Lillen, Korven, Bebben, Tjillevippen, smeknamnen blir kvar ett tag till.



Prutt i fejjan för alla oss som trodde vi skulle få reda på vad som gömde sig i min lilla mage, för våran lilla knodd ville verkligen inte visa sina nedre regioner för varken mamma, pappa eller barnmorskan. Inte nog med att lillen ordnat så att navelsträngen hängde ner mellan benen så satt den också å knep med benen i kors för kung och fosterland. När lillkorven tillslut ledsnade helt begav den sig upp mot min navel å la sig med rumpa och rygg mot oss å där slutade våran synliga upplevelse tillsammans med tjillevippen. Barnmorskan försökte desperat få korven att vända sig så att vi skulle få se vad det va för något, men nej han/hon tvärvägrade. Är det en liten blyger vi har där inne mån tro? De verkar ju som det, tur att sånt "växer" bort. För då kanske lillen visar mamma å pappa vad som döljer sig där nere när vi gör ultraljudet i 3:D, shit så nyfiken jag är!

Hur som helst så mådde mitt hjärta alldeles utmärkt, alla organen såg bra ut och även det yttre. Två armar, två ben osv. Det är huvudsaken, att bebis mår bra och är frisk! Sen att man kan få reda på kön (om man har tur) kommer med som en extra överaskning, något som är roligt att veta men inte livsviktigt.

Dagen har varit lång, jag fick även reda på att jag fått bäckenuppluckring och har blivit sjukskriven en månad framåt nu, sedan får vi se. Kan meddela er ang. tävlingen att jag drar ut vinnarna imorgon istället, jag är ledsen men jag har verkligen inte ork just nu. Är trött och har nå fruktansvärt ont, hoppas ni har överseénde med detta!

Nu ska jag göra något jag velat väldigt länge; sova! God natt!


Dagen jag längtat efter är äntligen här!



Idag får vi reda på om vi väntar en son eller dotter, kan ni förstå att jag är jävligt nervös just nu? För att inte tala om hur förväntansfull och nyfiken jag är! Det är sjukt, känslan går inte att beskriva. Mario måste vara ännu mer spänd, idag är det ju hans första synliga möte med den lilla. Jag har i alla fall sett honom/henne en gång tidigare och den upplevelsen va underbar! Det ska bli så härligt att få se vårat lilla mirakel igen och att få veta mer exakt hur många veckor du är och när det beräknade datumet sätts. Jag undrar om du känner på dig att det är något på gång, för nog kan jag allt känna dina rörelser för fullt där inne. Åh, som jag längtar efter dig!

Vad tror ni att det blir, en pojke eller flicka?


Förväntansfull!



Ni har säkert undrat vart jag tagit vägen den senaste tiden? Well, det har jag med gjort! Helgen va så fullspäckad att jag inte hade tid till bloggen - tyvärr. Igår och idag har jag legat hemma i en jävla hemsk huvudvärk, det är verkligen på tiden att jag köper dom där jävla järntabletter å får upp mitt järnvärde innan det går så långt att jag inte ens orkar mig upp från sängen! Imorgon är en bra dag till det, kanske. Eller om jag har tid vill säga, kommer liksom ha fullt upp hela dagen. Först ska vi ju på de stora ultraljudet, åh så spännande det ska bli. Äntligen får vi reda på om det är en son eller dotter vi väntar, som jag längtat! Om nu inte bebben bestämt sig för att knipa med benen och låta oss fortsätta gå frågvisa, det skulle liksom vara min vanliga otur. Efter Ul blir det till läkaren och efter det direkt till barnmorskan, som jag i övrigt ska be om att få ha kvar som min bm. Hoppas de går att ordna för hon va verkligen helt underbar! Efter allt flängande blir det bio med Mysan och resten av gänget, ska bli riktigt skoj. Som jag längtat efter att få se Twighlight`s nya Eclipse, det är så jobbigt när dom lämnar en mitt i spänningen filmen innan.

Nu ska jag sova, om ja kommer kunna. Känner mig liksom som ett barn natten innan julafton, fast det här är bättre än en massa julklappar. För de är nå speciellt med att få se ens lilla barn ♥ Ingenting - absolut ingenting slår det! Det är en känsla jag hoppas att varje levande individ får uppleva, för den känslan går verkligen inte att beskriva med ord!

Good night sweethearts!


Glad midsommar!



Sovit gott? Det har inte jag! Vaknade upp mitt i natten av värsta kramperna i vaden, gissa om jag skrek! Tydligen inte högt nog då Mario inte rörde en fena. Dizzie å Gucci vaknade i alla fall och blev alldeles oroliga, stackarna! Har ni fått så nån gång? Att de känns som om någon stoppat in en hand och bara drar å sliter i muskeln? Hemskt är vad det är!

Idag kör jag på den här söta klänningen, me really love it! Man ser knappt att jag är gravid heller, dessvärre ser det ut som två silikonbomber tagit plats på min kropp. Inte särskilt smickrande men vad gör man...

Snart bär det av till Bella & Jorge, där vi ska börja fira midsommar med dom, ungarna, pappa och Suss samt några till. Senare beger vi oss hem till mamma där andra släktingar kommer hålla hus, så det blir full fart för oss idag. Måste svänga förbi Coop å köpa alkoholfri öl och cider, man vill ju trots allt känna sig som "en i gänget" - skämtosido! Eh, vafan. Bella å Jorge hade ju tjackat hem "alkoholfritt bubbel" till ungarna, så jag får vell köra på de i värsta fall, haha.

Ne ni, time to go! Hoppas ni får en jätte fin midsommar!


En mysig fredags... ehm... torsdagskväll!



Fan bara jag som tycker att det känns som fredag idag? Måste vara för att man är långledig, det är sjukt att man kopplar ledighet med helg! Våran kväll ska spenderas med film, Ben&Jerrys, Pringles och Cola - yummie! Vi ska unna oss en riktig sån där mys och slappar kväll, det är vi värda!

För er som undrar hur det gick hos barnmorskan idag så kan jag ju säga det att jag har nog både bäckenuppluckring och ischias, inte nog med det så hade jag på tok för låga järnvärden. Det är troligen därför jag varit så trött och haft sån huvudvärk den senaste tiden, men de är lätt ordnat med lite järnpiller! Värre är det med dom två första... Ska träffa läkaren nästa vecka så får vi se vad som händer å sker, förhoppningsvis händer de nått till det bättre i alla fall.


Dagens inköp.



Svart tröja och en söt klänning från GinaTricot.


Två söta tunikor från Lindex.



Blommig topp från H&M


Gråa & bruna leggings från Gina.


Spetsleggings från Gina och byxor från Cubus.

Två snygga t-shirtar till Mario från Jc.


Nagellack från Cubus.


Till alla er som trodde att en graviditet är en dans på rosor!



Idag är en sån där dag då tankarna bara flyr runt, eller ioförsig det gör dom varje dag. Ja, de har dom nog gjort ända sedan jag blev gravid och började märka av alla förändringar som sker. Vänta bara tills det är eran tur, då kommer ni märka vad jag menar även fast ni nu kanske bara kommer skratta åt det här inlägget.

- För det första så stiger kilona på vågen sakta men säkert, ju högre siffrorna blir ju mer börjar du vräka i dig. "Vafan ett kilo mer eller mindre spelar vell ingen roll" kommer den där djävulen på din vänstra axel viska i ditt öra. Å visp så har du druttat upp 30 kilo extra och har ett jävla helvete att bli av med skiten när bebben kommit, men vaddå alla gillar vell kärlekshandtag - eller? Där kan man i alla fall tacka fan för att jag bara gått upp ett fjuttigt kilo sen nästan tre månader tillbaka... än så länge...

- Din underbara b-kupa har helt plötsligt blivit en stor c-kupa och är på väg mot ännu högre höjder, du blir irriterad över att inte en enda bh passar och när sambon helt plötsligt vräker ur sig att de ser ut som två stora silikonbollar etsat sig fast vid din kropp - ja då rinner bägaren över. Bokstavligt talat, glömde ju berätta att den första mjölken börjat lämna små spår efter sig. Gulligt? NOT!

- Du har så ont i bäcken och rygg att det ser ut som något stoppat upp en fet jävla gurka i arslet på dig och haft en vild natt i sängkammaren, ja för så ser det i alla fall ut när du går! Du liksom vickar fram, från sida till sida, samtidigt försöker du hålla humöret uppe och känna att varje dag är din till att fånga. Just i denna sekund uppmärksammar du ett gäng partynissar på väg för att göra helgen minnesvärd, där sjönk du ner ända till nivå noll igen, great!

- Kissblåsan fylls på noll röda, du springer på toa inte bara en gång i timmen utan tre gånger i timmen! Får du någon sömn? Nej, för här ska banne mig en urinblåsa tömmas hundraelva ggr om nätterna också för den delen! Har du tur lyckas du ta dig till toaletten helt i behåll efter att ha fumlat dig efter väggarna i mörkret för att komma fram. Hjärnan funkar tydligen inte så pass bra på nätterna så att den påminner ditt pekfinger att trycka på lampknappen.

- Du ser fram emot midsommar
, visserliggen utan alkohol i år och dom där ciggaretterna är ju bara att glömma. Skit samma tänker du, du får ju åtminstonde äta gott - eller? Nej just det! Glömde ju bort att halva sortimentet av mat i dagens läge är skadligt för barnet, så hej då min älskade rökta lax, min goda brie ost och allt annat smarrigt som helt plötsligt skrevs bort från menyn - min meny...

- Du fick ett jobberbjudande, det kom som serverat på ett silverfat. Åh så lycklig du va, ända tills personen i fråga fick reda på att du skulle ha barn och aldrig nämde tjänsten igen. Den va som borta och den som tänkte anställa dig med, tjoff - poff - veck! Efter det insåg du inte bara att det skulle vara svårt att hitta ett arbete, utan svårt att ens få en tjänst som timmis.

- Inte nog med att du oroat dig för de första 12 veckorna, då missfall är som störst. Efter det kommer du nämligen oroa dig tills barnet passerat vecka 24, då barnet kan överleva om den nu skulle födas för tidigt. När du väl passerat vecka 24 sitter du med spänning och väntar tills lillen ska komma förbi vecka 35 då barnets lungor är helt utvecklade utifall en tidigare förlossning skulle ske. Men sen då, om man är i mitt fall ja då oroar man sig över att man ska förblöda på förlossningsbordet och dö. Tänk att blödarsjukan skulle kunna ställa till det så! Då får jag allt hoppas att Mario tar väl hand om lillen och att... nej fy vad hemsk jag är! Inte ska jag dö heller, sjukvården har ju kommit så långt fram idag. De har vell några påsar blod redo... hoppas jag...


Första bilden med nya kameran...



Blev på ingen mindre än Gucci, här på bussen på väg hem till Mysan tidigare idag. Frågar ni mig så tycker jag att bildkvalitèn faktiskt är ganska bra, nu gäller det bara att lära sig kameran - eller att "lära känna den" kanske man ska säga? Eller är det bara riktiga fotografer som snackar så? Jaja, whatever!

De va mysigt hemma hos Mys i alla fall, as usual. Liam blir bara större och större å sötare å sötare för varje dag som går, lillkillen! Efter åkte jag hem till mor min ett tag å mös med världens goaste brorsson, han blir också bara större å större, att tiden går så fort? Helt sjukt! Vart tar alla år vägen egentligen?

Nu ska jag alldeles strax lägga mig ner å vila, jag behöver det mer än någonsin just nu.


Mattes tröttmössor!




Egentligen är jag lika trött som dom två för tillfället, men det är svårt att sova med kramper i bäckenet samt en rygg som man knappt kan ligga på. Ibland undrar jag vad fan de är jag gett mig in på? Ska inte en graviditet vara en underbar upplevelse? Hittills har jag bara fått stå ut med olika krämpor! De första tre månaderna bestod av att uppkastningar och en otrolig trötthet, sedan kom ryggvärken, efter denna jävla huvudvärk och nu bäckenet. Vad kommer här näst?

Jag ska försöka väcka mina underbara små varelser som båda ligger å snarkar lätt här inne i sovrummet, sedan ska vi försöka oss ut på en promenad - en lugn en. Efter blir det en dusch och senare förmodligen en fika med
Mysan och lilla Liam, I really miss them


Tusen tack till världens bästa mami & Jimmy :)




Titta vilken snäll mamma och "plastfarsa" jag har, idag gav dom mig denna splitternya kamera. Gissa om jag blev glad? Som fan! Min gamla börjar bli lite sliten nu och ger inte alls samma resultat som den en gång gjorde, nu hoppas jag bara att denna är lika grym som min tidigare varit!

Idag var jag ju som sagt hos läkaren, till ingen nytta alls om jag ska va ärlig! Hur fan tänker man när man sätter in läkare som inte kan och inte förstår det svenska språket? Idioter säger jag bara! Hon skrev ut alvedon, hajjar ni! Skrev ut alvedon som för fan är receptfritt! Sedan sa hon att jag skulle äta de i två dagar och sedan skulle allt va bra igen... Like what? Jag har till och med provat att ta citodon, men inte ens de hjälpte. Hur fan ska då några fjuttiga alvedon hjälpa? När jag frågade vad huvudvärken berodde på fick jag till svar: "hur jag ska veta?", jag blev både arg och frustrerad! Här söker jag läkarvård för att jag har smärta och hamnar hos en läkare som inte förstår sig på språket och som kallar sig läkare men inte ens vet varför jag har så pass ont som jag har. Gjorde hon nån undersökning? Nej, inte det heller! Idiot, idiot, idiot! Imorgon blir det i alla fall till att ringa mvc å prata med dom istället, där borta förstår dom en i alla fall.


Ni har vell inte glömt att anmäla er till tävlingen jag har just nu där ni har chansen att vinna ett armband? För att komma till tävlingen
TRYCK HÄR!


Totally fucking awesome!




Tjenixen alla snygga små jävlar, man kan ju tro att jag vunnit på lotto eller nått, så många nya och fräscha besökare som hittat hit. Totally fucking awesome! Ser att ni är en hel del som ville vara med i tävlingen också, skoj! Lycka till nu, må bäste bitch vinna - skämtosido!

Idag är jag på bra humör trots att jag fortfarande har huvudvärk, men börjar bli ganska van nu känns det som - konstigt nog. Ska ju till läkaren idag, så vi får se vad han säger. Utöver det händer de inge roligare för mig än att jag har tvättstuga samt ska ta till mina bakkunskaper i köket. Visst får ni allt ta å se resultatet senare, även om det kanske blir ett misslyckande - you never know!

Vad ska ni göra en strålande tisdag som denna?


Tävling; två underbara smycken!









Regler för att vara med & tävla:

- Gå in
HÄR å rösta på mig.
- Kopiera bilden här under, klistra in i ett inlägg och länka till detta inlägg.
- Kommentera vilket smycke du helst skulle vilja vinna, smycke 1 eller 2 och varför du vill vinna det.
- Glöm ej att skriva din mailadress, namn och blogg.

Tävlingen avslutas onsdagen den 30 Juni och som ni ser kommer det alltså bli två glada vinnare till ett varsit helt underbart smycke. Vinnarna blir även länkade utav mig här på min blogg! 


Här har ni bilden ni ska kopiera å klistra in i ett inlägg i eran blogg samt länka till detta inlägg.




Några konstigheter? Lämna en kommentar i såna fall, annars önskar jag er alla ett stort lycka till!


I'm gonna break my head!



Tjenixen you awesome ones, hoppas allt är bra med er! För här är det huvudvärk som gäller (igen), blir man förvånad eller? Samt att ryggen bara blir värre och värre, har i alla fall bokat tid hos läkaren nu så vi får se vad han säger. Men ska inte belasta er med sånt tråkigt när det finns så mycket roligare saker att läsa om!

Snart ska jag ta å göra iordning frulle/lunch, får bli något i
det här stuket. Är nämligen sjukt sugen på toast idag, sen blir det jordgubbar as usual och färskpressad juice.

Funtar på vad jag ska göra idag, bygga smycken kanske? Nu frågar jag er en sista gång;
VILL NI ATT JAG SKA ANORDNA EN NY SMYCKESTÄVLING???

Kommentera då det här inlägget!



Update: Vill ni ha fler besökare? Bli då medlem HÄR!


Vecka 17 ♥





Jisses, jag börjar verkligen bli van vid att se mig rund om magen nu. Ibland önskar jag dock att jag kunde få bli lite "rund" om fötterna, höhö! Idag gick jag in i vecka 17 utav graviditeten, helt otroligt! Nu är det bara lite över en vecka kvar tills ultraljudet, som jag längtar ♥

Jag och älsklingen låg nyss å lyssnade på bebis små men snabba hjärtljud, jätte mysigt ♥ Lillen rör sig verkligen för fulla muggar där inne i magen, när man väl hittat hjärtljudet så sa det tjoff å så drog lillen iväg någon annanstans. Så då va det bara att leta om på nytt igen, haha... Det är nog en liten vilding där inne, det känner jag på mig.

Ne ni, nu ska jag ta å sova. Ska på den där kursen imorgon om nu huvudvärken försvunnit och ryggsmärtorna lättat lite. Inte för att jag tror att det kommer bli så men man kan ju alltid hoppas, eller hur?

Go natt och sov gott!


Skamsen chihuahua.



Thihi, Gucci spydde ner ett av våra täcken nyligen. Mario blev helt tokig och jag kunde inte annat än att skratta åt hela situationen. En galen sambo, en skamsen chihuahua och en frågande Dizzie. Hur ska han klara av en bebis som spyr och kladdar ner? Kanske är bra att han får vänja sig med djuren innan? Haha... Tur att vi har tvättmaskin i alla fall, annars hade det varit jobbigt särskilt med tanke på att tvättstugan nästan alltid är fullbokad. Ska man ha en tid får man boka veckor innan, ja oftast i alla fall.

Idag är vi alla galet trötta här hemma och jag har huvudvärk - igen! Blir tokig, börjar fundera på om det har med graviditeten att göra? För inte fan hade jag huvudvärk var och varannan dag innan. Ja det börjar nog bli dags att besöka läkaren snart, jag vet...


Gårdagens mysiga grillning.



Det blev inge bröllops tittande för mig igår, tack å lov! Istället drog jag och älskling samt voffsarna hem till Malin och Robban å grillade, jätte mysigt! Just nu när jag stirrar på hamburgaren framför mig vill jag bara dra in handen å ta ut den från datorskärmen, så jävla hungrig är jag för tillfället. Men de är lugnt, för jag och älskling ska gå å handla frallor nu. Sen ska vi äta värsta brakfrullen eller lunchen, vad ni nu vill kalla det... Nu bjuds det på några bilder, dock vart inte jag med på en ända *suck*. Men så är det när man själv är den som sköter kameran, nån som känner igen dig?



Dinner time!



Malin och Robban hugger in i krubbet.



Malin bjöd på en otroligt god efterrätt, bestående av kladdkaka, grädde och kiwi - yummie!



Sedan dök vattenpippan fram för dom ickegravida.



Mallan sög för fulla muggar, haha.



Dissan trivdes som fisken i vattnet ute på deras altan.



Älsklingen tog sig en powernap med några av hundarna.


Bort med monarkin!



Godmorgon! Eller kan man säga god morgon när klockan nästan är halv två på dagen? Ja idag har jag faktiskt rätt till att säga så då vi inte kom hem först vi femtiden imorse efter att ha varit å hämtat morsan och Jimmy på Arlanda. Dom jävlarna har spenderat en hel vecka på 5-stjärnigt hotell borta i varma Grekland, fusk!

Är sjukt hungrig, bebis vill verkligen ha mat nu känner jag! Eller är det bara en bortförklaring? Haha, don't know, don't care! Ätandet får i alla fall vänta tills jag och älskling varit ute med voffarna, så det är bara att hålla sig.

Idag är det ju kronprinsessans bröllop också, tycker hela grejen är sjukt överskattad och skulle jag få välja så skulle monarkin försvinna i Sverige. Förstå vad vi kunnat gjort med alla pengar som går till dom, det finns så mycket bättre grejer att spendera miljoner på än ett jävla bröllop och resor å skit till kungafamiljen. Synd att Sverige är så fast i traditioner och inte kan pröva nå nytt, som att skippa monarkin till exempel. Trots att jag känner som jag gör blir det ev. hem till mamma för att kolla på bröllopet, något spännande kan ju hända liksom!

Vad tycker ni, ska Sverige ha monarki eller inte?


Dra mig baklänges!




Vi har precis kommit hem efter att ha varit å fikat hos galenpannorna borta i Brandbergen, dagens roligaste var nog min och Suss konversation när vi skulle lyssna på hjärtljuden genom dopplern.

Suss: "Men det där är ju inte hjärtljuden, de slår för sakta för att vara det, måste vara din puls"
Jag: "Nej då, det är klart det är hjärtljuden. Det vet jag för hon på kursen sa det"
Suss: "Nej du gumman, det är det inte. Jag ska hitta dom så ska du få höra"

Å så tog det ett tag, sedan sa hon "Här, lyssna nu". Å dra mig baklänges, där va dom riktiga hjärtljuden! Jag har alltså suttit å lyssnat på pulsen till min mage å trott att det varit bebis hjärta! Haha, kan man mer än att garva! Så jävla pinsamt, nu kan man ju i alla fall skylla på att man är blond i alla fall, haha! Leka expert när man e helt ute å cyklar...

Nu har vi i alla fall fått höra bebis riktiga hjärtslag vilket va en jävla skillnad om man jämför med det andra, jätte mysigt va det. Å ännu bättre, nu vet jag vad jag ska leta efter nästa gång. Så tack till Suss som kirrade biffen liksom, annars hade jag vell lyssnat på min puls i resten av hela graviditeten å trott att de va bebbens hjärta som dunkade. Snacka om slöseri med pengar i såna fall och gele!


Fräshaste jag, daaah!

Har suttit å trixat lite med designen samt gjort en ny header, vad tycker ni? Det känns liksom inte rätt att ha en header bild där jag är snärt och smal, jag är ju inte det längre... Kanske borde langa dit en bild på en valross istället? För det är så jag känner mig, typ... Men sen när bebis är ute och jag fått bort alla extra kilon, då langar jag upp en ännu fräshare bild på hela mig, nice huh? Jag är ju jävligt het på den jag har nu också, tur att det inte är fejjan som ändras under en graviditet i alla fall!







Vilken gillade ni bäst? Båda är ju liksom "sooo Classy-style"!


Redovisning.


De va lite blandat de där med kvaliteten på sminket, kan ju säga det att foundationen går bort på en gång och även pudret. Varför? Foundation luktade nå jätte skumt, blev illamående så fort jag öppnade förpackningen och pudret va nästintill oranget i färgen - like whattafuck?!

Ögonskuggorna gick an, men dom går mer åt partyhållet och är inget jag skulle kladda på ögonen under vardagar. Mascaran va helt okej, dock gillad jag inte borsten! Likadant vad det gäller eyelinern, den va för "blöt" och applikatorn va sämst!

Läppglansen och nagellacken får i alla fall plus av mig, de va bra kvalité och nagellacken torkade otroligt fort - me like! För ingen gillar vell lack man måste vänta i hundra år på?

Slutresultatet:
Foundation, puder och annat kommer jag fortsätta köpa inne på kicks eller make up store som vanligt, det är inte lätt när man är van med smink som har riktigt bra kvalité! Man blir liksom så kräsen på annat då, så detta kommer jag fortsätta spendera pengar på. Något jag däremot kommer fortsätta beställa från
elf är nagellack, läppglans och ögonskuggor - det är det lätt värt!


Finally!



Det va mitt efterlängtade paket från
elf som hade kommit, guess if I'm happy right now! Ni kommer smälla av när jag berättar vad jag fick betala för allt det här, för det är helt sjukt. Under trehundra kronor gick allting på och då är frakten medräknad, billigt va? Jag fick 14 varor för samma pris som två, ibland tre om man har tur. Så mitt råd till alla er där ute är att skynda er in på deras hemsida å klicka hem en massa för otroligt billiga priser.

Hur kvaliteten är? Det kan jag inte svara på än, men vi gör så här att jag går å gör iordning mig och sminkar fejjan med smink bara från dom och både visar upp samt skriver om resultatet. Låter det bra? Fy fasiken va snäll jag kan va mot er ibland, nästan så jag blir tårögd av mig själv *snyft*!



Svart eyeliner, silvrig eyeliner, ögonskuggor & mascara.


Foundation, puder, concealer, over color stick & puderpuffar.


Läppglans med plumpeffekt och ett vanligt.


Nagelack i lila och rosa samt nagelbandsolja.


Stockholm i mitt hjärta.




Farsan & Suss har kommit ner till Stockholm, så jag och baby funtar på att dra över till Suss dotter Bella å hälsa på galenpannorna senare ikväll. Ska ta med mig
Dopplern också, de ville tydligen höra på hjärtljuden så då ska dom få göra de. Om ni undrar när bilderna ovanför är tagna på oss så kan jag säga att det är nästan exakt ett år sedan. Förra midsommar hemma hos mamma, jisses vad mörk i håret jag va då! Ibland saknar jag det, men har bestämt mig för att låta det ljusa vara kvar.

 Stannade hemma idag då jag har så fruktansvärt ont i ryggen, I really hate it right now! På köpet hade jag migrän också, undrar det kan kopplas ihop mer ryggvärken eller kanske är det vädret som utlöser det? Don't know, don't care. Bara det slutar nån gång!

Måste upp till centrum också för jag har fått paket, spännande! Hoppas det är mitt efterlängtande smink som äntligen har kommit!


Skrattattack?






Det är för fan navelsträngen för er som inte fattar det, dumma jävlar det finns! Något mer som är oklart???


Vad sägs om en smyckestävling igen?



Tjenixen! Allt bra med er där ute? Jag känner mig på G idag, riktigt på G! Hade jag inte varit på smällen hade jag förmodligen dragit ihop ett gäng å dragit in till stans alla härliga uteserveringar, hällt i mig mängder med drinkar och rökt ett x-antal cigaretter. Men noppe, inte den här sommarn inte. Men det är det värt, som fan! Kommer få någon som betyder mer än livet själv, en som jag kommer älska och skydda av hela mitt hjärta i resten av mitt liv. Självklart är det värt nio nyktra månader för det, no doubt!

Hur som haver, funtar på om jag ska sätta mig på ballen å bygga lite
smycken. Vad säger ni, låter en kommande smyckestävling intressant? Sist lottades det här underbara smycket ut till en jätte söt tjej som är supernöjd med det. Tyck till i kommentarsfältet så ska jag se vad jag kan ordna!

Som ni kanske märkt har jag tagit bort valet att "granska" kommentarerna innan de publiceras, sköter ni er låter jag det fortsätta så. Men förekommer det en massa spamm samt gratis reklam eller personliga påhopp så ändrar jag på en gång!


"En blivande mamma behöver köpa kläder hela tiden!"

Jag har ju förbövelen inte visat upp de senaste i tyg stuk som fick följa med mig hem och joina resten av alla tusen plagg i min walk in closet! Illa, illa! Jaja, här har ni't!


Somriga tunna koftor från H&M.


Klänning från H&M (mycket sötare på)!


Haha, mina första "mammashorts".


Ja just de... Lyckades ju även få hem lite läder också från Accent, här en otroligt söt och smidig axelremsväska.


Feelings... They are everywhere!

Kan ni verkligen granska er själva från topp till tå både vad det gäller positivt och negativt? Kan ni kritisera er själva utan att bli arga? Har ni styrkan till att våga skriva ner era innersta känslor och blotta det för den som vill? Jag ska göra det nu, jag ska skita i vad folk tycker. Nu ska ni få veta vad som i denna stund döljer sig inom mig...



- Jag känner ångest över att jag inte svarat på alla kommentarer, men pressen blir för mycket och för att vara ärlig - det tar för lång tid! Jag kan inte spendera min tid genom att svara på kommentarer varje dag, även fast jag vill. Där kommer ångesten, det känns som om jag sviker er läsare om och om igen...

- Jag sitter starkt och funderar på vad jag ska göra med Gucci om han inte blir bättre på "vaktfronten" när bebis kommer. Han kan inte hålla på att skälla till högt som fan för att han hör något som han inte tycker skulle ha låtit. Förhoppningsvis är det bara en "valpgrej", annars får jag vell ringa hit Cesar Millan eller något.

- Jag känner en rädsla över vad framtiden har att ge, hur ser mitt liv ut om några år? Tänk att jag då kommer ha en dotter eller en son att ta hand om. Tänk er att jag, lilla jag kommer bli mamma. Det är helt sjukt, helt otroligt! Hade någon sagt det till mig för några år sen så hade jag trott på det lika mycket som jag bryr mig om en fis i rymden, inte alls med andra ord!

- Jag läntar så innerligt efter att få göra det stora ultraljudet som äger rum om cirkus två veckor, det kommer bli så härligt att få se min lilla älskling igen och än bättre, att äntligen få veta om det är en han eller hon. Åh så nyfiken jag är!

- Jag funderar på hur länge jag kommer kunna gå runt och låtsas som om allt är bra när det när som helst känns som om ryggen ska gå av i mitten och som om bäckenet ska slitas ut på vardera sida? Smärtan är hemsk! Som om det va nog har jag även börjat få huvudvärk och migränanfall från och till. Gud vad har jag gjort dig för ont? Just det, jag har ju aldrig trott på dig!

Nehe ni, nu ska jag hoppe i säng. Va glada över att ni får tagit del av mina känslor och tankar at the moment, sånt brukar jag ju inte ha tid med!

GOD NATT!


Doppler Happytone ♥





Vilken underbar uppfinning, jag fullkomligt älskar den! Med denna makapär kan man höra sin lilles hjärtljud, ni kan ju gissa vad jag och Mario gjort under kvällen. Vi har lyssnat, pratat, skrattat och lyssnat ännu mer. Det är verkligen en underbar känsla, att få höra vårat lilla mirakels hjärtljud för första gången.

Sen kan man ju ha olika uppfattningar om den också, vissa tycker att det kan förvärra en situation (som min mamma). Hon syftar på att om jag en dag inte skulle kunna lokalisera hjärtljuden eller inte hitta dom, att jag då skulle bli helt förtvivlad och tro att någonting hänt. Jag går in med den visionen att denna apparat istället kommer att lugna mig när jag känner oro och att det kommer kännas som en liten extra trygghet i vardagen.

Vad tycker ni, har man gått för långt i utvecklingen?


Tungproblem...



Trött? Mhm... Särskilt när jag sitter å försöker få bort något på tungan... som jag efter ett tag inser är min piercing. Då är man trött, riktigt trött!

Sitter just nu och försöker få i mig lite vaniljyoghurt med jordgubbar, men idag är det trögt på den fronten. Känner mig mer illamående än hungrig, men jag måste äta annars kommer jag att hungra ihjäl mig senare. Dagens planer ser ut som så att åka på den där kursen (som varje dag, suck!), ut på en långis med hundarna, sova och ha tvättstugan. Att sova låter mest lockande i nuläget, men senare lär det nog vara prommisen som lockar...

Måste ta tag i era kommentarer också, this is so not working anymore. Skärpning!


Bläää...

Åh gud, jag dör... Den här jävla ryggen tar kol på mig, det är nog ischiasen som spökar. Folk säger att jag borde gå till läkaren, men jag orkar inte... inte nu... Ska åka på den där kursen, som jag inte får ut ett skit av men som jag måste gå på varenda jävla dag i 14 veckors tid! Sen ska jag hem å sova, sova bort smärtan. Jag känner mig som en stel jävla zombi idag, nej vänta! En TJOCK STEL ZOMBI, nu blev det rätt. Ångesten börjar smått komma fram över att jag inte kan ha alla mina kläder, fick pressa mig i mina jeans idag och skippa i att knäppa. Det gick precis... en till två veckor till och jag får lämna mina älskade jeans bakom mig i några månader dom också, det suger! Men i slutändan är det hela värt det, bara det att jag har svårt att glädjas då ryggen ger mig så mycket smärta och besvär...


"Nu grönskar det"



Det va jätte mysigt idag då vi firade Polle vid Åbylundsängarna med bland annat brändboll och pizza. Typiskt nog utsedde dom mig till domare, vilken syn va? Snacka om att det va mycket att hålla reda på, lyror hit och inspring dit. Samtidigt ska man se till vilka som vart brända och vilka som gjorde frivarv. Inte nog med det så hade jag både tid och hund att hålla koll på också, trodde jag skulle få knäppen där ett tag. Skulle verkligen aldrig klara av att vara domare på riktigt, särskilt inte när ena laget tycker att dom har rätt medans de andra tycker tvärtom. Som tur va spelade dom bara för skojs skull, så om det blev nån miss hit eller dit, det är vell inte hela världen? Gjorde ju mitt bästa i alla fall, haha!

Vi hade faktiskt någelunda tur med vädret, det kom bara några småskvättar lite då och då men som försvann ganska fort. Jag gjorde upp ett "tält" med hjälp av en presenning och två stolar, så mig rörde regnet inte de minsta, inte Dizzie heller för den delen. Värre va det för dom ute på plan, men shit vad man skratta. Folk halkade lite titt som tätt och några föll pladask på marken, ni som inte va där ni missade verkligen något, haha.
 






Morgonmys.







Gucci väckte mig för ca en timme sedan och va på både mys och bushumör, han är min egna lilla väckarklocka den där. Så det va bara att gå upp och gå ut på en promenix, när jag kom hem igen hoppade jag in i duschen på en gång - så kanske håret hinner torka av sig själv innan vi ska iväg?

Just nu sitter jag och äter frulle, som består av jordgubbar och mjölk. Har tokfastnat på de, så jävla gott! Snart ska jag ta å väcka Mario som fortfarande ligger och sover, att han inte redan vaknat? Så mycket liv jag har fört här under morgonkvisten... Måste ta å ringa Annelie också, undrar vilket tillstånd hon är i då hon va ute på krogen igår. Föresten, vill ni veta något skrattretande? Jag höll på att inte komma upp från badkaret tidigare idag, de är nå sjukt vad ont i ryggen jag har och värre verkar det bli, kul jul! Tror det luktar läkarbesök nästa vecka, om jag orkar vill säga...

Ska ta å göra iordning mig nu, vi ska ju iväg å fira Paul. Hoppas bara att det slutar blåsa så jävligt, eh vafan klagar jag för? Så länge det inte regnar så! Försöker hinna med ett inlägg innan jag drar, tjingeling!


Blondin eller brunett, det är frågan...

   

Seriöst, det är fanimig nå skumt med mig. Varje sommar i tre års tid har jag haft en tendens till att färga håret mörkt, för att sedan "ångra" mig och bli blondin igen mot hösten. Inte konstigt att mitt hår blivit så slitet efter all avfärgning och skit jag satt i håret genom åren. Nu har det hänt igen, jag har fått sug på att färga håret mörkt. Ni måste ju medge att jag är grymt jävla snygg i det! Det lyfter fram hela ansiktet och framför allt mina ögon på ett helt annat sätt. Men ändå trivs jag i mitt blonda, det är ju trots allt till det jag är född. Men jag vet inte...

Vad tycker ni, blondin eller brunett?


Fula kläder? In my ass!



Börjar känna mig lite smått stressad, ska ju på Cornelias lillebrors studentfirande hemma hos deras föräldrar klockan snusk (sex för er som inte förstår eller 18.00 för dom präktiga). Inhandlade denna söta skjorta idag på H&M, vad tycks*? Söt? Mario gillade inte den när jag först drog ut den från påsen för att visa honom, men väl på ändrade han uppfattning. "Den där va ju visst fin" blev hans kommentar. Nehäää tänkte jag, tror han att jag köper fula kläder, like whattafuck!?

Vad säger ni, hiss eller diss?


Nu ska jag ut med dogsen på en snabbrunda, ge dom middag och sedan får hjärtat mitt köra mig. Hoppas jag hinner, men det är ju faktiskt så att "fint folk kommer sent" eller hur?


Lycka ♥



Jag svävar som på rosa moln, det har jag gjort ända sen igår då jag fick se mitt lilla mirakel genom ultraljud för första gången. Vilken lycka, känslan går inte att beskriva. Men där inne låg han/hon å rörde på sig för fullt. Man kunde se huvudet, ryggraden, armarna, bena, ja allt! Det var fascinerande och den mest känslosamma upplevelsen jag varit med om i hela mitt liv. Jag ville gråta, skratta och skrika av lycka på en och samma gång. Men jag höll mig tyst, mest för att läkaren inte skulle tro att jag drabbas av rena dåndimpen å tycka att jag hade en skruv lös eller något åt det hållet. Hon berättade att allting såg bra ut, att lillen va jätte fin och mådde mer än bra där inne. Magsmärtorna jag kommit in för hade ingenting med den lilla att göra, det var snarare tarmarna som spökade där inne. Skönast av allt var att min oro och nervositet över att något hade hänt gick över till den bästa och mest häftigaste känsla jag någonsin upplevt.

För känslan att få se sitt egna barn för första gången, den går inte att beskriva ♥


Det blev dålig uppdatering igår och det kan ni räkna med till helgen också då jag har ett fullspäckat schema. Igår fick jag även hem
Chilie, han ska bo här hos oss i 11 dagar tills Nino flyttat in i sin nya lägenhet. Så igår körde vi på en riktig spabehandling på lillkillen, något han inte direkt njöt av då men som han har att tacka mig för idag. Det är riktigt mysigt att ha han hemma, han kom upp å la sig på mitt bröst så som han tidigare gjort i flera års tid och kurrade å burrade för fulla muggar. För att vara ärlig tror jag han saknar sin lilla kissemisstjej, men dom får allt ta å stå ut med att vara separerade ett tag. Snart syns dom igen och inte bara det, då har han hela sin nya familj samlad. Det är så skönt att veta att han fått ett bra hem med mycket kärlek, kel och bus. 

Nu ska jag hoppa in å ta mig en dusch, sedan kommer Adina å plockar upp mig då vi ska till Handen, möta upp Annelie och kirra present till Emil som tar studenten idag. Jag ska även spana efter något till Polle som vi ska fira imorgon ett helt gäng tillsammans med brännboll, pizza och öl (för de ickegravida). Förhoppningsvis blir det bättre väder då med en massa sol och inte alls som idag, och om inte så hoppas jag att Tess kommit på en plan B.


Will I ever be the same?



Just nu sitter jag å slänger i mig rester från gårdagens middag, jag vet mat mitt på morgonen?! Like whattafuck??? Men ungen va tydligen grymt hungrig idag, typ... Å folk säger att det bara blir värre? Shit asså, will I ever be the same? Jag hoppas det, jag måste det! De får helt enkelt bli hårdträning när lillen har kommit ut, som jag längtar!

Snart ska jag iväg, först till Malin å lämna Gucci, sen till Issa för att lämna Dizzie och sedan upp till tåget för att ta mig till den där nedrans kursen. Senare idag ska ju jag och hjärtat till specialistmödravården å träffa nån läkare, hoppas han/hon är bra. Vad vi ska göra vette fan, så de får jag dela med mig av när jag kommit hem därifrån. Dags att borsta gaddarna och börja röra sig!


Varför går jag på specialistmödravården?



Ja så hade man ju kunnat sagt om jag nu trodde på Gud, vilket fallet dessvärre inte är. För att komma tillbaka till själva frågan så går jag och har blivit inskriven på specialistmödravården då jag har Trombocytfunktionsdefekt, även så kallad blödarsjukan för er som inte visste det. Detta leder självklart till att jag kommer få ta en massa prover och göra upp en sk. plan för hur min förlossning ska gå till. Det finns ju faktiskt en risk att jag kan förblöda på förlossningsbordet, om man nu ska tro på min läkares ord. "Detta ska tas på allvar och du ska alltid bära med dig lappen där det står, helst ska du ordna en bricka med blödarsjuka inskrivet" fick jag höra från honom också. Men det var vad han på vanliga mödravården sa, idag va jag å tog prover och imorgon ska jag träffa en specialistläkare på spec.mvc. Så får vi se hur läget ligger till och om jag behöver oroa mig eller inte, förhoppningsvis säger hon att allting ser bra ut och att jag kan slappna av. Ja, man kan ju alltid få hoppas eller hur? För att vara ärlig så känner jag mig lite nervös, eller okej jävligt nervös! Men älskling ska med mig och jag brukar känna mig trygg och lugn i hans sällskap, så det ska nog gå bra.

Nu ska jag sova, imorgon blir det upp vid sextiden - som vanligt numera. Inte konstigt att jag är trött om dagarna!?
Sov gott bitches ♥


I could really need a cup of coffe right now.



På riktigt alltså, jag dör av trötthet. Även om man inte ser det på grund av min skönhet så är jag sjukt jävla slut i kroppen. Vad fan hände?!?! Jag som va så pigg! Kanske ska jag sätta på en kanna? Känns onödigt, kommer ändå bara dricka några klunkar och sen må illa av skiten. Kan man sätta på typ bara tre klunkar kaffe? Det borde vell gå, eller försvinner de lilla vattnet å blir ånga istället?

Föresten så ringde dom mig från 3 nyss, goa filurerna dom där! Han som ringde ville hjälpa mig att få ner kostnaderna, självklart tackar man ja då man är "vip" kund (tydligen). Så nu blir jag några telefonräkningar billigare, lovely!

Weii, jag har fortfarande inte svarat på era kommentarer. Så jävla dålig, men jag ska det... nu. Om jag inte somnar pladask här på tangentbordet.


I'm lovin it!



Jag har blivit en riktig sucker på kesofronten och allt gott man kan äta med det, idag blev det en lunch på keso, tomat, avokado och kyckling. Fick även i mig min dagliga dos av min färskpressade apelsin/citron juice, så nu är både jag och bebben mätta å belåtna.

Har hunnit med en hel del idag, först blev det ett besök hos specialistmödravården, sedan följde jag med Issa till ungdomsmottagningen. Efter blev det hem å göra iordning kvällens middag, jag och älskling ska nämligen åka till Mysan och Steven på en fika när han slutat så då är det bara att värma på maten innan, smidigt och enkelt.

Nu ska jag ut på en prommis med hundarna, slänga på en tvätt och ta ett bad. Slänger in ett inlägg senare och tar tag i era kommentarer då, igår va jag alldeles för trött för det.


Posten gjorde min dag idag.



För vet ni vad som damp ner i brevlådan nyss? Tiden till det första ultraljudet, åh jag svävar som på rosa moln just nu. Ni kan inte förstå känslan, eller jo alla ni som varit med om samma sak. Men ni andra, ni har ingen aning. Men den är underbar och oförklarlig. Snart får vi se våran lilla för första gången, höra hjärtljuden och få veta vad det är som döljer sig där inne. Jag längtar så fruktansvärt mycket, dom tre veckor som är kvar tills dess kommer kännas som en evighet. Fast har fullt upp tills dess så det kommer nog gå ganska fort ändå, hoppas jag!

Imorgon och på onsdag blir det i alla fall besök hos specialistmödravården, varför jag går där är ett annat kapitel som jag tänker dela med mig av men inte just nu. Är för trött för det, ska slänga mig på soffan å vila ögonen istället. Svarar på alla kommentarer när jag vaknat till liv igen!


Sick and tired.



Toast är det nya påhittet i mitt sk. sugbegär, jordgubbarna och den nypressade juicen gjort på apelsiner och citron visste ni ju redan om. Jag mår lite illa just nu, kanske inte så konstigt? Hade det varit innan graviditeten hade jag spytt av att se en sån här frulle så tidigt på morgonen, men nu skriker magen efter mat det första den gör.

By the way, har ni sett vädret?! Hallå, vad fan hände med solen och värmen?!?! Idag blir det till att bunkra upp sig med ett tjockt lager kläder, det kan jag lova. Ska ju iväg på den där jädrans kursen vilket inte alls känns så där jätte lockande, men bara att tänka positivt å se framåt. Kanske får jag ut någonting av den? Eller, kanske inte...


Tävlingen avslutad.



Jag har precis tagit fram vinnaren till min första tävling om ett smycke designat av mig, spännande va? Kan säga att det va sjukt svårt att välja, men det kommer flera tävlingar framöver så det är bara att kämpa på!

Den som vann detta smycke är
denna underbara och otroligt vackra tjej! Grattis till dig gumman! Om du skriver din adress i en kommentar (godkänner den såklart inte) eller via mailen så skickar jag dig smycket redan imorgon.

Nu: Ut med hundarna, tjingeling!


I like to move it move it!



Ska snart ut med den här lillterroristen på en kiss och sedan ge dom två små liven lite mat. Efter bär det av till kusinen min på en fika, ska mysa galet mycket med hennes lilla son Kevin också för den delen. Morsan bör vara här vilken sekund som helst så jag ska nog börja röra mig så hon slipper vänta i hundra år.

Drar vinnaren från
tävlingen när jag kommer hem, vilken tid vet jag inte riktigt men innan tolv i alla fall!

Tjingeling!


Tiden bara drar iväg.



Jisses vad dagen gick på fort igår, vi åkte till Dalarö och åt glass. Jätte mysigt! Sedan blev det hem för att ha filmkväll och smälla i sig jordgubbar och popcorn. Jag och älskling hann se en och en halv film innan vi tokdäckade på soffan, helt slutkörda av solen och värmen.

Idag vaknade vi i alla fall upp utvilade och inte minst pigga och glada! Det är mycket som ska göras idag, måste dra golven (Dissan har börjat fälla, finally!) försöka få bort lite av berget med tvätt, klippa klor på djuren, hinna med en fika hos mamma (?) och annat smågöra. Men först ska jag sätta mig på ballen och avnjuta en frukost som
denna.


Today I feel great!



Jag sa ju det, att jag skulle må mycket bättre idag. Jävla hormoner säger jag bara, att ena sekunden vara deppig å ledsen medans man i nästa är glad och lycklig (?) De går liksom inte ihop, jag är inte van vid att känna så. Undrar om man någonsin blir det? Inte nog med det så har jag hört att det bara blir värre med tiden, kul! Ni kan alltså se fram emot en massa svägningar vad det gäller inläggen här också. Även om jag kanske inte bör ta med allt i bloggen så handlar den fortfarande om mig och mitt liv, därav får ni stå ut med känslomässiga inlägg från grinmaja också!

Vi kom ialla fall nyss hem från att ha varit å fikat med
Mysan, Steven och självklart lilla Liam som växer så det knakar - gullungen! Hon är så bra min kära vän, Mysan alltså. Hon förklarar, ger råd och svarar på alla tusen frågor jag har. Det är riktigt skönt att ha en bästa vän som redan gått igenom allt det där, som vet hur jag känner och vad som försigår inom mig. Det gör mig starkare, så tusen tack hjärtat mitt ♥

Vi funtar på att dra till Dalarö å mysa med glass vid hamnen, det är ju sjukt bra väder ute så why not liksom? Vad ska ni hitta på en lördag som denna?




Ni har vell inte glömt att anmäla er till tävlingen där du har chans att vinna ett smycke jag designat? Tävlingen avslutas imorgon så passa på!


I could really use a a wish right now, wish right now, wish right now.

Vill ni att jag ska skriva från hjärtat? Fine, here you go! Jag känner mig ensam, värdelös och helt jävla misslyckad. Den jag blivit, med alla hormoner... Den personen, det är inte jag...
Jag ser så fruktansvärt mycket fram emot vårat lilla mirakel, men vägen dit är inte lika lätt som jag trodde att den skulle vara. Alla känslor, vart kommer dom ifrån? Varför känner jag så här? Vem har jag blivit egentligen?

Ensamheten är värst, för det finns inte riktigt någon som förstår. Jag vet att jag inte är ensam, att jag har min underbara familj och mina fina vänner som alltid finns där och ställer upp. Men vissa saker måste man gå igenom ensam, vissa saker kan inte ens de närmaste förstå hur mycket man än försöker förklara.

Nej, det har inte hänt något och dagen har faktiskt varit riktigt bra, särskilt kvällen som jag spenderade med mina älsklingsbrudar. Men ensamma nätter, dom klarar jag inte av längre för då kommer allting upp. Alla dom där jävla känslorna och rädslan för framtiden. Men oroa er inte, för snart kommer allting kännas bra igen och snart kommer Mario hem. 

Det är bara jobbigt för stunden...





So not worth it!



Det blev inge kolla efter bil idag, både volvo och audi hade redan hunnit stänga när vi kom dit. Istället drog vi till Eurostore, där chackade jag bland annat den där söta tavlan och även lite annat smått och gott. Efter åkte vi till Bauhause å handlade blommor, så imorgon ska jag ta till mina gröna fingrar å göra de snyggt på ballen. Sen är det bara solstolarna som fattas som vi ska handla på Ikea, efter kommer ballen vara klar och jag kommer vara ute på den flera timmar varje dag. Härligt!

Sist men inte minst gottade vi oss i Kinamat och sedan drog vi hem mot vårat kära Jordbro. Jag är verkligen helt slut nu, det är inte många timmar jag varit hemma idag men fan va roligt jag haft det. Älskar såna här dagar med fart och fläng, hellre det än att bara sitta hemma för sig själv. Snart blir det sängen, imorgon ska jag nämligen iväg på den där tråkiga jävla kursen igen. Fan tar längre tid att åka dit än vad den pågår, so not worth it!

Sleep tight!




Oh crap!



Jag är proppmätt och då menar jag verkligen PROPPMÄTT! Tog ju en fika med Malin och hennes mormor, sedan bar vi oss av till centrum där Mallans lillasyster Emma sjöng med sitt dagis. Efter bjöds det på grillad korv, snacka om att folk är gamar. De bettede sig som om de aldrig fått gratis mat förut, jisses vad vissa måste ha det svårt! Tur att man INTE är en av dom, nästan så jag fick lust att gå å köpa några korvförpackningar å dela ut åt dom. De skulle va nått va? Efter gick vi å handlade mjukglass med strösel, riktigt gott faktiskt. Jag kirrade också hem en jätte söt filt till bebisen och ett till paket med jordgubbar. En sommar utan jordgubbar är fanimig ingen sommar alls, likadant vad de gäller mjukglass!

Det är roligt, för innan jag blev gravid åt jag inte alls mycket. Jag såg hellre emot att få hälla i mig litervis med alkohol dom lediga dagarna och försöka äta så sällan som möjligt. Nu ser jag fram emot allt gott som finns att stoppa i sig och alkoholen känns väldigt långt borta just nu, hur kunde jag föredra det framför mat?
Haha, nu kommer dom flesta av er säkert tro att jag va nån jävla alkis eller så. Men verkligen inte! Jag gillade bara att festa å leva livet, men nu när jag ska bilda familj, då inser man vad det är som faktiskt räknas här i livet.

Nu ska jag och Mario åka iväg å kolla bil, å jag som hade tänkt ta å svara på alla era underbara kommentarer. Sorry men verkligheten kommer före, håll tummarna för att vi hittar något nu!


Pssst, ni har vell inte glömt tävlingen om smycket jag designat? Tävlingen avslutas på söndag så skynda med att anmäla er! För att komma dit tryck på bilden!


Brunch?



Jag har precis smällt i mig värsta frullen eller ska man säga lunch? Va fan är det dom säger där borta i USA, brunch va? Jaja, whatever! Gott som fan va det i alla fall, melonen och jordgubbarna var nog dagens bästa, top tio liksom.

Nu ska jag ut i solen å dricka kaffe samt smälla i mig chockladmuffins med Malin och hennes mormor. Tur att man kan äta så mycket gott när man är på smällen, som Tessan sa "upp går man ju ändå".

Svarar på alla era urgulliga kommentarer sen ♥




Lite shopping åt bebben ♥








Söta va? Körde på neutrala färger tills vi vet vad det är som gömmer sig där inne. För hur mycket jag än har känslan av att det blir en liten tjej så är det säkrast att vänta tills vi vet mer exakt, för det kan ju faktiskt vara så att det är en liten pojke också :)







Dagens shopping.






Jäklar vilken dag det har varit, jag är helt slut. Totally fucking off, helt tom i skallen, nästintill död! Okej, så illa är det kanske inte men det känns som om jag ska gå i tusen bitar och bara falla ihop på marken. Tur att hjärtat mitt nyss satte på kaffe, kanske man piggnar till lite?

Det va mysigt att gå runt i stan för sig själv, man blir så glad av alla somriga människor som springer runt överallt. I vanliga fall brukar jag bara bli irriterad över alla stora folkmassor men idag har jag riktigt njutit av livet till max och inte låtit någon smita in och förstöra det. Till och med när jag helt plötsligt blev 3000 kr fattigare så log jag och var otroligt glad ändå. Det är jag fortfarande och snart ska jag nog ta å klicka hem lite saker via internetshopping. Man kan ju tro att jag vunnit på lotto?! Men inte de inte, bara det att jag känner för att slösa lite money just nu. Det är jag värd om inte annat!

Köpte hem de första bebis kläderna idag också, kommer lägga upp bilder på dom lite senare.






I'm like the cutest thing you ever seen.

 

Idag känner jag mig så där riktigt söt, oskuldsfull och liten. Oh yes, I'm like the cutest thing you ever seen. Det roliga är att jag vet om det! Nog med egoboost för idag, dags att dela med mig av dagens planer istället. Snart blir det en prommis med hundarna, sedan till att rusa mot tåget och åka in mot stan. Där ska jag på ett möte som tar cirkus en halv timma, sedan tänkte jag bara ut å vandra i vårat fina Stockholm. Kanske köper jag med mig något fint hem sen och visar upp i bloggen? Ja, känner jag mig rätt så kommer någonting få följa med mig i alla fall, thats so Classy liksom! Ne dags att gå ut i det finna vädret, tar alla söta kommentarer när jag kommer hem ♥




Första bilderna på magen ♥








Kan ni se den lilla bulan som börjat dyka fram, visst är den söt? Tänk att mitt barn ligger å döljer sig där inne, känslan går inte att beskriva. Man måste vara med om det för att förstå, men det är underbart och den bästa känslan av dom alla ♥


Tävling: Sött smycke.





Smycket är gjord av ideèn att variera, den går alltså att använda som både halsband och armband beroende på hur man vill ha det för dagen. Ena berlocken består av en söt liten bakelse gjord av akryl och den andra är en silverberlock med texten L♥VE.

För att vara med och tävla skriver ni en kommentar med en motivation om varför just DU ska vinna den. Tävlingen avslutas den 6 Juni nån gång under kvällen och vinnaren avslöjas, glöm ej att skriva namn, mailadress och blogg om ni har i kommentaren.

Tänk på att det alltid är ett plus i kanten om ni skriver och länkar om tävlingen i era bloggar, ett tips bara.

Lycka till ♥


Smycken A'la Classy!


Snart ska jag hoppa in i duschen, sedan ska jag ta fram mina sk. "designkrafter" å vara lite kreaktiv. Kommer ni ihåg att jag började
designa egna smycken? Men va tvungen att lägga ner det då jag började när jag mådde som värst i min graviditet. Vill ni höra något underligt? Efter det har jag inte kunnat haft smycken utan att bli illamående när jag tittat på dom. Det har liksom satt sig psykiskt, jätte konstigt. Men nu ska jag ta itu med det, nu ska det byggas och pysslas. Jag ska övervinna mitt illamående och jag ska börja bära smycken igen lika ofta som förut. Thats it!

Jag lovade er en tävling förut också, håll utkik för den är närmare än ni tror nu! 


Graviditetsutbott? Jag? Nehe, menar du!



För tillfället är jag nå otroligt irriterad, det liksom kokar inuti mig. Hur kan en enda människa lyckas få mig på ett sånt här humör, hur? Människan i fråga är ingen mindre än min kära sambo, som jag visserligen älskar men som emellanåt går mig på nerverna. Jag skulle vilja skriva om vad, men ni skulle tycka att jag va den töntigaste människan på jorden och Mario skulle gå i taket. Så mitt bästa alternativ är att faktiskt skippa det och låtsas som ingenting. Snart kommer jag säkert ändå bara skratta åt mig själv, eller så blir det ännu värre och jag får ett utbrott på honom när han kommer hem från jobbet. Om han nu vågar sig hem? Det kanske skulle vara klokt av honom att gå över till en vän ett tag? Tills jag lugnat ner mig lite? För jag lovar er mina vänner, att gravida kvinnor... dom är inte att leka med!

Föresten, jätte roligt med alla nya läsare som dykt upp, verkligen! Totally fucking amazing! Hoppas ni stannar kvar å hänger med i mitt galna och frustrerande liv ;)


Nemen titta.




Vilken härlig överraskning man fick så här på morgonen, såg nämligen att mitt
inlägg om småbebbarna har hamnat på blogg.se´s startsida. Fast det är klart, hur skulle dom inte kunnat hamna där? Kolla bara på dom! Dom har rätt i att man nog aldrig tidigare sett så många sötnosar på en å samma bild ialla fall :)





Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se