High on life!

Hej folks! Värdelösbloggare.se här! Eller, vet inte ens om jag längre kan kalla mig själv för bloggare? Ett-två inlägg i månaden (om ens det) är inte mycket att hurra för. Har inget intressant att skriva heller, eller egentligen har jag jätte mycket att berätta men ingen ork att ta det nu. Tar för lång tid och vi ska snart till morsan på fika...
 
Första lediga dagen på länge, vad har den bestått av då? Jo tio maskiner tvätt, disk och dammsugning. Inte fan får man vara ledig för att man är ledig från jobbet, haha! Mest av allt hade jag behövt några timmars vila på soffan, nästa gång kanske?
 
 
Förresten, vad är det för jävla nötter som kommenterar den här bloggen? Nästa gång kan du vell åtminstonde skriva vem du är eller skicka ett mail om du nu är så jävla nyfiken. Mehe!

My love for you is stronger than anything else.

''
 
Älskade barn ♥
 

Words...

 
 
Yes jag skrev ett helt annat inlägg och la upp det.... ett tag! Men lika fort valde jag att ta bort alla ord och skriva nya. Dock blev det färre än det innan, men lika bra. Man vet aldrig vad det är för idioter som läser den här bloggen och med det säger jag god natt!




Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se