Call me a sinner call me a saint.



Jag missunnar er läsare, så är det bara och det värsta av allt är att jag faktiskt vet om det. Men jag har inte haft varken tid, ork eller lust åt bloggen. Försöker desperat hitta den igen och jag vet att den kommer komma tillbaka, snart...Förhoppningsvis... Ge mig lite tid bara, så ska ni se att de blir som vanligt tillslut. Å tävlingen, den kommer bli av. Självklart håller jag sånt jag lovat!

Tills vidare kan ni följa mig på Twitter, som jag uppdaterar bra mkt bättre än bloggen.


I'm such a bad girl!



Jag vet, jag e sämst på att hålla vad jag lovar. Men den som väntar på nå gott....

Idag blir det hem till mor min, ska äta middag å umgås med släkten. Hade egentligen tänkt rensa garderoben å ge en massa till kusinen, men har inte orkat de heller. Lata jävel! Haha... Men får ta å göra det framöver, en ursäkt till att träffas lite mer än vad vi faktiskt gör! Sen ikväll blir det ev. hem till Mysan för att "vina" lite å bara umgås, (om jag orkar). Det är verkligen sjukt att jag blivit så jävla lat den sista tiden, har liksom inte ork till någonting. Förhoppningsvis vänder det snart å så blir jag lika hurtig som jag brukar vara!

Nej nu ska jag packa ner kladdkakan jag bakat, dra på hundar koppel å täcke å sedan börja knata till morsan.


Föresten glöm inte att jag också finns på
Twitter.


Don't try if you can't make it.



Snacka om att den ena är blåstare än den andra i den här världen, ändå kan jag inte annat än att skratta. Skriver ett "provocerande" inlägg och folk nappar direkt, aint it funny? Det är kul att så många lägger ner energi på mig, tydligen betyder mina ord sjukt jävla mycket för er. But I kind of like it!

Har inte varit den bästa bloggerskan den senaste tiden, dock är det inte min plikt att vara det heller. Men som socker över såret kan jag ju berätta att jag tillägnat min tid till att göra vackra smycken. Så snart, väldigt snart blir det en tävling också. Kul va? Ska försöka ta tag i alla comments idag också, det blir liksom bara fler och fler. Tänk att ni hänger kvar fast man inte bloggat som man brukar, totally awesome!


I have already knocked you down, remember?



En sak man kan tycka att folk borde lärt sig vid det här laget är att INTE bråka med fel människor, att bråka med mig är som att sätta sig upp mot Mike Tyson. You can't handle it! "Liten men tuff" är ett ordspråk som passar bra in på mig, plussa på lite mer galenskap och agression å så har ni mig. Självklart är jag oftast snäll, vacker att titta på och otroligt omtänksam. Men när det handlar om vissa människor då blir jag en elak och arg, som ett lejon som bara vill slita itu människan å se till att det inte finns någon morgondag för denna.

Jag har hamnat i bra många fighter genom åren, just för att folk tror att jag är någon man kan trampa över - but hell no! Dessa personer åker ner med smällar som lämnar ärr i både själ å kropp resten av livet. Skammen över att ha blivit nerslagen tar nog dom hårdast, själv skrattar jag dom bara rakt upp i ansiktet. Det handlar inte om storleken när man hamnar i bråk, det handlar om styrkan. Å även fast alla jag bråkat med varit tio gånger fläskigare än jag så har det alltid slutat med att jag gått iväg utan ett enda märke, medans dessa blivit totalt mörbultade.

Observera nu att jag aldrig varit den som påbörjat bråken, bara den som avslutat dom! Faktum är att jag hatar bråk och jag hatar slagsmål, men ger någon sig på mig då ger dom sig på fel brud.

Så, nu vet ni det allesammans. Don't mess with those you can't handle!


Sweet cupcakes!



Tänkte skriva detta inlägg på engelska, men ångrade mig. Hallå!? Det finns ju faktiskt små söta läsare där ute som inte kan engelska, så det vore vell väldans orättvist å dumt i såna fall - eller? Jaja, whatever! Igår blev det middag hos kusin vitamin med familj, ytterst trevligt! Efterrätten var nog kvällens höjdpunkt, de e nå sjukt vad Peter lyckas bra med hans kladdkaka! Idag eller snart rättare sagt bär det av till mamma, ska ha en liten reunion med såna man inte träffat på jätte länge. Sen har morsan lovat att göra sin potatissallad och steka lövbiff till middag, love it! Hennes potatissallad är fan den godaste som finns, en fet tia liksom!

Nej, kanske ska ta å röra mig? Ja, jag tror nog så. Hörs senare babes!


Tjabba, tjena, hallå vi säger så!



Nej men seriöst alltså god morgon på er, eller god eftermiddag or something. Jag vaknade för tio minuter sen, hade lätt kunnat sova längre om jag nu inte vaknat av farsan som pratade i telefon och Gucci som började skälla. Jag har faktiskt varit vaken tidigare idag, va ju iväg å gjorde den där hemliga grejen - remember? Kom hem strax efter nio, fortfarande lika trött som när jag vaknade. Så det blev till att kasta sig i sängen å sova, gissa om det va skönt?

Idag är jag och Mario bjudna hem till kusinen på middag, får se hur jag känner mig. Just nu är jag fortfarande som en levande zombi, men förhoppningsvis kvicknar jag till snart. I hope so!


Sleep tight, I'm gonna do that with the most wonderful man i the hole world.



Nu så mina sköna bönor och feta bönor ska jag inta sängen, imorgon ska jag upp tidigt (förhoppningsvis). Nej men jag måste upp, så är det bara! Ska iväg å göra en grej, en sån där "hemlighetsstämplad" sak. Jag vet, jag har blivit riktigt hemlighetsfull den senaste tiden. Men hur hade det sett ut om jag blottade varenda liten del av mitt liv för er? Nog att min blogg är personlig, men sen finns det ju faktiskt dom där jävlarna som gillar att snoka i ens privatliv. Sorry men ni får inte det nöjet, get a life instead! Fast ioförsig, ni är ju mina största fan sååå...eh ja det bådar ju gott, ehm... Patetiska jävlar!

Ne, sova va det. Go natt!


Classy on twitter.



För er som tycker att jag bloggar för dåligt, så finns det alltid twitter ni kan spara in. Sitt inte bara där nu, utan ta musen över bilden å klicka er in på världens bästa twittersida!

Roligt att ni gillade smyckena föresten, det glädjer mig!


Smycken A'la Classy!








Som ni ser har jag spenderat kvällen med att designa nya smycken, har fått en fetish för armband den senaste tiden så lär bli mycket av det framöver. Fick hem min beställning idag med, så glad! Nu har jag en massa att arbeta med, men vill ha mera! Ska försöka flirta till mig en till beställning av älskling, han brukar inte kunna säga nej till mig min älskade man. Snart blir det nog en tävling av också, då du har chansen att vinna ett smycke designat av mig.

Nu till dagens fråga: Vilket armband tycker ni blev snyggast?


Ha översikt med mig kära readers!



Jag är fortfarande helt slut, inte ens en powernap i soffan hjälpte - what's wrong with me? Egentligen så vet jag nog vad det beror på, but still... Jag orkar tyvärr inte ta tag i kommentarerna idag heller, knappt så jag orkar sitta framför datorn överhuvudtaget! Imorgon ska jag till sjukan å ta bort stygnen på fossingen, fy fan! Hoppas de inte gör ont eller än värre känns obehagligt, för den känslan är fan snäppet värre än att ha ont på riktigt. Men det kommer nog gå bra, jag är ju en "tuff brud i lyxförpackning"!

By the way! Idag har det varit min första helt rökfria dag på flera år, närmare 9 år. Jisses, att jag rökt så pass länge. Det är fan sjukt!?!? Tänk hur mycket pengar jag slösat, tänk hur mina lungor måste se ut??? Svarta å jävliga! Fy fan, de va fan på tiden att jag slutar. Hoppas bara det fortsätter som de gjort idag, men jag har en stark vilja och med det så går allt!

God natt sötnosar!


Smyckesköp.




Idag har jag, farsan å Suzz varit runt överallt känns det som. Först blev det Nordea, sen till försäkringskassan (som va stängd!), Handes Centrum, Ö&B, Farsta Centrum och till sist Willys. Inte konstigt att jag är helt slut nu efter allt flängande hit å dit! Fick i alla fall med mig bra med grejer hem, bland annat lite smått och gott från Panduro. Kan helt enkelt inte hålla mig tills den stora beställningen kommer med posten, något som bör hända vilken dag som helst. Sedan införskaffade jag mig en ny och fräsch kaffebryggare också. Den gamla som egentligen är ganska ny den med va helt enkelt sämst, så det reklamerade jag å fick pengarna tillbakas.

Nu ska jag kolla hur maten ser ut, idag blir det kassler i ugn med potatis - väldans gott! Sen ska jag påbörja ett armband och efter ta itu med något jag sagt att jag ska göra väldigt länge nu - nämligen era comments!


Time to quit smoking dear!



Hela familjen har sovit konstigt inatt, somliga har inte sovit alls. Jag har sjukt ont i min rygg och är fortfarande helt nyvaken. Det blev inge bloggande igår, inga bilder och inga svar på kommentarer. I know, I suck! Nej men det riktiga livet kom liksom ikapp mig, det är ganska kaotisk här i Jordbro just nu. Mer kan jag inte säga...

Föresten, idag slutar jag röka. Tror ni jag lyckas? Jag hoppas verkligen det, men kan ju säga att jag redan nu börjar känna mig röksugen till max. Stå emot Nathalie, stå emot! Jag kan klara det här, för visst fan är vell jag bra starkare än en massa nikotin å gifter? Jag måste vara starkare än så!

Tänk alla fördelar med att sluta:

- Man spar mer pengar, närmare bestämt 14600/per år
- Man luktar godare
- Luktsinnet förbättras
- Man slipper bli gul om fingrarna pga. käran
- Man slipper gå ut i kylan under vintertid
- Man behöver inte stressa av tåget för att ta en cigg
- Hälsan förbättras
- Förhoppningsvis slipper man lungcancer
- Man slipper leva med ett beroende i sitt liv och kän ägna så mycket tid till annat


Wish me luck bitches!


I feel ill.



Det blev dåligt bloggande igår, men det berodde på att jag va nå fruktansvärt slut i kroppen. Jag orkade inte mer än att ligga i sängen hela dagen å glo på film. Idag känns det bättre, är fortfarande en aning seg men långt ifrån som igår! Min älskade
Mysan va precis här på en fika, denna gång blev det utan Liam. Ska jag vara ärlig så kändes det lite tomt, man är ju så van vid att han följer med vid det här laget. Men det va roligt att umgås lite med henne på "tu man hand". Nu väntar jag på att Annelie ska komma å joina mig, hon borde vara här vilken sekund som helst. Så ni får helt enkelt stå ut med att det inte blir så mycket bloggande idag heller, likaså får ni stå ut med att jag inte kommer svara på alla era otroligt fina kommentarer först ikväll. Ja, jag har ju faktiskt ett riktigt liv att leva också.


Aloha!



Jag har sovit som en stock inatt, mer likt som törnrosa. Så jävla nice! När jag vaknade upp mådde jag dock illa som fan, säkert all mat från igår (?) Åt verkligen too much, men jävlar va gott det va! Ska slänga in lite bilder senare som ni kan gotta er i!

Just nu har jag en galen terrorist vars namn är Gucci som promt ska gå på min opererade fot samt bita mig i tårna här där jag ligger i sängen. Inte okej! Det riktigt lyser bus om hela honom, som om det va nog? Noppe han ska även försöka sig på min tallrik med fil å musli, den djävulen! Tänka sig att jag som aldrig gillat musli helt plötsligt äter det varje morgon, skumt va? Att smaklökarna kan ändras så pass, det är fan konstigt eller så har jag vell aldrig riktigt gett de en chans?


Over and out!



Jag är helt slut i både kropp å huvud, men hur skulle jag inte kunna vara det efter en galen kväll med släkten. Att släkten är värst stämmer verkligen in på min, men fan va roligt vi har haft det jag och mina tokiga men underbara släktingar. Nu är jag så trött så jag skulle kunna däcka sittandes här i soffan, fossingen gör ont den med. Har nog överansträngt den lite, eller okej mycket rättare sagt! Jag är trött, som en levande zombi för tillfället! Så nu ska jag gå å lägga mig å krama om mannen i mitt liv, att få känna den där tryggheten å kärleken han ger mig är obeskrivlig och något jag alltid längtar att få komma hem till när jag är ute på mina små äventyr.

Jag svarar på kommentarerna imorgon när jag vaknat pigg och alert igen, god natt mina fina små läsare ♥


In a hurry!

 


Har hur bråttom som helst, hann ta några snabba bilder på jackan jag köpt - snygg va?
Måste springa nu, eller a om jag ändå kunde de. Halta iväg är nog ett mer passande ord, för nu blir de påskmiddag med släkten! Tar alla kommentarer när jag kommer hem, tjingtjong!


Tänd inte en eld som du inte kan släcka.




"Vissa bör inse när de börjat gå för långt"



Måste bara säga det till er ALLA som kommenterar min blogg, det finns regler vad det gäller kommentarer. För det första så tillåts inget spam eller reklam, det försigår allt för ofta nu att folk försöker göra reklam i min blogg i form av att skriva sin bloggadress hundra gånger om i flera olika kommentarer. Jag blir förbannad, det är respektlöst - jävligt respektlöst! Vill ni ha en blogg med många läsare så börja med att göra din egna blogg läsvärd, ge folk det dom vill läsa om istället för att snylta på andra!

För det andra så raderas nedvärderande och elaka kommentarer på en gång, de rör mig inte ens ett skit om vad ni skriver - för gissa vad? Jag bryr mig inte! Så det kan ni lika gärna lägga ner, bara slöseri med tid!

Sist men inte minst så vill jag INTE följa dig via blogglovin! Jag har den mest för att dom som vill följa min blogg genom det ska kunna göra de, vill jag följa din blogg så gör jag det genom att komma ihåg din blogg i huvudet - okej?!?!

Tack för att ni tog er tiden att läsa det här, nu hoppas vi på en förbättring så att ni som faktiskt följer dessa regler slipper läsa såna här tråkiga inlägg.


Bästa myskvällen på länge med mina favoriter!



Det var riktigt mysigt hemma hos Cornelia idag, blev en massa onyttigheter att gotta sig i och snack om allt mellan himmel å jord. Kom hem för ett litet tag sen bara, så det blev en ganska sen kväll. Måste bara säga det att jag är glad att ni stöttar mig mina hjärtan, det betyder ♥


Kind of sweet!

  

Eftersom att jag är en sån himla gullig människa så tänkte jag bjuda på dagens outfit å facelook, i helhet alltså "look of today", som även blev en ny kategori. Idag ser jag så här lagom söt och oskuldsfull ut, exakt så som jag känner mig.




Weei, it can't be better than this!



Idag är en riktigt bra dag för mig, jag känner mig pigg, fräsch och jävligt peppad! Idag vill jag att det ska hända saker, roliga saker. Men ska ju träffa dom bästa
brudarna sen så hur skulle denna dag inte kunna bli rolig och fylld med skratt?! Bästa Annelie har handlat en jacka i kortare modell som jag velat ha hur länge som helst också, tusen tack världens gulligaste pappskalle! Visar upp den här i bloggen imorgon, den e verkligen as snygg!


Friday morning.



Här har vi min lilla prins och världens goaste kille! Han är verkligen en liten mammagris och det bästa han vet är på morgonen när jag öppnar mina trötta ögonlock och säger godmorgon. Hans svans går i 180, han skyndar sig upp mot ansiktet å pussas för fulla muggar. När han är klar med mig går han över till Mario och sist är det
Dizzies tur att få den vanliga dosen av morgonpussr. Han är verkligen bra på att visa hur mycket han tycker om en, min lilla underbara kille. Bra på att visa hur mycket han uppskattar livet och oss. Han har en stark personlighet, menar hur många hundar är det egentligen som kan säga "mamma" och "pappa"? Bara det säger allt! En dag kanske jag låter er höra det, you never know bithes!

Föresten! Jag fick en helt underbar respons av er läsare igår angående smycket jag designat, det glädjer mig. Så framöver kan ni ge er fan på att det blir en tävling! Roligt va? Så nu är det bara att hålla utkik medans jag jobbar vidare på smyckesfronten!


Idag har jag designat mitt första egna smycke.





Vad tycks, fint va? Enkelt, men sött! Kanske ska börja med det här på halvtid? Riktigt roligt faktiskt, det ända man behöver är fantasi och konsten att kunna skapa nå eget. Vem vet, börjar jag satsa på det här kanske det till och med blir en tävling om ett smycke designat av mig i framtiden. Vad tycker ni, skulle det vara nått?


Asså, allt de här med påsken...



Gör mig förvirrad, när är påsk egentligen? Okej, uppenbarligen den här helgen... Men när fan är det alla små påskkärringar å kycklingar kommer springandes å plingar dörr i hopp om godis? Å hur gjorde man om man inte fick nå godis? Var det som med Halloween, att man gjorde ett bus å kastade in hundskit i brevlådan eller sulade ägg på fönstren om man inte fick något? Shit, jag är för gammal för att komma ihåg - det här är illa, riktigt jävla illa! Kommer ihåg att man satt å ritade "påskkort", mina va alltid finast helt utan att tveka. Jag va grym på att rita när jag va liten, riktigt duktig. Undrar vad som hände med den talangen? Kanske ska ta å "återuppväcka" den? Min konstnärliga sida alltså! Påsken i helhet får mig att tänka på allt roligt man va med om som barn. Kommer ihåg när mamma alltid köpte björnris å fjädrar i olika färger, hon köpte ägg och färg så att vi kunde måla äggen och hon gjorde alltid iordning stora påskägg och en å annan present som hon gömde. Fågel, fisk eller mittemellan? Hon svarade och vi letade, åh vad roligt det va att vara liten! Sedan hjälpte hon oss att göra oss till små påskkärringar å gubbar, vi fick en varsin korg och sedan stack vi iväg. Sebbe va så söt i sina röda kinder och fräknar på näsan, oftast var vår kusin Steffie med också, en baddare på att prata. Vilket resulterade i att även fast om människan vi plingade på inte hade något hemma, så lyckades hon alltid göra så att vi fick pengar eller annat ändå. Ja det var en rolig helg helt enkelt när man va liten, en gång kommer jag ihåg att vi till och med hittade en tax. Japp, en levande hund. Ansvarsfulla som vi var gick vi hem å ringde numret som stod på hundens halsband, ägarna blev superglada och vi fick hittelön i form av hur mycket godis som helst.

Hur som haver så har jag två val, antingen att gå å köpa hem en massa godis till alla småbarn eller att skita i å öppna när det plingar på dörren? Kanske låter jag hundarna skälla så att dom blir avskräckta, elak som jag är!







Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se