Trött tjej!

Nu ska jag sova, är fortfarande helt slut i kroppen. Måste samla krafter så jag orkar med morgondagen. Även fast jag just nu inte har nån större lust å dra ut å ränna imorgon så vet jag att det kommer bli grymt kul. Så just därför är den här sömnen jävligt viktig, haha!

 


By the way, orka att jag glömde min bästa flaska när jag va å solade tidigare idag. Måste nog till systemet å kirra en ny? Hehe! Röd som en kräfta blev jag också, måtte det fan ha lagt sig till imorn! God natt på er!

 


Att jag aldrig lär mig...

Varannan vatten ska det vara när man går ut, men det verkar liksom inte ha gått in i min hjärna överhuvudtaget? Fy fan, idag har jag bara mig själv att skylla på för att jag mår som jag gör. Men det va de värt å kul hade vi, som fan! Tur att jag inte går ut ofta, förstår inte hur folk orkar spendera helgerna genom att varva med fest å bakishäng? Ne fy fan, efter räkbåten och Bandit är det jag som tar det lugnt!

 

 


Så jävla bra kväll!

Nu kör vi brudar!


 


Så jävla dålig...

Men jag kunde inte låta bli! Dumma mig! Haha... Fick med mig ett leopardmönstrat linne som kommer vara grymt snyggt under den svarta kavajen, samt några nagellack. Köpte även en ur söt body och leksak till Cornelias lilla Casper. Ja för imorse kom han ut till världen å jag började störtböla när jag fick höra det från Conne, som vanligt typ. Jag och mina jävla tårar, haha. Att man ska bli så känslosam efter att man fått barn va? Tänk att min fina vän äntligen blivit mamma. Som jag längtar efter att få träffa honom! Hade jag inte behövt åka å jobba så hade jag tagit första bästa tåg in mot SÖS, haha.

 

 


Woop woop!

Ytterligare två toppar som fick följa med mig hem igår, känns verkligen bra att få in lite nytt i klädkammaren. Blev lite shopping idag igen med Mario och Milo, men den här gången i Handens centrum. Hittade ett par grymt läckta byxor på Gina och en jätte mysig stickad tröja. Tusen tack bästaste Mario som köpte dom åt mig, gulligt va? Får ta å visa er imorgon för nu ska den här lyckligt lottade jäveln sova. Imorgon har jag fullt upp! Först lämna Milo på dagis, sen sola, hem å göra sig iordning, släppa in en som ska komma å kolla lite fel i lägenheten, åka till Handen för att träffa Cornelia och sist jobba. Fullspäckad dag, but I love it! Sov så gott nu mina gofisar!

 

 


A little bit more.

Dom här tre godingarna fick också följa med mig hem igår. En sjukt snygg kavaj i kortare modell, ett mintgrönt linne och en as het svart topp. Fan längtar ännu mer till allt roligt som händer de kommande veckorna. Först blir det partylite visning på lördag och sen utgång, på valborg drar vi ut med räkbåten i Stockholms skärgård och den elfte maj är det Bandit boat som gäller. Kommer bli grymt! Gah, längtar ihjäl mig ju!

 

 


Köpte typ världens snyggaste jeans idag.

Älskar att det är kedja längst ner! 499 kr fick jag punda ut för dom, rena rama kapet ju! Nästa gång ska jag ge mig ut på jakt efter några i färg, är fortfarande grymt sugen på dom khakigröna Blubban köpt. Synd bara att dom inte fanns på Gina i Farsta, får nog ta en vända till Handen istället så fort som möjligt! Omg, shoppinggalningen är tillbaka, haha!

 

 


Gratis är gott!

Fick med ett snajsigt bonuspaket från Clinique också, foundation, läppstift, ögonkräm, fuktighetskräm, rengöringskräm samt en dubbelsidig spegel. Allt till ett värde för 540 kr, lucky bitch!

 

 


Clinique!

Älskar det märket, visserligen lite dyrare men så värt det! Köpte en primer från Lumen också, hade egentligen velat ha en från smashbox men leveransen hade krånglat så dom hade inte fått in några tråkigt nog. Men hon som jobbade där tipsade om denna så jag får vell prova å se, den va ju inte speciellt dyr heller så då gör det ju näsan inget om den inte skulle vara så där super bra. Någon som testat den?

 

 


Glad tjej!

Spenderat förmiddagen i Farsta centrum med Blubba. Hittade en massa nytt att hänga i klädkammaren och lite basprodukter till facet. En present till Mario fick följa med också, han fyller ju faktiskt år på tisdag så då ska han få både tårta å present har jag lovat. Snällt va? Antar att ni är nyfikna på vad som ligger å döljer sig i påsarna? Kanske slänger upp några bilder sen om ni är snälla, hehe!

 


Piggelina!

Snacka om att jag har haft överskottsenergi hela dagen, inte en lugn sekund har det blivit. Har fått en massa gjort, lägenheten har blivit städad, tvätten tvättad, tog en tripp till handen efter att jag hämtat Milo å uträttade några ärenden. Väl hemma blev det middag, långpromenad, ett bad för Milo och sen drog jag och Blubba iväg å solade medans farsan såg till lilleman som låg och sov. Nu har jag diskat å plockat lite. Hurtilina! I know! But thats me, hehe. Nu blir det en dusch och sen i säng för imorgon ska jag å Blubban shoppa, tjoho!

 

 


.



A man's biggest mistake is giving another man an opportunity to make his woman smile.

Feeling good today...

Om man bortser från tröttheten som denna kräksjuka förde med sig. Egentligen skulle pappa ha lämnat Milo på dagis idag, men nu så är det han som kör toahäng. Enligt personalen på Milos dagis var det fler som varit sjuka under helgen. Jag är i alla fall glad att det är över för min och Milos del, han hade det ju natten mellan fredag och lördag. Stackarn!

Efter att jag lämnat mitt hjärta på dagis körde jag en pw hem å nu är jag och Dizziebizzie ute på en långpromis, verkligen super skönt! Just nu sitter vi i solen å bara njuter av lugnet samt kollar på en ryttare och hennes häst. Undra om Dizzan får får flashbacks från stalltiden? Det får i alla fall jag och jag saknar verkligen att ha häst. En vacker dag ska jag banne mig ha det igen.

image description

 

 

Ne nu blir det hem för att dra en städrunda, jag behöver göra av med all energi jag samlat på mig de senaste dagarna, haha.


ABC

Weeeiii, jag tror, att jag börjar bli bättre - peppar peppar! Lyckades få i mig både blåbärssoppa och lite middag och än så länge har det stannat kvar i magen. Känner mig däremot fortfarande helt matt i kroppen och har värsta huvudvärken. Men vad gör det så länge jag slipper spy? Snart ska jag ta å svulla min favo glass, som by the way har varit borta från frysdisken i flera år (?) Hur fan kunde man ta bort den godaste blandningen utav tre genom tiderna? Hah?



Glassen påminner mig som fan om när jag va liten och va sjuk, då kom mamma alltid hem med den här glassen och för stunden så mådde man faktiskt mkt bättre. Haha, galet vad lite glass kan göra va? Får vell se om den ger samma effekt nu?


Nemen titta...

Vad världens bästa pappa kom förbi med innan han åkte iväg för att hämta Milo från dagis. Hoppas bara jag får behålla det, vill inte köra toahäng igen. För är det något jag verkligen hatar så är det att spy! Börjar känna mig lite bättre i alla fall, men det kanske beror på att jag inte vågat mig på att äta eller dricka något? Vi får la se hur det blir efter blåbärssoppan...

 

Wish my stomach luck, buhu!

 


Helt utslagen...

 

Känner mig helt sänkt och har ingen ork till någonting. Har kräkts nonstop sen igår, får inte behålla något, inte ens vätska... Jag som skulle jobba idag och imorgon, jag som hade sett fram emot att komma till alla glada arbetskamrater och kollegor. Istället får jag sitta här hemma, knappt rörbar, med en ond mage och hungrig men utan att kunna äta något. Det är hemskt! Ännu värre är det att jag knappt har någon ork till att ta hand om min älskade son. Men Mario har varit här med honom och pappa med. Känns bara surt när han vill komma å leka och jag inte orkar. Han förstår ju inte att mamma är sjuk, mitt lilla hjärta. Hoppas jag blir frisk snart, för att vara sjuk är fan det värsta som finns. Särskilt när man har ett barn och ett arbete som behöver en.

Idag har vi haft hunddagis här hemma...

och ingen älskade det mer än Milo, min underbara lilla son ♥


Dagens middag...

Va sjukt jävla god! Bakad potatis, tonfiskröra och en fräsch sallad. Yum!

 

 

Ledig hela helgen nu också, känns awesome! Va ett tag sen sist om man säger så. Imorgon blir det till världens bästa P2 å fixa håret, sen hem å fortsätta mysa och busa med mitt lilla hjärta. Sen ska vi ha tacomys med finaste Blubban, gonna be great! Älskar att ha dagarna fullspäckade med människor man älskar och bryr sig om, thats life!

 


On our way!

På väg mot jobbet, ska bara lämna den här lilla sötnosen på dagis först. Slutar ett idag, så jävla skönt! Så då blir det till att hämta mitt lilla hjärta sen hem å käka mellis, städa lite och en sväng till parken innan det är dags för middag. Ne nu kom tåget, tjingeling!

 

 


Snuffe&Pluffe!

Milo blev hemma från förskolan idag, han har haft feber sen lördags. Det märks tydligt att han inte alls är pigg då vi vaknade halv elva idag, han som annars brukar vakna någonstans mellan 6-7 på morgonen. Men det va skönt med sovmorgon, jag om någon behövde verkligen det efter att ha arbetat sex dar i streck. Just nu ligger han å vilar igen, funtar på att lägga mig brevid honom ett tag då jag har jordens jävla huvudvärk. Men känns dumt när jag vet att jag har en massa annat här hemma som måste göras. Jaja, så länge bjuppar jag på världens sötaste bild! ♥


Where do I begin?


Jag har en sån konstig känsla just nu, en känsla av tomhet. Jag saknar att sakna någon. Att ha någon att dela allt med, någon att få känna samhörighet med.

 

Det känns som om jag aldrig kommer få känna det igen, som om jag aldrig kommer ha förmågan att våga lita på någon för att kunna öppna mig så pass igen. Det handlar inte om någon annan än mig själv, jag är helt enkelt för rädd för att bli sårad för att våga öppna upp mig och släppa in någon i mitt liv. Jag trivs bra ensam och med "singellivet", men vissa kvällar (som den här) skulle det vara skönt att ha en famn krypa in i och någon att luta sig mot...


Whattafuck?!?!

 

 

Asså, är de här nå jävla skämt eller?

 


Wörk Wörk!

 

Hej hej! Arbetsnarkomanen här! Känns som om jag bara jobbar nu för tiden, har inte tid med något annat utöver att ta han om min lilla prins, voffan och hemmet typ. Alla mina polare undrar vart jag tagit vägen? Vänta ni bara tills ni själva skaffar barn, då kommer ni förstå att tiden inte riktigt räcker till. Å jag gör allt det där som man egentligen ska vara två om helt själv, om man bortser från varannan helg då Mario har Milo. Men då blir det att prioritera jobb istället, som den här helgen. Så ja, det är mitt liv, att vara mamma och arbetsnarkoman typ. Men det är det bästa livet av dom alla, jag önskar bara att det hade funnits några fler timmar på ett dygn. Särskilt idag, då jag slutade 21:15 och ska vara på jobbet igen 7:00 imorgonbitti. Snark och godnatt!

 


...

 

Fuck vad trött jag är... Det är nästan så jag borde hoppa i säng redan nu, men har fastnat för att rensa bilder på datajäveln. Nu är det alla Iphone bilder som gäller och tro mig, det är inte lite bilder direkt. Fy fan, vad har jag gett mig in på?


God natt!

Nu hoppar jag i säng med världens underbaraste Runar, så det så!

 







Rensa rensa!

Jag har påbörjat något som känns som ett evighetsprojekt, nämligen att rensa och göra iordning alla bilder och mappar här på datorn. Jag började med webcam bilderna, över 3000 bilder åkte i papperskorgen. Hur fan har jag ens lyckats ta så många? Helt sjukt! Här kommer i alla fall några som fick stanna kvar i arkivet.











































































Varje bild har sitt egna minne ♥

Haft en bra påsk?


Det har jag, nästan en för bra sådan! Men nu är den över och ledigheten med. Imorgon kör jag igång på jobbet igen, ända till söndag, sen är jag ledig måndag och jobbar tisdag till fredag igen. Tufft? Jo visst! Men helt ärligt så trivs jag så grymt bra på min arbetsplats att jag skulle kunna jobba varje dag om det vore så. Enda nackdelen är att jag saknar Milo, konstant! Å imorgon kommer jag knappt träffa honom mer än på morgonen, sen ska han till dagis (som han för övrigt älskar att vara på) och jag jobbar kväll så han ska vara med sin morfar. Får gå in å titta på honom när han sover istället när jag kommer hem, som jag alltid gör när jag jobbat kväll. Sen blir det snabbt i säng så att morgonen kommer fort, å då mina vänner får jag äntligen krama å pussa på min lilla skatt igen. Det är nästan så jag hoppas att han vaknar jätte tidigt imorgonbitti så jag får några extra timmar med honom innan det är dags för dagis, haha.

Hörredu din skogsmulle!

Kan du ta å komma hem från skogen nu så jag får någon att prata med? Haha ♥


Ute å leker med våra småttingar.

Varit ute i Handen vid gropen å lekt med Milo och Marren, super roligt och lekparken är nog den bästa inom haningeområdet! Synd bara att solen gick i moln och att det blåser på som fan. Dum som jag va drog jag bara på mig skinnjackan, men så blir det när man hoppas på att våren ska komma tidigare än den gör. Nu blir det en sväng till Willys å sen hem för att laga middag.

 

 


Sallys

Gårkvällen va underbar! Vi åkte in till gamla stan å åt på en italiensk restaurang (Sallys), rekommenderar den verkligen! God mat, mysig stämning, bra service och härligt sällskap. Kan det bli bättre? Vi har sagt att vi måste ut å göra det oftare, nästa gång blir det den där kubanska restaurangen som vi egentligen tänkt att gå till men som tyvärr hade stängt. Men det får vänta tills nästa lön, det kostar en hel del med en trerätters middag samt dryck ute. Men fan så värt det är! Särskilt när man blir bjuden, haha. Tusen tack Mario, och även till storebror och Malin för en underbar kväll ♥

 






Å innan ni börjar klaga på min mat så kan jag ju bara säga det att lchf dieten inte alls va något för mig, med andra ord; fuck it! Jag äter vad jag vill, när jag vill och hur jag vill! Att sitta å smälla i sig ostar å en massa äckligt fett fick min mage att gå på strejk och illamåendet att få fart. Fy fan vad äckligt! Kändes helt ärligt inte så där super nyttigt heller... Så nu kör jag mitt egna race, skippar allt onödigt socker och fett intag å satsar på mer grönt helt enkelt. Fast igår gick jag nog all in vad det gäller fet och onyttig mat, men de va det värt. Varenda kolhydrat, vartenda sockerkorn och all fett. Det va såååå värt de!

In mot storstaden!

Första mobil inlägget då! Har suttit hemma å druckit jäger/redbull med storebror, Malin och Mario. Idag är vi barnfria hela bunten, våra älsklingar är hemma hos bästa mormor/farmor å har de bra. Just nu sitter vi på tåget på väg in mot storstaden, där blir det middag i och till att fortsätta med alkoholintaget. Sen får vi se vart vi hamnar! Allt jag vet är att vi kommer ha en grym kväll, jag hoppas att ni får det med. Glad påsk på er!





Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se