Idag är din dag ♥

Milo fick börja sin dag med en massa pussar och kramar samt en dunderfrukost. Efter fick han sina presenter, kan ju säga att han såg lite fundersam ut i början. Haha! Inte så konstigt med tanke på att han inte är van vid att få inslagna presenter klockan halv sju på morgonen, men glad blev han i alla fall min lilla prins ♥





Nu ska jag passa på å slänga på en maskin tvätt samt plocka undan lite här hemma. Ikväll kommer lite nära å kära förbi på tårta och kaffe, då kan det ju inte ligga leksaker i halva lägenheten heller. Haha, fast ganska onödigt egentligen med tanke på att jag vet att det kommer se likadant ut inom en timma igen. Men vill man ha ordning och reda så vill man!


Grattis på 1-årsdagen älskling!



05:47, den absolut bästa klockslaget i hela mitt liv. Ett klockslag jag aldrig kommer glömma, det klockslaget då du mitt hjärta kom till världen. Den 24 November 2010 var det datum du kom, det bästa datumet i mitt liv. Jag kommer aldrig glömma vårat första möte tillsammans, hur jag höll i din hand, pussade på dig och kollade in i dina blåa ögon för första gången. Jag kunde inte förstå att du äntligen kommit, att du var min. Den dyrbaraste och vackraste lilla skatt jag någonsin skådat. Jag hade aldrig tidigare känt en sådan stark lycka som då, det var ren och äkta kärlek från första ögonkastet.

Det här året med dig har varit det mest underbara och bästa året i mitt liv. Jag ser fram emot alla andra år vi har tillsammans, jag ser fram emot att se dig utvecklas, göra nya framsteg och växa upp. Jag ser fram emot allt, exakt allt. Du ger mig så mycket glädje och kärlek genom att bara finnas. Det finns inga ord som kan förklara hur mycket du betyder för mig, hur mycket jag älskar dig. Du är den viktigaste människan i mitt liv och jag kommer göra allt för dig, alltid finnas vid din sida - aldrig lämna dig!

Grattis min prins på din dag, din allra första födelsedag. Mamma älskar dig mest av allt - då, nu och för alltid


Liten blir stor.

Kan ni förstå att vid den här tiden för exakt ett år sedan låg jag på SÖS med värkar, hur kan ett år ha gått så fort? Min lilla bebis är ju stora killen nu jue! Men för mig kommer han alltid vara min yttepyttelilla bebbe ♥ Så är det bara, haha...

Dagarna framöver kommer jag ha fullt upp, imorgon ska vi självklart fira Milos födelsedag med tårta och paket. På fredag kommer Agge å Adina över å firar lilleman samt att det blir en massa bakande för min del och på lördag har vi själva ett års kalaset. Då är det öppet hus för dom som är bjudna och en massa smaskigheter för allesammans, samt fiskedamm för dom små. Kommer bli så kul, ska ta en massa kort och visa er sedan!

Här har ni lite bilder på världens finaste son under året som gått



































































In time.



Hejjpa! Här sitter jag och gör... ingenting. Försöker få tiden att gå typ! Ikväll blir det nämligen bio med Cornelia och Adina borta på Heron. Vi ska se In Time, någon som sett den? Feting plus eller minus? Trailern verkar i alla fall grym! Har inte varit på bio på år och dar känns det som, kommer bli mys! Älskar den där känslan man får när man kliver in i salongen, doften av popcorn blandat med en massa surrande från människor som pratar.

Vad ska ni hitta på en fredag som denna?


woop woop



Tanken va att jag skulle gå och lägga mig i tid idag, men det blir ju aldrig som man tänkt sig. Eller hur? Fast helt ärligt så går jag nog aldrig å lägger mig i tid, i alla fall inte så tidigt som jag egentligen skulle behöva. Men jag klarar mig alltid, superwoman you know!

Kryssning vart lika grym som jag visste att den skulle bli, eller nej. Den vart fan ännu grymmare! Helt galet vad jag längtar tills nästa, drygt ett halvår kvar sen kör vi igen!

Lite uppdatering kring lilleman blir det också, jag vet att ni är många som tycker det är roligt att läsa om alla framsteg han gör. Han har börjat gå mer och mer utan att ramla eller ta stöd utav något, det är så sött att se hur han tulltar omkring här hemma. Nu ska han bara vänja sig att gå med skorna på utomhus också, sen blir det full fart! Igår natt var även första natten Milo sov i sin säng inne i sitt egna rum och det gick jätte bra, inte en endaste gång vaknade han. Värre va det med mig, så fort jag bara hörde honom vända sig eller låta lite grann genom babymonitorn så nästintill flög jag upp ur sängen, klarvaken. Sen när jag väl lyckats somna om igen så rörde han sig igen och upp for jag i tanken på att nu har han vaknat och tycker det är jätte läskigt att vakna upp i ett helt annat rum än det han är van vid. Men nej inte de inte, han sov som en stock och har gjort även ikväll sen han gick å la sig. Jag hoppas jag kan slappna av mer inatt jag med, haha. God natt på er!


Today is the day!

Wihooo! Idag blir det kryssning med en massa vänner, kommer bli awesome! Sist hade jag på tok för roligt, men har en känsla av att den här kryssningen kommer bli ännu grymmare. Det ska bli roligt att komma iväg å träffa en massa folk, men helt ärligt så kommer jag längta ihjäl mig efter dom här två. Det gör jag alltid när jag inte har dom vid min sida, men både Milo och Dizzie är i trygga händer och kommer ha det jätte bra medans jag är iväg å gör Östersjön osäker.



Mina fina, mamma älskar er ♥


...



Fan, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig på bandit kryssningen på fredag! Så jävla B att jag har klädkammaren proppfull med kläder men inget som tilltalar mig. It sucks! Får vell fortsätta leta, testa och matcha. Tillslut måste jag ju hitta något, eller hur? Men först blir det till att glo på DH, tjingeling!


One year later.



Jag har så svårt att förstå vart tiden tagit vägen, om 22 dagar blir min lilla prins ett år. Kan ni förstå? Ett år! Det är galet! Samtidigt som det känns som om han alltid har funnits här så känns det fortfarande som om det va igår jag låg på förlossningen och fick upp honom på bröstet. Vart tog året vägen? Min lilla bebis är ju ingen bebis längre, han är stora killen nu jue. Han kan klättrar upp för soffan själv numera, kan gå några steg utan stöd, han pratar och säger nya ord nästan varje dag. Utvecklingen går så fort nu och det är så otroligt roligt att få vara med och se alla framsteg han gör. Jag bara älskar det, livet som mamma och framför allt att få spendera varje dag med min lilla ögonsten. Det är galet vad mycket jag älskar dig Milo, mammas allt ♥


Det spelar ingen roll vad vi har om vi inte kan lära oss att uppskatta det.







Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se