Ute i buschen!

Allting ser fan likadant ut, känns som om vi aldrig kommer komma fram? Har liksom glömt bort (eller förträngt) hur lång tid det tar ut till bondehålan, haha. Å ännu längre nu när Milo är med, har fått stanna tre gånger så hjärtat kunnat få sträcka på sig. Inte kul å sitta stilla i en bil i flera timmar, de kommer man ju själv ihåg från när man va liten. Men nu är det inte långt kvar, tack å lov! Imorgon ska vi förbi Dollarstore, älskar den affären! Det finns allt möjligt till sjukt billiga priser, så då blir det en massa shopping innan det är det är dags att dansa runt midsommarstången och äta en massa god mat...

Fy fan vad jag är glad att vi bestämde oss för att åka hit!


On our way!

Hej då Stockholm och HEJ Ljusdal, fan som jag längtat efter dig!

 

 


Ljusdal

Har precis lämnat av Milo på dagis, så nu blir det hem å tvätta upp allt som behövs för resan på torsdag. Då drar vi upp till Ljusdal jag, Milo, Mario, mamma och Jimmy för att fira en traditionell gammal hedlig midsommar med släkt och vänner. Ska bli så skönt att bara få komma iväg från den här hålan ett tag. Jag längtar verkligen!

 


Älskade sol!

 

Suttit på ballen å solat, lite färg har jag vell ändå fått? Nu ska jag köra ett svettigt pass på crossen innan det är dags att ta sig till jobbet. Ångrar lite att jag bytte bort mitt dagpass till ett kvällspass, hade hellre spenderat eftermiddagen med Milo ute i solen. Men snäll som man är får man skylla sig själv. Ne ni, dags att bränna bort fettet!

 


...

 

Sometimes it’s not the person that you miss. It’s the feeling that you had when you’re with them.

 


Jag kan ju lätt säga...

 

Att jag har världens snyggaste klocka här hemma!

 


Mammas duktiga hjärta!

 

Varit på Huddinge sjukhus hela fm å tagit en massa prover på Milo. Vi har nämligen påbörjat en utredning för att se om han ärvt samma sjukdom som jag har, vilket jag verkligen hoppas att han slipper! Visserligen är det inget allvarligt, en blödarsjuka som leder till att blodet inte koagulerar som det ska. Man blöder mer, har lättare att få blåmärken osv. Men vid en operation eller olycka kan det faktiskt vara avgörande att veta. Jag höll på att dö vid tre års åldern då dom inte visste att jag hade den. Opererade bort polyperna och höll på att förblöda, fick sedan ligga i respirator. Likadant när jag va 17 och opererade bort halsmandlarna, det som skulle vara en dagsoperation slutade med övernattning då jag inte slutade blöda då heller. Vaknade upp på uppvaket av att jag höll på å drunkna i mitt eget blod, helt hemskt! Sen när jag blev gravid gjorde dom en utredning och jag fick reda på vilken typ av blödarsjuka jag hade. Tack å lov för det, annars hade jag vell förblött på förlossningen. Milo har redan visat några tecken på att kunna ha något fel på koaguleringssystemet, men jag håller alla mina tummar och tår för att det inte är så! Han va i alla fall jätte duktig och skrattade sig igenom hela händelsen, tusen tack till den som uppfann bedövningsplåstret! Jag hade förberett mig på en massa gråt och skrik, men det blev rena motsatsen istället. Vilket jag är glad för, för att se ens barn ha ont är det värsta som finns!

 


Vilken jävla kväll!

 

En sjukt konstig kväll, men jävlar vad roligt jag hade. Just nu ligger jag i sängen å drar mig, har ont i halsen och är jätte förkyld. Helt hemskt! Hungrig är jag också... En fettig jävla pizza skulle inte vara helt fel! Tror nog jag ska övertala Mario att åka och handla en? Måste bara ta mig upp först...

 


Jobbar å sliter!

 

Men lika glad är jag för det! Drygt fyra och en halvtimma kvar sen får jag gå hem till min lilla prins. Längtar! Även fast jag trivs som fisken i vattnet här så är det alltid lika skönt att få komma hem efter ett långt arbetspass. Ledig hela helgen är jag också, kommer bli en massa mys med Milo och födelsedags fest imorgon hos ena grannen. Gonna be awesome!

 


For real!

 

Vart tog sommaren vägen? Fan så kallt det är och regnet bara öser ner, whattafuck? Min mascara rinner, jag är galet trött och jobbar ett 10 timmars pass idag. Hur fan ska det här gå? Bara att bita ihop och förhoppningsvis piggnar jag på mig när jag får träffa alla underbara kollegor. Om inte annat får jag se till att hälla i mig typ 40 koppar kaffe! Gissa om jag längtar tills jag får komma hem och bädda ner mig i soffan tillsammans med Milo!

 





Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se