"Söt, liten, blond = dum"

Hello bitches! I helgen bar det av ut till havs tillsammans med partypinglorna Annelie och Malin. Gissa om vi hade skoj? Klart som fan! Eller nej, vi hade nog mer än skoj! Det blev inte bara för mycket alkohol, massa trevligt folk och en massa andra roligheter. Jag hade även chansen att få spana in vakternas kontor, snacka att dom har måååånga kameror ombord. Därav en av anledningarna till att jag hamnade där med dom. Fick även reda på att jag är "Söt, liten och blond" å om man e de så är man ju självklart "dum" också. Ja för jag gjorde en dum grej, en jävligt dum grej som senare fick mig att bli 250 spänn fattigare på ingenting. Jaja, det blev en rolig historia att dra för vännerna, men även en dyr sådan... Vi anlände till Stockholm igår och jag va inte hemma först runt niotiden, full som ett svin och än mer trötter. Så de blev till att mysa med älskling framför tv:n och sedan till att sussa kudde. Nu ska ni få ta del av hur roligt vi hade det!




















De får räcka för tillfället! Nu ska jag invadera soffan där Mario ligger å slappar, sen ska vi banne mig mysa lite!


Önska mig & min nya blogg välkomna :)



Vart ska jag börja? Det känns lite läskigt det här med en ny blogg, kanske för att allt fanns å va säkert på den andra? Ja för jag har faktiskt bloggat sen 2006, men nu kände jag att det va dags för en ny med en enklare bloggadress så att ni lättare kan komma ihåg mig.

Jag ska ta å slänga in en liten mer ingående presentation av mig, how fun huh?

Bor tillsammans med sambon Mario i en lägenhet söder om Stockholm. Tillsammans har vi våra fyrbenta älsklingar, Dizzie - vår rottweiler tik som nyss fyllde åtta år, Gucci - våran lilla chihuahua valp som i måndags blev 14 veckor och Chilie - våran Norska Skogskatt på 7 år.

Till vardags gör jag inte mycket, är för tillfället arbetslös vilket suger hästballe men förhoppningsvis får jag nån sysselsättning snarast möjligt. Sen om det blir praktik eller jobb spelar ingen större roll, så länge jag slipper gå hemma!

Annars blir det till att umgås med familjen och vännerna, samt ta en shoppingrunda lite då och då. Att festa står högt upp hos mig, jag älskar glada människor som kan bjuda på sig själva - precis som jag.

Fråga gärna om ni har något på hjärtat, annars kan ni ju bara spana in min
gamla blogg om något skulle kännas oklart, eller för att spana in en massa gamla bilder å annat shit!

Nu känns det lite bättre, eller sjukt jävlans mycket bättre. Det här kommer bli bra, det känner jag på mig. Bort med det gamla och in med det nya!





Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se