Varför köa för en telefon?



Idag mina vänner känner jag mig otroligt trött och sliten, kan nog bero på att jag haft huvudvärk hela morgonen? Inte nog med det så är det som nån jävla orkan här utanför? Trodde Guccan skulle blåsa iväg nyss när vi va ute å tralla, liten...

Igår behövde jag i alla fall inte alls vara barnvakt åt Liam länge, My och Steven gav upp om att få tag i en ny I-phone när de såg alla köer inne i stan. Somliga hade suttit där i flera timmar, helt sjukt om ni frågar mig. Att man köar för att köpa en telefon?

Inte nog med det så är det kaos här hemma efter våran mys och slapparkväll igår, så jag ska ta mig i kragen å börja städa. I really need to! Sen att det är tråkigt som fan är en annan femma...

So long bitches!


Nattvakt åt världens sötaste gudbarn!



Tjenixen alla mina härliga läsare! Ber om ursäkt för väldigt dålig uppdatering idag, men jag har spenderat lite kvalitetstid med min fina vän Cornelia. Vi har gjort allt möjligt förutom det vi från början planerat att göra, nämligen färga fransar och bryn. Istället blev det en hel del tv-tittande, några promenadet, en massa snack mellan himmel och jord, matlagning, samt tjockande framför filmen "Alice i underlandet". Som föresten inte alls va så bra som jag väntat mig! Nån mer som sett den, vad tyckte ni i såna fall?

Just nu är jag hemma hos Mysan och Steven, vad fasiken gör hon där tänker ni säkert då. Jo jag passar nämligen Liam, vilket är bland det lättaste jag gjort då han bara ligger å sover. Vi får vell se om han vaknar, men som det verkar nu så sover han som en stock sötnosen. Nu undrar ni säkert vad Mys å Stevo har för sig? Jo dom två är på jakt efter den senaste I-phonen som släpps inatt å jag håller tummarna för att de får med sig en varsin hem också.

Ska ta tag i era kommentarer nu, om inte lillkillen vaknar förstås. Ni märker ju om ni fått svar imorgon när ni vaknar, tjingeling!


We are awake!



Vid tio tiden tidigare idag kunde jag verkligen inte hålla ögonen öppna längre, jisses så trött jag var! Så jag gick å vilade lite, eller lite å lite → 3 timmar nästan! Har i alla fall slängt iväg ett sms till Cornelia om att jag äntligen vaknat till liv, hon skulle ju komma hit, remember? Vi skulle färga fransar och luncha tillsammans.

By the way kan ni se vilken otroligt söt tröttmössa jag har på bilden, han har fortfarande inte gått upp. Men nu kan både han och Dizzie fetingglömma mer sömn - för vi ska ut å gå!

Tjingeling!


Rörigt värre!



Jag och älskling blev sponsrade av Issa på en massa röror och kalla såser från Rydbergs och Ica tidigare i veckan. Testade nyss på Tonfisk röran på en rostad, men till min besvikelse va den inte alls lika god som jag trodde att den skulle vara. Sicken tur att jag har en sambo som äter det mesta då, för jag tror nämligen inte att jag kommer vilja ha mer av den. Håller mig till kyckling å bacon röran istället, den e grym!


Suck!



Det kanske inte va så bra att vi köpte den där blendern after all... Inte hade vell jag tänkt att hjärtat mitt skulle ställa sig å göra smoothiesar sex på morgonen? Efter att jag först trott att någon gick runt här inne med en gräsklippare så gick jag på toa och sen va de kört. Hur jag än försökte så kunde jag inte somna om! Så nu sitter jag här, trött och fundersam. Vad fasiken ska jag hitta på? Fine, Cornelia kommer hit runt elva-tolv men vad gör jag tills dess? Blää, jag hatar tidiga mornar och än mer den där jävla blendern för tillfället!


Under my umbrella...



Jag och älskling har dragit ut på voffarnas sista promenad bra länge nu i hopp om att regnet ska sluta ösa ner, men det verkar inte bättre än att vi får tralla ut å bli blöta ändå. Hundarna hatar det, Mario hatar det och jag hatar det ännu mer. Men vad gör man mer än att dra på sig gummistövlarna, regntäcken på hundarna och tar med sig ett varsit paraflax. Det finns ju tydligen inget dåligt väder, "bara dåliga kläder". Höhö!


Rosa pjucks.



Dessa sötnosar fick följa med mig hem idag, men ingenting till Mario om det nu - han skulle få spel! Hur som helst så va dom på rea hos Din Sko, 199 kr fick jag punda ut för dom. Tre ord; så värt det!


Classy svarar.





Svar: Självklart är det läskigt när barnet sparkar och rör sig där inne, hur skulle det inte kunna vara det till en början? Du är inte van vid att ha något levande inuti dig och har heller aldrig varit med om det tidigare, känslan är både skrämmande och häftig. Men ju längre veckorna går, ju starkare bebis blir, dessto vanare blir du vid att känna den lilla där inne. Tillslut vill du att den ska röra sig hela tiden för att det är så underbart och även ett sätt att veta att bebis mår bra och lever. Jag blir nästan orolig när jag inte känner liten nu för tiden, då jag blivit så van vid att h*n leker rövare där inne varje dag. Så för att svara på din fråga; visst är det läskigt, men bara till en början :)


Vecka 23 ♥



Idag går jag alltså in i vecka 23, å som ni kan se så har magen vuxit en hel del sen jag visade den sist. Det är helt sjukt hur fort det går, veckorna bara drar förbi! Va fan, det känns liksom som om det va igår jag tog grav testet. Men det är skönt att det går så pass fort som det faktiskt gör, för jag längtar ju efter den lilla nå otroligt!



Nu är du 23 veckor gången (eller gravid i 24:e veckan, om du föredrar att räkna så). Ser du fram mot förlossningen? Om du har så mycket energi att du hoppar omkring av glädje, kan din bebis ta del av det eftersom både hörsel och balanssinne är välutvecklade nu. Dessutom kan den blinka. När du nått vecka 24 är din bebis såpass utvecklad att den har en överlevnadschans om den skulle födas för tidigt. För varje vecka som går kommer din bebis att mogna mer och mer och bli bättre rustad att möta världen utanför din kropp.
Bebisen väger nu strax över ett halvt kilo och är nästan 30 cm lång från hjässa till häl. Hörseln är välutvecklad och den kan höra din röst (som under vatten), dina hjärtslag och de mullrande, gurglande och kurrande ljud din mage och tarm gör. Höga ljud som bebisen ofta hör inne i livmodern, t ex hundskall eller dammsugaren, kommer förmodligen inte att låta otäcka efter födseln.

Många studier pekar på att bebisar i magen ofta gillar klassisk musik – av någon anledning särskilt Vivaldi. Pröva att spela Quattro Staggione och se om bebisen reagerar. Lugnar den ner sig när musiken är långsam och blir livligare när den är snabbare? Vem vet, du kanske bär på en blivande dirigent!

Din bebis hörsel fortsätter att utvecklas och lungorna håller på att förbereda sig inför livet utanför. Den sväljer fostervatten, men kommer förmodligen inte att bajsa förrän den är född.  Om bebisen föddes nu så skulle den ha en liten chans att klara sig (ca 16%), förutsatt att den får rätt vård. I detta stadium spelar varje dag i livmodern roll. Om bebisen föds nästa vecka, vid 24 veckor, skulle överlevnadschansen öka till 44%.

Du kanske börjar känna dig klumpig och ovig nu när din tyngdpunkt förflyttat sig. Tandköttet blöder eventuellt när du borstar tänderna och du kanske har fått knoppnavel? Sådant kommer att gå tillbaks till hur det var förut efter förlossningen.


Worlds greatest mom!




Titta vad fint jag fick av mor min igår, en jätte söt topp och as sköna "mama-byxor". Hon är så bra hon min mamma ♥

Va ju hos läkaren tidigare, blev sjukskriven i ytterliggare två månader och sedan ska jag tillbaks dit igen. Måste verkligen ta å försöka få tag i sjukgymnasten imorgon så jag kan införskaffa mig ett sånt där bälte, för apoteket hade då inte något! Efter läkaren lunchade jag med Cornelia och Annelie i Handen och sedan blev det lite gluttande i affärerna runt om, handlade med mig ett par rosa tygskor som jag ska visa er sen. Men det är vi tysta om, älskling har nämligen satt shoppingförbjud på mig - ooops!

Snart bär det hem till min underbara vän Issa på kalas, stumpan fyller nämligen 22 år idag så ett stort grattis till henne!


Familjen trötter.



Idag är vi trötta här hemma, väldigt väldigt trötta. Både Dizzie och Gucci suckade när jag lät alarmklockan gå varm imorse, när jag tillslut gick upp å körde mitt vanliga "god morgon-hej" åt dom så kollade dom på mig som om jag va dum i huvudet, la sig ner och sov vidare...

Har spanat runt som en tok efter bäckenbälten, att dom inte säljer dessa på apoteket? Det fattar jag inte! Eller dom kanske gör det? Ska slå en plingelinga å fråga, skulle kännas bättre å komma till doktorn å faktiskt ha gjort det han sa åt mig att göra.

Nej ni, nu ropar duschen. Sen ska facet på, håret fixas å kläder väljas. Tjingeling!


Snyggt till den nedre regionen.



Först och främst måste jag bara tipsa er om dessa hanky panky trosor från H&M, 79.50 kostar det för alla fem. Ett riktigt kap, don't you think? Snygga är dom också och modellen är en självklar favorit hos mig!


Fick även med mig dessa hem, dom kommer passa bra i min underklädeslåda men ännu bättre på!


Sorry för dåligt bloggande, men har haft fullt upp hela eftermiddagen. Började med att jag och älskling åkte till Handen där vi chackade folsyra till mig, trosorna ovanför, samt present till Issa som fyller år imorgon. Efter åkte vi till Tungelsta för att mata Mysans katter, sen hem till Issa där det blev pizza, sen till Malin och Robban och sist men inte minst hem för att fika med mamma och Jimmy. Mammi hade köpt med sig "mammakläder" åt mig också, hon är så bra hon. Ni får se vad det va för något imorgon, för nu har jag verkligen ingen ork att dra igång kameran å fota. Istället ska jag svara på era kommentarer och sen hoppa i säng, måste upp tidigt imorgon och klockan är redan över ett. Hur ska jag orka?


Maaaat!



Har nyss slängt i mig frulle/lunch, två toast och ett stort glas jordgubbssmoothie. Så nu är jag mätt och trött, det är nå sjukt vad den här tröttheten bara verkar bli värre och värre. Undrar om det beror på järnbristen? Har ju dubblat dosen med järntabletter nu så man kan ju tycka att värdena borde gå uppåt. Tur att jag ska till läkaren imorgon, han kanske vet vad det beror på. Nu ska jag i alla fall ta mig en powernap och mysa med bebis som sparkar å lever rövare där inne ♥


By the way, någon annan där ute som känner samma kraftiga trötthet som mig?


Nighty, nighty!



Jag hade tänkt göra en sak, men ångrade mig i samma sekund. Inte ska vell jag sänka mig till samma låga nivå? Noppe, not my style! Ne men allvarligt nu, haft en trevlig kväll? Det har jag i alla fall, har varit ute hur länge som helst med voffarna. Först blev det till att möta upp Malin å Robban för att spana in deras nya chihuahuahane, en riktigt söt prick! Sedan va jag å Issie ute å vandrade ett tag. Nu har jag så ont i ryggen och bäckenet att jag knappt vet vart jag ska ta vägen, måste verkligen ordna ett sånt där bäckenbälte och det snarast! Undrar vad doktorn kommer säga nu när jag går dit utan ett på onsdag, har en känsla av att han inte kommer vara så där jätte glad på mig. Har ju faktiskt haft en månad på mig att fixa ett, illa Nathalie, illa!


Ironi.



Det är bara Dissan som badat, fattar ni nu vad jag menar med att hon fäller? Ändå hade jag tagit bort å kastat en massa hårbollar innan det här kortet också, helt sjukt! Men snart borde hon va färdig vad det gäller att tappa hår, jag hoppas det i alla fall för det är fasiken inge skoj att behöva dansa runt med dammsugaren varje dag!


Operation bada Dizzie på gång!



Snart ska den här lortmajjan få sig ett bad, hade egentligen tänkt vänta med att bada henne tills hon slutat fälla. Men så fet som hon är i pälsen och så smutsig pga. allt rullande ute så har jag inget annat val, håller tummarna för att det inte blir stop i avloppet bara. Tror inte vår hyresvärd blir så glad då...




Här har vi lite mer gos till bebis, tre st söta pyjamaser.


Våran nya älskling.




Jag har helt glömt att visa våran nya älskling i hemmet, den här Blendern som ger oss otroligt goda och beroendeframkallande smoothies. I'm stuck! Helt seriöst, jag skulle kunna leva på dessa nyttiga drycker. Älskling har fastnat lika mycket han, but I can't blame him.

Nu ska jag svara på kommentarer å fortsätta njuta av min hallon/blåbärs smoothie.


Ännu en härlighet.



Titta vilken fin dress vi fick till bebis utav mamma och Jimmy, visst är den söt? Ganska dyr också såg jag, ibland är det en fördel om man tar bort prislappen innan man ger bort presenter, haha. Men priset är inte det viktiga, inte de materiella heller. Även fast det är grymt kul att få en massa fint till våran lilla sötnos. Gladast av allt är jag över att liten får sina morföräldrar in i livet, för det kommer vara dom bästa morföräldrarna ett barn någonsin kan få ♥


Förändring är kul!

Som ni ser har det blivit en del ändringar på headern, hade lite tråkigt imorse å började använda mina photoshopskillz. Blev det bra? Eller ni kanske tyckte den gamla va bättre? Jag är nöjd i alla fall, tyker den gamla va ganska färglös och trist om jag ska vara ärlig!


FÖRE




EFTER




Nu ska jag slänga i mig lite tacos från gårdagens middag, tjingeling!


Dags för sanningen att komma fram???




Så här såg min kropp ut för nästan exakt ett år sedan och så här skulle den ha sett ut nu med OM jag nu inte va gravid. Det är en ganska stor förändring, från att vara brun, ha blingblingen i naveln och vara relativt smal till att se ut som nu; kritvit med en navel som snart sticker ut och en mage rund som en fotboll.

Samtidigt som jag tycker det är jätte mysigt att vara gravid så finns det en del jobbiga tankar, tänk om jag får en massa bristningar? Tänk om jag går upp så mycket i vikt att jag inte kommer kunna gå ner igen? Tänk om jag aldrig mer kommer se ut så här? Det är inte bara dom tankarna som spökar, utan sånt som hur brösten kommer se ut efter. Allvarligt, vad fan gör jag om jag har oturen å få värsta hängpattarna efter att ha ammat klart eller än värre som vändstekta ägg?!?!

Jag vet att allt är gjort med kärlek and so on, men allvarligt nu. För att komma till verkligheten och vara ärliga för en gångs skull, vem fan oroar sig inte över allt detta? Vem vill egentligen att kroppen ska förändras alldeles för mycket? Kanske är det bara jag som är en aning fixerad vid det yttre, eller så är det bara så att jag är en av dom få som faktiskt vågar stå för vad jag känner?

Nån mer som vågar "komma ut ur garderoben" och berätta på riktigt hur ni faktiskt känner eller har känt när ni varit gravida? För jag är grymt trött på all oärlighet som cirkulerar bara för att vi ska framstå som "bättre mödrar"!


Everything I do, I do it for you!

I denna stund spelas min och älsklings låt på Spotify - Bryan Adams; "Everything I do" å vet ni? Bebis rör sig som sjutton där inne, som om plutten vet att det är en låt som för oss alla samman. Det är vår låt och det känns ända in i hjärtat. En låt som alltid kommer få mig att tänka på den kärlek jag och Mario känner för varandra och vårat lilla mirakel som vi skapat genom den kärleken. En låt som alltid kommer röra mig på det mest känslosamma sätt, en låt som alltid kommer ha en betydelse för mig ♥



There's no love - like your love.
And no other - could give more love.
There's nowhere - unless you're there.
All the time - all the way.


Startkit.



Börjar inlägget med att visa upp det här söta "startkitet" som vi beställde hem till bebis, riktigt sött don't you think? Färgen är vell inte så där jätte roligt, men så länge som vi inte vet vad det är som döljer sig där inne så får vi köra på dessa neutrala färger. Däremot tycker jag mössan ser grymt stor ut om man jämför med resten, hallå inte ska vi vell få oss ett barn med vattenskalle heller! Eller så ser den bara större ut än vad den är...

Nu ska jag göra iordning en riktig brak frulle till mig, passade på att ta en sovmorgon idag. Hjärtis tog hundarna imorse så jag kände liksom ingen press att gå upp, riktigt skönt med en man som hjälper till med det mesta här hemma. Han kommer bli världens bästa pappa, that's for sure! Jaja, dags att välja å vraka i våran proppfulla kyl. Fan vad jag älskar när man storhandlat och har hur mycket gott som helst att vräcka i sig!


Björne.




Denna söta overall kom hem till mig i ett paket förra veckan, självklart med en massa annat men det visar jag senare. Jag är i alla fall helt kär i den, så otroligt söt! Bebis kommer allt ha det bra mysigt där inne när det är dags att åka hem från BB, det är en sak som är säker - gud så jag längtar!

Skulle egentligen visat er detta igår, men blev ganska sent hos Mys å Stevo. Maten blev i alla fall kanongod, värre är det idag. Stinker vitlök i munnen från gårdagens tzatsiki, så jävla groose! Inte spelar det nån roll att man borstat tänderna hundraelva ggr, gurglat med munskölj eller druckit kaffe - det stinker lika jävla mycket för det! Nån som har nå bra tips? Jag har hört att banan å persilja ska funka, dock har jag inget av det hemma. Så får allt fortsätta gå runt å lukta prutt i mun!


F-f-f-inally!



It's freaky cold outside, don't you think?
Men jag är glad, nej fel ord - överlycklig över dagens vädret. Wihoo, finally! Som jag väntat å längtat efter en kall och burrig dag, äntligen! Ni lär ju tycka att jag har en skruv lös i huvudet nu, but so what? Don't care! Testa på att vara gravid dessa varma och äckliga dagar istället, då kan ni komma å klaga på det jag skriver sen. Fast det skulle ni aldrig göra, det vet jag. För det är fan inte kul, gud så jag lider med alla som är höggravida nu - stackars människor!

Hur som haver så ska vi snart dra iväg mot Tungelsta, blir hem till Mysan, Steven å Liam för att grilla. Å ja, man kan faktiskt grilla även om vädret inte är det bästa - så det så! När jag kommer hem ska jag visa er det senaste vi fått hem till bebis, spännande va?

Time to go!


En obeskrivlig kärlek ♥




Jag har så svårt att förstå att vi snart ska bli 3, att jag och den människan jag älskar mest utav allt har kunnat skapa något så litet och underbart. Att vårat lilla mirakel är en del av Mario och en del av mig, det är helt ofattbart. Hur mycket jag än grubblar och funderar så förstår jag inte, hur har vi kunnat skapa något så vackert? Både jag och pappa längtar efter dig och vi ska göra allt vi kan för att du ska få ett så bra liv som möjligt, en bra uppväxt och en barndom att titta tillbaka på med glädje. Jag kan inte förstå att du snart är här, att jag snart kommer ha dig liggandes i min famn. Min längtan är obeskrivlig

Det finns så mycket jag vill skriva, så många känslor. Men inga ord räcker till för att beskriva hur mycket jag känner för dig, hur lycklig jag är och hur mycket du ger mig genom att bara finnas och röra dig där inne. Jag älskar dig redan, det har jag gjort sen första stund. För dig skulle jag kunna offra allt, jag skulle kunna gå genom eld och vatten. Jag önskar att ni alla får uppleva det som jag går igenom just nu, för det är det finaste en människa någonsin kan gå igenom - tiden med ens barn


Bröllop 17.07.10 | Iza ♥ Sven



Har ju inte berättat om bröllopet och inte heller låtit er få se några bilder, så här kommer några på när min otroligt vackra och underbara syster blev någons fru. Visst va hon vacker? Det är hon alltid, men den dagen lyste hon verkligen som alla himlens stjärnor på en och samma gång. Jag är glad över att hon hittat någon som får henne att lysa så, som får henne att känna glädje och lycka.

För er som undrar så kan jag berätta att vi inte är biologiska systrar, vi har inte samma blod, inte samma gener. Men vi älskar varandra på samma sätt och vi behandlar varandra på samma sätt. Sen jag föddes har jag haft min syster vid min sida och jag har alltid kallat henne just det; syster. Likadant som mina bröder har gjort, det är så vi blivit uppväxta - som syskon. Jag kommer alltid kalla henne för det, för det är vad hon är för mig - min ända och riktiga syster ♥








Sommarpresent!



Efter att ha skyndat upp till affären, slitit upp paketet å spanat in innehållet så slog det mig direkt vad det var och varifrån det kom. För ett tag sedan var jag nämligen med å tävlade hos
dom här två hetingarna som driver bloggen "klackarnaitaket" å jag hade turen att bli en av dom lyckliga vinnarna. Så tusen tack till er brudar och självklart även till Libresse! Även fast det lär ta ett tag innan jag använder allt detta, med tanke på att lingonveckan känns bra långt borta nu när man är gravid. Men sen när den väl kommer å hälsar på igen så slipper jag springa till affären det första jag gör, vilket underlättar!

Så tack, tack, tack!


Whattawhattawhat?!



Jag har tydligen ett paket att hämta ut (?) Kan inte minnas att jag beställt hem något, mer än kläderna till bebben men dom har redan kommit så dom är det inte. Gratis verkar det vara också, skumt... Men gratis är ju alltid gott, eller hur? Ska springa ner till Centrum å hämta ut skiten så jag får se vad innehållet är, kanske kommer jag då på vart ifrån de kommer (?) You never know, så jävla glömsk som jag är nu för tiden så kan det ju vara vad som helst. Mehe!

By the way så blev de inget "åka å kolla bil" för min del, morsan hade liksom högre planer än så - obviously. Hon hade nämligen tänkt att jag skulle med henne till Söder å hålla henne sällis i den där
lyxlägenheten också, men sånt trams har inte jag tid med. Cornelia och Annelie kommer ju förmodligen förbi på en fika sen och jag måste tvätta å laga mat. Inte har vell jag tid att lata mig där borta, big nono!


Come on!



Okej, jag vet att ni saknat mig men ta`t lugnt fan! Det har tagit bra lång tid att återhämta sig från resan upp till Norrland, men jävlar vad kul vi hade! Ska slänga in en massa wonderful pics senare, för nu har jag inte tid alls. Ska få i mig lunchen, ut å tralla med hundarna, göra mig iordning och sedan dra iväg å kolla bil med mamma. Kul jul, å jag som inte ens har körkort... Men som ni förstår är det ändå inte till mig vi ska kolla, man kan ju alltid önska eller hur!? Men nej, jag skulle inte våga mig bakom ratten nu när jag bär det finaste en människa kan bära. Inte för att jag kör dåligt, utan för alla andra jävla idioter där ute!

Tjingeling!


We made it!



500 år senare är vi framme, eller okej vi har varit här i några timmar nu. I hela fem timmar för att vara exakt, men morsan å dom kom inte först för nån timma sen. Deras resa ska vi inte ens nämna, för fasiken vad tid det tog. Just nu sitter alla ute å dricker alkohol samt snackar skit, jag har också druckit. Fast alkoholfritt då såklart! Köpte mina alkoholfria öl, samt cider och vin på systemet - riktigt gött faktiskt! Å det är ju därför man dricker, för smakens skull. Vem fan vill ramla runt dyng helgerna i ända? Ska snart inta sängen, börjar känna mig smått trött och måste vara piggelin inför morgondagen. Men först ska jag kolla vad fan som pågår här utanför, någonting har tydligen hänt (?)

Sov gott så skriver jag några rader imorgon!


Hur ska jag klara mig...



Utan mina bebbar en hel helg? Jag kommer ju längta ihjäl mig, thats for sure! Man kan ju undra hur jag kommer vara som mamma, när jag är så här mot mina djur. Kommer jag någonsin klara av att lämna bort mitt barn? Det måste man ju, men hua så jobbigt! Dom kommer i alla fall ha det bra med pappa å Suss, det vet jag. So no need to worry!

Om 45 minuter kommer storebrollan å Malin för att plocka upp mig och Mario, sen bär det av mot Sundsvall. Jag hade hoppats på regn idag, men icke! Kommer dö av att sitta i en bil i den här varmen, tacka fan för den som uppfann Ac:n! Stackars mamma, Jimmy, Sebbe och Annelie säger jag bara som ska åka i mammas skruttbil utan Ac i denna jävla värme, jag verkligen lider med dom!

Nej dags att packa ihop det sista så man är redo att bara gå ner sen, mamma lovade att ta med sig deras bärbara så det blir förmodligen update från Norrland senare, so long!


"Skadeglädjen är den ända sanna glädjen"



Åh vad det sticker i fingrarna! Jag vill bara skriva ut dom där raderna som skulle få vissa människor att gå i taket, men jag kan inte. Det är inte schysst mot den människan, h*n har ju inte gjort mig något. Den personen skulle ju bara få problem då, det vet jag. Så jag är snäll å kniper käft, ibland sägs det ju vara det bästa man kan göra. Men fan va kul det skulle vara! Det är nog sant det där med att "skadeglädjen är den ända sanna glädjen".

Nog med det, vill ju inte göra er allt för nyfikna. Det vore liksom taskigt! Ni undrar säkert vad jag haft för mig idag? Med ett minne som en guldfisk så kommer jag faktiskt inte ihåg, eller just det! Vi va ju hos Pia tidigare idag jag och Annelie å fikade med henne, Sami och Nadia. Jätte mysigt, kommer alltid vara min "extra familj" det där. Åh Pia sötnosen: "Men Nattis, då kommer ju jag snart bli "extramormor" gud så roligt". Åh de kan hon ge sig fan på att hon kommer bli, hehe. Senare drog vi till Babyland å hämtade ut en babybox samt blöjhink som man fick gratis, as nice! Efter blev de en tripp till Donken och sen hem igen. Nu är farsan här och imorgon kommer även Suss, dom ska ju passa hundarna nu när jag och Mario drar på bröllop i Norrland. Jisses vad jag kommer sakna mina små byrackor!

Nu ska jag ta tag i era kommentarer och sedan blir det nog bingen, klockan är fanemig redan över ett! Tjingtjong!


Vecka 21 ♥




VECKA 21

Nu är du 21 veckor gången (eller gravid i 22:e veckan, om du föredrar att räkna så). Snart kan det kännas som din bebis tränar karate därinne — det som tidigare var kittlande rörelser som av fjärilsvingar blir så småningom riktiga sparkar. Gradvis kommer du förmodligen kunna skönja en rytm i din bebis aktivitetsnivåer. Vissa bebisar är väldigt aktiva på kvällen när du försöker gå och lägga dig, andra rör sig mest dagtid. Kring den här tiden prövar din bebis olika ansiktsuttryck, men den öppnar ännu inte ögonen på ett litet tag.

Nu väger fostret cirka 360 gram och är ungefär 27 centimeter långt från hjässa till häl. Ögonbryn och ögonlock är fullt utvecklade och fingertopparna täcks av naglar. Nu kan bebisen höra vad du säger eller sjunger.

Du mår förhoppningsvis ganska bra nu. För många är detta den behagligaste fasen av graviditeten. Du har ännu inte blivit så stor att det är jobbigt och de vanligaste biverkningarna av att vänta barn, som
illamående, tryck på blåsan och trötthet har förmodligen lagt sig. Njut medan det varar. Den tredje trimestern ligger framför dig och kan föra med sig de besvär som kommer av att bära en större bebis i magen.


Små tossarna!



Dessa små strumpor är det senaste vi köpt till våran lilla knodd, söta va?


Svaren på frågestunden!




Tycker du det ska bli roligt att bli mamma?
Ja det ska verkligen bli jätte roligt, blir liksom som ett helt nytt kapitel i mitt liv - det bästa av dom alla!

Vad vill du att det helst ska bli? Det spelar faktiskt ingen roll, så länge vårat barn är frisk och mår bra. Fast visst går man i tankarna som "det skulle vara kul om de först kom en pojke som sedan i äldre dagar kan ta hand om småsyskonen" och " kul det skulle vara med en flicka eftersom alla andra fått pojkar den senaste tiden". Men som sagt, det spelar absolut ingen roll, jag blir lika lycklig över båda :)

Intressen? Umgås med familjen och vännerna, dom är en så pass stor del av mitt liv. Tycker även om att resa, shoppa, vara ute på äventyr å festa. Det sistnämda blir dock inte av på ett bra tag nu, haha...

Favoritbloggar? Det är nog vännernas bloggar, dom följer jag till fullo! Ni hittar dom längre ner åt vänster där dom är länkade.

Favoritmat? Tacos! Seriöst, jag skulle kunna överleva på det tacos. Sjukt jävla gott är vad det är, nästan så jag måste äta det idag. Jävla skit att jag tog fram kyckling tidigare!

Vad gör du om 23 år? Hm, 23 år? Hur gammal är jag då? Jisses, 45! Då har jag förmodligen avlat klart alla ungar jag och Mario ska ha, har ett bra jobb, en underbar familj, kanske har jag till och med barnbarn då? Spenderar semestrarna utomlands och bara njuter av livet.

Har ni bestämt namn till bebis än?
Vad har ni för namn förslag till bebisen?
Vad ska namnet på ditt barn heta om det blir en kille/tjej?

Har ni funderat ut något tjej respektive killnamn till bebis?
Det va många som va nyfikna på våra namnval vi gjort till bebis, så ja jag kan vell vara snäll å avslöja dom för er. Blir det en tjej kommer hon heta Felicia och om det blir en kille kommer han heta Milo. Självklart är det ett tag kvar, så vi hinner ju faktiskt ändra oss femhundra ggr om. Men som det ser ut idag så är det dom namnen som ligger högst på listan.

Hur många besökare har du ca per dag? Jag har tillräckligt med besökare, kanske mer än jag klarar av till och med? Haha...

Hur länge har du bloggat? Jag har bloggat sen December 2006, började på en annan blogg som det faktiskt gick ganska bra för men bytte sedan till den här.
Tryck här för att komma till min gamla blogg.

Vad vill du jobba med i framtiden? Det har jag inte riktigt kommit fram till, helst skulle jag vilja ha ett eget företag och att folk jobbar åt mig ;)

Har ni kollat upp könet? Vi ville göra det, men lillen kände inte för att blotta könet för mamma och pappa den dagen. Så vi kunde dessvärre inte se vad det va för något som gömde sig där nere, men vi ska kolla upp det igen i Augusti och förhoppningsvis får vi reda på det då.

Hur känns det att bli mamma? Känslan går inte att beskriva, den är så pass stark att man måste vara med om det för att förstå. Jag går och bär på något som är mitt, som jag varit en del av att skapa. En liten som jag redan nu skulle skydda med mitt liv, som jag älskar på ett sätt jag aldrig tidigare trodde man kunde älska. Det är en så häftig känsla, att jag hoppas att alla kan få vara med om den.

Vilka bloggar läser du dagligen? Vännernas och självklart några av våra sk. "storbloggare" samt en massa mammabloggar och andra intressanta bloggar.

Favoritsmycke? Ehm, min tungpiercing tror jag. Den hänger liksom alltid med och jag skulle förlora talförmågan utan den. När man haft något i tungan i så pass många år som sedan försvinner, då har man liksom lite svårt att prata. Ni som också har eller haft förstår vad jag menar.

Favoritfärg? Rosa, jag älskar rosa! Men är även ett stort fan av den tråkiga färgen svart.

Favoritglass? Magnum white, men den säljs ju inte längre. Ska föresten ta å skriva ett brev till Magnum om att jag vill ha tillbaka den, någon mer som vill det? Annars är ju Ben&Jerrys glassar sjukt goda!

Favoritblogg/bloggar? Som jag skrev ovan så är det vännernas :)

Vilka ska ni på bröllop hos i norrland? Det är min syster som gifter sig och alltså hennes bröllop vi ska gå på. Ska bli otroligt roligt att få se henne och hennes fästman äntligen bli fru och man. Att vara en del av det känns stort!


Superwoman!

Tänk att jag vaknade upp i stan för några timmar sedan och nu sitter jag här hemma, helt slut efter allt håll igång. Har tvättat dos maskinos, varit ute på promenad med hundarna, tagit hand om disken, duschat å plockat lite. Klockan är inte ens nio och jag har ingenting mer planerat på schemat än att feting slappa, me like! Ska ta å vila lite och efter det blir det till att ta hand om kommentarerna och svara på alla frågor, ja om det nu inte visar sig att jag får fullt upp med något annat. Här kommer i alla fall lite bilder från igår!


Takterrassen va väldans mysig!



Vi grillade ryggbiff, paprika, champinjoner och åt potatis, sallad och tsatziki till det - mummans!

Efterrätten va minst lika god den, gammaldags vanlijglass med jordgubbar.



Har gått å blivit tokkär i nakenhunden Zigge, sjukt jävla söt och charmig är vad han är!


Köket såg ut så här.


Här har vi vardagsrummet.



Badrummet va sjukt snyggt och hade både ångdusch och jacuzzi.


Hela vindsvåningen va i alla fall sjukt jävla snygg, nästan så man bara vill flytta in där på en gång! Inte nog med det så hade dom till och med egen hiss upp till själva lägenheten, helt sjukt. Vem fan har en hiss hemma liksom? Där kan man snacka om pengar! Såna pengar som jag i framtiden också kommer tjäna, hur har jag bara inte listat ut än...

Vill passa på å tacka mamma och Anna för en jätte mysig kväll i alla fall


I know you miss me, I miss you to.



Jag har varit så jävla sämst med bloggandet, tur att den inte är levande så att den dör om man inte ser efter den. Fast vissa verkar ju tro att det är så? Förstår mig inte på alla dessa som har som "måste" att blogga femhundra ggr om dagen å svara på kommentarer stup i kvarten. Visst kan jag också vara sån, ibland. Men det är för att jag tycker det är kul, inte för att jag måste.

Idag är det varmt å jävligt, som vanligt! Hade gärna spenderat förmiddagen på en strand vid havet istället för här hemma, vill ni veta vad jag gjort hela dagen? Städat! Jag har storstädat hela lägenheten, varit ute å promenerat, tvättat, duschat å sminkat mig. Skoj va? Not! Ska ta å göra iordning håret mitt, sedan kommer mamma å plockar upp mig. Idag ska jag och hon spendera dagen som är kvar inne på Söder, vi ska vara hundvakt åt några eller nja, mamma och hennes sambo ska vara det. Men han jobbar natt å hon vill inte sova där själv så då lurar hon med mig istället, inget mig emot mer än att jag kommer sakna Mario som fan - as usual när vi är ifrån varandra. Men det ska bli mysigt att spendera lite kvalitetstid med mor min, bara hon och jag. Självklart tar jag med kameran å knäpper några bilder som jag lägger in imorgon, förhoppningsvis... Ni vet ju hur dålig jag är på att hålla sånt jag lovat, inte ens svaren på frågestunden har kommit upp - men dom kommer!

Nu måste jag göra iordning mig fort å packa, so long bitches!


Myggbiten som bara den!

Nej jag har inte dött, jag har bara haft en väldigt trevlig och fartfylld helg! Både igår och idag har vi varit på Östnora å badat, jag har tagit mitt första dopp - kors i taket! Aldrig tidigare har det hänt så sent som i Juli, men skyllder det på graviditeten! Igår var vi hemma hos Henke med storebror å grillade, as mysigt om man nu bortser från alla jävla mygg samt den där stora feta paddan som höll på att ge mig en hjärtattack! Men annars va det riktigt skoj och med god mat å dryck. Körde på alkoholfri Carlsberg och cider, börjar bli en vanesak nu när vi åker bort. Riktigt skönt att vakna upp utan att vara bakis i alla fall, det är en sak som är säker!



Alex, Mario & Malin.



Malin, Lisa och Melissa (?)



Bella & lillebror.

Gucci va ute åventyr, kan ni se lillskiten?



Världens finaste ♥


Storebror, Henke och Alex.


Drink it drink it!



Lillbrollan, storbrollan, Henke och Alex.




Langar upp svaren på frågestunden senare (om jag orkar) annars kommer dom imorgon, nu måste jag fortsätta med middagen - jag vet det blir en sen en idag! So what?


Jag är kär!



I min nya hårfärg!!! Den är så sjukt jävla snygg att jag blir i extas varje gång jag hamnar framför en spegel, tack min bästaste Annelie! Vi körde på blonda och mörka slingor, visst vart de snyggt? Klippningen vart super den med, har nog aldrig varit så här nöjd tidigare. Kommer vara så jävla läcker till bröllopet nästa vecka, tjock men läcker! Ska försöka slänga upp en bättre bild på håret imorgon, men här har ni ett smakprov i alla fall.

Great med alla frågor till frågestunden också, besvarar alla imorgon nån gång så har ni nå mer ni undrar är det inte försent att fråga ännu. Just so you know! Nu blir det en massa bilder från idag, som jag spenderade med morsan och Analen ;)



Annelie plattar till mammas hår.



Inte den bästa bilden direkt, men mor & dotter.


De är fan inte många som har en sån här het morsa!

Middag på Söder, Entrècot, klyftpotatis, rödvinssås och bea - mummans!

Mamma & Annelie körde på majskyckling med kokt potatis, ruccola och vitlökssås.


Kladdkaka med grädde blev min efterrätt.



Vaniljpannacotta med mangosås och jordgubbar körde morsan på medans Annelie som va den ända som kunde dricka alkohol tog en Strawberry Daiquiri.


Det har i alla fall varit en jätte mysig dag, tack för det ♥


Dresscode & frågestund!


Thihi, ser ni min lilla kulmage? Visst är den söt? Idag kommer jag springa runt klädd så här inne i stan, ser ni mig så hojjta gärna till! Ska ut med hundarna på en prommis innan jag lämnar förorterna och sedan blir det till att möta upp Issie. Kommer vara borta ända tills ikväll då vi ska ut å käka efter, jag, Annelie och mamma. Så vi kör på en frågestund under tiden, fråga vad ni vill och hur mycket ni vill!



Dagens morgon bestod av...


En härlig promenad med hundarna, en mysig frukost ute på ballen, samt en sur pojkvän. Kan man starta dagen bättre? *host*! Promenaden va ju trevlig i alla fall och fick mig att piggna till, frullen va välbehövlig då lillen tydligen va jätte hungrig där inne i mammas mage och den sura pojkvännen... Ja honom hade vi ju kunnat skippa. Men men, nog pratat om det!

Senare idag ska jag iväg till frissan å fixa håret, de blir nog till att lägga i ljusare slingor samt en massa mörka - kommer bli as snyggt! Sen ska jag klippa skiten också, känner för någon frisyr eller vad tycker ni? Visst långt hår är sjukt snyggt, men börjar bli trött på att de bara hänger å dinglar...

Kom gärna med förslag på olika frisyrer nu som ni tror att jag skulle passa i?!


Visst är han stilig?



Stiligaste och charmigaste chihuahuan jag varit med om, min lilla prins

Fasiken vad varmt det är idag igen, riktigt jobbigt! I alla fall för oss som är gravida, tusen tack till den som uppfann duschen! Har nämligen precis kommit ut från en iskall en, men känner att jag snart skulle behöva hoppa in igen...

Ska slänga i mig något att äta, fixa lite grejer och sedan ska jag å Issie sätta oss på ängen med en varsin glass i handen å spela yatzy. Riktigt fun! Orkar man inte dra å bada och vägrar att gå ner till "turktvätten" (Höglundabadet) här nere eller än värre, äckliga rudan så får man göra de bästa av situationen. Ska jag bada ska det helst vara i havet eller en sjö som det inte flyter runt en massa döda lik i samt allt annat äckligt man kan komma på.

Såg också att jag blev vinnaren utav "Dagens Blogg" hos
Elias, riktigt roligt - tusen tack du!


Jag är tydligen skiträdd...



För såna här små gulliga saker!

Ena sekunden blev Dizzie helt nyfiken på någonting bakom gardinen, andra sekunden började det röra sig där bakom. Jag flög upp skrikandes -"EN RÅTTA, ÄLSKLING DET ÄR EN RÅTTA!" samtidigt som jag sprang in mot hallen. Dizzie blev lika rädd hon å sprang efter, Gucci verkade inte hajja grejen men följde med strömmen liksom. Den ända som stannade kvar va Mario, min modiga man! När han sedan utbrast, "men va söt!" då fattade jag ingenting. Hur fan kan en vild råtta vara söt tänkte jag? När jag sedan vågade mig in efter att han förklarat att det inte alls va en råtta så fick jag syn på den här lilla filuren, om mitt hjärta smällte - så jävla gullig! Men när det handlade om att fånga in den, då va den en jäkla terrorist och ville inte alls vara med på noterna. Efter ett tag lyckades den i alla fall hitta ut igen och flög sin väg, men inte innan jag hann fota sötnosen.


Värmebölja!



På riktigt nu, jag kommer att avlida! Jag klarar inte av den här värmen längre, den gör mig galen! Det är fan inte mänskligt att ha den bästa sommaren på länge utan att kunna njuta av den, orkar knappt röra mig ut under dagtid. Inte nog med det så har hormonerna av graviditeten gjort så att jag knappt kan vistas ute i solen utan att jag blir gul-orange, ja man kan tydligen få pigment fel när man är gravid - no kidding about that! Det är vell självklart att allt det där dåliga ska drabba mig, som den där "otursmänniskan" jag är - suck! Jaja, hur som helst så är allting värt det. För i slutändan kommer jag få ut världens finaste gåva utav det!

Nu ska vi köra in mamma och Jimmy till Söder, sedan ska jag hem å ta mig en iskall dusch. Om jag längtar!


Lorte!


Gucci fick sig ett redigt bad nyss, gissa om han gillade det? Inte de minsta! Men lillskiten va så lortig så jag hade liksom inget annat val, där har vi nackdelen med vita hundar. Den andra nackdelen va att det första han gjorde när vi kom ut var å lägga sig ner å rulla för fullt, jippie! En skitig hund igen!



Han verkligen njöt för fulla drag!


Vecka 20 ♥


Idag alla mina fina läsare och fula går jag in i vecka 20, tänk att jag nu gått halva tiden. Sjukt är vad det är och visst har det gått fort?! Jisses, snart är du här mitt lilla mirakel - som jag längtar! Sen måste jag bara säga att det är riktigt skoj med alla nya "mammabloggare" som kikar förbi, känns bra att kunna prata med såna man har något gemensamt med och alla är så otroligt trevliga - me like! Denna dag ser ut som alla mina andra dagar gjort den senaste tiden - lugn och skön! Finns liksom inte så mycket annat att göra och inte heller så mycket annat jag orkar göra.



 

VECKA 20

Nu är du 20 veckor gången (eller gravid i 21:e veckan, om du föredrar att räkna så). Du kan förmodligen känna hur din bebis rör sig inne i din mage: Dessa kittlande rörelser har de flesta blivande föräldrar sett fram emot. Din bebis tränar nu sitt nya lilla matsmältningssystem genom att svälja fostervatten. I fostervattnet finns näringsämnen och vatten, som bebisen absorberar. Det som blir kvar fortsätter ned i tarmen och bildar barnbeck (mekonium) — den grönsvarta eller ljusbruna substans som är din bebis första bajs och som kommer ut de första dagarna efter födseln. Kring den här tiden kommer du som är förstföderska att gå på återbesök på MVC och då får du ett moderskapsintyg av barnmorskan. Det är ett intyg som bekräftar att du är gravid och ger dig datum för beräknad förlossning. (Kom ihåg att uppdatera ditt förlossningsdatum nedan om det behövs!) Detta intyg ska du skicka till Försäkringskassan. De kommer sedan att skicka dig en blankett som heter "Begäran om föräldrapenning" som du ska fylla i och skicka tillbaks till Försäkringskassan.

Nu är bebisen ungefär 16,5 cm lång i sitthöjd och lägger stadigt på sig i vikt. Det vaxliknande fettlager som kallas fosterfett (vernix caseosa) bildas för att skydda huden under den långa tiden i fostervattnet. Det underlättar också förlossningen. Bebisen sväljer mer denna vecka, vilket är bra träning för matsmältningssystemet. Det fostervatten som tas in av din bebis spjälkas till vatten (som absorberas) och restprodukter som hamnar i tjocktarmen, där det så småningom bildar barnbeck.


Langar en massa bra tips så här mitt i natten!

Egentligen är jag skit trött men kan verkligen inte sova, så jävla äckligt varmt och kvavt här inne! Spelar ingen roll om man låter fönstret vara öppet, för det ända som kommer in är värme ändå. Tänkte att jag skulle ta å tipsa er om några sidor jag är medlem i istället, allt för att jag är så jävla snäll å go!




Bloggtrafik = Denna sida är till för alla er som vill ha fler besökare till er blogg, ni bestämmer själva hur många besökare ni vill ha genom att klicka er in på andras bloggar och på så sätt få poäng - vilket resulterar i att folk spanar in er blogg och woila - statistiken bara höjs och höjs! Tro mig, denna sida fungerar!





Gratisbio =
För alla er som vill få hem en massa härliga presentkort att shoppa med eller kanske en hög med biobiljetter? En otroligt rolig och bra sida med mycket bra erbjudande!



Gör som jag, klicka dig in och bli medlem på en gång. You wont get disappointed!


Äntligen Mallan!



Malin kom förbi tidigare ikväll och åt middag med mig å Mario, å vill ni veta vad? Sötrumpan har börjat blogga nu på "heltid", finally! Som vi väntat, eller okej - som jag väntat! Vi pillade lite på hennes design idag och gjorde en provisorisk tills hon bestämt vad hon vill ha för bilder osv. Jag älskar att pilla på mina vänners bloggar, blir glad över att se hur mycket dom faktiskt uppskattar det. Men helt ärligt nu, vem vill blogga på en "vanlig" trist bloggdesign gjord av blogg.se? Not me! Man vill ju faktiskt ha något eget, något som ingen annan har rätt att kopiera.

Jag får ofta förfrågningar om jag kan hjälpa andra bloggare med deras designer, hade jag haft tid och ork så hade jag gärna gjort det. Men faktum är att det tar otroligt lång tid och den tiden är jag faktiskt bara villig att ge till mina vänner - tyvärr!

Nu ska jag ta tag i kommentarerna och sen väntar sängen!


Tävling!



Jag är med å tävlar hoss
Jenni om OB Pro Comfort, va gärna med och tävla du också!
Tryck här för att komma till tävlingen.


Today I'm gonna meet this cutiepie!



Som jag inte träffat på bra jävla länge, har verkligen saknat henne! Emelie heter denna tösabit och har ett hjärta av guld, det vill jag lova! Åh så roligt det ska bli!

Men innan ska jag hinna med en sväng med dammsugan och en dusch, så vi höres sen alla bloggpeople!


"Vi lurar små barn, vi lurar små barn - på deras veckopeng"

And if they got me? Det kan man lugnt säga! Jag blev som ett litet barn på nytt när jag hörde glassbilen åka in i området där jag bor och med dessa heliga toner utspelandes från högtalarna som man så väl känner igen sen barndomen. Aldrig tidigare har jag nog fått på mig skorna så snabbt, en tröja, samt tagit fram plånboken. Allting gick på en sekund sedan va jag ute och där stod jag lika uppspelt som alla barnen runt omkring mig, han som sålde glassen måste ju trott att jag gick på något för jag va som i extas. Samtidigt kom den där beslutsångest känslan fram, vad skulle man välja? Efter att jag låtit alla andra handla före mig så bestämde jag mig för dessa två olika, som jag trodde man skulle få i påsar som förr i tiden. Men inte de inte, nu kom dom i kartonger och dessa fick man bära i en egen plastkasse. Wierdo tyckte jag, men barnen verkade inte det minsta berörda. Att vi gått framåt så mycket i tiden att till och med glassbilen börjat använda kartonger? Det mina vänner, är vad jag kallar utveckling!






Allting såg så annorlunda ut jämfört från när man själv va liten, men känslan inom en va likadan.


Jag har verkligen gjort det...


Ja, jag har nishat min blogg till en blivande mamma blogg. I alla fall om man utgår från headern och alla bebisgrejer som ploppar upp titt som tätt. Fast va fasiken då, jag är ju snart mamma så det är inte mer än rätt att bloggen min blir en sk. mamma blogg. Fan va skumt det känns, har liksom dragit mig lite över det. Tidigare har ju denna blogg och
verkligen min gamla blogg varit två ut-å-festa-röjj-å-shoppa-bloggar! Det har liksom handlat om grejer som unga människor gör, om att leva livet å bara köra på - typ. Ni vet roliga grejer? Visserligen är bebis det mest roligaste och häftigaste jag varit med om, men sen om ni kommer tycka att det är lika roligt att läsa om mina dagar fyllda med bebiskräk å avföring? De vette fan!

Hur som haver så är jag otroligt lycklig över det liv jag lever tillsammans med världens bästa sambo och våran lilla som är på väg, våra två härliga voffsar, min underbara familj och alla mina otroligt fina vänner.
Vad mer kan jag begära?


En shopaholics bekännelser!



My man i sooo going to kill me! Därför är vi tysta om att jag onlineshoppat till bebben, inte ett knyst om det till Mario nu - okej!?!? Jag vet att vi inte har råd till mer grejer åt bebis denna månad, det är så mycket annat pengarna ska räcka till åt. Typ mat, bensin upp till Norrland, boende, bröllopspresent och ännu mera mat. Men jag kunde bara inte hålla mig, det är liksom som om jag är i en annan värld när jag väl börjar - i shoppingvärlden! Har ni varit där nån gång? Då vet ni exakt vad jag menar, man släpper alla hämningar (eller okej, alla ekonomiska "måsten") å bara släpper loss! I really love that world! Det är en sån värld jag borde leva i 24/7, fan va livet hade lekt då.

Nu får vi bara hoppas på att jag INTE råkar handla hem nå mer denna månad och att Mario INTE kommer läsa detta inlägg! Om han nu mot förmodan skulle göra det, ja då vet ni vart jag tagit vägen om jag inte bloggar på ett tag - nämligen; hem till mamma! (skämtosido).


I'm in a hurry!



Snart ska vi iväg till Steffie och Peter för att fira Kevin som blir hela ett år, det är nå sjukt vad tiden går fort! Å att vi snart kommer sitta med en sån här liten, det är fortfarande för mig helt ofattbart!

Dags att dra på sig kläder å fixa frojjlan innan brollan kommer å plockar upp mig och Mario, är stressad som fan! Bloggar mer när jag kommer hem!

Ett stort GRATTIS till Kevin på ett årsdagen, jag önskar dig all lycka i livet lilla prinsen ♥


Flower power!



Yes, I'm pretty off today. Men de gör inget, skyller på min järnbrist! Körde på blommigt linne från Gina, fucking love it! By the way, visst börjar jag bli en riktig tjockis nu? Tog bilder på magis idag också, så jag kommer lägga upp dom senare så får ni se.

Väntar på att morsan ska komma hem så vi kan låna bilen för att ta en tripp till Jysk å byta in ena bordsbenet som är sönder, hur det gick sönder... ja de pratar vi inte om *host*!

Vad ska ni hitta på?


Jävligt synd...

För er som inte såg mig och Mario glida runt bland haninge och länna området igår, stackars er! För jag kan ju garantera att ni hade fått er ett gott jävla skratt om ni sett oss där vi satt i morsans lilla rallybettan, med sätena så långt fram man bara kan komma och bilen proppfull med allt vi shoppat. Morsan förstår inte hur vi lyckades få in både ekbordet, stolarna och allt annat. Men har man resurser så har man, what more can I tell you? Jag är jävligt bra på att packa och få in saker! That's it liksom! Men jävlar vad vi skrattade, jag och min själsfrände på vägen hem. Vi kände oss som den där araben som brukar glida runt i sin blåa fyrkantiga bil från typ 70-talet med nån slags arab tecno pumpade ur högtalarna. Fråga mig inte varför, men han sitter alltid så långt fram man kan komma, med hakan precis ovanför ratten. Exakt så som Mario tvingades sitta igår! Dock hade vi Bandit som pumpade ur våra högtalare och framför allt, en nyare och fräshare bil! But still, fan vad jag skrattade!


Massivt Ekbord med 4 stolar i läder ordinarie pris 5795:-, sommarerbjudande fram till 4 juli 3000:-


Startkit Bädd 699:-

Amningskudde Babyland 539:-

Spkälskydd Babyland 499:-


Påslakanset Babyland 369:-


Fyra bodys och en pyjamas Babyland 179:-


Snuttefilt Babyland 119:-


Hundmat till Gucci, leksaker, en ny klosax och fästingplockare CRT 408:-

Födelsedagspresent till Kevin som fyller 1 år


Jag är gravid, inte socialt handikappad!



Under kvällen har jag känt mig ledsen, även fast jag och älskling haft det jävligt kul och shoppat för mer än vad vi räknat med. Men ändå... Det hela handlade om något jag läste på fb, jag vet inte varför det tog så hårt men det är trist när man pratar med vänner dagligen men att de inte ens kan nämna att de ska hitta på saker eller än mer, bjuda med en. Det känns som om de bara vill vara där i de "roliga dagarna", som ultraljud, när bebisen kommer osv. Men alla andra dagar då? Alla dagar jag har det jobbigt och faktiskt behöver någon? En kram, en stöttande axel eller någon som lyssnar? Ska inte vänner finnas där i vått och torrt? Det trodde jag i alla fall...

Visst, jag har gått upp några kilon, jag kan varken dricka alkohol eller röka längre och jag orkar definitivt inte vara uppe hela nätterna.
Men jag är fortfarande jag, den jag alltid varit bara att jag har ett barn i magen. Ska det då betyda att man utesluter vänner från olika grejer bara för att man råkar vara gravid? När jag sedan frågar vart min inbjudan tog vägen, då ignonerar man bara... Ja, jag är extra känslig just nu. Men det tar mer än någon kan tro, för någonstans så hade jag hoppats på att mina vänner skulle gå igenom detta med mig och inte stöta ut mig. För det är så det känns och för att vara helt ärlig så gör de ont inom mig, jävligt ont!


Killing me softly!



Det är sjukt vad trött jag är idag, ändå har jag provat med allt som i vanliga fall brukar pigga upp mig.

- Promenerat - funkade inte!
- Duschat i iskallt vatten - funkade inte!
- Sminkat mig - funkade inte!
- Sitta här framför datorn - still not working!

Allvarligt, jag som trodde att dom där jävla järntabletterna skulle hjälpa!? Till råga på allt har jag jordens jävla huvudvärk också! Uuuugh! Blir så arg, när ska detta släppa?

Idag blir det ialla fall en tripp förbi apoteket för att skaffa hem alvedon, jag klarar inte av det här utan piller längre - det bara går inte! Sedan ska vi tjacka hem köksbordet samt hundmat till Gucci och efter... då ska jag sova! Åh så jag längtar!


Bordsorgasm!




Äntligen har jag hittat ett snyggt och stabilt bord i bra kvalité, oh I'm happy! Å stolarna! Jag bara älskar stolarna! Nästan så de ger mig en fet orgasm här å nu, ni vet en sån där "shoppaholic-jag-har-gjort-en-bra-affär-orgasm"? Vet ni vad jag menar? Inte? Nehe, synd för er då! Hur som helst så drar jag och Mario till Jysk imorgon för att köpa hem denna härlighet! Äntligen kan jag säga hej då till vårat snygga men sjukt jävla jobbiga glasbord, äntligen-äntligen-äntligen! Efter detta kommer aldrig mer ett glasbord in i mitt hem, aldrig mer! Antingen går de sönder mitt i händerna på mig eller så får man torka av det varje dag, not fun! Sure, glasbord är sjukt snygga men fanimig inte värd all tid man lägger ner på dom!

Nån som håller med?


Eh vaddå, röda hjärtan är vell manligt?!

Det blev lite småshopping till bebis igår efter ultraljudet, vi som hade tänkt att vi äntligen kunde få köpa kläder antingen i tjejstuk eller åt grabbhållet. Men inte de inte! Istället hittade vi dessa söta bodys, dock va dom i två pack. Så om ni nu undrar varför vi köpt en vit med röda hjärtan på så är det för att den liksom "hängde med på köpet".  Eh, vem fan har sagt att en liten pojke inte kan ha en sån då om det nu blir en son vi får? De är vell manligt? Haha! Passade även på att köpa hem två jeansleggings åt mig, I'm such a sucker for leggings!






Tävlingen är avslutad.



Å jag har lottat fram vinnarna till något av dessa underbara smycken, spännande va?

Vinnaren av smycke Nr:1
Vinnaren av smycke Nr: 2

Hoppas ni blev glada & bär armbanden med stolthet! Nu vill jag bara att ni skickar adress och namn till mig via min mail: [email protected] så att jag så fort som möjligt kan skicka er era smycken.

Tack till alla andra som var med å tävlade och bättre lycka nästa gång, fler tävlingar kommer inom kort.





Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se