Min lilla superbebis!



Milo ligger å sussar sött i sin säng, han har sovit själv i över en vecka nu och även fast det i början kändes tomt så är det skönt att slippa ligga å trycka mot Mario. Hans säng står ju ändå brevid min sida så nära har jag ju honom ändå. Han börjar bli stor min kille, skrattar å pratar utav bara den. Han greppar tag i saker och har blivit jätte stadig. Tiden går för fort, man hinner liksom inte med. Snart är han vell tre å både går och pratar för fulla muggar.

Jag borde egentligen sova jag med just nu med tanke på att Milo vaknar ganska tidigt om dagarna, men helt ärligt så har jag fastnat framför två pokerturneringar och det går galet bra nu så jag kan ju inte bara sluta. Det ända jobbiga är att datan laggar var tredje minut och den ska vara ny??? Så fort jag tagit över alla bilder på USB minnet åker den raka vägen på lagning, det är en sak som är säker!


Be careful...
Postat av: pimpXprincess

Söt :)

Postat av: Jennie - Stolt hundägare och blivande mamma

Åh sötnosen, vad han växer :)



Men vad dåligt att den lägger av, en ny dator ska inte göra det. Men sen kan det vara så att den kanske inte är en gjort speldator, då kan det bli så.. Men lämna in den sen!

2011-01-27 @ 11:30:31
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Postat av: [email protected]

2011-01-27 @ 14:49:30
URL: http://kajsaalice.blogg.se/
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

tuff body :D



ja har för mig att du hade babyshower när du va gravid? har du skrivit om de här i bloggen, tänkte om du kanske hade lite tips på va man kan hitta på osv =)

2011-01-29 @ 12:16:36
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: Kateie

aaaw vad sööööt :) <3

2011-01-29 @ 13:00:31
URL: http://kateie.blogg.se/

Ditt namn:
VIP?
Din mailadress:

Din bloggadress:

Din kommentar:




Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se