna fall får det vell bli så.

 





Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se