Brrr, it's freezing outside!



Idag skulle vi egentligen ha åkt till MVC, men ville inte ta ut lillen i snökaoset så jag ringde och avbokade. Min bm förstod och tyckte att jag gjorde rätt i det. Dagen har gått på fort, lillbrollan va över ett tag å gosade gärnet med Milo. Jag passade på att fixa lite här hemma och mig själv också för den delen. Vi ska nämligen iväg lite senare å skriva på faderskapspapper, så Mario står som vårdnadshavare han med. För som det ser ut idag är det bara jag som är registrerad som det, så är det tydligen när man inte är gifta... Vi ska även passa på att svänga förbi coop å köpa hem lite modersmjölkersättning och en del annat. Å för alla er som nu undrar, JA jag kör både med amning och ersättning. Inget fel med det som dom flesta (tydligen?) verkar tycka. Så länge han får mat, trygghet och kärlek så går det faktiskt att variera. Å så var denna diskussionen klar innan den ens hann påbörjas, great! Dags att hänga tvätt för min del, so long!


Be careful...
Postat av: therese

hej dansar du??? =)=)=)

Postat av: Malinne Mamma till Nellie 16 månader och Tiffanie 2 månad

INGET fel med ersättning...körde både amning och ersättning med Nellie och har bara ersättning till Tiffanie....Skit i vad andra tycker och kör på...För så länge din son mår bra och går upp i vikt så spelar det ju inge roll om du ammar eller inte...

Kramar

2010-12-16 @ 18:05:28
URL: http://malinnes.blogg.se/
Postat av: Jennie - Stolt hundägare och blivande mamma

Åh myspys :) Du är en grym mamma, tveka inte på det! kramar

2010-12-16 @ 18:54:25
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Postat av: martina

Stort stort grattis till eran undebrart söta och vackra lilla son:)

2010-12-16 @ 21:13:14
URL: http://[email protected]
Postat av: Mia

Jag körde också både och från sonen var runt 2 månader nu är han snart 4 mån och får i princip bara ersättning. Funkar hur bra som helst! Viktigaste är att du och din son mår bra =)

2010-12-17 @ 10:11:43
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: sandra & fredrik

Jag ger min lilla båda också :) Hur mycket ersättning ger du din lilla efter amning? =)

Söt liten kille ni har ! :)

2010-12-17 @ 20:23:40
URL: http://narvitvablirtre.wordpress.com
Postat av: jen

jaa idioter som ska tycka o tänka på allt o verka så duktiga ... ,körde oxå med båda. Oliver fick ersättning redan andra el tredje dagen. liksom vad ska man göra ingen mjölk kom ska man låta dom vara hungriga el o sen fick jag inte ur mycket när d väl kom så klart man ger ersättning en låta sin unge ligga o skrika efter mat.

2010-12-18 @ 14:13:01
URL: http://lifeofjen.se

Ditt namn:
VIP?
Din mailadress:

Din bloggadress:

Din kommentar:




Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se