Vote for me!



För er som undrar vad som låg å gömde sig i goodiebagen jag fick med hem så va det allt detta. Hela deras nya stylingserie för att vara exakt, gissa om jag blev glad? Nu har jag produkter för håret till alla typer utav frisyrer, sjukt nice! De e fan underbart att leva det liv jag lever och som jag brukar säga, gratis är gott!

Föresten så vill jag bara säga att jag uppskattar er läsare sjukt mycket, glöm aldrig det! Tack till alla som varit inne å röstat på mig, till er som inte gjort det gör gärna det. Mitt röstnummer är 3, så in å rösta gärnet på eran favoritbloggerska nu gullungar!

FÖR ATT RÖSTA TRYCK HÄR!


Congratulations!


Emelie blev dagens blogg, så ett feting grattis till henne!

Emelie är en tjej som är tacksam över hennes smala kropp, lider av hajfobi och är extremt tyst av sig. Hon tycker vågade kläder är snygga men inte på henne själv och hon har nästan alltid godis hemma. Spana in hennes blogg och läs om hennes väg genom livet!


Vi ska även passa på att lägga ut vinnarna till dom andra tre tävlingarna jag haft!

Vinnaren av en valfri klocka hos Runns.se - Jessica
Vinnaren av hårvårdsprodukter från Goldwell.se - Tilly
Vinnaren av ett valfritt smycke från Glittersten.se - Anna

Jag hoppas att ni blev glada över vinsterna! Tack till alla som varit med å tävlat, det kommer flera tävlingar framöver så då har ni chansen igen!


Goldwell.







Visningen som
Goldwell hade anordnat va över förväntningarna, det bjöds på mycket god mat, trevligt folk och en massa bra information. Vi hamnade i ett bord med en journalist från Expressen och en från Aftonbladet, gissa om det va roligt att lyssna på vad dom snackade om. Allt från olika redaktioner till företag och annat som jag inte förstod mig på de minsta. Haha, jag å Mysan hade verkligen svårt att hålla oss från skratt där ett tag, men fan så kul det va! När vi va klara stegade vi ut med en varsin goodiebag i handen med hela nya stylingserien i, snacka om plus i kanten. Ni som inte va där missade något, det kan jag garantera!

Tack än en gång till Goldwell för inbjudan, de va guld värt! Inte nog med det så fick jag och Mysan en underbar dag tillsammans, något som inte händer så ofta längre så det gjorde de hela bara ännu bättre! Vi va även förbi på en fika hos Annelie och sedan blev de lite spaning i diverse affärer. Visar er senare vad som fick följa med hem! Att jag lider av smärta i rygg och bäcken bekommer mig inte de minsta just nu, för fan vilken lyckad dag det blev. Nu ska jag ta å vila lite, sedan är det dags att börja med maten. Glöm nu inte att anmäla er till dagens blogg i inlägget nedanför!


Vill du bli dagens blogg?



Good morning sunshines! Idag är jag trots min förskylning på tipp topp! Jag och Mysan ska snart iväg på ett event som
Goldwell håller i, kommer bli as roligt! Har precis blivit klar och ska ut på en runda med hundarna innan jag går upp mot tåget och åker in till stan.

Under tiden som jag är borta kör vi på en dagens blogg tävling, I know how much you like it! Vinnarens blogg presenteras i ett inlägg hos mig senare idag och ja ni får spamma! Tänk på att ju mer ni kommenterar, dessto större är chansen att just du slumpas ut!




Sen kan ni vell också passa på att slänga in en massa gulliga kommentarer till "plastsyrran" som har de lite kämpigt just nu, å få tillbaka hennes blogglust igen. De vore guld värt!


Smycken.




I det ena paketet låg dessa två smycken, en jätte söt ring och ett underbart halsband.
Denna söta tjej har skickat det till mig, blev verkligen jätte glad så tusen tack till henne! Har varit inne och spanat in hennes blogg, hon heter Lina och tillverkar verkligen jätte fina smycken till otroligt bra priser. Verkligen värt att kolla!

Ni behöver ju inte bry er om mina korvfingrar, de blir så när man blir gravid. De mesta svullnar liksom upp! Tack å lov var ringen justerbar så jag fick på den ändå, haha!

Ni har vell inte glömt att ni kan kontakta mig via min mail oavsett vad det gäller, där tar ni företagare lättast kontakt med mig också ---> [email protected]


Glass i stora lass!



Nostalgi eller vaddå? Så fort jag och Mario hörde glassbilen utanför kollade vi direkt på varandra, "tar dom kort?" frågade han, "Det kan du ge dig fan på att dom gör" blev mitt svar. Sedan va vi lika snabbt ute å stod å valde bland alla gottigheter. Tillslut kom vi hem med Choko crisp, Lakrits smack och den heliga Trollerimixen. Yummie yummi I'm so funny! Å för er som undrar över leksaksbilen så köpte vi faktiskt den till min brorsson Marius! Tro det eller ej men jag själv har kommit ur dom där lekfasonerna för bra många år sen...


Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram!



Titta vad söt han är min lilla korv som kommer springandes med paket till mig så fort de ramlat in genom brevlådan, han är min egna lilla assistent den där. De va inte bara ett paket utan två som dunsade ner, spännande va? Visar er lite senare vad dom innehöll, nu ska jag nämligen börja med dagens middag; tortellini! Jag är vrålhungrig, mat har liksom blivit mitt nya intresse nu när jag inte kan göra så mycket annat. Innan va ju cigaretter, kaffe och alkoholen de, mehe! Ironi bitches, ironi! Nej men allvarligt, jag får nog ta å passa mig så jag inte börjar rulla fram snart!


NI HAR VELL INTE GLÖMT...

ALLA TÄVLINGAR JAG HAR UTE? DOM AVSLUTAS IMORGON SÅ FÖR ATT HINNA VARA MED BÖR NI ANMÄLA ER SÅ FORT SOM MÖJLIGT!


För att tävla om två otroligt bra hårvårdsprodukter från Goldwell.se till ett värde av 346:-
TRYCK HÄR!

För att tävla om en valfri klocka från Runns.se
TRYCK HÄR!

För att tävla om ett valfritt smycke från Glittersten.se
TRYCK HÄR!




TÄVLINGARNA AVSLUTAS IMORGON OCH VINNARNA KONTAKTAS VIA MAIL!


Teatime!



Okej folks, jag steg inte upp från sängen först vid 12 tiden idag. Tur som fan att hjärtat mitt alltid tar hundarna på mornarna, annars hade de varit grymt synd om dom. Att jag mådde konstigt igår va nog inte relaterat till graviditeten, det berodde nog bara på att jag va på väg å bli förskyld, dunderförskyld! Not fun at all! Så idag blir det till att pimpla vaniljte tillsammans med honung, by the way så är nog vaniljte min absoluta favorit, strax där efter kommer forest. Nu ska jag slänga ihop lite frulle och sedan sätta mig å glo på tv ett tag, svarar på era kommentarer så fort magen mättats!



Gratis e gott!



När man väntar barn så får man ju en hel del gratis prylar å ni som känner mig vid det här laget vet att jag älskar när det är gratis! Här har vi en massa jag fått från olika varumärken, det är allt från blöjor och blöjhinkar, till amningsinlägg och nappar. Riktigt såna här "bra att ha grejer"!

Kom nu inte å fråga vart jag hittat allt, för de kommer jag inte ihåg. Men de är bara att spana runt ute på internet, det finns mer än man tror att hämta hem and all for free!


Myspys!



Gucci fick en fårskinnsfäll av mamma igår som han fullkomligt älskar, i blått också som passar en av hans sängar grymt bra! Egentligen hade jag tänkt ha den på golvet men efter att han flera gånger försökt dra in den i sängen så hjälpte jag honom på traven å la in den, snacka om att han älskar att ligga där inne å mysa. Sjukt bra nu till vintern också, då finns det ingen risk att lillskiten kommer frysa som han så lätt gör annars.

Vi har precis ätit middag och varit ute på promenad, Mario stekte ihop poatis, korv, bacon och köttbullar. Blev grymt gott faktiskt! Nu väntar jag bara på att One Tree Hill ska börja, sedan ska jag slänga mig i soffan å gotta mig i en massa chocklad. Ska bli riktigt skönt faktiskt och jag måste säga det att jag bara älskar den där serien, den är grym!

Vad ska ni hitta på?


Jag är en Buzzador!



Detta mail  fick jag från
Buzzador för några dagar sedan:

Just nu söker vi med ljus och lykta efter vissa målgrupper till ett par av höstens kampanjer, och hoppas på att du som bloggare inom föräldrar/barn-segmentet vill hjälpa oss genom att rekrytera via din blogg!
De kampanjer vi behöver fler Buzzadorer till är följande:


- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare dina bloggläsare registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att de blir inbjudna till denna kampanj.


Som buzzador får du chansen att prova nya produkter, och även låta dina vänner prova, och allting är helt gratis!

Gå in och registrera er på en gång HÄR!


Wierdo!



Idag mår jag konstigt, hade jag inte varit gravid hade jag nog sagt att jag va bakis för det känns fan som det. Ni vet när man druckit för mycket och mår skit å är en riktig skakisbenke dagen efter? Så känner jag mig just nu, vilket är jävligt märkligt då jag inte druckit en droppe sen jag fick veta att jag va gravid.

Nån annan gravid människa som varit med om samma sak därute? Inte nog med det så slår mitt hjärta i 180, en hjärattack kanske e på väg? Skämtosido! Nej men för att vara allvarlig nu, de känns nästan lite obehagligt. Jag brukar inte ta upp när jag inte mår bra i min blogg, för sånt e fan inte kul att läsa om. Men idag måste jag, för jag bara måste veta om någon mer varit med om det här och vad det kan bero på? 


Congratulations!

Jempa blev dagens blogg, så ett feting grattis till henne!

Jempa bor i en lägenhet i Fagersta tillsammans med sin sambo Daniel som hon hållt ihop med i 4.5 år. Hon har även en hund vid namn Rocky! Jempa gillar heta sommardagar utan ett moln i sikte, att grilla och sköna sommarkvällar. Något hon dissar är däremot gapande fjortisar, småkryp och tidiga mornar!

Spana in hennes härliga blogg nu!

Tack till alla er andra som va med å deltog, det kommer flera "Dagens Blogg Tävlingar" framöver så då har ni chansen igen!


Beauty is in my nature!



Shit, jag är proppmätt men fansiken lika snygg för det! Är fortfarande hemma hos mamma, vi ska snart sätta på filmen från 3D ultraljudet. Smartot själv (jag) tog med fodralet men glömde själva dvd skivan hemma i våran dvdspelare, så min stackars sambo fick kila hem å hämta den. Det är inte lätt när det är svårt! Å de är fan inte svårt när de är lätt, mehe! Så jävla tråkig jag e!

Jaja, det jag egentligen bara ville va att slänga in en ego pic på mig. Sen blev de ju en jävlans massa onödigt skrivande också... Glöm nu inte att anmäla er till
DAGENS BLOGG HÄR!


Vill du bli dagens blogg?

Måste rusa hem till mamma nu, vi fick köra på plan B. Det blir middag hos mamma å mys med familjen, slänger upp ett inlägg när jag kommer dit. Så länge kör vi en Dagens Blogg, I know how much you like it! 




VINNAREN FÅR SIN BLOGG PRESENTERAD I ETT EGET INLÄGG!!! JA NI FÅR SPAMMA, CHANSEN ATT JUST DU SLUMPAS UT ÄR STÖRRE JU MER DU KOMMENTERAR!!!


Plan A eller Plan B, det är frågan...



Idag är jag glad även fast min morgon inte startade upp så bra, men det är en annan historia. Det är ju för fasiken lördag, Mario e hemma och någonting spännande händer förhoppningsvist idag. Det finns planer i alla, men plan A vet jag inte om den blir av så då får vi köra på plan B istället. Nu fattar ni säkert inte ett skit, men de gör inget. Ni kommer ju få reda på så småning om vad jag ska göra eller inte göra ändå.

By the way, visst ser min arm äckligt smal ut på den här bilden?!?! Låt mig säga att så tanig är den inte i alla fall, tack och lov! För nej det är inte snyggt att se ut som ett vandrande skelett!


So not hungry!



Jag och Mario har precis smällt i oss dagens middag, rester från tacosen vi åt igår. Så nu är jag proppmätt och om inte magen kändes som om den skulle spricka innan så känns det garanterat som om den kommer göra det när som helst nu. Förstår inte hur den ska kunna bli större, hur mycket kan den tänja sig egentligen? Hur stor ska bebis bli? Hoppas det bara inte blir nån femkilos unge där inne, för då dör jag. Ialla fall för stunden när han ska ta sig ut, om det nu ens går... Nej ingen femikilos unge, hör du de min prins! Don't you let mama down!

Hej kommentarer nu kommer jag, sen ska jag sussa kudde! Natti natti!


Värmande massageolja.



Detta låg i paketet, en värmande massageolja gjord av mousserande jordgubbsvin, den luktar underbart! Snacka om att den här massageoljan kom i perfekt tid, jag som har så sjukt ont i ryggen idag. De va som om de va menat or something! Mario kommer ha att göra ikväll ialla fall, det är en sak som är säker. Jag ska njuta av varje sekund, för fan vad han ska få jobba! Nu snackar vi massage, inget annat där era snuskhumrar!

Denna vann jag i en tävling för ett tag sedan hos den
här tjejen. Tusen tack, den kommer användas flitigt det är en sak som är säker!


Nyduschad, nysminkad!



Nu blir det till att ta på hundarna koppel å sedan dra upp mot centrum för att möta upp Mario, and guess what? Jag har fått paket, spännande spännande! Undrar vad det kan vara för något den här gången? Är ni lika nyfikna som mig? Fan vad jag älskar paket, å ännu mer dessa som är gratis!

Tjingeling!


Min fina sessa!



Om ett tag blir det till att ringa å beställa tid hos vetrinären för den här damen, hon ska nämligen vaccineras å få sin vanliga dos med uppmärksamhet där ifrån. Hon verkligen gillar att åka bort till vetrinären, dom ger henne godis, berömmer hennes otroligt fina och glansiga päls, gulligullar med henne, säger att hon väger exakt som hon ska och ger henne lite mer godis. Så är det varje gång, can't blame them! Hon har nämligen de där lilla extra och kan charma praktiskt taget allt och alla. Mattes stolthet ♥


Dagens fråga: Har du hund?


Vi har sagt för alltid.

 

Nu ska jag ta en paus från allt "kommentars-svarande" å slänga mig i soffan brevid världens bästa sambo. Bjuder på två sjukt gamla bilder på oss så länge, tagna för snart två år sedan. Vart fan tog tiden vägen egentligen? Där va vi som nykärast, bodde hemma och hade ingen aning om att vi två år senare skulle vara sambos å vänta vårat första barn tillsammas. Men ack så bra det blev! Jag älskar dig baby, mest av allt!


Food.



Två jävla timmar fick vi spendera på Willys idag, varför? Jo för självklart skulle vi få avstämning idag av alla jävla gånger! Kunde vi inte fått det sist när vi bara hade 3 kassar och inte idag när vi hade nästan tio!!! Min rygg värker efter allt packande och bäckenet känns som om det ska slitas itu. Jävla fittskit!

Nu har vi i alla fall inte en kyl som ekar, den är så gott som proppfull. Likadant vad de gäller båda frysarna och skafferiet, något positivt i alla fall. Det som inte är lika positivt är att hela kalaset gick på 2600, va fan köpte vi egentligen?!?! Inte heller blev de en massa bloggande idag som jag hade tänkt, tiden räckte inte riktigt till. Direkt när vi kom hem blev det till att packa upp, sortera, ställa in. Sedan började jag med maten, tacos fick det bli idag. Så jävla gott! Å nu sitter jag här, tröttare än vanligt. En riktig slitsam dag har det varit...

Dagens fråga: Är det farligt att anstränga sig för mycket för bebis? Vad kan hända i såna fall?


Event!



Har ju helt glömt att berätta om inbjudan jag fick till
Goldwells nya stylingserie! Jag och Mysan ska alltså dit den 31 augusti å luncha samt spana in en massa imponerade frisyrer. Självklart kommer kameran åka med, så det blir en massa kort också. Ska bli riktigt kul! Någon mer som ska dit?

Nu ska jag ut med hundarna, efter ska nämligen jag och Mario åka å storhandla. Något som verkligen behövs då vi fan inte har ett skit här hemma, kylen praktiskt taget ekar.

So long bitches!


Still tired!



Idag tog jag mig en riktig sovmorgon och vaknade inte först efter elva, är fortfarande helt slut i kroppen efter gårdagens bravader. Idag kommer det i alla fall bli bra med uppdatering, har ju varit dålig med det dom senaste dagarna.

Nu ska jag fixa något att stoppa i magen, den praktiskt taget skriker efter mat! Sen blir de till att sätta sig ner i lugn och ro för att gå igenom alla hundra sidor med kommentarer, lovely!


Vecka 27 ♥






Jag tog faktiskt en magbild tidigare idag, bara det att jag helt glömt att lägga upp den. Det har varit fullt upp här hemma, med städning, lägenhetsvisning, massa mys med Liam och snack med Mysan. En riktigt bra dag men fan så slut jag är just nu, helt sjukt! Därför blir det sängen efter det här inlägget, jag kommer seriöst tuppa av annars! Så kommentarerna får vänta till imorgon, men det är vell ändå inte så många som är vakna nu misstänker jag?

Det är sjukt vad jag växer fort nu om magen, det börjar faktiskt kännas riktigt tungt. Inte nog med att jag blir andfådd så fort jag rör på mig så känns det även tyngre att andas överlag, riktigt jobbigt! Milo börjar röra sig mer och mer å langar även mycket kraftigare sparkar än innan, riktigt mysigt. Jag njuter av varje sekund, för fan så häftigt det är.
Jag längtar verkligen efter dig min lilla gosunge!





Nu är du 27 veckor gången (eller gravid i 28:e veckan, om du föredrar att räkna så). Nu ligger slutspurten framför dig — två trimestrar avklarade, en kvar. Din bebis växer och förbereder sig för sin födelsedag. De närmaste två veckorna kommer bebisen att öka snabbt i vikt och du kommer kanske att känna dig andfådd och trött i takt med att du växer med bebisen. Om du kunde se din bebis nu, skulle du se mer och mer av en nyfödd bebis beteende. Bebisen blundar och öppnar sina ögon, sover och vaknar på regelbundna tider och suger kanske på tummen eller andra fingrar. Denna vecka kan din bebis ha mycket hicka också, vilket förklarar den där konstiga, rytmiska känslan du kanske haft i magen!

Nu väger bebisen ungefär 875 gram och är knappt 37 cm lång från topp till tå. Ögonen öppnar och sluter sig, bebisen sover och är vaken på regelbundna tider och den kanske suger på fingrarna eller tummen.

Sov gott och dröm sött! En del experter tror att bebisar börjar drömma vid ungefär 28 veckor. Vad skulle de drömma om? Ingen vet helt säkert, men hjärnan är mycket aktiv även denna vecka. De karakteristiska vecken börjar uppstå på dess yta och mer hjärnvävnad formas.

Om du känner rytmiska fosterrörelser nu, kan det mycket väl vara hicka – vanligt denna vecka och under resten av graviditeten. Anfallen av hicka brukar inte vara så länge och går över av sig själva. Din bebis fortsätter att andas in vatten snarare än luft.

Nu når livmodern din bröstkorg, vilket kan göra dig andfådd, om du inte redan är det. Från och med nu och under de sista tre månaderna är det inte ovanligt att drabbas av kramp i benen, hemorrojder, åderbråck och klåda på magen.


Congratulations!



Mariah blev dagens blogg, så ett feting grattis till henne!

Mariah är en ensamstående mamma på 21 år till dottern Cornelia bosatt i Norrköping. Hennes intressen är henns dotter (of course), spendera tid med vännerna, åka skidor och dansa! Hon lever i nuet och tar dagen som den kommer. På hennes blogg kan ni lärsa om hennes vardag och se en massa härlig bilder!

Check it out!

Tack till alla er andra som va med å deltog, det kommer flera "Dagens Blogg Tävlingar" framöver så då har ni chansen igen!


Vill du bli dagens blogg?

Mysan dök precis upp så vi ska ta oss en fika nu, sedan består resten av dagen till att städa. Det ska nämligen komma några å kolla på lägenheten, så de måste se någelunda okej ut här. Sen måste jag passa på att dölja alla hål i väggar å dörrar samt andra småskavanker (skämosido)! Vi drar igång en dagens blogg tävling idag igen, jag vet ju hur mycket ni gillar dom!




VINNAREN FÅR SIN BLOGG PRESENTERAD I ETT EGET INLÄGG!!! JA NI FÅR SPAMMA, CHANSEN ATT JUST DU SLUMPAS UT ÄR STÖRRE JU MER DU KOMMENTERAR!!!


uv dräkt!




Den här söta UV dräkten fick jag av mamma när jag va å fikade hos henne sist, nu är det bara å hoppas på att prinsen kommer vara stor nog att kunna ha den nästa sommar.


Återfall!



Helt plötsligt draddades jag av ett sjukt starkt sug efter en kopp kaffe och en cigarett. Så brukade mina morgonrutiner se ut för några månader sen, inte dom bästa direkt. Nu kör på jag frukost och smoothie istället. But still, hur fan kan dom där jävla små pinnarna få en att känna ett sånt sug? Det är sjukt, helt jävla sjukt! Jag vet att det snart kommer försvinna och även att om någon skulle erbjuda mig en så skulle jag tacka nej. Då hade jag inte velat ha, det vet jag...

Folk undrar hur jag lyckades sluta, jag med om ja ska vara ärlig. Från att ha gått till att vara en "jag-kan-inte-klara-mig-utan-cigaretter-brud" till en som bara la av på fem röda? Hur lyckades jag? Motivering vänner, motivering. Hade inte min lilla prins funnits i min mage så hade jag fortfarande sprungit runt med ett paket cancerpinnar i väskan. Jag ville sluta tidigare, men inte tillräckligt mycket för att göra det. Min hälsa va tydligen inte lika viktig, konstigt vilka värderingar man har och vad man utsätter sig själv för varje dag?

Folk säger att jag kommer falla tillbaka när Milo kommit ut och vem vet, kanske har dom rätt? Men jag hoppas verkligen inte de, för de är inte värt de! Någon där ute som varit med om samma sak? Har ni fallit tillbaka eller hållt er? Tell me!


Den här donnan...



Fick mig nyss att nästan ramla ur stolen! Från ingenstans la hon av värsta skallet så att både jag, Gucci å bebis i magen hoppade till. Mario som sover som en stock började mumla något i sömnen och Dizzie vaknade upp från drömmen hon hade. Undrar va fan de va för en dröm? Inte brukar det komma så där höga toner från henne, inte när hon sover i alla fall. Jaja, det jag ville komma fram till va att jag praktiskt taget blev så rädd att jag nästan sket i brallan! Nu; sova!

Go natt!


Congratulations!




Jenny blev dagens blogg, så ett feting grattis till henne!

Jenny är en tjej på 19 år bosatt i Linköping med sin dotter Saga som blir ett år den 14 december. I hennes blogg kan ni läsa om hennes liv som mamma, hennes vardag och lite annat smått å gott!

Så vad väntar ni på?

Tack till alla er andra som va med å deltog, det kommer flera "Dagens Blogg Tävlingar" framöver så då har ni chansen igen!


Vill du bli dagens blogg?

 

Tro nu inte att jag skitit i bloggen idag eller sovit ända tills nu för jag gick faktiskt upp vid tio imorse! Tog en prommis med hundarna och när jag sedan skulle sätta mig ner i lugn och ro framför datorn så fungerade inte internet. JÄVLA FITT COM HEM! Nån mer än jag som hatar skiten? Fattar inte varför vårat hyresbolag valt just dom, det fungerar ju ändå inte som det ska. Inte funkade boxen till tv:n heller! Fan så lack jag blev och är! Gick ialla fall hem till mamma å lånade med mig deras bärbara, men vi kan ju hoppas på att internet funkar till ikväll i alla fall. Annars kommer jag få ett rejält utbrott här hemma!

Mysan och Liam kommer förbi även idag och är nog här vilken sekund som helst, så under tiden jag är borta kör vi på en dagens blogg tävling!




VINNAREN FÅR SIN BLOGG PRESENTERAD I ETT EGET INLÄGG!!! JA NI FÅR SPAMMA, CHANSEN ATT JUST DU SLUMPAS UT ÄR STÖRRE JU MER DU KOMMENTERAR!!!


Mammabloggarn!




För ett tag sedan blev jag kontaktad av bloggar24, de ville ha mig som skribent hos dom. Självklart tackade jag ja och är härmed deras nya offentliga mammabloggare! Jag kommer alltså blogga hos dom varje måndag nu, mitt första inlägg dök upp idag. Nyfikna? Spana då in det
HÄR!

Dagen och kvällen har jag spenderat med Mysan och Liam, vi har verkligen haft det jätte mysigt - som vanligt. Dom kommer hit imorgon med, så det kommer inte bli samma vanliga uppdatering som det brukar vara. But hey! Vänner kommer före, verkligheten med! Ni får helt enkelt ha överseende med detta. Kommer kompensera er med en ny "Dagens Blogg" Tävling imorgon!

Nu ska jag ta tag i alla kommentarer och sen väntar bingen!


Congratulations!



Issa blev dagens blogg, så ett feting grattis till henne!

Issa är en kreaktiv tjej som både designar och syr egna kläder till sitt egna märke ISSA. Hon bor i en liten stad i småland och började blogga för ungefär 3 år sedan. Hennes största dröm är att leva ett lyckligt liv i ett hus vid havet med en underbar familj.

In och spana in hennes design/modeblogg på en gång!

Tack till alla er andra som va med å deltog, det kommer flera "Dagens Blogg Tävlingar" framöver så då har ni chansen igen!


Vill du bli dagens blogg?


Mysa med Mysis å Liam idag!



Idag kommer min älskade
Mysan å spenderar en hel dag här hemma hos mig, självklart tar hon med gudmors finaste Liam också. Som jag saknat dom två! Känns som om det va år å dar sen vi sist träffades.

Bilden ovanför är jätte gammal på oss, den togs för undefär två år sedan när vi drog bara hon och jag på kryssning till Tallin. Den bästa kryssningen i mitt liv och fan så kul vi hade! Där va vi båda fortfarande galna partypinglor, jag va ganska nybliven singel och hade börjat dejta Mario. Mysan höll ihop med Steven men båda va på den tiden barnfria.

Tänk hur fort allting ändras va? Mysan och Steven har nu en son på ett halvår, ska flytta till större och lever ett riktigt familjeliv. Jag och Mario blir föräldrar i November till våran första son och flyttar även vi till större.

Men som jag brukar säga; det är inte först nu livet börjar på riktigt!


Daddys little hero!



Titta så sött set vi fick av mamma igår, längtar tills lillen kommer ut så han kan börja använda allt fint vi fått och köpt. Den här månaden blir det även till att beställa hem barnvagn, bilbarnstol och allt som tillkommer. Sedan får vi se om vi även köper hem spjälsäng och skötbord på en och samma gång eller om vi väntar med det till nästa månad. Kommer i alla fall kännas grymt skönt när allt är gjort så man slipper tänka på just dom sakerna, än bättre när den stora kostnaden är över. För fasiken så dyrt det är, men värt varenda liten krona!

Nu ska jag snart slänga mig i soffan och glo lite på tv, känner mig fortfarande helt matt och slö i kroppen. Ungefär som om jag varit ute å sprungit ett maratonlopp eller blivit påkörd av en långtradare.

Sleep tight!


For fucksake!




På riktigt nu, jag börjar bli sjukt trött på alla människor där ute som var och varannan sekund frågar om jag vill följa dom via bloglovin. Nej jag vill inte följa er på bloglovin å hade jag velat det så hade jag redan gjort det! Jag har bloglovin till dom som faktiskt vill lägga till mig där, som använder sig utav den funktionen. Inte för att jag ska komma ihåg vilka bloggar jag tycker om och vill läsa, för dom har jag i huvudet! Så NEJ jag vill inte lägga till dig, något du vetat om utfiall du läst reglerna innan du kommenterade!

För er som vill följa mig via bloglovin
TRYCK HÄR!

End of discussion!


Påminnelse!

Ni har vell inte glömt bort alla tävlingar jag har igång just nu, där ni kan vinna allt från hårvårdsprodukter till klockor och smycken?


För att tävla om två otroligt bra hårvårdsprodukter från Goldwell.se till ett värde av 346:-
TRYCK HÄR!

För att tävla om en valfri klocka från Runns.se TRYCK HÄR!

För att tävla om ett valfritt smycke från Glittersten.se TRYCK HÄR!




ALLA TÄVLINGAR AVSLUTAS DEN 31 AUGUST, JU MER DU KOMMENTERAR DESSTO STÖRRE ÄR CHANSEN ATT DU SLUMPAS UT SOM VINNARE!


Milo.










Här har ni lite fler bilder från 3D ultraljudet vi gjorde igår, visst är han söt? Men jag kan hålla med vissa om att det ser lite scary ut, självklart kan man inte se exakt hur lillen ser ut och det ser en aning konstigt ut. Men att tekniken gått så långt fram att man kan få såna här bilder tycker jag är grymt jävla ballt! Undra då hur det kommer vara om tio år, kanske kan man se barnet helt redan i magen då? Vad tror ni?


Tiger.



Självklart blev det lite shopping åt den lille idag också, va bara tvungen nu när vi äntligen vet vad det är för något. Lillkillen kan ju inte bara ha en massa vitt å beiget liksom! Den söta filten köpte mormor till honom och bodyn stod jag för, visar de andra framöver!

Nu ska vi ut med hundarna på sista kvällsrundan, ska bli skönt att komma ut å röra lite på sig! Efter blir de nog tv tittande med världens bästa sambo, så vi får vellans se om de blir nå mer bloggande för mig idag.

So long!


P1 & P2



Jisses, hann inte mer än att komma hem sen dök den här tösen förbi. Min älskade pappskalle Annelie! Bilden är tagen från min sista utekväll innan jag fick reda på att jag väntade barn, tänk att jag redan där hade en liten son som växte inuti mig. Helt sjukt!

Det va mysigt att spendera några kvalitets timmar med henne, händer inte så ofta längre. Vi lever så olika liv numera och har kommit in i helt olika faser i livet, vilket känns riktigt trist. Men jag vet ju att jag alltid kommer ha min pappskalle där, så att förlora henne är ingenting jag oroar mig för.

Love you babe!


Nyfikna?



Vi väntar en son, en liten Milo. Jag är så lycklig så jag knappt vet vart jag ska ta vägen! Ultraljudet va det häftigaste jag gjort under alla mina år, fy fan vilken känsla. Jag svävar fortfarande som på rosa moln, känslan att få se min lilla går inte att beskriva. Jag är glad att vi kunde se vad det va för nått där inne, men i början trodde jag inte vi skulle få veta det denna gång heller. Han är verkligen en riktig blyger och ville inte alls visa vad han hade mellan bena till en början. Men sen lät han oss få se lite fort och barnmorskan hann till och med ta en bild på de hela. Så nu har vi det svart på vitt, vårat första barn blir en son!



Den kärlek jag känner för dig går inte att beskriva ♥



Har även slumpat ut 3 som gissade på en liten pojke, spana in deras härliga bloggar nu!
Chiara, Simon, Tina


Väntar vi en son eller en dotter?




Nu när vi är iväg för att göra ultraljudet i 3D/4D så passar jag på att slänga upp en liten tävling också, så nu är det bara att gissa på. Men tänk på att du kan bara gissa på ett alternativ! Jag själv tror att det är en tjej, det gör Mario med. Den känslan har vi haft sen början, men vem vet. Kanske ligger det en liten pojke å gömmer sig där inne? Det spelar absolut ingen roll vad det är, vi blir lika glada oavsett. Bara det att man kan få reda på kön känns som ett plus vid sidan av, huvudsaken är ju att bebis mår bra.

Snart får ni se en massa bilder på mitt lilla mirakel ♥


Mitt nya motto här i livet!





Dags att slänga på rena lakan i sängen, sätta in täckena i påslakan och dra på örngott över kuddarna. Sedan ska jag sova, om jag nu kan. Känner mig så där pirrig och nervös inför
imorgon, tänk att vi äntligen kommer få veta vad som döljer sig där inne. Ja för jag kommer inte gå därifrån först dom sett vad det är för något, betalar man 1700 för något så ska man fan få reda på det också. Hårda bud är det som gäller! Fast det bästa av allt ska bli att få se min lill* igen, det är bland dom mest underbaraste stunderna jag vet. Mindre än 14 veckor nu sen är h*n här, som jag längtar!

Sov så gott nu ♥


Congratulations!



Elina blev Dagens Blogg, så ett feting grattis till henne!

Elina är en tjej på snart 22 år som älskar att umgås med vänner och familj. Hon har en schäferblandning som hon inte skulle klara sig utan och även en liten söt missekatt. Hennes favorit färg är mörklila och hon älskar magnum mandel!

Så nu kära vänner tycker jag att ni spanar in hennes goa blogg och grattar henne som bara den!!!

Tack till alla er andra som va med å deltog, det kommer flera "Dagens Blogg Tävlingar" framöver så då har ni chansen igen!



Läsarfrågor.








Hej Sofia! Självklart har den tanken slagit mig också, att va fan gör jag om bebis blir allergisk? Men har kommit fram till att jag alltid kan proppa i ungen en massa allergitabletter så är det problemet löst! Skämtosido! Nej men jag vet inte riktigt, det skulle bli en väldigt jobbig situation då jag älskar dom där djuren oändligt mycket. Men som du säger kan jag ju inte ta bort mitt egna barn, sälja eller lämna på hem! Jag skulle helt enkelt inte ha något annat val än att hitta nya hem åt mina två, hur ont det än skulle göra. Självklart skulle jag göra allt för att ge dom så pass bra hem som möjligt, men mest av allt hoppas jag på att vi slipper det. Våran familj skulle inte vara komplett utan våra små byrackor!





Hej Carolina! Härligt att du gillar min blogg, det gör mig alltid lika glad att läsa såna kommentarer! Vad det gäller mitt självförtroende så har jag alltid varit sån, det gäller att inte ta åt sig av andras tyckande och tänkande. Men inte heller låta självförtroendet gå till överdrift, ingen gillar en arrogant och egotrippad jävel. Det viktigaste av allt när det kommer till ett bra självförtroende är att vara nöjd med sig själv, jag är jävligt nöjd med mig själv. Ingen människa är perfekt, verkligen inte jag heller. Men jag har accepterat mig för den jag är och som jag ser ut, därav kommer jag aldrig låta någon trycka ner mig. Så folk får prata, tycka och tänka. Det rör inte mig det minsta och kommer aldrig heller att göra. Faktum är den att det oftast är såna personer som inte är nöjda med sig själva som jämt och ständigt ska försöka trycka ner andra. Men ger du fan i att ta åt dig och lyssna på dom så kommer det gå bra för dig med ska du se. Visa världen hur bra du tycker om dig själv, hur snygg du tycker att du är. Håll huvudet högt, visa stolthet och känn tilltro till dig själv!


Nu ska jag fortsätta med maten, kött, pommes och bea blir de. Massa gott! Å fråga mig inte vart jag fått dessa sena middagsrutiner ifrån, för det har jag fan ingen aning om! Efter jag ätit och varit ute med hundarna slumpar jag ut 
Dagens Blogg, ni har alltså fortfarande chansen att anmäla er!


3D/4D Ultraljud!



Imorgon kommer den dag som jag så länge väntat på, vi ska äntligen få se vårat lilla underverk igen och kommer förmodligen få reda på könet också. Vi ska nämligen göra ett ultraljud i 3D/4D på Tittut ultraljudsklinik som ligger här i Stockholm, kommer bli sjukt roligt!

Hur kommer det sig att vi valt att göra ett ultraljud i 3D/4D? När en av mina kusiner väntade sitt första barn fick jag chansen att följa med henne då hon skulle göra ett ultraljud på Tittut kliniken och det va bland det häftigaste jag gjort! Jag hade ingen aning om att det fanns en sådan avancerad teknik som gjorde att man praktiskt taget kunde se hur barnet såg ut i magen, det va helt otroligt att se. Redan då bestämde jag mig för att den dagen jag blir gravid också göra ett sådant. Här är jag nu, ett och ett halvt år senare i väntan på att få se mitt lilla mirakel. Den dagen kom bra mycket tidigare än jag någonsin kunnat tro, men fan så lycklig jag är! Självklart kommer jag lägga upp bilder på våran lill* och även berätta om det är en liten Milo eller Felicia vi väntar ♥

Bilderna är lånade från
Tittuts hemsida.



GLÖM INTE ATT ANMÄLA DIG SOM DAGENS BLOGG!


Vill du bli dagens blogg?


Love is in the air.



Snart ska Guccan få träffa sin kära flickvän Emelie, han är verkligen kär i henne. Tydligen har hon börjat löpa nu också, vilket lär göra honom ännu kärare. Förstår inte, ska inte en kastrering ta bort sånt beteènde?
Vi slipper oroa oss för en tjuvparning i alla fall, det är huduvsaken.



Funtar på om jag ska dra igång en "Dagens Blogg Tävling" idag, vad tycker ni kära läsare?


Hämnd, ljuva hämnd!



Seriöst, Mario börjar ta för givet att jag ska fixa disken när han inte gör det. "Jag tar den imorgon" har jag fått höra på tok för ofta den senaste tiden och vad slutar det med; jo att jag alltid tar den å då har det växt sig till ett helt jävla berg! Så blev det även idag, jobbigt som fan va det och det finns inget jag hatar mer än att diska. Men tro inte att han kommer gå sysslolös sen när han kommer hem inte, jag har nämligen en massa tvätt som ska vikas å hängas in. Något han hatar! Hämnden är ljuv eller vad säger ni?


Fönstertittaren.





Det här är vad min bebbe gör om dagarna när han tröttnat på att busa och inte vill sova. Då sätter han sig vid fönstret och spanar, där kan han sitta i timmar å bara kolla på allt som händer där ute. Notera hur smart hund jag har som väljer att sitta en bit bort från fönstret, han har nog fattat att vi bor ganska högt upp han!

Jag tog mig en rejäl sovmorgon idag, behövdes då jag vaknat upp var tredje timma av olika anledningar. Så snart blir det till att stoppa i något i magen, sen till att svara på era kommentarer och efter en dusch. Just so you know!


Tramsmajan her self!




Jag har så mycket att berätta för er, så mycket roligt som händer framöver men jag har fan ingen tid! Hur kommer det sig att ett dygn endast ska bestå av 24 timmar? Vem fan bestämde de liksom? Kanske borde uppfinna en apparat som stoppar tiden? Om det nu hade varit så enkelt! Well, jag hade ju skrivit världshistoria i alla fall. Om jag nu hade lyckats med det alltså, att bygga en "stoppa-tiden-mackapär". Fattar ni? Eh, skit samma! Jag börjar bli trött, då flyger orden bara. Tur att ni inte kan höra vad jag tänker, då hade ni nog fan börjat undra asså...

Nej dags att knata i säng för mig, sleep tight ♥


Pimp your nails!



Tog å pimpade upp mina naglar nyss, much better! Så trist med omålade naglar, don't you think? Jaja, nu är dom snygga ett tag i alla fall sen får vi hitta på nå annat om några dagar. By the way, bry er inte om mina vätskefyllda fingrar. Jag vet dom ser ut som korvar!


A girls best friend!



I paketet jag hämtade ut tidigare idag låg dessa läckra halsband från
Glittersten! Ett super stort tack till dom, smyckena va verkligen as snygga!







By the way, ni har vell inte glömt att ni kan tävla om ett valfritt smycke från Glittersten?


Paketdags!



Eh, jag ger upp! Det blev ingen powernap, inte när man har en hund som ska busa och vänner som ringer för fulla muggar. Dessutom såg jag att jag har fått paket och även en inbjudan, till vad berättar jag sen. Så nu ska jag först ut med hundarna å möta Issie, sedan blir det upp till centrum för att hämta ut ? Ja vad det nu än är... Visar er senare!


Bebis.


Det gick jätte bra på MVC idag, bebis hjärtljud låg på 150 och SF måttet låg på 26 cm. Det fanns inge äggvita i urinet och mitt järnvärde har stigit till 119. Jag har även gått upp fyra kilo sen jag va där sist, snacka om att min barnmorska började skratta när hon såg mig där på vågen chockad och med öppen mun stirrandes på siffrorna. "Känns det konstigt?" frågade hon sen, "Mhm" lyckades jag få fram. Självklart vet jag att man går upp när man e gravid, jag är inte dum. Men fan så ovant å konstigt de känns!

Dags att öka ännu mer på vikten å göra iordning lite lunch, sen blir det nog en powernap för min del. Känner mig helt orkeslös idag...


Treat others the way you want to be treated.



Det regnar ute, jag mår lite halv illa och är trött som ett svin. Har varit vaken i en timma nu och gjort absolut ingenting, riktigt skönt! Har suttit å funderat på hur människor fungerar, hur kan man låta sin svartsjuka gå så pass mycket överstyr? Det är pinsamt och sorgligt över hur vissa av er beter er där ute, har ni inte mer självdiciplin än så då är det fan illa. Jag tycker synd om er, det gör jag verkligen. Genom att försöka trycka ner andra visar ni själva bara vilket taskigt självförtroende ni har och tro mig, det är inget vackert eller häftigt med det. Bara omoget och patetiskt!

Ska hoppa in å ta en dusch nu, sen blir det till MVC för prover, mätning av magen och så lär vi höra på bebis hjärtljud som vanligt. Lika mysigt varje gång, tycker faktiskt om att springa där mellan varven.

So long!


VECKA 26 ♥





Har ju helt glömt bort att visa er den vanliga veckobilden på magen! Lill*n växer så det knakar och är en riktig liten vilde där inne, men det gör inget. Jag njuter för varje sekund! Tänk att vid nästa magbild så vet vi förmodligen vad det är där inne, ska ju göra ultraljud i 3D nu på lördag. Ska bli så sjukt spännande att få se den lilla igen!



Nu är du 26 veckor gången (eller gravid i 27:e veckan, om du föredrar att räkna så). Din bebis hörselnerver blir allt känsligare och om den blivande pappan pratar med bebisen nu, kommer den eventuellt lära sig känna igen ljudet av hans röst. Ju mer bebisen hör pappas röst redan i livmodern, desto mer lugnande inverkan kommer den att ha när bebisen har kommit ut. Högläsning för den blivande mamman, kanske? Det kan vara skönt för pappor att delta, eftersom det hela börjar kännas mer och mer verkligt nu.

Nu är bebisen lite drygt 35 cm lång från topp till tå och väger strax över 750 gram. Ögonen kommer att börja öppnas kring den här tiden och mot slutet av sjunde månaden kommer reaktionerna på ljud att mogna, eftersom hörselnerverna är mer utvecklade då. Bebisen fortsätter att ta små "andetag" som träning inför livet utanför, även om den än så länge andas fostervatten istället för luft.

Nu växer bebisen snabbt och hjärnan utvecklas i intensiv takt. Detta gör att ditt näringsintag är viktigt. Fortsätt äta en välbalanserad kost med mycket grönsaker och fullkornspordukter. Fiberrik mat, som fullkornsprodukter, linser och råris innehåller mycket B-vitaminer och hjälper till att förebygga förstoppning.

Din föräldragrupp kommer förmodligen att börja om ett par veckor (om den inte redan börjat). Träffarna ger information om förlossningen och början av föräldraskapet och om ni kan delta båda två, är det allra bäst. Att vara välinformerad gör resan lättare.


Congratulations!



Shiko blev Dagens Blogg, så ett feting grattis till henne! Spana nu in hennes rosa och otroligt söta blogg där hon skriver om allt från mode, tävlingar och roliga men annorlunda saker. En blogg med väldigt mycket variation i!

Tack till alla er andra som va med å deltog, det kommer flera "Dagens Blogg Tävlingar" framöver så då har ni chansen igen!

Nu ska jag göra middag, jag vet tio på kvällen? Har haft fullt upp, bara det att gå igenom alla kommentarer har gjort mig allmänt coco i huvudet! I really need a break right now!
So long!


Mummans!



Tårtan blev verkligen as god, något dom andra också verkade tycka eftersom hela tog slut på en gång. Jag verkligen älskar jordgubbstårta, that's my favorite! Nu ska jag gå igenom kommentarena, riktigt kul att ni va så många som ville vara med å tävla som
Dagens Blogg! Vinnaren kommer upp i nästa inlägg, så ni har fortfarande tid att anmäla er.



Nu ska det bakas tårta!



Om en kvart anländer min kära far, hans sambo, min mamma, hennes sambo, lillebror och hans tös. Så jag känner mig en aning stressad just nu, svarar på alla kommentarer sen!

GLÖM INTE ATT ANMÄLA DIG SOM DAGENS BLOGG!


Hårvård.



En läsare undrade vad jag använder för produkter till mitt hår, så snäll som jag är slängde jag ihop en bild på allt som mitt hår får stå ut med. Dock har hårinpackningen som jag brukar använda tagit slut, men visar er den när jag köpt hem en ny!

Ett tips till er alla är att slänga i olivolja i håret som en inpackning, det fungerar verkligen super bra och är billigt! Utöver detta så borstar jag håret varje dag, sover alltid med fläta och försöker att inte tvätta och föna det dagligen!

This is the secret to some "classy" hair!



GLÖM INTE ATT ANMÄLA DIG SOM DAGENS BLOGG!


Vill du bli Dagens Blogg?


I'm starving!



Jag är så hungrig så jag tror jag dör! "Ät då" tänker ni, men faktum är att de finns absolut ingenting att äta här hemma. Eller jo, om jag vill ställa mig å göra värsta middagen men det har jag fan ingen lust med just nu! Bebis och jag vill ha frukost, vi vill ha smörgåsar och ägg, juice och kaffe! Därför mina kära vänner ska jag nu hoppa in i duschen och sedan bege mig till centrum å storshoppa frulle! Samtidigt ska jag handla hem så jag kan baka en tårta åt pappa som fyllde år igår, måste ju kompensera honom med att jag faktiskt totallt glömde bort hans födelsedag!


Sensitive!



Jag har aldrig varit den där känsliga typen, hon som gråter efter en sorglig film, av att gå på bröllop eller när något gör henne rörd. Jag har alltid varit hon som inte vill visa världen att tårar faktiskt existerar inom henne, hon som alltid hatat att släppa ut dom.

Men nu under graviditeten har det hänt någonting, jag störtbölar så fort jag får chansen i princip - helt sjukt är vad det är! Ser jag på förlossningsakuten så sprutar tårarna efter varje barn som kommer ut, glor jag på en sorglig film så gråter jag floder och råkar någon ryta till åt mig så gråter jag som aldrig förr. Stackars Mario säger jag bara, som han får stå ut!

Nu har det i alla fall hänt igen, jag kikade på musikvideon ovanför och vet ni? Tårarna bara sprutade, fansiken så sorglig den är då! Sorglig men vacker på samma gång. Nu ska jag titta på den en gång till och gråta lite mer, sen blir det sängen för min del. God natt ♥


Icecream time!



Titta vad min kära sambo kom hem med till mig tidigare idag, han är så jävla bra! Det roligaste av allt va att han köpte "lätt-glass", fråga mig inte varför. Han verkar inte heller ha nå svar på det, "glass som glass" fick jag ur honom när jag frågade om han tänkte på nå speciellt då han valde den. Visserligen har han rätt, det smakar ju lika gott för det! Så nu ska jag sätta mig å svulla vaniljglass utan att behöva tänka på alla fetter som är i, livet är bra härligt ibland. Mehe!


Tävling i sammarbete med Glittersten.



Nu kör vi igång ännu en tävling, jag vet ju hur mycket ni läsare uppskattar det! Denna gången har du chansen att vinna ett valfritt smycke från Glittersten

Tävlingsregler:

• Bli medlem i Glitterstens grupp på facebook,
klicka här för att komma dit!
• Skriv ett inlägg om tävlingen i din blogg samt länka till min blogg med bilden ovanför.

Nu behöver du bara gå in på
Glittersten och välja ut det smycke du vill vinna. Tänk på att vinnaren slumpas ut och ju mer du kommenterar dessto större är chansen att du vinner - så ja du får spamma! Glöm inte att skriva din mailadress och även den länk på det smycke du vill vinna i kommentaren!

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 31 AUGUSTI!
Den lyckliga vinnaren kontaktas via mail, lycka till nu bitches!

AVSLUTAD!


Grattis till världens bästa pappa ♥



Jag e så jävla sämst! Senast igår stod jag å farsan i mitt kök å pratade om att han fyller år imorgon (alltså idag). Jag sa att jag kom på det med värsta paniken iförrgår och trodde att jag hade glömt bort hans födelsedag. Vilket jag då inte hade, but guess what? Tror ni jag kom ihåg den idag?!?! Noppe... Det är fan illa när ens egna far skriver till en på facebook - "Du har inte glömt nått va???". Då slog det mig, jag hade glömt pappas födelsedag som jag så starkt försökt komma ihåg!

Ibland undrar jag vart jag e på väg här i livet... Demensboende nästa?


Bysssor!



Dom här söta byxerna fick bebis av mamma sist jag träffade henne, gud så mycket kläder lill*n kommer ha! Ni ska bara se det berg vi har än så länge, hajja då hur mycket mer de kommer bli när vi vet om det blir en pojke eller tjej... Tur nog har vi alla varit smarta å köpa i olika storlekar, hade varit jobbigt annars!

Dagens fråga: Kan man få för mycket kläder?

Mitt svar på det är nej, du kan helt enkelt inte få för mycket av det goda!


Vintage klänning.



Spana in denna söta vintage klänning som jag vann för ett tag sen hos
denna söta tjej, visst är den fin? Blev så glad när den kom genom brevlådan idag, det är alltid roligt med en massa gratis grejer - don't you think?

De sista timmarna har jag dansat runt med dammsugaren här hemma, moppat golv, diskat, tvättat och dammat. Samtidigt har jag haft spotify på i full volym å sjungt högt som bara den till alla möjliga låtar, ni ska fan va glada över att ni inte hört mig, haha!

Nu ska jag ta å äta lite, har inte hunnit med det än och bebis börjar bli hungrig där inne. Sen blir det till att svara på era gulliga kommentarer, so long bitches!


The rain is falling down.



Idag regnar det ute, men det rör inte oss det minsta. För vi hann faktiskt ut innan det började, mehe! Nu kan det ösa ner bäst det vill, bara de slutar sen när vi ska ut igen på nästa promenad.

Idag har jag absolut ingenting planerat, tänkte slå en pling till min fina vän
My som jag inte sett på evigheter. Men utöver det så blir de lungnans, bara till att blogga å ta det lugnt. Eller vänta nu... Har jag lovat mamma en fika idag? Don't remember! Det är nog bäst att jag ringer å kollar, så glömsk som jag blivit den senaste tiden!


Kan jag bli lyckligare?



Jag måste bara säga det att fasiken ett så jävla bra liv jag har! Inte bara har jag människor runt omkring mig som älskar mig för den jag är, jag har även världens underbaraste barn på väg. Min älskade far har äntligen flyttat ner till Stockholm igen, jag och Mario flyttar snart till större och jag har hela min familj i närheten. Kan jag bli mycket lyckligare? Don't think so! Åh vad jag verkligen önskar att alla ni där ute kommer få chansen att känna så som jag gör nu, för den känslan är verkligen obeskrivlig!

Nu ska jag slänga i mig lite krubb, hungrig som jag e. Sen blir det till att spana runt på en massa härliga bloggar å lyssna på musik tills jag känner mig redo för att inta sängen.

Sleep tight bitches!


Fanbild och mail!

Titta vilken underbar fanbild jag fick utav den här gulliga läsaren, jag blev helt varm i hjärtat när jag såg den. Så otroligt vacker! Ni ska veta alla söta läsare där ute att jag verkligen bryr mig om alla era fina kommentarer och mail jag får dagligen, så tusen tack till er ♥



Hej Nathalie!
Ville bara säga att jag älskar din fina blogg!
Du är sjukt bra och jag önskar er all lycka med den lille, 
Jag gjorde en liten bild till dig som jag hoppas att du kommer tycka om.
En massa kramar från Johanna.


Här är ett privat mail från en annan läsare också som jag vill visa er, så otroligt gulligt!

Hej Nathalie :)
 Jag inspireras verkligen av din blogg, man blir possitiv så fort man bara ser ditt blogg namn.
Din blogg förmedlar lycka & gläjde med dina ord som jag uppskattar.
Jag är glad att jag hittat din blogg & lärt känna dig!
Önkar dig all lycka i framtiden för både din familj & bebisen.
 Kramar till er alla & bebisen.


Det är sjukt men häftigt på samma gång att jag kan ha en sån stark inverkan på människor? Jag är glad för all positiv respons jag får av er dagligen, så det här inlägget går ut till alla er söta läsare som inspireras utav min blogg - you're the best!


Vill du också skicka en fanbild eller slänga iväg några privata rader åt så mig gör du det bäst på
[email protected]


Snabb uppdatering!



Älskling har precis blivit klar så vi ska ta å dra till Malin å Robban nu, men vi hörs ju sen när jag kommer hem igen!

So long bitches!


En perfekt "mamma" outfit!



Klickade mig in på
Nellys sida i brist på annat och hittade en massa fint på bland annat mamma avdelningen. Den där outfiten hade passat perfa nu när vi ska iväg å fira Robban senare idag, men inte de inte. Får ta å gräva i garderoben å se vad jag hittar. Förhoppningsvis finns det något snyggt som faktiskt täcker hela magen!


Pinsamt värre!



Idag mina kära läsare hände något som inte hänt mig på bra många år, jag försov mig!!! Skulle till min barnmorska klockan 11.00, gissa när jag vaknade? 10.50, vaddå panik?!?! Blev ett snabbt samtal där jag berättade sanningen, för ni vet vell att man kommer längst med den??? Bad om ursäkt och bokade en ny tid, men fan så dum jag kände mig!


TÄVLING!



I sammarbete med
Goldwell har jag fått chansen att lotta ut dessa två produkter till ett värde av 346 kr till en lycklig läsare!

Produkterna är noga utvalda och passar perfekt nu under sommaren.
After-Sun Hair & Body Shampoo & Leave-In Protect Spray


 
TÄVLINGSREGLER:

• Gå in på Goldwells hemsida och välj ut en favorit ur deras produktsortiment och skriv namn på den i en kommentar.
• Skriv ett inlägg om tävlingen i din blogg och länka till
Goldwell.se, samt länka till det här inlägget (bilden ovanför får användas). För er som inte har en blogg är kravet att ni antingen mailar om tävlingen eller skickar den via en länk på facebook.

Nu är det bara köra, glöm ej att skriva med din mailadress! Vinnaren slumpas sedan ut, så ju mer du kommenterar dessto större är chansen att just du vinner!

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 31 AUGUSTI!
Den lyckliga vinnaren kontaktas via mail, lycka till nu bitches!

AVSLUTAD!


Söt tunika.



Titta vilken söt tunika min älskade mor köpte till mig i fredags, är hon inte bäst eller vad? Inte bara köper hon en massa till bebis utan även en massa till mig med, she's the greatest! Tusen tack mami ♥

Nu ska jag och Mario iväg å handla lite, sedan blir det till att påbörja maten - hungrig som jag e skulle jag kunna äta en hel ko nu eller något i det stuket!

So long bitches!


From now you could call me "Svullo"!



Jag kunde inte låta bli att skratta när jag vaknade upp imorse å såg detta, like whattafuck? Mina händer är så svullna så man kan undra om jag drabbats av en allergisk chock! Fingrarna är som korvar just nu och handen som en fet ballong, nästan så jag till och med har svårt att pricka rätt tangenter med dom. Här, mina kära vänner har ni några av livets goa stunder när man är gravid. Man svullnar upp lite här å var och känner sig som ett svullo, höhö!


Gött, götti, gött, gött!



Den här härligheten åkte precis in i ugnen, för er som inte fattar va det är så kan jag berätta att det är en kladdkaka med vit choklad i - kommer bli as gott! By the way så läste jag i en tidning att det gjorts en undersökning om att äta choklad under graviditeten, man får tydligen ett mycket gladare barn då. Så alla gravida där ute, glöm nu inte att svulla i er mängder av choklad!

I övrigt känner jag mig inte alls nå bra idag, mestadels beror det nog på värmen och den här jävla visdomstanden. Ja, den har blivit värre! När man knappt kan gapa och svälja så är det illa, inte nog med det börjar jag känna mig febrig också. Håller tummarna för att det inte har blivit en infektion, orkar inte me nå sjukhusbesök just nu!

Tror inte jag kommer spendera så mycket mer tid framför datorn ikväll, har ingen ork i kroppen till det. Istället ska jag mysa med Mario framför tv:n, we really need it! Visar er vad som låg i paketet imorgon istället, å fan vad ni kommer missa något utifall ni inte spanar in det! Thats for sure!

Hoppas ni andra får en jävligt bra lördag!


Fint smycke.




Ni har säkert undrat vad som låg i paketen jag hämtade ut igår, i ena låg det här fina amrbandet som
denna söta tjej skickade till mig. Hon gör verkligen jätte fina smycken, så tusen tack till dig sötnos!

I det andra paketet låg något som riktar sig mer till er läsare, spännande va? Vad det är dyker upp i ett senare inlägg så det får ni absolut inte missa.

Jag ska snart hoppa in å ta en dusch, snacka om att det är äckligt varmt ute idag! Gravid +  värme går inte ihop, I fucking hate it!


Kräftskiva.




Vet ni vad? Jag fick visst äta kräftor, vart fan hade jag fått för mig att jag inte fick äta det ifrån? Vräckte i mig mängder, fan så gott det va! Är fortfarande lika proppmätt som då när jag stoppade in den senaste kräftstjärten i munnen! Cornelia, Micke & Adina åkte nyss, men jävlar vilken trevlig kväll vi haft! Riktigt mysigt att bara hänga med människor man bryr sig om och ta det lugnt, you are the best!

Som ni märker la jag bloggen åt sidan idag och det är jag glad över, behövde "a day off" om man säger så. Det är riktigt krävande att driva en stor blogg, men roligt också! Dock åker jag nog från listan nu, but shit happend! Det är inte de viktiga, utan de viktiga är att man gör sånt man mår bra av och har kul på en och samma gång. Det är därför jag driver den här bloggen, för att det är roligt, inte för att hamna på nån jävla lista.

Nu ska jag svara på lite kommentarer, sen väntar en lång natts sömn och en riktig sovmorgon. Nighty nighty bitches!


Fan vilken bra dag!



Jag sa ju igår att jag hade en stark känsla av att idag skulle bli en bra dag, än så länge kan jag inte klaga i alla fall.

♥ Vi har fått lägenhet! Yes, we got it! Jag är så jävla lycklig just nu, den 1 November slipper vi den här skit lyan!
♥ Jag har fått paket, två st. Det ena tror jag har med er läsare att göra, spännande va?
♥ Hittade en jätte fin tunika på polarn å pyret idag som va nersänkt med tre hundra spänn, inte nog med det så fick jag den av världens bästa mami ♥
♥ Vi lyckades fixa gratis lagning åt morsans bil, grabbarna & gubbarna blev som galna när två heta blondiner hoppade ur bilen och bad om hjälp. Ibland är det skönt att vara tjej och snygg för den delen! Vi har även flera bilmekaniker vi kan ringa mitt i natten nu och vilken dag som helst om det skulle vara något akut fel, den du!

Fan vilket skitsnack att Fredag den 13 e en otursdag, för mig är det rena rama lyckodagen jue! Nu blir det till att dra ett varv med dammsugaren, fixa disken och ta hundarna. Efter ska jag å Cornelia åka å handla till kräftskivan! Vi får vell se hur mycket uppdatering det blir idag, men ska försöka så gott jag kan - thats a promise ♥


Visa Lisa!



Vi börjar med en fråga, hur fan kan en visdomstand göra så jävla ont?!?! Inte nog med att den liksom aldrig kommer upp ordentligt men när den väl börja röra sig där inne så värker det så hela kinden och halva halsen ömmar! Seriöst, när man till och med har problem att tugga och svälja då är det fan inte kul. Sen vaddå visdomstand? Inte fan känner jag mig mycket visare nu, det kändes till och med bättre innan den där jäveln började spöka! Grrrrr*

Fredag den trettonde idag, kanske ska jag ta å skylla på de? Om jag nu ens trodde på sånt, sorry superstition you aint got me! Är ni skrockfyllda?


Kind of nice day!




Den här dagen har varit sjukt jävla bra, trots det har jag en känsla av att morgondagen kommer bli ännu bättre! Vi ska nämligen ha kräftskiva här hemma jag å några vänner, vilket ska bli as kul även fast jag inte får äta kräftor. Men jag får allt köpa mig nå annat att mumsa på, så de löser sig!

Har ni haft kräftskiva i år?


Bodys!



Kommer ni ihåg att mor min lämnade lite kläder hon köpt till bebb*n? Här är i alla fall två söta bodys! Å ja, även om det nu visar sig att det är en tjej så kan faktiskt tjejer ha blått å grönt med. Det behöver liksom inte alltid va rosa å lila! Jag tycker i alla fall att dom va as söta, längtar som fan tills lillen kommer så att h*n får prova allt fint!

För er som undrar över lägenheten, den va stor, ljus och såg okej ut. Självklart är det en hel del som måste fixas, men jag ska tacka ja och sen hoppas jag att vi får den. Ni håller tummarna nu va?


Time out!



Okej bitches, ni är verkligen jätte gulliga alla ni som läser, kommenterar och tycker att min blogg är bra. MEN det finns faktiskt en del regler, särskilt vad det gäller att kommentera. För er tröga jävlar ska jag ta upp dom i ett inlägg så ni kanske läser dom för en gångs skull!

DET ÄR FÖRBJUDET

ATT SPAMMA & GÖRA REKLAM I MIN BLOGG
ATT SKICKA KOMMENTARER SOM DU SJÄLV INTE SKULLE VILJA FÅ
ATT KOPIERA MATERIAL FRÅN MIN BLOGG SOM JAG INTE GODKÄNT INNAN

OCH

JAG VILL INTE FÖLJA DIG VIA BLOGGLOVIN
LÄGG INTE TILL MIG PÅ FACEBOOK, DEN ÄR PRIVAT
JAG GÖR INTE DESIGNER, VARKEN GRATIS ELLER FÖR PENGAR
FRÅGA INTE OM JAG KAN LÄNKA DIN BLOGG, FÖR DET KOMMER INTE HÄNDA

TILLSIST

FÖRETAG FÅR LÄTTAST TAG I MIG GENOM MIN MAILADRESS INTE VIA KOMMENTARSFÄLTET
VILL NI FRÅGA NÅGOT PRIVAT GÖR DET VIA MAILEN

[email protected]


Fanbild!



Den här söta läsaren skickade in den här fanbilden samt några gulliga ord här om dagen!

"Jag diggar verkligen dig , tuff och allt. Iloveurblogg! Gjorde en fanbild till dig *hopeulikeit*"

Jag blev jätte glad, tänk att jag har en massa fans där ute *fniss*!

Vill du också skicka en fanbild eller slänga iväg några privata rader åt så mig gör du det bäst på
[email protected]


Best buddies!




Här har ni mina två hjärtan, dom som alltid kommer å hälsar på mig lika glada oavsett hur länge jag har varit borta. Det spelar ingen roll om jag varit iväg å bara kastat sopporna eller dragit å storhandlat i några timmar, dom är lika jävla lyckliga över att se mig för det.

 Det är sjukt att man kan känna en sån pass stark kärlek till djur som jag gör för dom här två, dom är som mina barn och jag skulle aldrig för något i världen kunna lämna dom. Dom tillhör familjen och kompliterar den så jävla bra, sen är dom väldigt söta att titta på också!


I'm so happy, happy, happy, happy!



Nu ska ni få höra kära små läsare vad jag ska göra idag, något som jag hållit hemligt för er. Ska nämligen kolla lägenhet, en trea! Wihooo, finally! Bort från dom här jävla äckliga höghusen, den hör mörka trånga lägenheten och det här jävla området! Fine, vi hamnar inte där vi vill hamna och vi kommer bo kvar på samma ställe, men vi kommer till ett mycket lugnare område i alla fall och det tackar jag fan för. Det bästa är nog att vi äntligen kommer ha plats för allt, vi kommer inte behöva bekymra oss om hur vi ska göra med alla grejer när bebis kommer för nu kommer vi ha boyta så det räcker och blir över!

Jag ska aldrig mer flytta till ett höghus, aldrig mer! Jag hatar, verkligen hatar höghus efter det här ett och ett halvt året jag bott här. Det har satt men för livet hos mig! Tyckte liksom att ni kunde få veta det också!

Drömmen är i alla fall att en dag ha ett radhus eller en villa någonstans, men den drömmen har vi ingen bråska med. Den kommer när den kommer!


My man is the shit!



Fasiken vilken bra karl jag har! Har ju helt glömt å berätta vad han överraskade mig med tidigare idag, inge mindre än dessa två Maraboukaker. Ibland undrar jag om han kan läsa mina tankar, hur fan kunde han veta att jag va sugen på just marabou apelsin krokant?

You're the best honey!


Vecka 25 ♥





Det är ofattbart att jag gått runt å bärt på mitt lilla mirakel i 25 veckor nu, jag kan inte förstå vart tiden tagit vägen? Nu är det alltså bara 15 veckor kvar tills BF, förstår ni hur lite det känns som? Bebis sparkar har blivit allt mer kraftigare där inne och jag njuter av varje sekund som jag känner den lilla röra sig, det är underbart! Man kan även se magen röra sig utanpå nu, något som verkligen är jätte kul att titta på ♥




Nu är du 25 veckor gången (eller gravid i 26:e veckan, om du föredrar att räkna så). Nu svarar din bebis på beröring. Du kan roa er båda genom att kittla bebisens fot när den sparkar dig, eller genom att ligga på rygg och rulla från sida till sida och se vilka reaktioner du får. Vid den här tiden öppnar sig bebisens ögonlock och det lilla hjärtat slår nu såpass kraftigt att man kanske kan höra det enbart med hjälp av ett stetoskop. Din kropp blir större för att ge plats åt din bebis i takt med att den växer. Ibland kan detta ge upphov till smärtor. Det är viktigt att stå och gå på rätt sätt för att skydda din rygg eftersom din tyngdpunkt förflyttas. Kring denna vecka är det dags för besök hos MVC så att din barnmorska kan ta blodprov.

Bebisen väger nu nästan 660 gram och är ungefär 35 cm lång från hjässa till häl. Den gör andningsrörelser, men har fortfarande ingen luft i lungorna. Undersökningar har visat, att ett 26-veckors foster reagerar på beröring. Om du lyser med en ficklampa på magen kommer bebisen att vända på huvudet, vilket har tolkats som att synnerven har börjat fungera.

När du har tid på BVC kontrolleras ditt blodtryck och du får lämna urinprov. På så vis kan man upptäcka tidiga tecken på havandeskapsförgiftning och diabetes så att behandling kan sättas in om det behövs.

Fingrar, handleder och händer kan kännas domnade eller värka. Det kan bero på att karpaltunneln, liksom så många andra vävnader i kroppen, svällt upp. Det medför att nerver som löper i tunneln kläms, vilket kan orsaka smärta. Handledsstöd kan hjälpa, liksom att ta kosttillskott med vitamin B6. Prata med din barnmorska eller läkare om du har fortsatta besvär och läs våra tips om självhjälp för domnade eller värkande fingrar.


The answer is here!







Hur gammal var du när du började blogga?
Jag började blogga i December 2006, så vad kan jag ha varit då... 18 tror jag.
Varför började du blogga och vad ville du få ut av den? Jag har alltid tyckt om att skriva dagbok och noveller under alla år och tyckte att bloggen verkade vara ett bra sätt att forsätta i dom skriftliga banorna. Jag ville inte få ut något speciellt och på den tiden visste jag inte ens att man kunde bli så stor genom sin blogg. Gjorde det mest för att jag tyckte det va kul.
Hur länge har du bloggat? I fyra år snart, dock hade jag en gammal
blogg innan den här.
Hur skulle du beskriva din blogg? En blogg med mycket attityd om en blivande mamma i hennes bästa år!
Har du gjort din design själv? Ja jag har gjort designen själv.
Är det dina hundar på din header? Självklart är det mina hundar på headern, inte skulle jag ha någon annans heller!
Hur kom du upp på mest aktiva listan? Som det låter, jag va aktiv.
Hur har du fått så många läsare? Mestadels genom att jag hamnade på listan men även för att jag har en underhållande och intressant blogg.
Vad vill du läsa i en blogg? I en blogg vill jag ha variation, jag vill läsa om tankar, känslor men även se bilder på t.ex. dagens shopping osv!
Har du några tips på hur man kan få fler läsare? Att ha en snygg och välarbetad design är alltid nummer ett, ingen tycker om att läsa en blogg som ser tråkig ut! Ha alltid med bilder i inläggen, det blir mycket roligare att läsa då och svara alltid på kommentarerna du får!
Vilken är din bästa blogg? Min såklart! Haha
Vilka storbloggare läser du? Jag läser dom där vanliga, som typ Kissie, BB, Kenza, Falsksanning! Dock inte dagligen men emellanåt så där!


Hur känns det att bli mamma? Det känns helt underbart och overkligt på samma gång, men jag kan garantera er att det är den bästa känslan man någonsin kan känna! Ni kommer förstå den dagen det är eran tur.
Vet du vad de är för kön? Nej vi vet inte vad det är för kön, lill*n ville inte vissa oss det på rutin ultraljudet. Men snart gör vi ett nytt ultraljud och då får vi förhoppningsvis reda på om vi väntar en dotter eller en son.
Har ni tänkt ut några namn åt den lill* i magen? Ja det har vi, Milo om det blir en pojke och Felicia om det blir en tjej. Det är dom namnen vi fastnat för just nu, men vem vet? Sånt kan ju ändras fortare än kvickt!
När ska ditt barn komma till världen? Den 24 November är det beräknat, men sen vet man ju inte om lillskiten väljer att ploppa ut tidigare eller senare.
Var bebisen planerad? Bebis va inte planerad! Jag slarvade med p-piller och tjoff så var jag gravid, men trots det så är bebis det bästa som hänt oss och vi längtar nå otroligt efter h*n!
Hur många barn vill du ha? Jag vill ha minst tre barn i alla fall, har alltid velat ha en stor familj. Men vi får allt se hur många gånger jag orkar vara gravid, haha!
Har du några crawlings nu när du är gravid? Nja, inte direkt. Dricker mycket smoothies nu för tiden och dricker mycket juice å saft, sött ska det vara!
Om du fick välja kön på din bebis, skulle det vara en pojke eller flicka då? Svår fråga, jag har faktiskt ingen aning. Ena sekunden skulle jag vilja att det är en kille, för det är alltid bra med en storebror som tar hand om en i tonåren men andra sekunden skulle jag vilja att det är en tjej då dom är mer ansvarsfulla och så småning om kan hjälpa till med sina syskon. Sen finns det otroligt tuffa killkläder men också ur söta tjejkläder, så jag vet faktiskt inte...
Vad tror du ska bli roligast med barnet? Att få känna att h*n är min egna och att h*n inte tillhör någon annan än mig och Mario. Sen kommer självklart allt bli roligt med bebis, åh som jag längtar!
Hur känner du inför förlossningen? Både längtan och oro! Mestadels för jag lider av blödarsjukan och inte vet hur det kommer att gå...
Är du nervös inför förlossningen? Nja inte så värst, försöker att inte tänka på det så mycket!
Gör du någon träning inför förlossningen? Nej det gör jag inte.
Har du bestämmt dig vilken bedövning du ska ta när du föder barnet? Dom får ge mig allt dom har! Haha, ne då. Men har funderat över epiduralen, men jag får se när den dagen kommer. Lustgasen är en självklarhet i alla fall!
Tror du förlossningen blir jobbig? Självklart tror jag det, jag ställer in mig på att jag typ kommer känna att jag vill dö under förlossningen! Man ska alltid förvänta sig det värsta.
Vad tycker du om tjejer som får barn när dom är yngre än dej, ungefär när dom är 15-16? Det beror helt och hållet på hur personen i fråga är, om den verkligen är redo och mogen för det ansvarstagandet. Jag själv skulle råda till abort, men jag skulle inte heller se ner eller döma en människa som bestämmer att skaffa barn i så ung ålder. Jag tycker mammor i den unga åldern är otroligt starka och modiga människor. Sen sitter inte föräldraskapet i åldern, utan i personen!




Hur länge har du och din kille varit tsm? Vi har varit tillsammans i 2 år den 5 september som kommer!
Är du kär? Haha, självklart är jag kär. Annars hade jag ju inte varit tillsammans med Mario, älskar honom mest av allt och är lika kär som i början, om inte ännu kärare!
Syskon? Jag har tre syskon, en storebror, en storasyster och en lillebror!
Vad heter dina söta hundar? Rottweilern heter Dizzie och chihuahuan heter Gucci.
Hur många djur har du? Två hundar!


Är du helt svensk? Nej jag är inte helsvensk, mamma är från Finland så är 50% finsk också.
Hur gammal är du? 21, men blir 22 den 30 September.
Hur lång är du? 168.5 och ja, den där halvan är viktig!
Färger på dina ögon? Jag har melerade ögon, dom skiftar i blått, grått och grönt.
Favoritfärg? Rosa & även den tråkiga färgen svart!
Favoritaffär? MQ
Vad lyssnar du på för musik ? Allt möjligt, men nu under graviditeten har det blivit mer lugna låtar.
Vad gillar du för mat? Jag gillar det mesta så länge jag slipper sushi och thaimat, husmanskost is the shit!
Vad är ditt intresse? Just nu, bebis!
Hur många piercingar har du.. ser att du har en i näsan? har du fler? Jag har i näsan, naveln (som jag fått tagit ut nu tills bebis är född), i tungan samt 8 hål i öronen.
När piercade du dig? Oj, näsan när jag va 13, naveln vid 14, tungan vid 17!




Vart går favoritresemålet? Till nå varmt å lugnt ställe där det finns bra shoppingområden.
Vilket ställe skulle du helst vilja resa till? Just nu, till Thailand!
Vilken är din favoritstad? Stockholm såklart!
Om du ser på tv, vad ser du helst på? Greys Anatomy, Unga Mödrar & Förlossningsakuten.
Finns det något som du drömmer om att du gör om 10 år? Lever lyckligt med min familj och förhoppningsvis har jag ett bra arbete då!
Vad jobbar du med? Jag arbetar inte just nu, är arbetslös/sjukskriven.
Vad skulle du jobba med om du fick välja vad som helst? Som delfinskötare helt klart!
Vad har du jobbat med tidigare, vad är din dröm att göra (dvs jobba med) i framtiden? Jag har tidigare jobbat inom vårde då jag är utbildad undersköterska. Vad jag vill arbeta med i framtiden har jag inte kommit fram till än, så det återstår att se.
Detta är en fråga du inte behöver svara på, men om du vill: varför är du sjukskriven? Jag är sjukskriven pga. min bäckenuppluckring/foglossning, samt smärtor i ryggen.
Har du nån utbildning inom smink? Nej jag har ingen utbildning inom smink, men vill gärna gå en make up & stylist kurs!
Finaste kändisen? Wentworth miller!
Hur mycket festade du innan du blev gravid? Det va olika, men det blev några gånger i månaden. Ibland mindre och ibland mer, men va bra mycket oftare när jag va yngre.
Är de jobbigt att inte kunna festa lika mycket nu? Dom få gånger jag känner att det är jobbigt är när alla vännerna är ute å röjjer och sambon har dragit iväg någonstans (vilket inte alls händer ofta) å jag sitter hemma för mig själv. Man känner sig så ensam då, så övergiven. Självklart saknar man det där sociala livet man hade innan emellanåt!


Wonderful!




Jag och Gucci kan glatt meddela att vi slumpat ut en vinnare till ett av mina egen designade smycken! Nu är ni nyfikna va? Vinnaren blev *trummor*...
Emelie! Big fucking congrats to you! Skicka din adress till mig via ett mail så skickar jag armbandet på posten så fort som möjligt.

Vill du också bli en lycklig vinnare? I såna fall får du inte missa tävlingen jag har uppe just nu där du har chansen att vinna en valfri klocka! För att komma dit, TRYCK HÄR!


Babypants!





Titta så söta byxor vi fick till lillen utav mamma igår, vi fick en hel del annat också men det visar jag senare. Thanks mami ♥


Today I'm in pain!



Det är jag i för sig i varje dag, men nu är det värre än vanligt. Jag försöker att hålla klagandet nere här på bloggen, särskillt vad det gäller min foglossning/bäckenuppluckring och ryggen. Men ibland måste även jag få klaga för de är nå sjukt vad jävla ont det gör! Alla ni som haft det vet vad jag pratar om och ni som inom kort kommer bli gravida, jag hoppas fansiken att ni slipper detta för det är verkligen inge roligt! Det känns som om någon sliter å drar i hela bäckenet, det krampar och bultar. Ibland är det så illa att man helst av allt bara vill kapa av delen under midjan. Det är en svår smärta, en annorlunda smärta, en konstig smärta. Men man får tänka på att i slutändan är den smärtan värt det, för då kommer jag ju få något som är betydligt större. Det största som någonsin hänt mig, mitt älskade lilla barn som betyder mer än något annat här i världen. Som jag redan älskar av hela mitt hjärta och längtar nå innerligt efter att få träffa ♥


Only a few make it to the top, sorry bitch but you aint one of them!



Fasiken vilken grym jävla brutta jag e, jag är fan värd lite egoboost! Det finns inte många som kan ha koll på så många olika grejer på en och samma gång som jag, ja jag är grym, grymmare och grymmast! Inte nog med det så är jag fucking hot to, I know it, you know it! Sen till alla er som försöker trycka ner mig, sorry but it's not gonna happen! Å så en sak till; svartsjuka klär ingen!

Nu ska jag spendera lite tid med min man genom ett varmt och härligt bad, han saknar tydligen mig nu när jag varit så trogen bloggen och alla er läsare.

Till alla företag som är intresserade av ett sammarbete och till er som har mer privata frågor eller som vill skicka in fanbilder osv, kontakta mig på [email protected]!

Sleep tight bitches, I know I will!


GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL TÄVLINGEN OM EN VALFRI KLOCKA!




Nu kör jag igång en tävling i sammarbete med Runns.se där du har chansen att vinna en valfri klocka på deras hemsida. Gäller inom kategorin "Armbandsur & Klockor", det finns något för varje smak!

Tävlingsregler:

• Svara rätt på tävlingsfrågan Hur mycket kostar Armbandsur plastklocka - Crystal pink (rosa) och skriv svaret i mailfältet, alltså inte i själva kommentarsfältet. Svaret hittar du på Runns.se!
• Gå in på facebook och "gilla" Runns Webshop,
klicka här för att komma dit!
• Skriv ett inlägg om tävlingen i din blogg samt länka till min blogg med bilden ovanför.


Tänk på att vinnaren slumpas ut och ju mer du kommenterar dessto större är chansen att du vinner! Glöm inte att skriva ditt för & efternamn på kommentaren så jag vet att du blivit medlem i gruppen på facebook. Glöm även inte att skriva namn på klockan du vill vinna, färg och din mailadress!

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 31 AUGUSTI!
Den lyckliga vinnaren kontaktas via mail, lycka till nu bitches!

AVSLUTAD!


Dags att sätta fart!




Tog mig en rejäl sovmorgon idag å hoppade inte upp från sängen först halv elva, sen har det mest blivit lugnt! Ska snart trycka i mig lite frulle, känner att bebis börjar bli otålig där inne. Efter blir det till att fixa sig fort och sedan hem till mamma för att passa brorssonen Marrebarre. Antar att det inte kommer bli så värst mycket uppdatering från allt lekande och busande så jag tycker vi kör på en frågestund, ni verkar ju ändå ha så många olika frågor till mig. Senare kommer det dyka upp en till tävling, spännande va?


Dagen då jag plussade på stickan.

Folk har länge velat veta hur det gick till den dagen jag plussade på graviditetsstickan. Jag har så många gånger tänkt skriva om just den dagen, men glömt bort det eller skjutit på det. Nu tänkte jag dock dra den historian, för det är en underbar en. Den underbaraste i mitt liv och i Marios, för den dagen kopplades vi ihop på ett helt annat sätt...


Den 24 Mars va datumet när jag pratade med Mysan i panik och sa att hon bara måste ta med sig det där gravtestet hon hade liggandes där hemma, jag kunde känna i hela kroppen att någonting va annorlunda eller fel som jag då tyckte. Jag var inte mig själv, mina bröst ömmade och jag kände mig bara allmänt konstig. Jag hade slarvat som en tok med p-pillerna och sedan inte ätit dom på nästan en månad. Min tanke var att börja äta dom igen och faktiskt sköta dom när mensen skulle komma cirka en vecka efter, men jag kände på mig så innerligt att någonting inte stod rätt till. Visst har man varit lika nojjig flera gånger tidigare, tagit test efter test som visat minus. Men den här gången så visste jag nästan att det inte skulle bli som alla gånger tidigare.

Pappa hade precis kommit ner från Dalarna, dagen efter skulle jag nämligen operera foten och han skulle hjälpa till med hundarna eftersom Mario jobbade om dagarna. När Mysan kom hade han precis satt sig ner med en kopp kaffe i vardagsrummet, helt ovetandes om vad han hade att vänta fem minuter efter. Mysan gav mig testet, jag skyndade in på toan å gjorde det som skulle göras. När det på en gång blev ett plus, ett starkt plus började jag skaka. Även fast jag någonstans visste att jag va gravid så va det otroligt känslosamt att få det svart på vitt. Jag kastade testet i papperskorgen, sköljde ansiktet med vatten, tog upp testet igen, kollade, fortfarande ett plus.

När jag kom ut ur toaletten tittade Mysan på mig frågande, "jag är gravid" mimade jag. Sedan brast det, "HERREGUD, VAD GÖR JAG NU DÅ?". "Våddå?" muttrade farsan, sedan berättade jag. Han blev nog lika chockad som jag, om inte ännu mer. Samtidigt kunde jag se hur han försökte döja ett leende, ett leende av att han kanske skulle bli morfar inom detta år.

Jag ringde upp Mario, berättade och väntade. Tillslut kom det ett; "jaha, men... ja då vet vi att vi kan få barn ju...". Vi sa att vi skulle prata mer när han kom hem och la på, han säkert ännu mer i chock än någon annan av oss. Tillslut ringde jag upp mamma, "jag är gravid, vad ska jag göra?", morsan trodde först att det va ett skämt. När hon sedan förstod att det inte va så fick jag ett, "jag ringer dig sen" och klick, hon la på, lika chockad hon... Ett tag senare ringde hon upp mig, hon undrade om hon skulle köpa ett av dom där testen som visar hur många veckor man gått och komma förbi. Tack, blev mitt svar och efter ett tag va hon här.

Jag tog testet, det visade sig att jag bara gått 2-3 veckor. Under tiden jag gjorde kaffe kunde jag höra hur hon och pappa började diskutera om allt man kunde köpa osv osv. För dom verkade det som om vi redan bestämt oss för att behålla bebis. Det va en lättnad, en stor lättnad att dom blev glada och faktiskt ville bli morföräldrar. Jag hade förväntat mig nå helt annat, varför vet jag inte egentligen men aldrig i min vildaste fantasi hade jag kunnat tro att dom skulle bli så glada.

Även fast min första tanke va abort så fick det mig att börja fundera på hur det skulle vara om vi valde att behålla, skulle vi klara av det ansvaret och framför allt, skulle vi klara av det ekonomiskt. Jag kände mig splittrad den dagen utan Mario vid min sida och bara längtade efter att han skulle komma hem. Samtidigt kom jag på att jag skulle opereras dagen efter och faktiskt ligga i narkos. Så det var bara att ringa läkaren och förklara hur det låg till, därav fick jag göra operationen under lokalbedövning som nog va det värsta jag gjort i hela mitt liv. Ett riktigt trauma som jag nog aldrig kommer kunna glömma, men det är en annan historia.

När Mario väl kom hem fick jag världens största kram och jag kände mig trygg igen, vi skulle lösa detta tillsammans oavsett vad vi fattade för beslut. Vi tog en längre promenad med hundarna och pratade igenom allt, hur vi kände, vad vi ville, hur vi skulle göra. Sen kom beslutet, vi skulle behålla bebis och bilda familj. Även fast vi är unga så var det de ända som kändes rätt och det ända som fortfarande känns rätt!

Jag hade inte kunnat hitta någon bättre karl att skaffa barn med, för han är och kommer alltid vara mannen i mitt liv. Jag älskar dig älskling och vårat lilla mirakel som snart tittar ut. Tack för att du gjort mig till världens lyckligaste kvinna, din för alltid ♥


So sick of madness!



Shit vart fan har den här dagen tagit vägen egentligen? Klockan är redan över snusk (sex för er tröga jävlar, 18.00 för er ännu trögare) och jag har inte ens börjat med maten. Känner mig sliten idag, det tar att gå upp tidigt på mornarna. Men jag ska banne mig lyckas vända på dygnet, jag måste det!

Va ju tidigare i Handen å lunchade med
Jessica och Cassandra, jätte trevliga tjejer! Härliga och lättsamma! Det blev grekiskt, as gott!

Nu ska jag dock ta å slänga ihop en plåt lasagne, kanske tar å bakar något också om jag orkar? Under tiden kör vi på en dagens!





Glöm inte att gå in HÄR å rösta på mig, samt anmäla er till SMYCKESTÄVLINGEN!


I'm in a hurry!

Morsning korsning! Hoppas ni får en fin måndag allesammans, I sure will! Ska kila ut med hundarna nu och sedan sätta mig på bussen mot Haninge C, där jag ska luncha med några tjejer. Berättar mer när jag kommer hem, har lite bråttom nu!


VORE GULLIGT OM NI KUNDE
GÅ IN HÄR OCH RÖSTA PÅ MIG! VINNER JAG LOVAR JAG ER EN ÖVERRASKNING!


Walkin on sleepshine...




När man har suttit så länge framför datorn att man inte ens har någon känsel kvar i arslet då är det fan illa! Undrar om det är då man bör börja omprioritera vissa saker? Eh, whattaheck jag skyller bara på graviditeten. Det är lättast så! Bebis fel, h*n ligger nog å klämmer på nån nerv. Men det gör inget, bebis får klämma hur mycket h*n vill på mina nerver. Men bara bebis!

Eh, för att komma tillbaka till verkligheten igen. Alla sover här hemma, så jag borde nog fan också göra det!?!? Ska ju upp tidigt så jag hinner med allt här hemma innan jag drar iväg för att luncha med några brudar jag lärt känna genom bloggen, scary... Tänk om dom är värsta lönnmördarna? Fast det har jag nog svårt att tro, så gulliga som dom verkar vara. Nej ni, time to sleep. Efter att bara ha sovit två timmar i natt så behöver nog min kropp det!

Sleep tight bitches!



GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL
SMYCKES TÄVLINGEN!!!


Smyckestävling!



Min blogg är copyrightskyddad, idiots!

Till alla er som inte har någon fantasi överhuvudtaget och snor bilder, texter och hela inlägg från bland annat min blogg bör tänka efter. Ni kanske inte sett att "INGENTING PÅ MIN BLOGG FÅR KOPIERAS UTAN MITT TILLSTÅND © Nathalie Sjöbeck"?!?!

Eller är ni bara för dumma så ni skiter i dom orden? Illa för er som ändå envisas med att sno, tänk på att det är 4000 kr i böter per bild ni tar. Så det blir ingen "billig" sak om jag väljer att gå vidare med detta!
Här förklaras det ganska bra vad © eller "copyrightlagen" innebär!

Till er andra som faktiskt inte har något med detta att göra kan ignonera min frustration över det hela!


Diesel - Fuel for life!



Mina föräldrar med respektive träffade ju Marios mamma och hennes man för första gången idag, I'm glad it's over! Ne, men det va trevligt att äntligen träffas allesammans. Illa att det inte hänt tidigare med tanke på att vi snart varit tillsammans i två år! By the way så fick jag (som vanligt) en parfym utav Marios mamma, det har liksom blivit hennes "grej" nu, att alltid ha med sig en när dom kommer å hälsar på. Sist va det Dolce Gabbana och denna gång en parfym från Diesel. Den luktade otroligt starkt må jag säga, men utöver det så luktade den faktiskt helt okej. Får bara tänka på att ta ett spray mindre än vad jag brukar göra!



Det går i släkten!



Bloggandet alltså! Såg nyss att min heta kusin
Malin hamnat på listan, så ett stort jävla congratz till dig sweetheart! By the way är vi lika? Lika jävla heta i alla fall det är en sak som är säker, som man brukar säga "det går i generna".

Sen vill jag bara tacka mattes lilla tjej Dizzie som väckte mig genom att börja skälla, verkligen! Tack! NOT! Fan då så arg jag blev, hon som inte ens brukar skälla!?!? Grrrr! Hon ska vara glad över att hon är så söt den där! Jaja, whatever! Två och en halvtimmas sömn klarar man vell sig på, får jag hoppas. Marios och mina föräldrar ska träffas för första gången idag, om allt går enligt planerna och man vill ju helst inte somna mitt i fikat då!


Vem fan har retat upp vädergudarna?





För ett sånt jävla väder vi haft ikväll har jag inte vart med om på jag vet inte hur länge! Inte nog med att det åskat så det låtit som en jävla jordbävning, regnat som om det va första gången på hundra år så har det även blixtrat så man kunnat tro att någon hade värsta partyt här utanför!

Varför tror ni jag inte bloggat för? Har inte vågat haft datorn på utifall blixten skulle slå ner, man vet ju aldrig! Så tog det säkra före det osäkra, men nu orkar jag inte bry mig längre. Har ju en massa comments att svara på!


Heavy rain please disappear...



Vill ni veta en sak? Jag är tydligen häftigare än ketchup enligt älskling, vette fan om jag ska ta det som en komplimang eller förolämpning men så är det i alla fall... Vill ni veta en till sak? Snart ska vi ut å tralla i det här spöregnet, fy fan säger jag bara. Varför ska det regna just idag för? Efteråt bär det av till Marios moster där vi ska träffa hans mami som kommit för att hälsa på. Tydligen är alla så jäkla rädda för Dizzie så ingen vågar ta sig hit, men det gör inget för då slipper jag städa - höhö! Under tiden kör vi på en "dagens fråga"!


Look alike!



Jag är ledsen men jag va bara tvungen! Jag har absolut ingenting emot den där människan och tycker faktiskt att hennes blogg är riktigt roande, but still! Whats wrong with her lips?!?! Hur kan man tycka det där är snyggt? Min första tanke när jag såg den där bilden va just... ja ni ser ju själva.


Blöt Chihuahua = Arg Chihuahua!



Här har ni hunden som hatar regn, stackarn blev helt jävla dyngsur tidigare idag när vi va ute å promenerade. Det där med att det "inte finns nå dåligt väder utan bara dåliga kläder" stämmer tydligen inte alls in på hundar. Dizzan där emot brydde sig inte det minsta, fine det är kanske inte det bästa hon vet men hon lunkar liksom på och är i sin egna lilla värld. Medans den här killen ser ut som rena rama djävulen och bara har ett mål under hela promenaden; att få komma hem!

Å jo vi har regntäcken till hundarna till alla er puckade människor där ute, men inte fan visste vell vi att det skulle börja regna!


Saknar!



Hur mycket jag än älskar att vara gravid och vårat lilla mirakel som snart är här så saknar jag alla dessa galna partykvällar! Jag saknar att supa mig dyng, göra pinsamma grejer, må skit dagen efter och ha fylleångest.
Jag verkligen saknar, saknar, saknar det!!!

Att bara sitta hemma om helgerna, det gör mig galen. Ändå har jag ingen lust att gå på fester eller krogen längre, det är liksom inge roligt om man inte kan ta del i det hela själv. Jag vill ju också kunna sitta med en smirre i handen eller en god drink å snacka i mun på mina vänner, inte med ett glas cola och med en trötthet som kommer snabbare än tåget!

Någon mer där ute som känner igen sig?


Äntligen är middagen klar...



Gissa om jag ska svulla?!?! Det blir bakad potatis med kycklingröra, tonfiskröra och en massa härliga grönsaker. Allting står å väntar på mig inne i vardagsrummet, btw så får jag äta med mig själv idag. Älskling skulle tydligen ut med polarna för en gångs skull, kors i taket! Men jag behöver verkligen lite kvalitetstid för mig själv så det gör inget. Time to eat!

Tjingeling!


Maja Mayskär body splash!



Paketet jag hämtade ut innehöll min vinst från
tävlingen jag vann igår, snacka om snabb leverans! Fucking nice! Den luktar verkligen sjukt jävla gott och påminner om sommaren!

För er som undrar vad Body Splash är?
"Body Splash är en typ av parfym som man kan använda över hela kroppen o på kläder. Det är en fräsch och blommig doft med inslag av citrus"

Finns att köpa hos Stockholmsgruppen för 159 :- för er som känner er sugna!

Tusen tack Emelie!


Paketdags!



Dags för mig att kila upp mot centrum å hämta ut nått paket, ska bli jättespännande att se vad det innehåller. Jag har mina aningar, men man kan ju inte alltid vara säker!

Har dragit ut vinnarna i tävlingen också, tanken med tävlingen va att ni själva skulle komma på hur mycket bra det faktiskt finns med er och jag tycker att alla kommentarer va helt fucking amazing! Jag har därför valt att ta ut två vinnare, nice huh? Fast egentligen hade jag ju velat länka er alla, men då blir det ju ingen tävling direkt. Här har ni vinnarna, ett stort jävla grattis till er!

Fredrik & Lizeyle

Till er andra; Det kommer fler tävlingar, be sure of that!


In your face!




Fan va kul det är att vakna upp till detta, två mornar på rad som startat riktigt bra nu - me like! Inte nog med det så har jag ett paket att hämta ut också, undra om det är något till mig eller kanske något till er läsare? Spännande...

Sen vill jag bara säga hej till alla nya läsare, fasiken så kul att ni hittat hit! De va fan på tiden!


För er som undrar när vinnaren kommer upp från
tävlingen där du kan vinna en länk i ett kommande inlägg, så blir det nån gång idag när jag känner för de!


Vinn en länk!



Jag börjar bli trött på alla ni som vill att jag ska länka er hit och dit, for fuck sake jobba er uppåt själva!

Nu tycker jag att vi kör på ett inlägg om vad ni tycker bäst om hos er själva, eran personlighet, en kroppsdel osv. Den som jag tycker lämnar den bästa kommentaren länkar jag i ett inlägg imorgon. Så nu har ni alla chansen att få en länk i ett inlägg här på min blogg, take it or leave it.

*Tävlingen är avslutad*

Jag själv älskar min personlighet, att jag kan stå på mig och inte tar skit från någon. Att jag alltid finns där för mina nära och kära å gör allt jag kan för att hjälpa till. Inte nog med det är jag sjukt jävla snygg också och får mig alltid en spegelorgasm varje gång jag hamnar framför en spegel!

Lycka till nu bitches!


Konsten att göra flera saker samtidigt.



Jäklar ni, det bor nog en liten superwomen inom mig trots allt. Menar, hur många kan laga mat samtidigt som dom bakar och tar hand om disken? Stackars er som inte har mig som sambo, Mario har bra tur han. Men jag har alltid varit en sån som kan bolla med femtio saker på en och samma gång. Snart ska vi iväg å handla hem mjölk, som den mjölkoman jag är så har den redan tagit slut. Mario blir tokig på mig å brukar säga att vi borde skaffa hem oss en kossa så vi slipper oroa oss för det, men vaddå; mjölk är ju för fan bra för skelettet. Inte kan man vell få för mycket av de? Eh, nu till dagens fråga...


Time to clean up!



Efter att bara ha latat mig halva dagen så är det nog dags att jag sätter igång med nå vettigare! Tänkte dra en städ i hela lägenheten och sedan baka, som den "hemmafru" jag är. Min man måste ju ha nå fint att komma hem till efter en hård dag på jobbet, right? Eh, fram med ärligheten nu! Jag gör det mest för min skull, vem fan försöker jag lura egentligen? Klart jag själv inte vill bo bland dammråttor och lort, sen blev jag sjukt sugen på "kärleksmums" också!

So long bitches!


Body Splash.



Detta var vad jag såg när jag tittade igenom mailen imorse, me like! Älskar att vinna tävlingar, gratis är gott eller hur?

Ni andra har vell inte glömt bort att ni kan kontakta mig via mailen om ni vill vara mer privata, skicka något eller vad fasiken det nu kan vara?
[email protected] is the shit!

Självklart ska jag ge denna sötnos en feting länk, bara för att hon är så gullig!

Emelie


Time to go!



Va fan nu skiter jag i det här, hjärtat mitt har kommit hem och har lovat att köra mig till hålan Brandbergen. Där ska jag på tjejmiddag hos en vän vid namn Emelie, en söt liten sak som är tillsammans med Sami som alltid varit min lilla "extra" brolla. Ska bli mys att umgås med henne! Så vi höres later, kisses and hugs bitches!


Vecka 24 ♥






Seriöst, jag har nog aldrig skrattat så mycket åt en bild som den ovanför. Fy fasiken vad magen ser ut på kort framifrån! Ju längre jag kollar dessto flummigare blir den, haha! Va fan har jag inte slängt ut nån sån bild innan för? Ni måste ju få skratta av er ni med!

Ingen kan ju på fullaste allvar tycka att det är nå sött med den bilden i alla fall, that's for sure!




Nu är du 24 veckor gången (eller gravid i 25:e veckan, om du föredrar att räkna så). Din bebis har ännu inte så mycket kroppsfett, men hjärnan växer fort och bebisen är såpass stor att den börjar fylla utrymmet i din livmoder. Var uppmärksam på vad du äter, eftersom det händer så mycket med bebisens hjärna just nu. Vid det här laget ser du förmodligen gravid ut 'på riktigt' och har kanske också en mörk linje (linea nigra) på magen. Din bebis smaklökar håller på att bildas och med dem t o m smaken för sött. Det kanske är orsaken bakom ditt eget sötsug..? Ingen vet helt säkert, men det är ju en bra ursäkt nästa gång du drabbas av godissug!

Bebisen väger nu över 600 gram och är välproportionerad, men med tunn och ömtålig hud och ringa mängd underhudsfett. Hjärnan växer snabbt och bebisen börjar fylla utrymmet i livmodern. Den är ungefär 30 centimeter lång från hjässa till häl. Även om chanserna att bebisen skulle klara sig med rätt vård om den föddes nu är goda, så skulle de flesta läkare och barnmorskor göra sitt bästa för att förhindra en förlossning i det här stadiet så att bebisen får fortsätta utvecklas på ”vanligt” sätt.

Du kanske har fått svaga röda eller bruna strimmor, så kallade strior på mage, höfter eller brösten. Krämer kan inte ta bort dem, men att ha en BH som ger brösten bra stöd kan förebygga strior åtminstone där. Det är väldigt vanligt i det här stadiet av graviditeten – ca 90% av gravida kvinnor får dem. Efter förlossningen bleknar striorna gradvis och lämnar strimmor som är ljusare än kringvarande hud.

Dina ögon kan kännas torrare och vara ljuskänsligare än vanligt. Detta är också normalt under graviditeten och du kan lindra symptomen genom att använda s k konstgjorda tårar (säljs på Apoteket).


Don't you ever leave me!



Jag hade en sån hemsk dröm tidigare idag, en dröm jag fortfarande inte kunnat smälta. Mår illa när jag tänker på den och ögonen är fortfarande svullna, vaknade upp med två blöta kinder och en dyngsur kudde så måste ha gråtit bra länge fast jag sovit. Har det hänt er nån gång, att ni gråtit på riktigt när ni drömt nå hemskt?

Varför ska drömmar alltid vara så jävla verkliga för? Sen att dom har en tendens att etsa sig fast i huvudet på en å gnaga på ens psyke efteråt gör det hela värre. Men det var bara en dröm, verkligheten har ingenting med drömmar att göra. Försök få in det i huvudet Nathalie!

Du har gett mig ett löfte, så fan om du lämnar mig!
Min kärlek till dig är oändlig ♥
*Mossimou*


Kvällsfika.



Jag och älskling har nyss tagit oss en kvällsfika med smoothies och smörgåsar, på grund av min järnbrist har jag den senaste tiden varit sjukt sugen på leverpastej så det var vad som fick åka på mina smörgåsar ikväll. Riktigt gott faktiskt! Ska ta å svara på dom senaste kommentarerna som droppat in, sedan väntar bingen för mig.

By the way! Jag har stora planer på gång framöver, såna som ni inte får ta del utav. Inte än i alla fall, moahahaha! Ja visst var jag dum nu, men jag gillar att göra er läsare nyfikna!


Som jag längtar ♥




Inte bara en, utan två gånger idag...

Har jag fått hjälpa den här sötnosen med hennes bloggdesign. Why? Jo för när bruttan kom hem strax efter att hon varit här så började hon pilla å vips så va allt helt galet! På grund av ett virus på datorn hade hela kodmallen förvandlats till svenska vilket ledde till katastrof! Men nu är allt fixat igen och skulle nu Tess mot förmodan lyckas göra samma sak ytterligare en gång så gör det inget, för den här gången va jag smart å sparade kodmallen ;)



Tryck på bilden för att komma till hennes härliga blogg vettja!


That's the deal!




Seriöst, jag behöver en ny och fräsh dator. En laptop och det på momangen! Om vi inte lyckats hitta en större lägenhet innan bebis kommer så åker min dator ner i källaren, vi har liksom inte plats för två och hjärtat mitt lär ju knappast ge upp sin 14.000 kroners data! Så det får bli min älskade stationära som rycker, sorgligt nog. Men jag har ställt ett ultimatum på honom då också som den bitch jag är, ni ska inte tro att han kommer undan gratis! Ska han ha kvar sin här uppe så ska jag banne mig få en bärbar, hur ska jag annars kunna blogga!? That's the deal!

Hur har eran dag varit annars? Min har varit riktigt bra, om man nu bortser från skit vädret. Hängde ju med Cornelia och Micke å kollade på en chihuahua tik tidigare idag, å ni skulle ha sett vilket litet charmtroll hon va. Till och med jag blev kär i henne, hon hade en sådan otroligt stark personlighet och va verkligen super mysig! Jag håller i alla fall tummarna för att dom tar henne, något jag tror dom kommer göra också. 

Nu under kvällen har jag känt mig febrig, ni vet när man har ont i hela kroppen och knappt orkar stå upp? Hoppas att jag inte håller på att bli sjuk, det skulle verkligen inte vara någon höjdare! Vi får se hur jag känner mig imorgon, förhoppningsvis är jag glad och pigg då.

God natt ♥


Right now I look like this.



Trött å jävlig! Det där med att jag blir piggare av att bara sova i några timmar har tydligen slutat fungera, nu är jag mest trött hela tiden oavsett hur mycket eller hur lite jag sover.

Har precis tryckt i mig en hallonsmoothie och ska snart ut å gå med hundarna, sen kommer Cornelia och Micke å plockar upp mig och efter bär det av till Uppsala. Så spännande det ska bli!

So long!


Äta, kissa, sova!



Både jag och Mario sitter vakna, bänkade framför varsinna datorer även fast vi båda borde ligga i sängen och faktiskt sova. Han ska upp tidigt å jobba och jag ska upp tidigt för att följa med Cornelia och Micke till Uppsala å kolla hund. Så, va fan gör vi vakna?!?! Allvarligt? Fast jag har alltid haft de lättare att komma upp med för lite timmars sömn, inte för att jag får så värst mycket sömn nu för tiden när man har en bebis som ligger å trycker mot kissblåsan. Jöbbigt, jöbbigt! Inte nog med det så blev är jag hungrig - igen! Något att äta och sedan bingen, go natt!


Att hantera svåra situationer i livet...

Äntligen har jag fått sätta mig ner i lugn och ro för första gången idag, det har varit fullt upp! Dagen började med ett besök på Södersjukhuset där min älskade farmor blivit inlagd, hon mår inte alls bra och det tog på en att se henne så svag, så dålig. För mig är hon superfarmor som alltid ordnade dom godaste middagarna jag varit med om när jag och Sebban kom på besök, hon som alltid tog å gav oss en slant från Bamsesparbössan så att vi kunde handla med oss lite godis hem. Aldrig tidigare har jag sett farmor som jag såg henne idag, liten och svag... Ibland kommer verkligheten ifatt en, man får reda på att människor som man själv trott varit gjorda av stål faktiskt är lika mänskliga som en själv och minst lika sårbara. Det är både en svår och jobbig situation att hantera... Men som vanligt när livet blir jobbigt tar jag tag i kokboken och dammsugaren, att baka och städa får mig att koppla bort tankarna. Alla hanterar vi saker å ting på olika sätt och det här är mitt sätt att få tankarna att blockas ett tag. Sen att dom alltid kommer ifatt en är en annan historia...


Efter sjukan tog jag och älskling en tripp till Willys för att köpa hem en del till maten och kvällens bakning, middagen som bestod av Tacopaj blev verkligen GRYM! När vi ätit klart tog vi en lång prommis med hundarna å bara pratade om allt mellan himmel och jord, väl hemma igen påbörjade jag bakningen. Cornelia och Annelie kom även över på en fika, kändes bra att få prata med dom två - mina otroligt fina vänner. Å nu sitter jag här, med tankar om livet som plågar mig. Om döden och allt vad den nu innebär, ni vet... såna där jobbiga tankar..



Tacopaj med fetaostsallad



Kanel & vanlig bullar



Kolakakor


Imorgon tror jag att ja satsar på mockarutor och toscakaka, sen kan man ju hoppas på att det finns nån där ute som vill komma å äta upp det hela åt mig...

Tjingeling!





Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se