Hur är det ens möjligt att älska någon så här mycket?


Jag vill...



Färga håret mörkare, bygga naglar, shoppa, göra spabehandlingar, dansa, sova ut, äta gott utan att behöva tänka på alla kalorier... Jag vill ha en dag då jag inte behöver vara någon annan än jag. Inte mamma, inte syster, inte dotter, inte sambo, utan bara mig, Nathalie...

Samtidigt vill jag inte spendera pengar på en massa sånt när det finns en massa annat som är viktigare, inte heller vill jag lämna ifrån mig Milo. Men i framtiden, då ska jag ha en sån dag. En dag då jag inte behöver tänka på någon annan än mig själv...


Min lilla superbebis!



Milo ligger å sussar sött i sin säng, han har sovit själv i över en vecka nu och även fast det i början kändes tomt så är det skönt att slippa ligga å trycka mot Mario. Hans säng står ju ändå brevid min sida så nära har jag ju honom ändå. Han börjar bli stor min kille, skrattar å pratar utav bara den. Han greppar tag i saker och har blivit jätte stadig. Tiden går för fort, man hinner liksom inte med. Snart är han vell tre å både går och pratar för fulla muggar.

Jag borde egentligen sova jag med just nu med tanke på att Milo vaknar ganska tidigt om dagarna, men helt ärligt så har jag fastnat framför två pokerturneringar och det går galet bra nu så jag kan ju inte bara sluta. Det ända jobbiga är att datan laggar var tredje minut och den ska vara ny??? Så fort jag tagit över alla bilder på USB minnet åker den raka vägen på lagning, det är en sak som är säker!


Sleeping beauty.



Milo har sovit hela natten i sin egna säng, han somnade runt tolv tiden å vaknade inte först kvart över fem, sen blev det mat och efter somnade han om igen. Vaknade vid åtta snåret, mat igen och nu sover lillkillen igen i sin egna säng. Riktigt skönt! Jag själv sitter med en kopp kaffe i handen å lirar poker på pokerstars, fun as hell! Ska vell ta å göra mig iordning sen och plocka lite här hemma å senare bär det av till Hilda (Malins mamma) då jag lovat henne att klippa deras lilla pudel.

Hur ser eran onsdag ut?


Trött på lögner...



Varför är människor så falska för? Varför kan somliga bara inte hålla det dom lovar, blir trött på alla ursäkter och påhitt. Säg som det är istället! Jag vill inte gå å hoppas och längta för att sedan få höra samma story igen, det börjar liksom bli tröttsamt!

Gaaah, somliga idioter gör mig galen! Än mer när det är såna som faktiskt står en nära...


Edit:
Funtar starkt på att färga mitt hår mörkt igen efter den här bilden.


Fanbilder.



Catias.blogg.se




Gaabbiizz.blogg.se



Swedenssweethearts.blogg.se


Tack så mycket, blir alltid lika glad ♥


2010



Jag startade den här nya bloggen och lämnade min gamla åt det förflutna.



Jag, Malin och Annelie åkte på kryssning.



Jag va med när lille Rocco föddes.



Chilie bodde hemma hos oss, han och Gucci fann varandra och blev bästa vänner.



Liam föddes ♥



Jag passade min brorsson Marius en hel del.



Jag å Mario gjorde slut och jag försökte intala mig själv att "ensam är starkast". Bland den värsta tiden i mitt liv, jag va helt förstörd...



Testade neu lash och ja den funkade ganska bra!



Jag och Mario bestämde oss för att försöka en gång till, vi klarade helt enkelt inte av ett liv utan varandra ♥



Chanel försvann ute mitt i vintern, vi trodde hon skulle dö då vi inte hittade henne. Tur nog fann några henne å hon lämnades tillbaka dagen efter.



Lillebror fyllde 20, vi kidnappade honom och åkte på kryssning!



Chilie flyttade hem till Angelina och fann sig en vän för livet.



Min sista utekväll innan jag fick reda på att jag var gravid spenderades med Annelie, Cornelia och Adina på Solidaritet. Minns hur jag drack och drack men aldrig blev full!



Jag opererade foten vaken under lokalbedövning, det värsta jag varit med om! Men då jag fick reda på att jag var gravid dagen innan operationen så va jag tvungen att göra under lokalbedövning för det va riskabelt för barnet med narkos. Det allra värsta var nog att dom gett för lite bedövning, så när dom skulle såga i skelettet så kan ni ju gissa att jag skrek! Hemskt va det!



Gucci växte sig större.


Jag började designa mina egna smycken, något jag för tillfället lagt åt sidan.



Skaffade twitter.



Älskling fyllde 23, men va då i Oskarshamn hos sin mamma då han gjorde en intensivkurs för körkortet där borta. Det va två lååånga veckor kan jag ju tala om!



Hamnade på Blogg.se förstasida med dom här sötnosarna!


La upp dom första bilderna på magen.



Böt bort den gamla designen.


Första ultraljudsbilden på Milo ♥



Jag och mamma va hos Annelie å blev snygga i håret.


Sommaren bestod av en massa jordgubbar, glass och grädde.



Syrran gifte sig.



Hamnade på mest aktiva listan och läsarna ökade.



Hade kräftskiva.



Fick en massa fina "fanbilder" från läsare.



Bakade tårta till pappa som fyllde 52.



Gjorde ett ultraljud i 3D/4D på tittutkliniken i Stockholm.



Det började rulla in en jävla massa erbjudanden och paket från alla möjliga håll och kanter.



Jag och Mysan va på ett event som Goldwell höll i och fick en goodiebag med en massa härligheter till håret.



Köpte världens grymmaste plattång, dyr som fan men så värt de!



Världens bästa mamma annordnade en babyshower till mig ♥



Magen växte sig större.



Milo föddes ♥



Vi firade jul hemma hos oss.



Milo fick en massa julklappar.



Nyår spenderade vi hemma, med god middag, filmer och ostbricka.

År 2010 kommer alltid vara det bästa året i mitt liv ♥


Jag saknar min byracka!



Dizzie har man inte sett mycket av den senaste tiden, hon har varit med farsan och min morbror fram och tillbaka till Värmland. Jag saknar min lille tussa! Men idag kommer hon hem och förhoppningsvis så tar det ett tag nu innan dom åker till värmland igen. För när dom åker upp nästa gång, då kommer hon följa med igen. Hon älskar att vara där, bara få springa fritt, jaga älgar och busa. Som ett plus på kanten följer den långa bilresan, för är det någonting hon älskar så är det att åka bil. Man behöver bara säga "ska vi åka bil" och hon springer direkt till bilen, redo att hoppa in. Längtar så efter att få pussa å krama på henne igen!

För övrigt så sov Milo hela natten i sin egna säng utan att ligga i våran, självklart vaknade han två gånger för mat men annars har det gått jätte bra. Vi ska börja vänja honom vid att sova i sin säng nu, det är lika bra så man slipper problem med det när han blir större. Men fan så tomt det är, jag har ju vant mig vid att ha honom brevid mig! För att vara ärlig är det nog jobbigare för mig än vad det är för honom, mammas lilla hjärta!


Size zero here I come!



Idag kom jag och älskling överens om att vi ska börja träna samt gå på diet nu till löning. För att få mer motivation ska vi göra det hela till en tävling, vi kommer alltså väga oss varje vecka å se vem som gått ner mest. Den som vinner får sedan komma på något som den andra måste göra, t.ex. en massage, en middag ute osv. Som den tävlingsmänniska jag är passar det perfekt, så nu jävlar ska "mammakilona" rasa plus moms! Jag ska satsa på att gå ner några ytterliggare kilo än vad jag normalt brukar väga. När man ändå ska köra på så kan man lika gärna köra på stort!

Jag saknar min platta fina mage och piercingen, men den ska komma tillbaka och det kommer gå fort när jag väl sätter igång. Har redan gått ner de mesta, något jag däremot kommer få leva med är bristningarna som satt sig mitt på. Men man får vell vara glad att dom bleknar med tiden, sen kan man ju laserbehandla dom också. Har även hört att man kan "sola" bort dom, någon som vet något om det? I såna fall kommer jag nog bli en solariumtorsk!


Hello you!



Milo sitter för tillfället å trycker å låter utav bara helvete och jag väntar på toast som Mario håller på å gör iordning. Bra kombination va? Bajs och toast, eh fy fan! Ska ta å byta hans blöja så fort han "tryckt" klart! Ikväll ska jag och Milo bege oss ut till Brandbergen å ha myskväll med brudarna bus! Sist va när jag va gravid så det ska bli kul att träffa alla igen. Nu är Milo klar och Mario kom precis in med toasten, perfekt timing - not!

Tjingeling!


TMKD



Idag blev det inte många timmars sömn, hur kunde jag vara så dum att jag gick å la mig efter tre? Milo bestämde sig liksom för att vakna vid fem snåret, så då va det bara att gå upp. Nu sover han som en stock igen och har gjort i några timmar. Jag däremot kan inte somna om, har druckit alldeles för mycket kaffe för det. Istället har jag fått timmarna att rulla med poker, min nya drog typ för fan så skoj det är och ett jävligt bra tidsfördriv om inte annat! Idag ska jag köra en "TMKD" = tvätta-Milo-kläder-dag! Det går åt en hel del när man har en liten spyunge här hemma. Sen blir det vell till att plocka å städa som vanligt, förstår inte hur det kan bli så rörigt hela tiden? Eller så är det bara jag som är jävligt pedant...


Att få barn är en riktig gåva



Har precis suttit å kollat igenom alla bilderna från förlossningen, jag kommer aldrig tröttna på att titta på dom. De väcker så många känslor och fina minnen av att kolla på dom. Det är och förblir den mest smärtsamma men lyckligaste dagen i mitt liv, den känslosammaste dagen jag någonsin varit med om. När jag ser på bilderna idag fylls mitt inre av samma känslor och lycka, den glädje Milo ger oss är obeskrivlig. Att få barn är verkligen en riktig gåva ♥


Syskonkärlek.



Idag tog jag till mina "finska gener" och gjorde en "finskinen korvsoppinen", eller finsk korvsoppa som det egentligen heter. Länge sen sist men fan så gott det va, särskilt nu i dessa förkylningstider. Mallan va även här och hon hade med sig lilla Wilda (Guccis halvsyrra) som imorgon blir 8 veckor och flyttar till ett nytt hem. Kan ju säga att jag såg en helt ny sida av min lilla terrorist, för fan så försiktig han va med henne. Han lät henne få bita och busa med honom hur mycket som helst. Kan ju säga att mitt hjärta smälte när jag såg hur snäll han är mot henne, hur tålig han är när det kommer till valpar. Vart hon än gick så va han efter för att hålla koll på henne och när han lekte med henne så gjorde han det försiktigt försiktigt och ännu mer försiktigt. Har nog aldrig sett han leka så lugnt innan, för att vara ärlig visste jag inte ens att han kunde det...







Visst märks det att dom är syskon? Lite lika är dom ju allt sötnosarna!


En väldigt tidig morgon.





Milo har sovit hela natten och vaknade inte först kvart över fem imorse första gången, då hungrig som f-a-n! Därefter ville han inte somna om så det va bara att gilla läget å gå upp, nu däremot sover han som en prins igen och jag får hinka kaffe för att åtminstonde försöka piggna till. Snacka om skillnad med tanke på att vi igår sov ända till halv tolv, fattar inte hur vi lyckades med det?

Har suttit å funderat på vad jag ska göra med mitt hår, känner för en förändring. Har kommit fram till att nästa gång jag går till Annelie ska jag göra en massa slingor i olika bruna nyanser, samt några jätte ljusa. Tror det kommer bli as snyggt! Ska nog till och med ta å boka in en tid hos henne snart, måste bara kolla om morsan slutar tidigt någon dag så hon kan vara barnvakt. Annars får jag ta det på kvällstid så får Mario ta Milo när han kommer hem från jobbet. Det är jävligt synd att hon inte jobbar helger den donnan!

Föresten har jag slutat amma nu, det funkade inte med varken te eller öl. Mario är ganska bitter över att vi la ut 103 kronor på ett te utan minsta effekt, jag med. Särskilt när hon i kassan sa att det fungerade "jätte bra" och att hon hade provat det and so on. Jo men tjena! Har inte fått ut mer mjölk än att det får plats på en tesked de senaste dagarna, så nu ger jag upp! Det får bli enbart ersättning från och med nu, men han kommer klara sig bra på det och man får verkligen vara glad över att sånt finns!


"Slumra in lilla vän i bädden så fin"



Så här gott brukar våran prins sova vid den här tiden, men inte ikväll inte. Han är klarvaken och verkar inte ha några planer på att somna heller. I alla fall inte med Mario, som för övrigt har försökt få honom att somna i över en halv timma nu. Blir nog till att jag får ta över snart, han brukar liksom somna hos sin mami. Varför vet jag inte, har vell magic powers eller nått. Fast tror nog jag låter Mario kämpa ett tag till, bara för att liksom.

Sov gott!


The tourist.



Kvällen spenderade jag och Mario tillsammans med Cornelia och Micke i våran huvudstad, riktigt mysigt va det. Först blev det en super god middag och efter bio, vi såg The tourist. Fasiken vilken bra film, rekommenderar verkligen den! Angelina Jolie var lika snygg som vanligt och Johnny Depp också för den delen. Föresten så vill jag och Cornelia flytta till Venedig, ha snygga klänningar och en massa dyra smycken. Vi ska bara bli rika först, sen kommer ni hitta oss där borta!

Milo var hemma med pappa under tiden, dom hade lite så där "barnbarn-och-morfar-tid" tillsammans. Det gick jätte bra, något som jag visste redan innan. Milo tycker verkligen om sin morfar, thats for sure! Kanske inte så konstigt med tanke på att pappa bor här för tillfället vilket resulterar i att dom träffas varje dag, så Milo är ganska van vid att ha sin morfar omkring. Jag och Mario njöt av att vara lite barnlediga, men samtidigt saknade vi våran lilla skatt som fan!

Nu ska vi hoppa i säng allesammans, Milo har tokdäckat hos Mario och jag längtar efter att få göra detsamma. Imorgon ska vi hem till Mysan å Liam, har saknat dom som bara den så längtar verkligen. Hoppas ni hade en fin måndag allesammans.


Imorgon kör vi!



Har inhandlat amningste och alkoholfri öl, nu jävlar ska vi sätta igång den här mjölproduktionen! Ska pumpa och amma utav bara den, så håller vi tummarna för att produktionen börjar öka. Skulle den inte göra det, så so what! Ni har rätt i det ni skriver, det gör mig inte till en sämre mamma, inte för fem öre! Så länge mitt barn får den mat han behöver, så länge han blir mätt även om det nu inte skulle bli på min modersmjölk. Ersättning fungerar lika bra! Men jag ska ge det ett försök till, ett sista försök. Finns det någon där ute som provat Weledas stillte? Har det fungerat för er? Likadant vad det gäller öl, funkar det verkligen?

Håll tummarna nu för att den här "mirakelkuren" fungerar för mig!


Glädjedödare...



Har ni nån gång mött på konstiga personer i ert liv? Då menar jag inte konstiga "konstiga" utan mer såna som göra konstiga handlingar, personer som man inte kan få nå grepp om hur mycket man än försöker. Sådana som man inte alls vet vart man har, har ni nån gång stött på såna människor? Ena sekunden blir man förbannad och i andra så är man lika förvirrad som innan, man försöker liksom "förutspå" personens nästa steg men blir lika chockad som innan. Jag blir så trött på sådana människor, det tar verkligen på krafterna att ha såna omkring sig.

Projekt "sudda ut alla dessa människor ur mitt liv" har definitivt påbörjats!


...



Vi är fortfarande sjuka här hemma, den som blivit bättre är vell jag. Men det är ett heltidsjobb att ta hand om en sjuk son och nu även en sjuk sambo, för jisses så förkylda bägge två är!

Inte nog med det så sket sig mitt försök att få igång amningen totalt efter magsjukan och jag som kämpat så! Nu är det bara att börja om igen, vilket inte alls känns så roligt. Det är riktigt påfrestande, i alla fall psykiskt. Innan förstod jag inte att kvinnor kunde må dåligt över att inte kunna amma sina barn, det finns ju ersättning så vad spelar det för roll? Nu däremot... nu förstår jag...

Frustrerande men ändå hoppfull kommer jag ge det ett sista försök, funkar det inte nu då lägger jag ner. För jag mår bara dåligt av att dag efter dag försöka få min prins mätt, men utan resultat. Jag är trött på att endast kunna pumpa ut 25 ml från bägge brösten och psyket tär när jag ständigt känner mig som världens sämsta mamma på grund av att amningen strular. Jag älskar min prins för mycket för att kunna se honom så frustrerad som han blir när han suger för fulla muggar utan att det kommer ut något, när han skakar sitt lilla huvud å skriker i frustration över att inte bli mätt. Jag plågas av alla människors dömande ansiktsuttryck de ger när man säger att man inte ammar för att man inte har tillräckligt med mjölk.
Allt detta... det tär verkligen på ens inre...


Magsjuka...



Hela natten och morgonen körde jag på toahäng, fan jag som hatar att spy! Efter att inte ha ätit något på hela dagen så har jag lyckats hålla mig från att kräkas ännu mer, men fan så illa jag mår! Inte nog med det så har jag frossa och ont i hela kroppen, helt hemskt är vad det är! Mario har blivit förkyld och Milo är fortfarande det, vi är tre riktiga sjuklingar här hemma. Jag har sovit bort hela kvällen och ska snart beflytta mig till sängen, först blir det bara till att byta blöja på lillkorven.

Go natt!


Seriöst, hur söt får man vara?







Det är inte konstigt att jag stirrar mig blind på min lilla sötnos ♥


Även om du inte alltid ser det...



Så kommer jag alltid finnas vid din sida ♥


Sachsska barnsjukhus.



Tidigare ikväll gjorde vi vårat första besök på Sachsska och det va ju INTE roligt, fast det brukar ju inte sjukhusbesök vara heller. Men det är än mer jobbigt när det gäller ens egna barn, man känner sig så hjälplös. Vi åkte in då han fick feber, är förkyld och hostar. Han har även varit slö hela dagen och har typ bara sovit, när han väl varit vaken har han varit grinig som bara den. Inte alls likt honom... När vi kom in hade febern sjunkit lite, så vi blev hemskickade igen men stiger den måste vi åka in bums. Likadant om han fortfarande är lika slö imorgon eller han börjar äta dåligt. Förhoppningsvis frisknar han till snart, jag hoppas i alla fall det av hela mitt hjärta. För det gör riktigt ont att se han så dålig! ♥


Myskväll!



Tack för alla underbara råd och tips jag fick utav er i inlägget under, det värmer verkligen att det är så många som tar sig tiden att skriva. Jag har ammat och pumpat utav bara den, men än så länge har det inte blivit nån större skillnad och vi har fått köra på ersättning då Milo inte blivit mätt. Vilket inte är så konstigt... Men jag ska fortsätta så får vi se om de sätter igång igen!

Idag hade vi en riktig myskväll här hemma tillsammans med Cornelia och Micke som kom förbi, det blev kinamat och en massa prat. En riktig trevlig söndagskväll, den trevligaste på länge om jag ska vara ärlig.

By the way så fick Milo ligga i sitt babygym för första gången idag, han tyckte det va väldigt spännande... ett tag... tills han tröttnade å ville käka istället, mitt lilla matvrak ♥ Nu sover korven så jag passar på med ett inlägg som vanligt när jag får den där lilla tiden över. Måste ta tag i designen, min lilla älskling måste ju vara med på headern han med!


I kind of need your help!



Till alla er mammor där ute, vad gör man när bröstmjölksproduktionen minskat? Hur kan man lättast få igång den igen? Kan man äta något speciellt, eller gäller det bara att amma, pumpa, amma, pumpa? Jag vill ju amma, inte ge den där ersättningen hela tiden. Men mjölken verkar liksom inte vilja komma igång igen, får ut runt 40 ml efter pumpning av båda brösten. Inte mycket alls!

Är frustrerad som fan just nu, jag vill ju kunna ge mitt barn den mat det är menat att han ska få!


Bedårande!



Har ju helt glömt bort att visa bild på Wilda,
Mallans valp. Hon har samma mamma som Gucci och visst kan man se en viss likhet? I alla fall i teckningen i ansiktet. As söt är hon i alla fall, vill ha! Men jag har redan två terrorister här hemma och det räcker mer än väl. Hon är i alla fall till salu och ligger ute både på blocket och eniro. Blir någon av er intresserade så är det bara att ni skriver ett mail till mig så meddelar jag det vidare!


Gott nytt år i efterskott, typ...



Hoppas ni alla hade ett bra nyår, min va supermysig! Firade den med trerättersmiddag här hemma med min lilla familj ♥ Jag och Mario kollade film, åt ostbricka och drack alkoholfritt vin fram till tolvslaget och sedan gick jag faktiskt å la mig. Hade någon sagt till mig för ett år sedan att jag skulle vara hemma under nyår, nykter och tillsammans med min egna lilla familj hade jag nog sagt att den personen va knäpp. Så det kan gå va? Helt sjukt hur mycket ett år kan förändra ens liv! 2010 var i alla fall mitt bästa år och det kommer det alltid att vara. Milo lyser liksom upp mitt liv, han är och förblir mitt allt, den finaste gåvan av dom alla ♥

Svar på kommentarer!

1. Den ögonbrynspenna jag använder kommer från H&M och är h&m:s egna märke (lightbrown), billig och bra!
2. Mum+dad=me bodyn såg jag kom från H&M den med, så kolla där!





Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se