Hunddagis nästa?



Fy fan, jag är helt jävla slut i kroppen just nu! Det tar på krafterna att vara hundvakt åt fyra yrväder en hel dag! Pappy (Guccis mamma) har jag ju haft här över helgen, sen kom Baylo (Annelies cocerspaniel) hit också + mina egna två. Nu är Pappy i alla fall hemma hos Mallan igen och Baylo ser jag inte först imorgonbitti. När jag tänker efter skulle jag lika gärna kunna öppna ett hunddagis här hemma å tjäna en kosing på allt, haha! Nej, men hade jag bott större så hade jag lätt lekt med den tanken i alla fall. Gör ju liksom ändå inge speciellt om dagarna å sen har jag ju faktiskt bra hand med djur så varför inte liksom? Men får hoppas på jobb snart, behöver komma ifrån den här lägenheten lite jag med.

Va över hos Malin å tog en fika samt snackade lite skit under kvällstimmarna också. Chucky har äntligen kommit tillbaka, lillgubben! Sedan blev det en och en halv timmas promenad för mig och Mario med hundarna, riktigt härligt att bara ut å gå. Får passa på nu, för om några dagar kommer det icke bli nå mer promenader på ett bra tag. Varför lär ni få reda på senare, men tills dess får ni hållas!

Tack till er alla som röstat, kände för att vara snäll idag ;)

http://mathiiiiiiiilda.blogg.se, http://pimpxprincess.blogg.se, http://idaveintie.blogg.se, http://plimplom.blogg.se, http://itsyouandme.blogg.se, http://ericaperzzon.se, http://justmealajza.bloggplatsen.se, http://elvirakaras.blogg.se, http://ciiiiz.blogg.se


Fortsätt nu att rösta på mig HÄR som nummer 3 och kanske får du en länkning du också ;)


Be careful...

Ditt namn:
VIP?
Din mailadress:

Din bloggadress:

Din kommentar:




Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se