Några rader...



Jag ska ta mig i kragen å försöka få igång det här med bloggandet snart, men först vill jag hinna packa klart, flytta och få iordning i vårat nya hem. Inte långt kvar nu, måndagen blir den sista dagen i den här lägenheten sen behöver jag inte se den igen. Gissa om jag är lättad? Efter väntar ett böckande med målande, tapetserande och en massa fixande å donande för att få iordning i vårat nya näste. Förhoppningsvis stannar lilleman i magen tills vi fått klart på allt, om inte så får jag ta det då. Mardrömmen är ju att han ska komma i samband med flytten, då kan vi snacka panik! Ren jävla panik! Men vi håller tummarna för att han inte har något sådant planerat.

Idag går jag in i vecka 36, det är helt sjukt. Vart har veckorna tagit vägen? Vad har jag haft för mig för nått? Jag hänger inte med överhuvudtaget, det känns liksom som om det var igår jag plussade på stickan. Jag har till och med vant mig vid att vara stor som ett hus och för att vara ärlig så är bara självaste tanken på att jag om ett tag kommer bli mindre igen ganska konstig. Det kommer kännas tomt utan min stora mage och framför allt utan bebis som rör sig som en vilde där inne. Fast visst ska det bli skönt också, ni kan inte förstå hur mkt jag längtar efter att kunna ha mina vanliga kläder igen, kunna äta det jag vill och röra mig som vanligt. Det är väldigt blandade känslor så här mot slutet nu, något jag tror dom flesta som varit gravida känner igen. Man blir liksom översvämmad utav så många olika känslor, somliga förstår vad jag menar andra inte. Men jag är lycklig i alla fall, lycklig över att få bilda den familj jag alltid velat ha med den underbaraste mannen på jorden. Å med dom orden avslutar jag det här inlägget så får vi se när nästa dyker upp.

Ta hand om er nu!


Be careful...
Postat av: pimpXprincess

Oj shit, vad fort det har gått!

Postat av: jen

oj redan 36 så fott d gick, hoppas han stannar kvar mitt i allt fixande lite lättare då ... ,ligger lugnt o skönt i magen annars vill man juh bara gosa med han i famnen sen o allt arbete kommer efter.



Jag kände som dej i slutet att herregud snart kommer magen vara borta d kändes sjukt o sen när han väl va ute saknade man nått i magen, sparkarna man va juh så van vid det då var det bara en äcklig deg klump som inte alls var lika vacker som när bebis log där inne haha.



Jag väntar föresten nr 2 nu hehe vet du frågade mej om jag hade planer o hade inga som helst planer på det men d blev lite ändrat ;P



Hoppas du snart kommer igen med bloggandet saknar dina inlägg men ta d lugnt nu sista tiden o njut =)

2010-10-28 @ 08:17:48
URL: http://lifeofjen.se
Postat av: Sofia-mamma till Vilja född med läpp och käkspalt

Jag flyttade också precis innan Vilja kom. Det var jättejobbigt men vi hann precis klart innan hon kom!



Nu har du inte länge kvar! Jag fick Vilja i v.37+5 och jag blev överlycklig när vattnet gick för jag var så trött och less!Jag förstår exakt vad du menar med alla känslor. Snart kommer det ännu mera känslor när du håller din bebis i famnen,det är helt galet!

2010-10-28 @ 08:33:44
URL: http://underbaravilja.blogg.se/
Postat av: Yohanna

Ja på nåt vis så måste man liksom njuta även när man har halsbränna upp till pannbenet (om du nu har det?), känner sig sjukt osmidig, känner sig osnygg vad man än har på sig, osv... För det har en underbart unik & härlig "charm" å man älskar det! Med backspegeln älskar man det ännu mer ;) hahaha

2010-10-28 @ 11:21:42
URL: http://maiplu.se
Postat av: Tina

Hoppas allt går bra med flytten och att lillen vill stanna kvar i magen tills ni är klara. :) Ta hand om dig. kram

2010-10-28 @ 11:52:03
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: carrå - 19 år och mamma

Oj det har verkligen gått fort, inte långt alls kvar :). Får se om han vill stanna tills ni är klara, vore ju skönt för er annars lär du säkert inte orka hjälpa så mycket, jag var i alla fall slut efter förlossningen, blev yr i huvet för minsta lilla :P. Hoppas allt går bra med flyttandet. Kram

2010-10-28 @ 11:55:39
URL: http://ettnyttsteg.blogg.se/
Postat av: Malin, Mamma till Zelina ♥:*¨¨*:

mysigt att få läsa din blogg saknar dina uppdateringa¨r

2010-10-28 @ 12:31:03
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/
Postat av: johanna

Det var ett tag sen du skrev här så det tycker jag verkligen att du ska! Du kommer väl fortsätta skriva efter du fått lillen? :)

2010-10-28 @ 14:05:05
URL: http://johannaaolsen.blogg.se/
Postat av: linda

ja med din tur kommer du säker komma i dina kläder på en gång. Själv gick jag upp tio kg efter jag slutade amma. Men de e ju min jävla otur. Men efter den här graviditeten då jävlar säger jag bara! Hahaha.

2010-10-28 @ 22:33:57
URL: http://lindusbindus.blogg.se/
Postat av: ERICAPERZZON

Alltså jag tycker nyss jag läste att du var gravid, första inlägget lixom så tiden går riktigt fort!:P Men jag hoppas att flytt och allt går bra för er och att bebis stannar lite till då;P



/E

2010-10-28 @ 22:52:52
URL: http://ericaperzzon.se
Postat av: FAAKIE

Skönt att se dig blogga igen gumman :)

2010-10-29 @ 08:53:55
URL: http://faakies.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jag var jätte nervös de sista veckorna :) Då skulle allt krångla i huset. Veckan innan dottern kom så la värmen av mitt i vintern så det var "varmare" ute än inne, sedan la vattnet av och sedan la bilen av hehe.

Av det blev jag stressad och sedan blev jag stressade för att jag försökte lugna mig själv så jag inte lyckades sätta igång allt hehe.

Inte så länge kvar nu, tiden kommer att gå så fort och tyvärr så kommer det gå fort när lillen har kommit med. Våran är nu 9 månader snart och jag tycker att det bara har gått någon månad hehe :)

2010-10-29 @ 22:03:02
URL: http://olgajosefinnilsson.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Passa dig med att göea för mycket i flytten. :) Min syster flyttade 19 dagar innan BF och 17 dagan innan BF tittade tösen ut, för hon grejade för mycket ^^

2010-10-29 @ 23:45:29
URL: http://jennifervuorenmaa.blogg.se/
Postat av: Anna - Ensamstående mamma, hunduppfödare & stolt vegetarian.

Häftigt att det är så nära nu, jag kommer ihåg när jag började läsa din blogg! Då var du inte långt gången alls, och nu är han snart här!

2010-10-30 @ 13:03:12
URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser/
Postat av: chayenne

Gu vad du är nära nu! Spännande! =)

2010-10-30 @ 22:19:32
URL: http://hellsbelle.blogg.se/
Postat av: Frida

Hej!

Det skulle vara så kul om du började blogga igen!

Är så nyfiken på hur du har det och vill så gärna veta senare när bebisen kommit hur allt går m.m.

Lägger till dig under favortier. Älskar ditt sätt att skriva också. Kram!

2010-10-31 @ 00:35:49
URL: http://nymamma.blogg.se/
Postat av: elin amour [en störd jävel]

hejsan :)

vilken snygg blogg du har:)

2010-10-31 @ 02:22:32
URL: http://onefabulous.blogg.se/
Postat av: ♥Claaaudia ♥

Fin bild :=)

2010-10-31 @ 13:25:22
URL: http://claaaudias.blogg.se/
Postat av: Therese

saknar dina inlägg...



du har hjälpt mig med mkt, och det är jag så glad för!



fin e du också :)

2010-10-31 @ 15:27:35
URL: http://theresenatalie.blogg.se/
Postat av: Frixxie

Ser fram emot updaten om 24 dagar :)!!!!

2010-10-31 @ 16:20:50
URL: http://fredriksvensson.blogg.se/
Postat av: sofie :-)

hoppas ni hinner flytta innan han vill komma ut!

Haha, jag låg på BB då vi skulle flytta ;-)

Teo är född en tisdag, vi skulle flytta på torsdagen, men jag va tvungen att va kvar på sjukhuset pga komplikationer med Teo (stannade tisdag - söndag).

Alla andra fick hjälpa till med flytten och bära och kånka, och jag hade bara att komma hem till ett iordningställt hem! Rätt slappt ändå! ;D

Hoppas ni har familj och vänner som kan hjälpa till med flytten om det nu är så att han vill komma i samband med flytten!

2010-11-02 @ 09:03:53
URL: http://teodorsmamma.blogg.se/

Ditt namn:
VIP?
Din mailadress:

Din bloggadress:

Din kommentar:




Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se