Det är magiskt.



Jag har fortfarande svårt att förstå att jag varje dag går runt och bär på ett mirakel som växer inuti mig, att jag kommer få den mest underbara gåva en människa någonsin kan få. Jag längtar så innerligt efter våran lilla, att få se honom/henne för första gången på Ul, höra hjärtljuden och faktiskt få det bekräftat med egna ögon att det är något litet som lever där inne, något som växer för varje dag som går och som jag inom detta år kommer ha liggandes i min famn. Känslan är obeskrivlig och längtan nå otroligt stark. Men det är värt det, aldrig har något varit mer värt en lång längtan och smärtor av olika slag, aldrig. Självklart fruktar jag för den dagen då jag ska föda ut den lilla, känslan pendlar mellan spänning, rädsla och självklart lycka. Man har ju hört alla dessa "skräckhistorier" om att det ska göra nå fruktansvärt ont, att smärtan är så pass stark att man inte vet vart man ska ta vägen. Hur skulle jag inte kunna känna en viss rädsla efter det? Jag har hög smärttröskel, det kan jag ärligt säga. Men om den är så pass hög? Det undrar jag verkligen. Jag hoppas det av hela mitt hjärta och om inte annat så hoppas jag på att det kommer gå fort. Men ska inte ta och oroa mig för mycket, det är trots allt några månader kvar till dess.

Nu vill jag med spänning veta om det finns några söta läsare där ute som gått igenom detta? Berätta gärna och ge råd, sådant uppskattas alltid.


Chihuahuaträff.



Dizzie undrar nog vad som pågår här hemma, helt plötsligt dök det upp ytterliggare tre små goa terrorister. Fast småbrudarna är ganska lugna, i alla fall om man jämför med Guccan som bara har lek i huvudet och lyser bus vart han än går. Småbrudarna kom hit med Malin, men fick stanna kvar då hon skulle iväg på ett litet ärende. Inte mig något emot, tycker dom e hur goa och mysiga som helst. Så här bjuds det på lite bilder på sötnosarna.



Pappy och Nelly längst bak, Gucci och Happy längst fram.


Nallebjörnen Happy.


Happ & Gucc.


Söta lilla Nelly.


Gucci, Dizzie å så lite jag.


"Wakie Pakie"!



Fy fan, det borde vara olagligt att gå upp så tidigt som jag gjort idag. Jag är helt slut och helst av allt hade jag bara velat gosa ner mig i sängen igen å somna om, men icke! Man kan ju tycka att jag borde vara någelunda piggare än vad jag är efter att ha varit vaken i en och en halv timma, but hell no! Jag är inte van vid att gå upp så här tidigt, kan inte ens minnas när jag senast gjorde de?

Snart ska jag i alla fall börja gå mot tåget, ska in till stan å gå på den där jädrans kursen via arbetsförmedlingen. Kul, verkligen! Vad jag ska göra där har jag ingen aning om, det jag vet är att jag förmodligen kommer spy på vägen dit samt ha en jävligt ond rygg när jag kommer hem. Långa färder är inte bra för min del, synd att ingen bryr sig.

Have a fucking wonderful day!


Nattångest.



Den här lilla plutten har sovit med mig ända sen dag ett, helst under täcket och med huvudet vid min hals. Nu försöker vi vänja honom vid att sova i sin egna säng, men han försöker så gott han kan att ständigt hoppa upp å lägga sig hos oss. Tycker det är lika jobbigt varje gång att "hyssja" ner honom, men tillslut ger han upp å lägger sig i sin egna mjuka säng eller brevid
Dizzie i hennes. Bara det att på morgonen vaknar jag alltid upp av en glad liten spillevink som ligger brevid mig, på samma ställe som alltid. Tror ni inte lillskiten kommit när vi somnat? Jovisst! Han är inte dum han inte, utan väntar tills han vet att vi sover djupt. Sen hoppar han upp och kryper sakta å lägger sig brevid matte sin. Men vi får fortsätta att träna honom, vem vet vilken dag som helst så kanske han förstår att det faktiskt är skönare att sova i egen säng än i en som matte bökar runt i på natten? Så länge han lär sig innan bebben kommer så är det lugnt, men det är ju ett halvår kvar dit så det borde vara nemas problemas liksom.

Btw, nån annan som haft samma problem?


Lite spa för ögonen.



Tyckte det var dags för lite upppiffning av ögonen, så det blev till att färga bryn och fransar samt ta fram pincetten. As always är jag riktigt nöjd med resultatet, dock är det mycket snyggare än vad man ser på bilden. 

Något jag tycker är viktigt när man färgar är att man färgar det med bra produkter, själv använder jag Refecto Cil som är inköpt från en frisörsalong. Lite dyrare men klart värt det!




Före och efterbild, no makeup at all! Snyggt va? Skillnad om inte annat. Dock är det svårt att färga på sig själv, så det kunde ju ha blivit en aning bättre. Men har man ingen som kan hjälpa en så får man göra det bästa av situationen, jag är grymt nöjd i alla fall och det är huvudsaken! Föresten, ser ni nu att mina ögon faktiskt är melerade. De skiftar mellan blått, grått och grönt. På den första bilden kan ni se att de går mot det "grå-gröna" hållet medans det på det andra omvandlas mot det blåa hållet. Riktigt ballt tycker jag och SNYGGT om inte annat!


Gravid i vecka 14.



14 hela veckor har jag nu haft mitt underverk inuti mig, det känns underbart och overkligt på en och samma gång. Inte nog med det så är det mors dag idag också, så stort grattis till min älskade och bästaste mamma. Jag hoppas att jag ska kunna bli i närheten av en så bra mamma som du är, den bästa och vackraste av dom alla. Sen vill jag säga grattis till alla andra mammor samt mig själv och alla blivande mammor, congrats congrats!

Jag och älskling började dagen med en rejäl frukost, som bestod av hembakade frallor, ägg, juice, grönsaker och pålägg i massor. Jätte gott faktiskt, ska nog ta å baka bröd lite oftare nu tror jag! Efter tog jag en långpromenad men Cornelia och hundarna, tur nog slapp vi undan regnet ganska bra i alla fall. När jag väl kom in så öste det verkligen ner!

Just nu har jag precis tagit en dusch, lagt hårinpackning och rakat benen bort från stubben. Så nu känner jag mig riktigt fräsch igen, härligt! Nu blir det till att laga iordning kvällens middag (tacos) och slänga ihop en sats till sockerkakan jag lovat mamma. Hon och Tina kommer nämligen upp på en fika lite senare.

Dags att sätta lite fart, kom på att golvet inte blivit dammsuget än. Tjingeling!


Aldrig mer nykter på en fest.



Fast med tanke på att det är sex månader kvar innan bebben kommer så lär det ju vankas fler fester utan alkohol för fröken Sjöbeck. Det suger! I alla fall när onyktra människor inte kan kontrollera sig på fyllan. Är ni också såna? Såna som blir en helt annan människa så fort ni fått lite alkohol i er? Jag diggar inte dessa personer, faktum är att såna personer får mig att ruttna och bara vilja gå hem. Jobbiga människor går ann när man själv är på pickalurven, då kan man faktiskt stå ut på ett helt annat sätt. Men nykter? Nej fy fan! Tror jag kommer hålla mig hemma i slutändan, kanske...

För övrigt har dagen faktiskt varit bra, jag spydde bara en gång imorse och efter det har jag mått finemangen. Passade världens bästa brorson och klippte även hans hår, han va så duktig så lillprinsen. Efter det begav sig jag och älskling till Ikea, där blev det lite småshopping och till att välja ut diverse grejer till balkongen och till våran efterlängtade bebbe. Hittade ett par schyssta men dyra solstolar samt skötbord och spjälsäng, riktigt fina grejer faktiskt. När vi väl kom hem va det bara att gå till morsan igen, där bjöds det på "whiskey provning" och mat. Inte för att whiskey skulle vara något för mig, då jag rent ut sagt hatar skiten. Men älsklingen kände sig sugen... Å ja, de va trevligt... Ett tag... Men trött som jag va så bestämde vi oss för att röra oss hemmåt redan runt tio tiden. Så nu sitter jag här, med en ond rygg och en trött kropp efter att ha tagit å fixat å trixat här hemma. Men jag är nöjd, nöjd och lycklig.



Varför ska mitt liv bara gå i motvind just nu?



För det första så har jag fortfarande inte fått mitt lösen till mailen.
För det andra så har inte mina pengar kommit in på kontot.
För det tredje så har idioterna på tre inte skickat ut min faktura.
För det fjärde skulle jag åkt till Ikea imorn, but "no money no funny"!
För det femte skulle jag så gärna vilja ta ett glas vitt men kan inte.
För det sjätte känns en cigg ganska lockande just nu, men inte de heller.
För det sjunde börjar jag få huvudvärk - IGEN!
För det åttonde mår jag illa och funderar på om det blir toahäng även idag.
För det nionde fick jag börja morgonen med att skura melon som hade exploderat.
För det tionde så drömde jag värsta mardrömmen i natt!


Nu ska jag försöka få i mig någonting, även fast det tar emot. Men magen är helt tom efter all uppkastning igår, hoppas det får stanna kvar idag. Sorry för den sjukt äckliga informationen, men att vara gravid är inte en dans på rosor ska ni veta!


Helt jävla ärligt nu!



Hur ska jag få dom att förstå att det faktiskt är jag som är kontots ägare? Seriöst! Till er som inte hänger med  
Tryck här. Annars får jag helt enkelt ta å skapa mig ett nytt konto, inte mer med det. Bara det att de är så jävla bökigt å ni som känner mig vid det här laget vet att jag HATAR bök och stök!

Som pricken över i:t har jag huvudvärk, smällde nyss i mig en citodon i brist på vanlig alvedon. Förhoppningsvis börjar den hjälpa snart annars blir det sängen för min del. Det värsta som finns är fan huvudvärk, ligger hellre halvdöd i över 40 graders feber än att ha det!


Keso funkar fan till det mesta.



Här tillsammans med en utsökt bacon och broccoli paj, yummie som fan! Seriöst, jag skulle kunna äta ihjäl mig på keso. Keso och vattenmelon, men INTE tillsmammans! Är nog bland det ända som skulle skära sig riktigt rejält!

Hur ser eran dag ut? Min kommer bestå av att bara slappa och gå ut på långa promenader. Ska tydligen börja någon jädrans kurs via arbetsförmedlingen på måndag så måste ta vara på dom "lediga" dagar jag har kvar.

Btw, fixade min dator idag. Mario "glömde" ju att göra det så jag tog saken i egna händer. Man kan om man vill, så det så! Nu är alla bilder inlagda och jag kan börja blogga som vanligt igen. Förbered er på en bildbomb i kommande inlägg!


Min kropp växer så det knakar.



Allvarligt talat, det börjar bli jobbigt det här nu. Mina bh:ar är på bristningsgränsen för att matcha min icke allt förstora byst, men som nu bara pang pom växer så det knakar. Den där lagom fina B-kupan börjar smått gå mot en C-kupa och alla mina underbara bh:ar kommer bli utbytta mot större. Inte nog med det så kommer min plånbok bli tunnare och Marios med för den delen. Mina kläder börjar sitta allt tightare ju längre tiden går, snart blir det dags att införskaffa några plagg i några storlekar större, något som framkallar en viss ångest hos mig. Tänk att jag snart inte kan ha mina sköna jeans längre eller den där snygga klänningen...
Tusen tack till den som uppfann leggingsen och alla snygga tunikor som finns i varenda affär nu för tiden. Annars hade jag fått glidit runt i ett par fula mammajeans och nån ugly tisha till det. Nej tacka fan för att modet går framåt!

Så nu vet ni vad jag ska göra när jag får pengar in på kontot i alla fall, nämligen att börja shoppa bh:ar och lite nytt till garderoben.


Jag blir tokig!



Vet ni vad smartarslet lyckats med??? Jo hon har lyckats blockera sitt hotmail konto, väldigt smart eller hur? Not! Har i alla fall tagit kontakt med några i supporten nu, så förhoppningsvis hjälper dom lilla mig. Annars får jag helt enkelt ta å skapa ett nytt konto, samt omaktivera de här på bloggen så att alla ni sötnosar som vill fortfarande kan ta kontakt med mig via mailen också. Bra va? Allt löser sig alltid, det brukar det ju göra - right?

Snart ska jag börja städa, fick sprängande huvudvärk igår så de blev aldrig av. Har redan satt på en tvätt i alla fall, så jag e på god väg. Sen ska jag och älskling åka å storhandla, första gången utan att någon annan är med - wihooo! Vi får låna morsans bil, gulligull! Ska försöka få honom att svänga förbi Jysk också, vill spana in nya möbler till balkongen. Kommer inte stå ut med dom vi har ännu en sommar, fucking hate them!


Denna unga kille ger mig rysningar längs hela kroppen!

Hans namn är Greyson Chance, en ung kille på bara 12 år.




För några veckor sen laddade han upp denna video på youtube där han gör en Cover med Lady Gagas Paparazzi. Det tog bara några dagar innan videon spred sig över hela världen och videon har nu haft över  20 247 051 visningar.

Jag tycker att han är grym, han har´potential till att bli något stort, något annorlunda,  en riktig världsstjärna. Vilken talang! Observera att han bara tagit pianolektioner under tre år men inte haft någon formell sångutbildning och inte heller tagit några sånglektioner överhuvudtaget. Grymt jobbat!

Någon mer än jag som blir helt rörd över hans framträdande?


Dagens sug.



Har precis slängt i mig dagens frulle som bestod av polarbröd med falukorv, ja jag vet falukorv?? Kan ju konstatera att man blir sugen på allt möjligt konstigt när man e på smällen. Det som satt sig hårdast hos mig är vattenmelon så ett stort tack till bästa mamma som köpte en hel åt mig igår, de behövdes verkligen!

By the way!!! Älskling tog körkortet i lördags, fan va jag är lycklig över det. Det behövdes verkligen, särskilt nu när vi ska ha barn och allt. Kunde inte ha kommit mer lägligare, nu är det bara själva bilen som fattas. Men den kommer snart den med. Igår va vi å kollade på radhus också, yes - här går det undan! Dock va det ingenting för oss! Hela området fick mig liksom deprimerad på nå sätt... Men vi fortsätter leta å förhoppningsvis hittar vi något som passar oss snart.

Mer då? Mario har fortfarande inte fixat min data, men han skulle göra det idag sa han. Så jag håller tummarna, för då blir de en massa bilder från under tiden jag INTE hunnit med bloggen. Kanske slänger jag upp en bild på magen också? Ja, för jag har faktiskt börjat få en liten mage jag...

Nu ska jag dra igång en storstäd här hemma, so long!


Ett riktigt glassväder!



Idag och som hela veckan har jag fått lust att kyssa den personen som uppfann glassen, för vilket jädrans sommarväder det har varit, ett riktigt glassväder! Har spenderat veckan med Mysan ute i gravfältet, något huden fått lida för - ser nämligen ut siom en kräfta!

Idag ska vi på fotboll, ska bli sjukt kul. Va bra många år sen jag va på match senast, än roligare blir det då vi bara är en massa bryyydar som ska åka. En riktig tjejdag! Först blir det till Humlegården för att dricka bira, STORT TACK till den människan som uppfann alkoholfri öl och som därmed gjort att jag kan "vara med i gänget"! Öl is the shit, även om den kanske smakar lite blaskigt när det inte är någon alkohol i så går det ner ganska bra ändå, särskilt i sånt här väder.

"Livet har sina hårda stunder"



Mat är lika med en glad gravid kvinna!
Ingen mat är lika med en icke glad kvinna!

Jag kommer dö av hunger, det känns i alla fall som det. Å när jag spanar in i kylen så ekar det nästan, likadant i båda frysarna samt skafferiet. Det vi har får mig bara att vilja kräkas... Idag vill jag ha juice, stekt ägg på macka och vattenmelon till frukost. Men icke sa nicke... Har inte ens en brödbit här hemma!

Det är krävande att vara gravid, både för mig och min stackars sambo. Det man är sugen på vill man ha ögona bums annars dyker graviditets bitterfittan upp - tyvärr. Mest synd är det nog fan om Mario som får stå ut med mycket från min sida, men i slutändan så kommer han nog tycka att det va värt varenda liten humörsvägning och alla gånger han fått springa å handla en massa åt mig. För i slutändan så kommer det ju leda till det bästa och det mest underbaraste vi någonsin haft!

Vet ni vad jag ska göra nu? Gå hem till mamma å kolla om hon har något ätbart, för får jag ingen mat i magen snart... Då svimmar jag nog!


"Jag är hungrig, jag vill ha mat!"



Det är sjukt, för jag har egentligen så mycket jag måste berätta för er läsare och så många bilder att visa er. Men pga. av en jädrans sladd så kommer jag inte in på min egna dator. Komplicerat fall, orkar inte berätta mer. Mario har i alla fall lovat mig att fixa det så förhoppningsvis kanske det är löst tills imorgon? I sure hope so!

Har varit ute den största delen av dagen idag, hur kan man välja att sitta inne när solen gassar på för fullt? Don't get it! Har spenderat tid med brollan och hans flicka Bells, jätte mysigt faktiskt.

Nu måste jag dock försöka hitta något att slänga i magen, den skriker efter mat! Eller så är det bebben som gör det? Don't know, men hungrig är jag i alla fall.

Tjingeling!


Snart ska jag trudelutta ut i solen.



Ska möta upp
Mysan och sedan ska vi plus världens finaste gudson Liam och världens bästa hundar gå ner till gravfältet. Där blir det till att fika, springa från getingar och snacka en massa skit.

Ett råd till er med hund som bestämmer er för att gå ut i denna värme:

- Gå inga längra promenader, vänta tills kvällen med dom.
- Ha alltid med litervis med vatten så att hunden kan släcka törsten, samt att du kan blöta ner huvudet, tassar och mage.
- Låt dom ligga vid en skugig plats.


Min största hemlighet.

Som kanske inte alls har varit så hemlig men som jag och Mario gick ut med öppet i helgen.

Vi ska ha barn!!!




Känslan är helt overklig, att lilla jag ska bli mamma. Jag kommer nu bli den tryggheten för en individ som mina föräldrar är för mig, det är skrämmande men trots allt så är det den mest underbara och fantastiska känslan jag någonsin känt. Ingenting i världen kan slå det, det är och förblir något speciellt.

Hur reagerade människor i vår omgivning? Vi har bara fått positiv respons, människor gläds över vårat beslut och har grattat oss hela veckan nu. Det känns faktiskt riktigt bra och jag är glad över att nära å kära blivit så pass uppspelta och glada som dom faktiskt blivit. Så glada att ögonen fyllts å glädjetårar har droppat ner längs kinderna...

Dom som fatkiskt chockade mig mest var mamma och pappa, aldrig i min vildaste fantasi trodde jag att dom skulle bli så glada som dom blev. Jag hade förväntat mig meningar som: "Tänk på att ni är unga, är ni redo osv". Ni vet, det där gamla vanliga man hört att andras föräldrar har sagt. Men nej, det blev inga såna ord uttalade överhuvudtaget. Istället blev bägge lika uppspelta som två barn på julafton å började disskutera om allt som har med barnet att göra för fulla muggar. Det värmde i hjärtat på ett sätt jag jag med ord inte kan beskriva. För ingenting betyder så mycket som familjen och framför allt föräldrarnas åsikter och känslor.





Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se