Halloween!

Igår fick Milo spendera en massa tid med morfar sin och jag drog iväg på halloween party hemma hos Mysan och Steven. Det blev verkligen en riktigt lyckad fest om man bortser från några små petitesser. Jag hade i alla fall grymt kul, så tack allesammans för en galet rolig kväll och tack till pappa min som ställde upp som barnvakt.







Fimpa helt!



Inne på tredje rökfria dagen idag, så jävla grym! Nu ska jag banne mig sluta helt, fimpa helt! Seriöst, är det inte jävligt onödigt att röka upp flera hundra i månaden? Att lukta päcka? Få sämre sinnen och framför allt, sämre hälsa! Är det verkligen värt det i längden bara för att det är... gott? Eller är det ens gott, är det inte själva beroendet som sätter sig in där? För om jag inte varit beroende, hade det verkligen varit gott då? Tänk tillbaka, hur var det första gången, de allra första blossen? Va det gott? På riktigt? Nej, det smakade hemskt och nicokicken va inge rolig alls. Ändå fortsatte man å ju längre tiden gick, desto godare blev det. Desto svårare var det att ta sig ur... Fy vad jag ångrar att jag någonsin började och än mer, alla gånger jag slutat för att sen vara så jävla dum å börja igen och igen och igen... Men nu, 10 år senare ska jag sluta helt. Inte börja igen, utan den här gången ska jag... lyckas! Jisses, 10 år. Helt sjukt! Att jag började röka som 13 åring är helt sjukt...


Du och jag Runar, du och jag!

Jag har funnit kärleken igen, hans namn är Runar och är Milos nya gossedjur som han fick av sin mormor tidigare idag. Men helt ärligt tror jag nog att jag snor honom, han är så jävla gò så de e galet!








Tröttos!



Sitter för tillfället med min bästa vän under morgontimmarna (kaffekoppen) och försöker vakna till liv. Med tanke på att jag varit vaken sen strax efter sex imorse så borde jag vara piggare än vad jag för tillfället känner mig. Men idag är jag tröttare än vanligt helt enkelt och som ett minus i kanten har jag ryggvärk på det, not fun!

Förhoppningsvis blir jag piggare snart för jag har en massa att göra här hemma. Måste dra golven, plocka lite och fixa iordning mig själv. Å som alla ni mammor där ute vet så är det ett projekt när man har ett litet barn att hålla koll på varje sekund, att bara hinna göra sig själv iordning är i princip omöjligt och tar galet lång tid. I alla fall om man har ett barn som Milo, som ska klättra på precis allt och göra bus så fort han får chansen, haha. Bara att skriva det här inlägget har tagit över en halvtimma liksom. Men så är det, det får helt enkelt ta den tid det tar. Dags att sätta igång, tjingeling!


Good morning!



Morsning korsning, klockan är strax halv åtta och jag har redan hunnit med en massa. Bland annat varit i tvättstugan å slängt i första lasset, ska snart ner igen. Är nå galet trött idag, men det ändras det med så fort kaffet börjat ge effekt. Idag ska jag iväg till Handen å få en massa ärenden gjorda, samt handla present till storebror och fika med min älskade Agge. Det kommer bli en bra fredag, det känner jag på mig. By the way så gav allt slitande med jeansen resultat, för imorse när jag kollade in dom så va fettfläcken borta. Woop woop, jag är så jävla bra!


Wooops...

Jag är så arg på mig själv och på min klumpighet (säger man så?). Hur som helst... Vet ni vad jag gjort? Fått stearin på mina nya älskade favorit jeans! Hur fan lyckas jag, hur kom det dit? Har jag ens varit nära ett ljus?! Har tillbringat en timma med att skrapa, stryka, gnugga med yes samt lagt i blöt med vanish. Nu kan jag inte annat än hoppas på att dom är fläckfria när dom kommer ut från tvättmaskinen. Annars blir jag på fullaste allvar riktigt jävla ledsen! Hoppas, hoppas, hoppas!

En liten roligare grej är att jag varit iväg å köpt det jag ska ha till halloween partyt Mysan å Steven ska dra ihop nästa helg. Något som är ännu roligare är att jag spontan bestämde mig för att åka på Bandit kryssningen idag, kommer bli awesome! Längtar verkligen, har så sjukt mycket roligt att se fram emot de närmsta veckorna. Den här helgen blir det pyjamas party för mig, Mysan, Annelie, Nino och småttingarna. Samt till att fira storebror som fyllt år. Nästa helg blir det halloween fest, helgen efter det en lugn och mysig hemma helg och därefter Bandit. Sen är det Milos ett års dag som kommer bli roligast utav allt, gud vad jag längtar. Då ska det bakas, dekoreras, öppnas presenter till lilleman och bara umgås med alla man tycker om. Sen är det både jul och nyår och några dagar efter det drar jag och Milo upp till fjällen i en vecka tillsammans med Mysan, Steven och Liam. Jag bara älskar när det händer en massa så tätt inpå. Nu ska jag däremot hoppa in å ta en dusch å sen slagga, imorgon är det tvättstuga klockan sju som gäller och sen blir det en tripp till Handen. Natti natti folks!


Time to sleep.

Milo sover, Dizzie sover och snart ska även jag, sova. Är inte det minsta trött, fortfarande upprörd även om det börjar lägga sig lite. Jag borde vara van vid det här laget, jag borde veta bättre än att lita på någon som inte kan litas på. Känner mig dum och sviken, som så många gånger förr. Men det här va sista gången, jag har lovat mig själv det nu. Aldrig mer.


Tack å lov för att jag har er mina finaste, ni gör allt svårt så mycket lättare ♥



God natt bloggen


...



Jag blir så arg, besviken, ledsen och frustrerad. Hur fan får man en människa att förstå att dennes handlingar INTE drabbar mig? Att allt jävlandes mot mig går ut över helt fel person? Hur fan förklarar man det? Vad gör man? Vad ska jag göra? Jag försöker göra allt rätt och vara stark. Kämpar för att få allt att gå ihop och ja, jag har lyckas. Jag mår så bra i mig själv och mitt sätt att leva just nu. Men ändå försöker en person rasera alltihop, jag är trött på det. Trött på alla ord, på dina destruktiva handlingar, på alla påhitt. Jag skiter i vem som läser det här nu, för som jag känner nu skulle jag kunna skriva ut allt som hänt utan att bry mig. Du har fått mig att sluta bry mig! Jag är så jävla arg just nu så det är nog lika bra att jag avslutar det här inlägget innan jag skriver för mycket!

Ps. Jag hoppas nå innerligt att du läser det här, IDIOT!


Pooopie!



Morrn morrn, här sitter vi. Eller, här satt vi. Milo står i skrivande stund mot tvn å lägger en brakfest i blöjan. Haha, är det inte stört hur en människa kan vara så söt när han till och med poopar? Idag är jag nå galet trött, mår illa och har huvudvärk. Bra kombo va? Not! Dagens morgonkaffe tog verkligen emot, men jag va tvungen att tvinga i mig den så den här jäkla huvudvärken ger med sig. Ne, byta blöja på lilleman å ta en vila låter som en ganska bra ide just nu. So long!


Make me up!



Här är jag, hej hej... Har precis gjort en sminkning som jag ska ha på halloween partyt nästa helg. Den vart grym, med betoning på GRYM! Synd att den inte gör sig rättvis på bild, i alla fall inte med den här värdelösa webcamen. Här ser allt bara jävligt utsmetat ut på nå konstigt sätt... Jag skulle ju kunna ta en bild med digitalkameran, men det har jag verkligen ingen ork med just nu... Det blev i alla fall en svart-lila sotning, resten får ni använda eran fantasi till. Om ni nu har någon... Å ja, jag va bara tvungen att puta med läpparna på bilden. För det är sånt jag gör... Putar med läpparna å ser söt ut, kind of...


Kärlek på högsta nivå!



Inga ord i världen kan förklara hur mycket jag älskar er ♥


Morsning korsning!



06:30 traskade vi upp idag, härligt med sovmorgon va? Hehe... he... he... Tacka fan till den som uppfann kaffet, vad hade jag gjort annars? Trallat runt här hemma som en levande zombi? För det är exakt så jag känner mig innan jag fått i mig första koppen. Nu är jag däremot pigg, eller har varit det ett bra tag nu. Man kan inte bli annat efter allt lekande å busande med lilleman. Snart ska han däremot få vila en stund och jag ska passa på att hoppa in i duschen å dra på mig facet. Sen är vi redo för äventyr igen, eller, sen är jag redo för nya äventyr. Milo är nog alltid det, haha. Hoppas ni får en grym lördag allesammans!

Å ja, jag är helt svart under ögonen. Å ja, jag glömde tvätta bort sminket igår. Eller nej, jag glömde inte, jag orkade inte! So long!


Hej, hej och hemskt mycket hej!



Här sitter jag i min ensamhet och funderar över livet, typ... Att jag däremot inte kommer fram till nå vettigt är en helt annan femma! Milo ligger å sover sen längesen och Dizzie är med pappa. Börjar faktiskt vänja mig vid ensamheten och (kors i taket) tycka det är ganska skönt. Överväger om jag ska leva i celibat i resten av mitt liv? Just nu känns det så i alla fall. Men men, vi får la se vad livet har att ge.

Känner mig däremot uttråkad till max, tänk om det bara kunde ploppa upp nån rolig människa utanför dörren. Eller nej, kanske inte ändå. Skulle nog skita på mig om det började knacka på dörren en fredag kväll vid den här tiden. Så, jag tar tillbaka det där. Inga roliga människor utanför dörren tack å gärna inga tråkiga heller för den delen! Tror nog jag ska hoppa i säng istället, så jag är pigg till imorgon. För imorgon ska jag eventuellt ut å plocka svamp med morbror och hans fruga. Fick nämligen ett sug tidigare idag att bara vara ute å traska i skogen, som den skogsmulle man är. Längesen jag va ute i naturen på det sättet, att försöka få med en vagn ut i skogen är en lika dålig ide som att försöka flyga med ett paraply från ett tak - dumt och omöjligt. Det går liksom inte! Ja om det nu inte finns en stor stig att gå på, men då är man inte ute i skogen. Eller, inte på det sättet i alla fall. Det riktiga sättet! Jaja, whatever! Sängen väntar, natti natti folks!

Å som svar till dig som undrade om jag hade extensions; noppe inga extensions här inte, inget annat jox heller. Utan det är bara mitt egna hår från rot till topp. Sen har jag haft turen å fått väldigt tjockt hår, nästan för tjockt. Men som man säger "hellre för mycket än för lite" ;)


Så jävla dålig...

På att uppdatera den här satans bloggen så det är sjukt! Men va fan, det är inte konstigt. Att vara ensamstående är lika med noll tid till annat än Milo, Dizzie och hemmet typ. Sen kommer nog familjen och vännerna och sist men absolut inte minst; mig själv! Jaja, jag klagar inte i alla fall det är det bara ni som gör, höhö. By the way va jag å mami iväg å gjorde naglar i måndags, dom vart as snygga! Får la se om jag lyckas hinna ta kort på dom å slänga in här mellan allt busande, promenerande, tvättande, städande och matlagande. Kanske kanske... Nu ska jag i alla fall hoppa i säng, är helt slut efter en lång och stressig dag med på tok för lite sömn.

Bjuppar på lite ögongodis från i lördags så länge, enjoy!

 
 


Tjejigt värre!

Tack för alla gratulationer igår och till er alla som kom å firade mig, ni är bäst allihopa!
Just nu håller jag på å fixar å trixar här hemma, gör det lite tjejigt i lägenheten. Ordning och reda är ett måste för mig, annars får jag panik. Sen måste jag bara säga det, att det bästa med att bo själv är; att du får ha hur mycket rosa du vill! Haha! Här kommer en liten sneakpeak!



Mitt fina datorbord ♥





Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se