Nighty nighty!



Eftersom den här dagen gått käpprätt åt helvete så hoppar jag i säng nu, längtar redan efter imorgon då jag kommer få vakna upp åt herr glader här ovanför. Förhoppningsvis sover han bättre inatt och är kryare imorgon. Så jobbigt när tusse ska vara sjuk, man känner sig så hjälplös...

Håll nu era tummar för att den här jävla tandvärken försvinner också OCH för att någon kommer hit å fixar den där tvättmaskinen! Eh, va fan. Håll tummarna för att dagen imorgon inte blir den minsta lik den här!


Dag 9 – Min tro.

Jag har ju helt glömt bort den där månadslistan jag påbörjade, så det är nog likabra att jag kör på med den på en gång igen.



Jag har ingen specifik "tro", jag tror varken på gud eller djävulen. Däremot tror jag att allt som händer har en mening och att det är vi själva som skapar våra öden. Jag tror verkligen inte att det sitter någon gubbe där uppe som styr å ställer över oss alla. Hade det varit så hade han nog varit smartare än att skapa så mycket våld och hat i våran värld. Jag tror inte heller att man hamnar i helvetet om man gör nå grövre brott, utan att vi alla går samma väg oavsett hur vi levt våra liv.


&%¤""#!



Jag är så arg, så jävla förbannad. Det liksom kokar inuti mig och allt på grund av en jävla tvättmaskin! Den skulle göra mig glad, inte på sånt här jävla humör. Helst av allt vill jag bara ta den å kasta ut genom badrumsfönstret. Men den är både för stor för att komma igenom och för tung för att jag ska lyckas med något sådant. Nu står den där och varje gång jag går in i badrummet så stör jag mig lika mycket på den. Jag vill bara spotta på den, slå på den å skrika på den. Jag vet, jätte töntigt. Men efter att ha hållt på med den i flera timmar å försökt allt möjligt så ruttnar man. Jag som hade planerat att tvätta upp allt här hemma, städa, ta ett bad i lugn och ro, lägga ansiktsmask och hårinpackning. Istället har hela dagen gått åt till den där! Till råga på allt har ja nå förjävla ont i visdomstanden också, va fan gör den för nytta liksom? Lika jävla onödig som den där trasiga helvettes tvättmaskinen är vad den är. Bara är där och irriterar, ändå skillnaden är vell att den gör ont...


Home sweet home!



Jag vet att ni är många som är nyfikna på hur det ser ut hemma hos mig och jag vet att jag sagt att jag ska visa er. Däremot vet ni att jag är världens bästa person på att skjuta upp saker å ting vid det här laget. Kollade igenom bilderna och hittade denna, här får ni i alla fall en skymt av hur hallen ser ut. Ett litet smakprov typ. Den som väntar på nå gott...


Kan någon vara så snäll å ge mig...



Är det någon som har några invites över? Maila mig i såna fall på
[email protected]

Självklart får du en länk som tack!


Sjuka familjen!



Nerspydd, nerdregglad, förkyld, lite feber men ändå så jäkla söt och glad. Det är mammas grabb det! Nu är han ombytt å ligger å sover så sött så, det är konstigt hur pigga barn kan vara fast dom är sjuka? I natt var det däremot värre, vi har knappt sovit någonting. Milo va så snorig att han ett tag knappt fick någon luft, så jag har fått hålla på med näsfrida och näsdroppar hela natten. Jag har fått trösta å vaggat honom till sömns, ge han mat i omgångar. Sen har jag knappt kunnat sova vidare, utan har suttit å tittat på honom. Sett så han fortsatt andas, försäkrat mig om att han får in den luft han behöver i sin lilla kropp... Mario är också dålig, igår låg han däckad hela dagen med feber. Idag känner han sig lite bättre i alla fall. Jag själv är också förkyld och har jävligt ont i ena visdomstanden som är på väg upp, är det inte jävligt typiskt att allt ska komma på en och samma gång?


Mammas lilla sötnos!



Milo är verkligen mig upp i dagen, inte nog med att han skulle krångla till det å ligga fel när han föddes (så som jag låg när jag föddes) så har han även börjar suga på samma fingrar som jag gjorde när jag var liten. Pekfingret å långfingret för er som inte ser... Vi får vell hoppas att han inte ärver "vildheten" från mig, för jag va tydligen en riktig vilde som liten och speciellt när det fanns vatten i närheten. Han kan vell få lugnet från Mario istället, han sov tydligen för det mesta under hans första år. Fast helt ärligt så tror jag nog inte att det blir så, haha!


Pigg & glad varje dag, typ...



Well, jag har haft fullt. Jag förstår inte hur folk hinner blogga å svara på en massa kommentarer när dom har barn? Fan, jag hinner knappt med att göra mig själv iordning nu för tiden liksom. Det är galet vad mycket tid Milo tar, särskilt nu när han knappt sover nått om dagarna längre. Men det gör inget, för jag älskar att spendera tid med honom. För mig är det den viktigaste delen och den roligaste i mitt liv. Nu sover han i alla fall, fast om jag känner honom rätt så kommer han vakna upp när som helst. Å sen när han ser mig kommer han ge mig världens största leènde, åh vad jag älskar dom stunderna! Han sprider så mycket glädje och kärlek den där lilla människan!

Som jag sa, nu har han vaknat. Tjingeling!


Jewelry, a girls best friend!



Den här ringen är den senaste jag köpt hem till min älskade smyckessamling, har liksom fastnat för stora ringar som verkligen syns!


Today I look like this!

 

Oversize tröja och ett par slitna jeansleggings, ruffsigt hår och en lättare sminkning. Såg föresten att ni var några som undrade vart jag köpt läppglanset med plump effekt, för er kan jag berätta att det går att beställa på
HÄR för 190 kronor. Sen kan jag tilläga att det faktiskt fungerar, däremot sticker det lite på läpparna i ungefär 5 minuter. Men vill man bli fin får man lida pin som man brukar säga!

Känner mig stressad som fan just nu, vi har en massa att hinna med idag. Handla födelsedagspresent till Edwin som fyller ett, fixa med min lur som gick sönder, köpa tvättmaskin, storhandla och sedan dra en behövlig storstäd här hemma. Så jag ska nog ta å lägga på ett kol nu, tjingeling!


Partylite...



Paketet innehöll det jag trodde, kommer visa er det ikväll om ni har tur! Just nu väntar jag på att middagen ska bli klar och på att mamma ska komma. Hon ska ta Milo ett litet tag då jag och Mario ska ner till Malin som ska ha Partylite visning hemma hos sig. Tur att vi bor på samma gård, då behöver vi inte stressa. So long!


Paketdags!



Jag har tydligen ett paket som väntar på mig på posten... Har en liten aning om vad det kan vara, men helt hundra är man ju aldrig. Ska nog kila iväg till centrum å hämta ut det så får vi se om det är rätt, spännande!


Later, later...



Jag är på strålande humör idag, som vanligt typ. Att jag däremot inte har lagt upp bilderna på 80 tals festen eller svarat på kommentarerna är en annan historia... Så dålig jag är, skjuter alltid upp på saker. Är ni också såna? Som tänker att "eh, det där fixar jag imorgon istället", men så blir det aldrig av å man tänker samma tanke igen? Jag måste ändra på det, för det är en jävligt dålig vana jag har!


Lip injection!


Senaste nytt i sminkhörnan är detta läppglans med plumping effekt, det ska tydligen ge fylliga läppar och ett hållbart resultat flera timmar framöver. Med tanke på hur dyrt det va så hoppas jag att det faktiskt fungerar! Egentligen har jag tillräckligt stora läppar, men lite fyllighet skadar ju aldrig. Har inte testat det än, men berättar för er hur det fungerade sen när jag gjort det.


Morsning korsning!

 

Milo la värsta möken nyss, fast den luktade nog mer än vad den hördes. Undrar hur hans poop kommer se ut nu när han börjat äta gröt å pureèr? Haha, fräsht morgonämne... På tal om poop, så tror jag det är dags att byta blöja på lillenman. Det följde nog med lite poopelipoop med den där prutten han nyss la!


Asså...



Jag är så hungrig så jag dör! Mario är på väg hem med pizza, hoppas jag i alla fall. Min mage liksom skriker efter mat å vårat kylskåp ekar i princip. Milo somnade för ett tag sedan, Dizzie sover hon med å Gucci springer runt å leker med sin råtta. Farsan är hos min kusin på middag men borde komma hem snart han med. Jag är så van vid att ha folk runt omkring mig hela tiden så när jag blir ensam blir jag med detsamma helt uttråkad och rastlös. Det är ju nu jag ska passa på att slappa av och bara rå om mig själv lite, men jag känner mig lika stressad för det. Jag har liksom glömt bort hur man bara släpper allt å kopplar av, vad fan fick mig att känna mig avslappnad förut?


Det är inte bara Milos 4 månadersdag idag...



Utan det är även exakt ett år sedan vi fick reda på att jag var gravid med våran lilla ögonsten, en av dom bästa dagarna i mitt liv. Hur kan tiden gå så fort? Jag kommer ihåg den dagen så väl, jag minns alla känslor, glädjen men även den där lilla gnuttan av rädsla. Jag minns hur jag tänkte att tiden skulle gå så sakta, den där innerliga längtan efter plutt. Jag minns hur lycklig pappa och mamma blev över att de skulle bli morföräldrar, jag minns hur hela Mysan sken upp. Jag minns hur vi ringde till mina bröder å berättade att de skulle bli morbröder om allt gick som det va tänkt. Ja, jag minns exakt allt från den dagen. Den dagen då mitt liv kom att förändras helt, den dagen då mitt riktiga liv började ♥

Jag har skrivit ett helt inlägg om den dagen för er som vill läsa,
TRYCK HÄR för att komma dit!


BVC



Det gick jätte bra på bvc idag, Milo följer sin kurva perfekt! Han väger nu 8160 och är 67.5 cm lång, det är en lång kille vi kommer få. Våran bm tror till och med att han kommer bli längre än Mario som vuxen och Mario är ändå 187. Men det är inte konstigt med tanke på att alla i båda våra familjer är långa, om man bortser från mamma som är 156, haha. Efter bvc somnade vi två på soffan å sen har vi bara busat, ätit å slappat här hemma. Det är bra skönt med slappardagar ibland!


Iväg till BVC!



Milo sover å jag har passat på att ta en massa egopics med webben, snacka om usel kvalitè. Likadant vad det gäller min digitalkamera! Jag är verkligen i stort behov utav en bättre kamera, helst en systemkamera. Någon där ute som känner sig villig att spendera några tusenlappar på mig? Inte? Nehepp...

Jag och Milo ska i alla fall tralla ner till BVC snart för den vanliga "månadskontrollen", ska bli spännande att se hur mycket han gått upp i vikt och hur lång han är nu. Berättar mer om hur de gick senare, ska ta tag i kommentarerna då också å slänga in bilderna från 80 tals festen. Haha, fan så dålig jag är!


Min kille börjar bli stor!


Banangröt!



God morgon allesammans, här hemma har det varit fullt hus. Milo fick smaka på den här banangröten från Semper till frukost och han fullkomligt älskade den! Två teskedar gav jag honom, men hade han fått bestämma hade han nog ätit upp allt. Sen senare fortsätter vi med majs och potatispuren, jag sa ju att jag skulle ha en matglad kille. Nu väntas lek och bus för oss två, tjingeling!


Majs och potatispure!




Istället för att göra egen pure köpte vi hem färdiglagad, Milos första kontakt med (någelunda) riktig mat blev alltså den ovanför, Majs och potatispure. Hans min va verkligen obeskrivlig, samtidigt som han verkade gilla det så undrade han nog vad fan det va för konstigt vi stoppade i mun på honom. Ska bli spännande att se vad han tycker om det imorgon. Vi köpte även hem några andra som vi ska prova så småning om, nu i början kör vi den här i några dagar och sedan byter vi ut mot en ny han får testa osv. Det som blir över har jag fryst in, med tanke på att man bara får spara en öppnad burk i två dagar. Så nu håller vi tummarna för att han inte får några allergiska reaktioner och att allt i matväg flyter på som det ska. På torsdag ska jag upp till BVC på den vanliga "månadskontrollen", så då ska jag passa på att höra lite mer om allt som har med mat att göra. Känns som om det är så mycket man ska hålla koll på och då kan det vara skönt att prata med någon kunnig inom det området. Har ni däremot fler tips och råd att ge mig så är ni mer än välkommna att lämna dom i en kommentar här nedanför.


Trött, hungrig, trött...



Jag e nå sjukt trött just nu och hungrig också för den delen. Maten är i alla fall på gång, men eftersom jag fick för mig att göra potatisgratäng och rostbiff idag så tar det sin lilla tid. Om ni undrar varför middagen blir så sen så är det för att jag har varit iväg hos Mysan hela dagen, därav har det inte blivit nå bloggande heller... Nu ska jag fortsätta med maten, är så hungrig att jag svimmar snart!


Mums!

  

Jag har duschat å satt på fejjan, nu blir det Daim och kaffe framför tvn. Sen tar jag nog en prommis i solen med hundarna!


.




Idag är jag en riktig tröttmössa, men efter några koppar kaffe så kommer jag vara fit for fight igen. Milo trallar just nu runt i sin gåstol, han bara älskar den mer och mer! När han har somnat ska jag ta en dusch å sätta på en maskin tvätt så jag får lite gjort här hemma!


God natt!



Milo sover redan och jag ska hoppa i säng när som helst. Är galet trött idag! Å ju fortare jag somnar dessto fortare blir det en ny dag och då får jag busa och mysa en massa med min lilla son. Det är så trist när han sover, så lugnt... Jag liksom saknar honom, jag vet de låter sjukt. Hur kan man sakna någon som ligger tre meter ifrån en å sover? Skulle jag få bestämma skulle vi vara vakna hela tiden. Älskar att höra han skratta å jollra, se han utvecklas och bara få ha honom i min famn, pussa å krama honom. När han sover så är det så tyst å tråkigt! Men ni säger ju att jag ska passa på å sova när han gör det, så jag får vell göra det i brist på annat. Tar kommentarerna imorgon istället å då kommer även resten av bilderna från 80 tals festen upp!


Så gulligt!

Jag blev riktigt rörd när jag kikade in på mailen tidigare ikväll å fick syn på ett mail från en av mina läsare. Hon har tagit sig tid att teckna min lilla prins, vad tycker ni, är det likt?

 

Hej Nathalie! Jag är ingen konstnär som tecknar vackra porträtt på något sätt, men jag tycker att det är jättekul att teckna, även om det inte blir så bra :) Jag tycker att Milo är så himla söt så jag ville bara testa att teckna av honom. Och jag vet, den är inte så himla lik men jag tänkte om du ville se den ändå. Kram Julia!


Jag tycker du är jätte duktig Julia och vet du? Du förtjänar en
FET LÄNK som tack!


Tandsprickning...



Jag undrar hur lång tid det ska ta innan Milos lilla tand vill titta fram helt, den har liksom varit på väg i över en månad nu. Dreglar gör han också, mer och mer för varje dag. Så är det inte spya som gör hans kläder blöta så är det numera dregel. Å du lilla tand, kan du vara snäll å komma upp snart?


Just so you know!



Napp och nappflasksoppa är numera min specialité!


Tvättis...


Den här besten ska vi köpa hem till helgen, vi är verkligen i behov av en ny tvättmaskin. Våran andra fungerar, men inte tillräckligt bra. Kläderna luktar inte sköljmedel längre och ibland tvättar den inte rent helt. Man kan vell säga att den gjort sitt helt enkelt. Det typiska i det hela är att vi egentligen tänkt köpa en ny tv och som pricken över i:t är tvn vi vill ha på extrapris. Men det får vänta ändå, tvättmaskinen är viktigare och det gäller att prioritera. Vi har ju våran bamse tv på 52 tum som fungerar, men ändå. Det är sjukt störande!


Purè dags...



På torsdag blir Milo 4 månader, vilket innebär att han får börja äta pureèr. Jag har sett fram emot det jätte länge, det ska bli så roligt att få se hur han reagerar, om han gillar det osv. Jag själv tror att han kommer vara glad i mat och äta det mesta, redan nu är han ett litet matvrak. Hur va era barn vid första kontakten med mat? Gillade dom det? Vad började ni ge dom för något? Gjorde ni eget eller köpte ni i färdiga burkar? Är det något jag bör tänka på? Dela med er av era erfarenheter, för det är alltid lika roligt att få läsa om hur det va för andra. Ge mig gärna tips och råd också, det uppskattas alltid!


Mmm, marabou...



Kommer ni ihåg att jag berättade om att Mario hade köpt hem en jävla massa choklad när han jobbade på Marabou? Här har ni en del av allt han köpte hem, helt galet vad mycket det va! Vi har tjockat i oss hur mycket som helst och gett bort över hälften, ändå är det lika jävla mycket kvar ändå. Snacka om att jag verkligen kommer behöva gå på diet efter det här!


Back to the eighties!



Va ju på 80 tals fest i lördags, dagen gick på så fort så jag hann inte slänga in ett enda inlägg. Igår tror ni säkert att jag va bakis, men nej det va jag faktiskt inte. Är nog segare idag om jag ska vara ärlig, däremot va jag inte inne på datorn någonting utan spenderade all min tid tillsammans med Milo. Jisses vad jag saknade honom! Allting hade i alla fall gått bra hemma hos mamma, han är så snäll så min lilla son. Vi hade det jätte skoj på festen, kommer slänga in massa bilder senare. Nu får ni nöja er med ett smakprov, för fan så snygg man va. Haha! Det roligaste va nog att vi drog till Olearys efter, förstå hur folk glodde! Tur att jag hade Blubban som såg likadan ut, vi va liksom färgklickarna där inne.


...



Det har varit så mysigt här hemma hos mamma ikväll, även om hon va lite trött. Brollan å Blubban hade lagat pizza till middag och sedan myste vi allesammans i soffan framför en film med en massa gottigheter. Däremot hann jag inte se så mycket av filmen då Milo vaknade mitt i den, men så är det att vara förälder. Man kan aldrig planera in något, utan allting går efter Milo numera. Vill jag se film utan att bli avbryten så måste jag göra det efter tio för att vara säker på att Milo inte vaknar, men då är jag oftast för trött för det. Men det gör inget, filmer kan man se livet ut medans det gäller att ta vara på den här tiden med Milo som växer å utvecklas allt mer för varje dag som går. Det är viktigare och roligare också för den delen.

Just nu ligger jag i mitt gamla sovrum här hos mamma, det är galet vad många minnen man har här ifrån. Vad mycket man varit med om liksom. När jag tänker efter kommer jag på vilken jävla skitunge jag måste ha varit! Stackars mamma som stått ut med alla mina påhitt genom åren och som hon måste ha oroat sig. Men det är inte sånt man tänker på först man själv sitter i samma sits och har egna barn. Då förstår man hur mycket dom offrat, hur mycket dom gett, hur mycket dom verkligen älskar en. Man ser liksom allt från ett helt annat perspektiv...

Nu ska jag sova, känner mig helt ensam och saknar Mario galet mycket. Är inte van att sova själv längre, det va länge sen sist. Men jag har ju Milo här brevid mig i sin resesäng, fast fan så jag önskar att Mario va här han med...


Forever home...



Den här bilden är bra många år gammal, på den bilden var det bara jag och Dizzie. Jag bodde hemma å hade min trygghet här hos mamma. Nu några år senare är jag sambo, har ytterliggare en hund och även en son. Vad fort allting gick, vart tog tiden vägen? Hade någon sagt till mig då att mitt liv skulle se ut så här hade jag inte trott på det för fem öre. Men jag är lyckligt lottad över det liv jag lever, jag har världens underbaraste sambo (oftast i alla fall, mehe...), en gudomlig son och två tokmysiga jyckar. Inte nog med det så har jag den mest kärleksfulla familj man kan ha och dom bästa vännerna. Vad mer kan jag begära? Vad mer kan jag få? Ingenting som går upp mot allt detta i alla fall. "Pengar kan köpa mycket men inte den lycka äkta kärlek ger". Så länge jag har er vid min sida klarar jag allt ♥


Pyjamas.



"Jag skulle ha köpt en nagelborste men hittade den här istället" blev farsans kommentar när han kom innanför dörren å räckte mig en påse som innehöll den här söta pyjamasen.


Göttgöttigöttgött!



Väntar på att Mario ska komma hem och på att Milo ska vakna, sen bär det av till mamma. Där väntar det pizza och en massa godis, å jag som skulle gå ner i vikt? Det värsta är nog Mario som köpt hem en massa choklad från marabou där han varit å jobbat denna vecka. Min diet ska ju inte innehålla en massa gott! Men vet ni? Jag skjuter nog på den å börjar med den nån gång framöver istället, det är liksom inte läge för sånt trams nu...


Blöjor - check! Kläder - Check! Mat - Check!



Vi håller på å packar här hemma, ikväll ska jag och Milo nämligen sova hemma hos min mamma. Eftersom hon ska passa honom över natten imorgon så tyckte jag att det va bra om jag sov där med honom dagen innan så hon får se våra rutiner och även så att Milo får vänja sig. Dags att fortsätta, tjingtjong!


Mickey mouse!



Denna fina tröja med byxor på Mickey Mouse (Musse Pigg) fick Milo av sin morfar igår, tack tack moffa!


Today I feel great!



Huvudvärken är borta och jag känner mig helt utvilad, att Milo valde att ta sovmorgon idag å inte vakna först vid åtta imorse gjorde verkligen min dag. Jag är inne på min andra kopp kaffe å har redan hunnit bada Milo, sätta på en tvätt samt slappa framför tv:n. Ska snart ta ut hundarna på en promenad och sen blir det en dusch å till att sätta på facet. Det är så skönt att Mario tar ut hundarna varje morgon innan han åker till jobbet, då slipper jag stressa med det på morgonen och kan ta det lite lugnare än vad jag annars skulle behöva göra. Det gäller att sammarbeta när man har familj och hjälpas åt så gott det går.


Thumbs down...



Jag har fortfarande huvudvärk, ändå har jag sovit sen Mario kom hem från jobbet. Fryser gör jag också... Tänk om jag börjar bli sjuk? Det skulle ju vara typiskt nu när vi ska iväg på lördag, typiskt min vanliga otur. Förhoppningsvis är det bara vanlig migrän kombinerat med trötthet och förhoppningsvis mår jag bra imorgon igen...


"Babbel babbel"



Milo ligger å snackar för fullt i soffan här brevid mig, eller snackar? Snarare skriker och skrattar, han har liksom upptäckt vilken kraft hans röst faktiskt har medans jag börjar få huvudvärk, härlig kombo va?

Idag har det gått en vecka sen farmor gick bort, hur kan det gå så fort? Det är nå hemskt vad jag saknar henne...


En kräkunges behov!



Spyhanddukarna vi inhandlade från Ikea under graviditeten var nog det bästa köpet någonsin, för jävlar vad dom går åt! Egentligen är det nog inte avsett att torka spya med, men när man har en son som kräks hela tiden så fick det bli så. Så alla ni mammor med kräkungar där ute, vill ni ha billiga "spyhanddukar" så ta en tripp förbi Ikea!


.



Nu ska jag å Milo möta upp brollan, sen bär det av till Handen. So long!


Piggelin!



Tänk vad lite kaffe (okej, litervis med kaffe), en dusch och en promenad kan göra med en. Nu är jag pigg som en lärka igen!


Lite piggare...



En kopp kaffe senare så har jag piggnat till lite mer i alla fall, fast jisses vad skönt det hade varit att få gå å lägga sig i sängen istället. Men jag får mysa vidare med världens sötaste unge i min uber sköna morgonrock istället å pimpla kopp nummer två. När Milo väl somnar igen ska jag passa på att ta en dusch och göra mig iordning. Vi ska nämligen med brollan till Handen sen, han ska till arbetsförmedlingen å jag ska passa på att fixa dricka till mig och Mario inför lördagen. Däremot kommer det inte bli mycket, tror nog jag kommer vara ganska lättpåverkad nu när man varit nykter i ett år. Galet vad tiden går fort!

Update 16:05 Jag bara älskar hur svullen i ansiktet man är när man precis vaknat, haha!


Jag avlider, fan så trött jag är!



Varför? Varför envisas Milo med att gå upp så här tidigt? Varför gör han på detta viset? Jag tror jag kommer avlida, av sömnbrist. Det känns i alla fall så för tillfället, min kropp strejkar! Vart tog dagarna vägen då han kunde sova till tio - halv elva? Tacka fan för kaffet, det är liksom min bästa vän under mornar som dessa...


-10



Har suttit å kollat igenom en massa gamla bilder, seriöst jag får ju ångest över att jag inte längre har samma kropp som innan graviditeten. Visst, det har bara gått drygt fyra månader sen jag födde, men ändå. Jag måste, bara MÅSTE gå ner i vikt. Innan Bandit Boat ska 10 kilo vara väck, minst i alla fall! Sen skiter jag i om jag kommer få leva på enbart vätska en längre tid och träna på crosstrainern som en dåre. Jag är villig att göra vad som helst så länge jag får känna mig nöjd med mig själv igen.

Å med det säger jag god natt!


Verkar som om Gucci lider av separationsångest...



Men att till och med sova med benet, eller ska jag säga i benet är vell att ta i?


Säg vad ni vill...



Men jag har fan världens sötaste son ♥


Party party!

Som jag nämde i ett tidigare inlägg så ska vi ut å roa oss på lördag för första gången sen Milo kom, eller ja första gången sedan jag fick reda på att jag va gravid kanske man ska säga. Min storebrors brutta fyller 30 så det blir 30 års fest med tema 80-tal, kommer bli grymt roligt! Milo kommer vara hemma hos sin mormor som ska passa honom över natten, känns nervöst! Men jag vet att mamma kommer klara det galant, hon har ju lyckas med mig och mina bröder så vad har jag att oroa mig för egentligen? Fast det är klart att det är nervöst när det är första gången han ska sova borta över hela natten, sen kommer jag sakna honom nå galet mycket också. Min lilla plutt!

Va ju i Handen idag med brollan och Blubban, vi hittade det sista till på lördag. Våra outfits kommer vara nå sjukt snygga, thats for sure! Kan inte visa er vad, det får ni se på lördag. Men ovanför har ni ett smakprov på vilka färger det handlar om, mehe!


Shopping time!



Drar iväg till Handens Centrum ett tag nu för att möta upp Blubban, vi ska kolla på kläder å sånt till 80-tals festen på lördag. Har jag inte berättat om den? Gör det när jag kommer hem, have fun!


Pigg å glad bebis!



Milo hade ingen feber, tack å lov! Istället är han nu pigg och glad efter sin långa sovstund och leker för fullt med sin gåstol. Han älskar verkligen den där jäkla gåstolen å mamma älskar att se honom glad


Well...



Men asså, det va ju jävligt trevligt med driftfel när man ska börja blogga här igen. Vilket välkomnande va? Not! Men nu fungerar det igen, weiii! Milo ligger å sover, något han gjort bra länge nu. Han har varit lite hängig och grinig idag så jag ska ta å tempa honom när han vaknar, vilket han gjorde nu. Plikten kallar, tjingeling!


Bubbe då!



Äntligen är alla inlägg från den andra bloggen överförda hit, fan vilken tid det tog! Nu byter jag aldrig blogg mer utan håller mig till den här! Det är en jävla tur att man lär sig av sina misstag! Just nu sitter Milo i sin gåstol, fast han har missuppfattat det där med gåstolen. Han liksom hoppar i den, som han gör när han sitter i hoppgungan. Å så pratar han på som bara den under tiden, ser riktigt roligt ut. Men han tar sig fram i alla fall, fast mer bakåt om jag ska vara ärlig. Ne ni, nu ska grabben få käk och sen blir det en dusch för min del!


Welcome back!



Ja ni mina kära vänner, jag har valt att fortsätta blogga här istället. Finest va helt enkelt ingenting för mig, ett riktigt tråkigt och krångligt ställe om jag ska vara ärlig. Nu ska jag bara föra över alla inlägg från finest och sedan kör vi på som vanligt!

Update: Kommer fortsätta föra över inläggen från bloggen på finest imorgon, för jävlar vilken tid det tar!


Time for a walk!



Nu blir det en prommis för oss, ska möta upp
Mallan också som ska komma över på en fika. So long!


Älska!

Mina älsklingar


Photoshoot!



Jag och Gucci har haft en liten photoshoot här hemma, han och Milo är liksom dom ända som ställer upp på bilder med mig. Eller, okej dom har vell inte så mycket att säga till om när jag tar fram kameran. Fast Gucci verkar nog tröttna lite på mig och allt fotande, i alla fall om man tittar på bilderna. Han gäspar nästan på varenda bild, haha!


.



Vilken underbar dag att vakna upp till, älskar verkligen när solen tittar fram! Milo ligger å sover så jag ska passa på att ta en dusch å göra mig iordning, sedan ska vi tralla ut med hundarna när han vaknat till liv igen. Efter blir det nog till att ta barnvagnen å gå en sväng till centrum, funderar på om jag ska byta från liggdelen till sittdelen också?


God natt världen!



Nu ska jag hoppa i säng, imorgon kommer förhoppningsvis brollan å Blubban hit å umgås med mig och Milo. Det gillar vi!


.

 

Här ser ni lite bättre hur håret blev, snyggt va?


Dagens irritationsmoment!




Hade tvättstugan idag, jag hatar den. Men vägrar att tvätta strumpor och hundarnas handdukar här hemma. Jag måste kunna torktumla det så att allt hundhår försvinner, annars blir jag tokig! Det som suger i våran tvättstuga är att man kan tvätta två åt gången, det finns alltså 6 st tvättmaskiner (3 var) men bara EN torktumlare. Hur fan tänkte dom där liksom? Sen finns det tvättskåp, som däremot är så dåliga att tvätten inte ens blir torr om den skulle hänga där inne en hel dag. Hur som helst, jag hade bokat den grupp där torktumlaren ingår. Men tror ni då inte att den andra människan hade slängt i sin tvätt där när jag kom ner? Jo men visst! Jag slängde dock ut den och kastade in min lika fort, sedan skrev jag en lapp till henne/honom. Förklarade att torktumlaren tillhör grupp 2 och att jag gjort samma misstag förut, men att han/hon gärna kan använda den så fort min tvätt torkat. Då får man ett svar tillbaka på lappen att man är fräck och oförskämd, är man inte det mer om man snor torktumlaren från den som faktiskt bokat den undrar jag då? Helt ärligt, jag förstår att det blir bråk och tjafs i tvättstugor. Särskilt när hyresvärden inte kan stå för det som en tvättstuga bör ha, i detta fall rejäla torkskåp samt en vardera torktumlare. Funderar på att ringa dom imorgon å ta ett snack med dom, ena maskinen va pajj också så det kanske är lika bra att göra en felanmälan på den också. Tacka fan för att vi har tvättmaskin och torkskåp här hemma så jag slipper tvätta våra kläder där nere i alla fall!


Kärlek!



Det är helt ofattbart vad jag älskar den här lilla människan


.



Det är ju synd att webbcamen suger hästballe, men här får ni i alla fall en skymt av hur håret ser ut. Fortfarande ljus men med massa mörka slingor och mörkt underhår. Har jag tid sen när kameran laddat klart så tar jag en bild med den istället. Är galet nöjd över håret i alla fall, det är huvudsaken!


.



Trots det trista vädret så är jag på sjukt bra humör! Jag och Milo har precis varit ute på en prommis med hundarna, som vanligt när vi är ute å går så somnade Milo så gott så. Han sover fortfarande så jag passar på att få in ett blogginlägg. Ska försöka hinna fixa iordning mig också, samt ta en dusch. Vi håller tummarna att jag hinner innan lillprinsen vaknar igen. So long!


.



Jag kommer ihåg alla minnen, jag minns dom som igår. Ändå säger människor att tiden läker alla sår. Jag vet att du inte vet, hur jag känner eller hur jag mått. Jag vet att du inte vet om allt jag sett under åren som gått. Jag försöker vara stark, inte visa hur jag känner. Men det är svårt när oron tar över och tårarna bränner. Det finns så mycket jag vill berätta, så mycket jag vill säga dig. Men orolig över hur du skulle ta det så håller jag det kvar inom mig. Där stannar det men fylls på då och då. Det sorgligaste är att det är något du aldrig kommer kunna förstå...

 


.



Ni undrar säkert vart jag tagit vägen? Hur håret blev? Hur min helg har varit?
Jag har haft så mycket att göra att jag inte hunnit slänga in ett endaste yttepytte inlägg! I fredags fixade jag ju håret hos Annelie, det är as snyggt nu! Ska försöka ordna en bra bild på det imorgon så ni får se! Senare åkte jag hem till Cornelia å käkade tacos och sen va den fredagen över. Igår va jag hos Mysan på "klädbytardag", riktigt mysigt! Fick med mig några snygga plagg hem också och förhoppningsvis hittade dom andra sötnötarna nå fint dom med. Sen va typ lördagen slut den också... Idag har jag STORSTÄDAT å då menar jag verkligen storstädat! Ni vet när man dammsuger rent i alla skåp, skrubbar varenda vrå osv. Så nu luktar det fränt här hemma och ser ut som ett hem igen. Jag hatar när det är rörigt, det är de värsta som finns! Mamma tycker att jag blivit så pedant sen jag flyttade hemifrån och förstår inte hur det gick till med tanke på att mitt rum oftast såg förjävligt ut när jag bodde hemma, tur nog att man växer upp med tiden. Sen är det ju alltid annorlunda när det är ens eget hem, här har man ju ingen mamma som går å plockar åt en. Haha! Ne men jag tycker det är roligt att städa, så länge jag kan fortsätta tills jag känner mig helt klar och inte behöver avbryta mitt i allt. Så då får man passa på att ta det under helgerna när Mario är hemma så han kan ta Milo...


Bye bye blondie!



Milo är vaken, men fortfarande jätte trött. Schysst att han langade en gäsp på bilden vi nyss tog, haha. Jag har i alla fall gjort mig iordning och är redo för vad dagen har att ge. Ska snart ut med hundarna, sen lättar jag upp till tåget å möter upp Annelie i handen för att sedan åka in till stan där hon jobbar å fixa håret. Spännande va? Visar hur det blev sen när jag kommer hem igen. Milo ska få spendera tid med sin bästa morfar under tiden,


.



Asså, jag är nå sjukt jävla trött! Hade egentligen tänkt gå upp halv sju, men Milo vaknade vid halvsex tiden å ville ha mat och sen va jag för pigg för att kunna somna om. Gucci har bökat ner sig i min morgonrock å ligger å sover där inne med huvudet under min armhåla typ. Gulligt huh? Synd att bilden inte blev den bästa, om ni undrar så är morgonrocken den ljusblå delen och Gucci den vita. Bara för att skapa en illusion typ. Ne nu kom älskling med  kaffe, så ska ut och ta min morgonstund på ballen!


.



Vet ni vad jag ska göra imorgon? Något som jag helt glömt bort? Jo jag ska till Annelie och fixa håret, nu ska det bli mörkt! Dock inte så mörkt som på bilderna, men vi ska slänga in en massa mörka slingor. Kommer bli grymt snyggt, I can feel it! Fast visst är jag lite sugen på att färga hela håret mörkt igen, fast jag vet ju hur det slutar. Till sommaren kommer jag ångra mig å påbörja projekt "bli blond" igen som alla andra gånger, så jag håller mig nog till min plan. Massa mörka slingor nu och sen till sommaren slänger jag bara in en massa ljusa. Eller? Eh, vi väntar å ser hur det blir imorgon. Min beslutsångest är inte att leka med liksom!


.



Minnen så starka, en saknad så stor. Människor som sörjer, en dotter, en syster, en son, en bror. Vilsen och förvirrad utav den tomhet du lämnade kvar. Frågor som ställs i mitt inre men blir utan svar. Vart är du nu, vad har du för dig? Vakar du över oss, ser du oss. Farmor, kan du se mig? Jag saknar dig och kan inte förstå att du inte längre finns här, jag hoppas du har det bättre, vart du nu än är. Ett sista andetag innan du gav dig av, du lämnade kvar oss andra i ett stormigt känslohav. Även fast det är svårt, så måste vi låta dig gå. Vi har våra underbara minnen tillsammans och det är dom vi får tänka på. Du gav så mycket glädje när du var i liv, jag älskar dig min lilla farmor och hoppas du nu får vila i frid.


.



Under svåra stunder som dessa är jag glad över att jag har dig i mitt liv, ingen får mig att le så som du


Pinkberry!



Fick hem ett läppstift jag beställt idag, på bilden va det rosa som ni kan se nedanför. Men i verkligheten såg det alltså ut som på bilderna ovanför, inte ens i närheten! Blir så irriterad när varor inte stämmer överens med verkligheten, får vell glädja mig åt att det va jävligt snyggt på ändå.
Estée Lauder läppstift PINKBERRY så fin nyvara!


Dag 8 – Ett ögonblick.



Att ett ögonblick kan passera så fort?
Det här bland den första bilden som togs på Milo, han hade precis kommit upp på mitt bröst och väntade på att pappa skulle klippa av navelsträngen. Det var helt klart det bästa ögonblicket i mitt liv. Att flera timmar av smärta kan vara så värt något, jag skulle helt klart göra om det igen och igen och igen för att få uppleva det ögonblicket ännu en gång.


.



Väntar på att Milo ska vakna så jag kan ta ut hundarna, under tiden försöker jag skingra tankarna lite. Men det är svårt, jag kan bara inte sluta tänka på farmor och alla våra minnen vi har tillsammans. Under tiden springer Gucci och försöker komma in till pappa, han kraffsar på dörren som ett rop på att få låta han komma in å trösta honom. Men pappa sover, han behöver sova efter omständigheterna. Fyra dygns vakan tar på krafterna, både mentalt och psykiskt. Jag lider med honom, jag sörjer med honom, jag finns där för honom. Det är i dessa svåra stunder man ska ta vara på familjen, man ska uppskatta alla famnar man har att krama om, alla axlar det finns att gråta ut mot. I såna här svåra tider ska vi vara glada över att vi har varandra


Vila i frid älskade farmor.

Jag möttes av en lapp på diskbänken imorse, den var från pappa. Klockan 04.15 somnade farmor in i lugn och ro, nu finns hon inte mer. Jag kommer aldrig mer få träffa henne, aldrig mer få höra hennes röst, känna hennes varma kramar. Det gör ont, nå fruktansvärt ont...

 

Du somnade stilla, din färd hade nått sitt slut. Från allt vad du lidit, nu vilar du ut. Dina steg har tystnat, men fortfarande finns ekot kvar. Vi binder en krans av de vackraste och finaste minnen vi har. Vi spar dom i vårt hjärta, tar fram dom då och då. Så kommer du för alltid, att vara här ändå


.

Snart ska jag hoppa i säng, Milo somnade innan nio så jag vet att det kommer bli en tidig morgon för mig imorn. Men jag längtar, hur kan man inte göra det när man vet att man ska få spendera ytterliggare en dag med den här sötnosen?



Mammas lilla kille börjar bli stora grabben jue 


.



Sitter å glor på efterlyst och som vanligt kommer minnen upp från det förflutna, tänk att jag skulle ha varit en av dom alla som sitter där med omgjord röst och mörker över för att berätta om det som hände mig den där onsdagskvällen för snart fem år sedan. Jag är glad att dom fick fast honom innan, att jag slapp göra det. Att han inte åtalades är däremot något jag alltid kommer få leva med, jag kommer alltid få leva med att han som gjorde mig så illa den kvällen kommer gå fri, ostraffad. Men jag har bearbetat det hela, på mitt egna sätt. Kanske inte helt, men jag tror inte heller att man någonsin kan bli hel efter något sådant. Jag tror att ärren aldrig kommer kunna blekna, dom kommer alltid sitta där i mitt inre...


.



Jag bara älskar den här bilden, den förklarar verkligen hur Gucci är (särskilt mot Dizzie). En riktig liten retsticka!


Dagens skratt!



Tidigare idag vid middagsbordet fick Milo för sig att uträtta behov nummer två. Det hela resulterade i en explosion nere i blöjan. Det va skit överallt! På honom, på mig, på babysittern - överallt! Sebbe sprang runt och skrek medans jag och Blubb torkade upp och badade Milo. Samtidigt som de va nå sjukt äckligt så kunde jag inte hålla mig från skratt, att se Sebbe springa runt skrikandes som en tjej med händerna viftande gjorde verkligen min dag. Ja han såg verkligen ut som en riktig liten gay som precis sett två tjejer hångla. Det är ju tur att han har Blubban så man slipper bli osäker på hans läggning, haha! Inte för att jag har något emot homosexuell, but still!


.



Har precis tagit hand om disken, nu väntar jag på brollan å Blubb som ska komma förbi på en fika. Hoppas vi slipper parasiterna från igår, att springa runt huset å ha sig en hel dag kan vell inte alls vara så jävla kul. Här har dom inget mer att hämta än bajsblöjor, so fuck off!


Dag 7 – Min bästa vän.



Är ingen mindre än Mario, min kärlek, andra halva, bästa vän. Han är den jag kan prata med allt om, den som alltid finns där för mig och den som får mig att må bra igen när jag är ledsen. Med honom kan jag dela allt vad livet har att ge, både vad det gäller motgångar och medgångar. Självklart har jag fler fina vänner som jag älskar och bryr mig nå otroligt mycket om, dom vet vilka dom är och dom vet hur mycekt jag uppskattar att ha dom i mitt liv.


Tröttmössor är dom allihopa!



Alla ligger å sover här hemma förutom jag, ska nog passa på att ta en snabbdusch och sätta på fejjan innan alla vaknar. Eller innan Milo vaknar i alla fall. Dizzie och Gucci sköter ju sig själva.


Tittut!



Morgonen har vi spenderat med en massa mys och bus här hemma, sedan kom farsan hem en snabbis från sjukhuset också. Farmor har fortfarande inte somnat in, men det kan hända när som helst och pappa vill vara där när det händer. Han har liksom varit där sen i söndags, så det är några dagar nu. Det är en påfrestande väntan och jag hoppar fortfarande till när telefonen ringer. Som när han kom hem imorse, då tänkte jag att nu har farmot gått bort, nu lever hon inte längre. Men så va inte fallet, både på gott och på ont. Jobbigt är vad det är... Jag är verkligen glad över att ha Milo i min närvaro hela tiden och som pappa säger, det va nog nån mening med att han skulle komma till. Min lilla ögonsten!


.



BB är slut, min kropp är slut och mitt huvud med för den delen. Nu väntar sängen, gissa om det ska bli skönt att krypa ner i den efter en sån dag som den här. För tro mig, det har verkligen varit en händelserik dag! Önskar att jag kunde berätta för er, men det är alldeles för privat för att kunna delas med till hela svenska befolkningen. Däremot kan jag berätta att jag fått lärdom om hur svenska polisen arbetar och nej, dom gör inge bra jobb! Inte i detta fall i alla fall, dom borde istället använda sina "dyra resurser" till att ta fast brottslingar, inte spana på människor som är oskyldiga!


Kvinnodagen



Titta vad världens bästa sambo kom hem med till mig idag, gull! Det är tydligen den Internationella kvinnodagen, fast det visste vell alla redan. Alla förutom jag typ...  Men glad blev jag och överraskad om inte annat. Han är bara bäst min man


Dag 6 – Min dag.



Idag mina vänner är jag på strålande humör, kan man vara annat när solen skiner som den gör? Har precis avnjutit en lugn och skön kaffestund på ballen medans Milo ligger å sover. Ska snart hänga lite tvätt och ta hand om disken, om nu inte Milo hinner vakna innan förstås. Sedan väntar jag på att Sebbe och Blubb ska komm förbi, ska prata med blubban om hur vi ska klä oss på Malins 80-tals fest som är nästa helg ocså. Har kommit på värsta balla outfiten! Sen om hon gillar iden återstår att sen, men det tror jag nog. Så har i alla fall min dag sett ut, härliga tisdag!


.



Nu har vi varit ute å promenerat i det härliga vädret, Milo somnade i bärselen å ligger fortfarande å sover. Så jag ska passa på att ta mig en dusch. Haha, måste se roligt ut när jag kommer gåendes, en rottweiler, en chihuahua och ett litet barn. Inte konstigt att folk ger mig dom största leendena dom kan ge när jag möter på dom ute. Ganska gulligt, tycker ni inte? Å till alla som sagt att jag inte kommer klara av två hundar och ett litet barn, allting går om man bara vill! Visst finns det dagar då det är lite jobbigt, men jag skulle aldrig kunna göra mig av med varken Dizzie eller Gucci, dom tillhör familjen och är här för att stanna!


.



Milo ligger i sitt babygym å varvar med att babbla på å skratta för fullt, han är så söt att man blir helt varm i hjärtat. Snart ska vi klä på oss ytterkläderna å tralla ut med hundarna, Milo får följa med i bärselen. Han jollrade nyss fram "mama", lät så gulligt. Fast jag vet att han inte förstår ordet eller vad han säger, men ändå, haha.


Dag 5 – Vad är kärlek.



För mig är det här äkta kärlek, för kärleken man känner för sitt barn är den starkaste kärleken av dom alla. Jag skulle kunna gå genom eld och vatten för Milo, han är mitt allt. Den jag älskar mest och den viktigaste personen i mitt liv. Jag älskar dig 


Jag blir så trött...



På att vissa människor krigar för att hålla sig kvar på en lista, på människor med bloggar som är så dåliga att man nästan spyr galla över dom. Seriöst, somliga ska bara inte blogga! Hoppas inte fel människor tar åt sig nu, det vore ju illa. Men har man en tråkig blogg så vet man nog om det själv. Tacka fan för dom få bra som faktiskt finns, som får en att skratta sig fram genom inläggen! 


Partylite!



Fick hem två paket idag, det ena bestod av 6 votivljus från Partylite med doften honungsmelon. Dom luktar verkligen GRYMT gott. Svindyra bara men så värt det!


.



Dagens tack går ut till världens bästa lillebror och Blubba som hjälpt mig med Milo idag så jag kunde städa här hemma, nu luktar det gott och är fräscht igen. Bjöd dom på middag som tack, chiliconcarne fick det bli. Massa gott! Till efterrätt hade vi tänkt äta semlor, men det va fan slutsålt överallt. Kanske inte så konstigt när man är ute i sista sekunden, men Mario tjackade hem en massa bullar i olika slag som vi gottade oss i istället!


Städnojja!



Nu har brollan kommit, han ska passa Milo lite så jag kan ta en STOR städ här hemma. Så fram med städgrejerna, för nu jävlar ska det bli skinande rent här hemma!


.

I lördags tog min kusins son min lur å kastade i golvet, här har ni resultatet!



Ja jag är irriterad, mestadels över att jag INTE har pengar till att varken laga den eller köpa en ny. Fan då, alltid ska det vara nått!


Nu tar vi natten!

Sov gott!


Focus Duo



För er som länge undrat över hur Milos vagn ser ut, så ser den ut så här. En Focus Duo - svart/beige och as läcker! Däremot börjar jag redan bli sugen på att köpa en ny, men väntar nog lite till. Vi har ju inte ens hunnit byta till sittdelen än!


.



I dessa svåra tider är jag nå oerhört glad över att jag har Milo i mitt liv, han får allt att kännas lite lättare. Mamma älskar dig min lilla prins


.



Handlade hem lite gottigheter till håret förra veckan, att allting går i rosa är bara ett plus.


Dag 4 – Det här åt jag idag.


Ja ni, det blev inget glamorösare än färdiglagad fiskgratäng idag. Vi som aldrig äter färdigmat annars, men idag hade jag varken lust eller ork att ställa mig framför spisen, inte Mario heller.


.



Så fort det ringer på telefonen så hoppar jag till, nu är hon död, nu är det pappa som ringer och säger att farmor är död. Men jag har haft fel hela kvällen, ändå har jag inte orkat svara, inte orkat prata med någon. Jag har haft huvudvärk och mått illa sen jag kom hem från sjukhuset. Men mest ont i själen... Mario har fått ha Milo hela dagen så jag kunnat vilat. Ändå har det inte blivit mycket sömn, tankarna kommer ifatt en, minnena... Jag väntar fortfarande på det där samtalet, samtalet jag helst vill slippa men som jag vet kommer komma. Det är jobbigt, den här eviga väntan... Det lilla gnutta hopp jag hade försvann idag på sjukhuset, jag vet vad som komma skall men har så svårt att acceptera det. Jag försöker vara stark, men är inte annat än mänsklig. Döden kommer åt oss alla, vare sig vi vill det eller inte...


.



Det har varit en jobbig dag, vi va och hälsade på farmor tidigare på sjuhuset idag. Där låg hon, nästintill livlös. Vart hade min farmor tagit vägen? Vem va hon som låg där, så hjälplös och liten i sängen? Det gick knappt att känna igen henne. Hur kan tiden göra så med en? Hur kan det gå så fort? Det känns som om det inte alls va längesen jag va hemma hos henne och hon va pigg å lika rask i munnen som alltid. Nu låg hon där, tyst och stilla... Hon skulle ju träffa Milo också, det pratade vi om. Men allting gick så fort, hon fick aldrig chansen att träffa honom. Det tog på mig när pappa en dag tidigare i veckan höll i Milo och sa "Ja du gubben, du kommer aldrig få träffa din mammas farmor" med en sorgsen röst. Då slog det mig på riktigt, då insåg jag hur illa det faktiskt var. För någonstans innerst inne så trodde jag att farmor skulle bli bra igen, jag trodde att jag skulle få chansen att visa upp min familj för henne. Både Mario och Milo, den chansen är borta nu. Hon kommer aldrig få se dom... Det är lustigt att hon för två veckor sedan va å fixade håret hos frisören och va jätte glad till att nu ligga å invänta döden. Jag kan inte få in det... Sen gör det ont att se pappa så ledsen, faster Monika, farbror Micke och alla andra nära å kära. Det är hemskt!


.



Jag är för jävla trött, ont i huvudet har jag också. Så ska nog hoppa i säng när som helst, har hållt igång sen sju imorse så det är inte konstigt att kroppen säger ifrån. Imorgon ska vi åka å hälsa på farmor, det kommer bli tungt. Hur mycket jag än hoppas på att det inte blir sista gången vi träffas så har jag en känsla över att det faktiskt kommer vara så. Imorgon kan alltså komma att bli sista gången jag ser min farmor i livet, den tanken är hemsk. Hur mycket man än försöker förbereda sig på döden så går det inte, den slår ner en lika hårt ändå. Det gör ont, nå fruktansvärt ont...


Dag 3 – Mina föräldrar.

 

Mina föräldrar skilde sig när jag va liten, men det är inget jag lidit över. Vem tackar nej till dubbla julaftonar, födelsedagar osv. Jag har i alla fall fått turen att få dom bästa föräldrarna av dom alla, dom finns alltid där, ställer alltid upp, stöttar och lyssnar. Vi kan prata om allt mellan himmel å jord, dom är min trygghet och jag älskar dom nå otroligt mycket


.



Det har varit trevligt här hemma hos mamma ikväll, men nu är jag trött och vill bara hem till lugnet. Milos mjukisbyxor är spårlöst försvunna också, så jag känner mig lite småirriterad över det. Jag är en sån som oftast håller koll på allt och vet vart jag lägger grejerna, men nu är dom borta. Inte i klädhögen där jag VET att jag la dom. Blir galen på sånt! Men dom dyker vell upp nångång framöver, tur att jag alltid tar med mig en massa ombyten till honom så han slipper åka hem byxlös. So long!


Lilla Guccan!



Men titta vilken gammal bild jag hittade på Gucci, här va han 8 veckor. Mattes lilla snuffe!


Snyggve!



Asså jag är så jävla snygg, bara så ni vet, höhö!


Mammas stora kille!



Seriöst, titta vad stor Milo har blivit. Men det är bra, Milo blir större och jag blir mindre. Som det ska vara! Just nu så springer Sebbe runt med Milo, Blubban fixar iordning sig, mamma städar toaletterna, Jimmy gör musik och jag bloggar. Ska däremot ta å platta mitt hår så fort Blubb e klar, sen blir det vell till att hjälpa mamma att göra iordning inför ikväll. So long!


Mama, I'm coming home!



Milo myser med bästaste mormor och jag roar mig med en massa egopics. Det är så skönt att komma "hem" emellanåt, för det spelar ingen roll vart jag bor. Det här kommer alltid vara mitt hem på ett eller annat sätt, men det är inte så konstigt att jag känner så med tanke på att jag bodde i den här lägenheten i över tio år. Sen är det alltid skönt att komma hem till mamma, det är liksom en trygghet.


.



Är hemma hos mamma, vi ska ju fira sebbe senare så jag gick hit redan imorse. Spanade igenom deras datorn lite å titta vilken söt bild jag hittade på Milo. Mammas lilla hjärtegull!


Hipp hipp hurra!

Ett stort grattis till världens bästa lillebror som fyller 21 idag


.



Har skrivit inlägg efter inlägg, meningar efter meningar, ord efter ord. Om och om igen markerar jag texten och raderar den. Jag vill blotta mina känslor för er, men jag kan inte. Jag vill få ut allt jag känner, men vågar inte. Det är svårt, det är jobbigt att behöva känna så här. Jag har alltid haft svårt vad det gäller döden, jag vet inte hur jag ska tackla den. Då är det lättare att stänga in sig själv och helst av allt, låtsas om som den inte finns. Men jag kommer inte ifrån verkligheten, inte den här gången. Den är för stark för mina murar jag byggt upp, sakta sakta tränger den sig igenom. River ner sten efter sten och gör mig allt svagare. Jag kanske verkar kall, men det är bara för att skydda mig själv. Behöver jag inte känna så gör det inte ont.


.



I mörkrets tomma rum följer tankar vi egentligen inte vill tänka, känslor vi inte vill känna. En smärta i själen, så stark att det känns som om det inte kommer finnas någon morgondag. Tårar fyller vårat inre, men vi kämpar på för att inte låta dom falla. Det gör ont, nå fruktansvärt ont. Men vi vill inte låta omvärlden se, vi vill inte blotta våra trasiga själar. En fasad läggs på, en fasad som så lätt kan brytas ner. Man måste få gråta, man måste få sörja. Den biten är viktig för att man sedan ska kunna bearbeta det som hänt, även om det är svårt. Vi måste vara starka för att kunna gå vidare, för att kunna överleva. Hur långt ner vi än faller så måste vi kunna ta oss upp igen, vi måste fortsätta leva vidare även fast människor vi älskar försvinner. Det är livets gång, livets hårda väg. Hur mycket vi än vill slippa det, så går det inte att undvika. Det är bara det att det är... svårt...


Dag 2 – Min första kärlek.



Min första någelunda riktiga kärlek va en snubbe med hjärtat på rätta stället, en riktigt snäll människa. Ibland kanske till och med för snäll? Jag var mer en partyprinsessa, han spenderade hellre tid hemma. Vi va så olika man kunde bli och jag tröttnade i längden. 8 månader gav jag det förhållandet sen gjorde jag slut och lämnade kvar honom chockad och ledsen vid hans ytterdörr. Fast egentligen, vad kan man förvänta sig. Jag va liksom 15 vid den tiden, haha!


Aggebagge!



Idag kommer den här pinglan hit å myser med mig å Milo ♥


.



Jag har så mycket roligt att se fram emot den kommande tiden, nu i helgen ska vi fira Sebbe som fyller 21, nästa helg blir det "klädarbytardag" hemma hos Mysan med brudarna. Vilket innebär att vi alla rensar våra garderober, byter kläder och äter nå gott. Helgen efter det fyller Malin 30 å då blir det fest. Milo ska vara hemma hos sin mormor över natten, gud så nervös jag blir när jag tänker på det. Men jag vet att det kommer gå bra, mamma vet vad hon pysslar med och Milo älskar att vara med sin mormor. Men första gången är nog alltid nervöst! Ska bli roligt att få komma ut lite, men fan så jag kommer sakna min lilla kotte! Sen är det ju Bandit också, fast det är ju ett tag kvar dit. But still, jag har mycket roligt att se fram emot jag.


Ny dag, nya möjligheter!



Idag är det fredag, som om nån nu skulle ha missat det. För mig innebär det att Mario snart kommer vara hemma i två hela dagar utan att arbeta så vi kan spendera tid som en familj. Helgerna är trots allt dom bästa veckodagarna, tycker ni inte?


Strike a pose!







Medans folk poserar med alkohol i handen så posar jag isället med en nappflaska, mammalivet är bra härligt. Haha! Ska ta å diska alla tre nu å sedan hoppa i säng. Jag som skulle sluta gå å lägga mig så sent, men mina sömnproblem verkar hålla i sig! Konstigt nog blir jag som piggast under kvällarna, jag som borde va dötrött efter att ha hållt igång sedan åtta imorse. Men nej, inte det minsta inte! Förhoppningsvis får jag några timmars sömn innan Milo vaknar i alla fall, god natt!


Nyfiken!



Vad använder ni för produkter vid bad till era barn? Vi kör på ACOs produkter från apoteket, mest för att dom verkar så milda. Dom går liksom till och med att äta om man nu känner för det. Enda nackdelen är vell att dom inte luktar så där jätte gott som man kanske skulle vilja, självklart har det att göra med att dom är parfymfria. Men ändå... Vilka produkter skulle ni rekommendera?


Dag 1 – Presentera mig själv.



Mitt fullständiga namn är Nathalie Linnea Sjöbeck, föddes en hösdag 1988 på Huddinge Sjukhus. Är en föredetta partypingla som växt upp och mognat för att nu vara en riktig hemmafru och nybliven mamma till världens underbaraste son Milo. Är tillsammans med Milos pappa Mario sedan två och ett halvt år tillbaka, vi bor alla tre i en lägenhet söder om Sthlm tillsammans med våra två fyrbenta vänner. Dizzie en rottweilertik på 9 år och Gucci våran lilla chihuahuahane på över ett. Dagarna spenderar jag här hemma med Milo och oftast farsan min som för tillfället bor här hos oss, ibland dyker det även upp nån kär vän eller så drar jag och Milo ut på äventyr. Jag älskar att shoppa med allt vad det innebär, inredning och att spendera tid med familjen. Mysiga hemmakvällar tillsammans med mina älsklingar uppskattar jag mest även om det är kul att dra en runda på stan med polarna nån gång emellanåt. Jag ser mig själv som en väldigt stark och ärlig person med hjärtat på rätta stället!


Månadslista!

Den här listan cirkulerar just nu här i bloggvärlden, så jag tänka köra den jag med som en kul grej liksom.

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Eyelashes!



För er som va nyfikna på vad det va i paketet jag hämtade ut idag så kan jag säga att det innehöll tio par lösögonfransar, nu har jag så jag klarar mig på den fronten ett bra tag framöver. Flera år framöver om man tänker på att det inte alls är ofta jag använder det. Däremot kanske det ändras nu?


God morgon!



Jag älskar mornarna, mestadels för att jag får vakna upp till världens sötaste unge som skrattar å ler för fulla muggar. Sen är morgonkaffet det goaste som finns, love it! Milo sover just nu, vi har faktiskt varit vakna ett tag han och jag. Jag måste hoppa in å ta en dusch snart, frågan är om jag ska vänta tills han vaknat å ha han i babysittern inne i badrummet eller om jag ska chansa på att jag hinner duscha innan han vaknar? Blir ganska jobbigt om han vaknar när jag står med shampo i håret å måste stressa för att ta upp honom innan han börjar gråta...


The best thing in life is for free!

Tänk att det är över tre månader sedan du kom till oss, det är helt galet! Vårat lilla mirakel, jag kan fortfarande inte förstå att du är vår, än mindre hur mycket man faktiskt kan älska någon. Helt ofattbart är vad det är! Nu ska jag ta en stund å bara titta på min lilla älskling som ligger å sussar så gott i sin säng, sedan ska jag också sova. Tröttheten börjar ta över och huvudvärken med för den delen, god natt!



Bilden är tagen under Milos första dag här hemma. Gissa om det va skönt att komma hem från BB och påbörja vårat nya liv tillsammans som en familj ♥


Kärlek!

 

Min andra halva 


Babybjörn Active



Bärselen är fanimig en galet bra uppfinning, tycker ni inte? Vi har en Babybjörn Active till Milo och jag älskar den! I sommar kommer den användas flitigt, det är en sak som är säker! Då ska jag ut å promenera med hundar och Milo utan den där stora vagnen och utan att behöva kämpa för att komma fram i snön. Fan så lätt det kommer bli! Nu längtar jag ännu mer till sommaren.


.



Det är konstigt, men emellanåt så saknar jag verkligen tiden som gravid. Jag saknar dom där sparkarna, alla rörelser och den där stora putiga magen. Jag saknar spänningen, den där starka längtan efter första mötet och alla ultraljud. Det var en magisk tid, det va det verkligen. Däremot så går ingenting upp emot den tiden jag har med Milo nu, att han kom in i mitt liv är verkligen det bästa som kunde hända mig. Jag älskar honom så otroligt mycket, mammas lilla ögonsten ♥


Paket!



Well, jag har tydligen ett paket att hämta ut. Undrar vad det kan vara? Trist bara att jag såg det så pass sent idag att posten redan hunnit stänga, men då har jag något att se fram emot imorgon istället. Har ett litet hum om vad det kan vara, men helt hundra är jag inte. Självklart kommer jag visa er det sen, för ni är vell lika nyfikna som jag.


.

Nu har jag bestämt mig, tog kusinens råd å ska fixa håret nästa fredag. Sminket får vänta tills nästa månad, håret är något jag stör mig på medans mineralsminket mer är något jag bara vill ha för att testa om det verkligen är så bra som dom påstår.



Så här såg mitt hår ut sist jag var hos Annelie å fixade det, då la vi i ljusa slingor samt en nyans i mörkt. Denna gång kommer det bli ljusa samt två olika mörka nyanser. Kommer bli galet snyggt!


.



Oj oj oj vad dagen har gått på fort, har haft fullt upp sen jag gick upp imorse. Tidigare va jag och Milo med Mysan och Liam hemma hos Nicole och Charlie å fikade, efter mötte jag upp Malin i centrum å uträttade lite ärenden. Sen blev det hem till mig för lunch och resten av dagen har jag och pappa rensat å tagit ner en massa i källaren. Förstår inte hur timmarna kan gå på så fort? Nu ska jag ta en prommis med hundarna och sedan bär det av till solarieholmarna. Nu jävlar ska fröken Sjöbeck bli brun, så det så! Hur har eran dag varit?


Schh!



Det här blir sista inlägget för idag, sen stängs datorn av. För annars vet jag att jag kommer fastna här, det gör man alltid. 10 minuter till tänker man å vips så har det plötsligt gått en hel timma. Men jag måste få min sömn, så är det bara. Milo ska ha en glad och pigg mamma, inte en trött och grinig en! Har fortfarande inte badat Guccan, men ska göra det nu på en gång. Tur att det bara tar typ fem minuter att bada honom, ibland är hans storlek till hans fördel. Tur för mig det!

God natt!


.



Snart ska Gucci få sig ett bad, vi ska bara tina upp först från kvällspromenaden vi nyss kom in från. Det är galet kallt ute, ska inte våren vara här snart liksom? Annledningen till varför han ska bada just idag är för att puckot gick under Dizzie när hon uträttade ett av sina behov och fick kiss över hela skallen. Gullig hund va?


Kladdkaka med grädde...



Hade suttit jävligt bra just nu!


.

Min finaste lilla kotte, jag är så glad över att jag har dig ♥



Sitter fortfarande å velar över om jag ska beställa hem sminket från Sheercover eller inte. Jag är visserligen i behov av nytt smink, men frågan är om det verkligen är rätt månad att beställa hem så dyrt smink? Är det värt det? Ska jag kanske ta dom pengarna å fixa håret istället? Göra naglar? Eller spara? Eh, pengar är till för att slösas om ni frågar mig. Synd bara att min sambo inte håller med mig på den fronten. Bläää, jag har verkligen beslutsångest! Vad hade ni gjort?


Clothes.





Älskar den här blåa skjortan Milo fick av sin farmor i helgen, galet vad snygg den är. Han kommer bli en riktig tuffing i den tillsammans med ett par balla jeans!


Lips.



Den här bilden är tillägnad Mallan, jag vet ju hur mycket du älskar mina lips. Haha! Nu ska jag börja med maten, idag står kyckling, potatis och bea på menyn. Yummie, yummie!

Edit: Till alla er som tror att jag lagt in restylane, botox å sånt skit i läpparna så kan jag glatt meddela att nej det har jag inte. Mina läppar is the real deal och jag skulle aldrig låta någon sticka mig med nålar frivilligt, allra minst i läpparna!


Bubbelgum!



Well världens bästa Mallan har börjar blogga igen, äntligen har jag nå kul att läsa om dagarna! Spana in hennes blogg
HÄR! Däremot är hennes blogg inget för känsliga läsare och människor med noll sinne för humor!


Bandit boat 11



Biljetterna är bokade och betalda, barnvakt och hundvakt är fixat. Den 13 maj är det alltså vi som gör östersjön osäkert, fan så kul det ska bli! Har missat varenda banditkryssning nu, sist va jag ju gravid, gången innan med och tidigare har jag alltid haft planer eller så har biljetterna varit slutsålda. Men inte nu inte, för nu jävlar ska vi åka!


Gäsp?



Idag gott folk är jag tröttare än tröttast, men jag får allt skylla mig själv när jag gick å la mig efter ett inatt. Hur tänkte jag där liksom? Ska i alla fall ut på en prommis med dom här två snart, förhoppningsvis piggnar jag till lite då.


.



Nu ska jag ta med mig min lilla terrorist å hoppa i säng, alla andra sover ju redan så det är nog på tiden att jag går å lägger mig jag med. Är galet trött så det ska bli skönt att få slänga huvudet på kudden å bara slumra in. Trodde jag ja! Kom nyss på att jag har tvätt i maskinen jag glömt hänga upp, suck! Är det inte de värsta som finns, att komma på att man måste hänga tvätt när man verkligen inte orkar? Så måste Milos flaskor diskas också. Buhu, jag som ville sova...


Varför är människor så elaka mot varandra?



Så fort det kommer in lite drama går folk igång med detsamma, är det vad som behövs för att folk ska reagera? Drama, bråk och intriger. Är det sånt som vi människor tycker om att ha runt omkring oss? Hur kommer det sig att vi människor är funtade så? Gäller det något roligt, då kan vi inte glädjas åt varandra. Är det något tråkigt, så jubblar vi högt. Handlar det om något som hänt, då kommer nyfikenheten in. Folk backstabbar en, både vänner och sådana man inte känner. Men ändå är det sånt vi människor tycker om att prata om, höra om, läsa om. Vi tycker om när folk är elaka mot varandra för då får vi den där lilla extra spänningen i vardagen. Vi går igång på sånt! Vet ni vad jag tycker, jag tycker det är tragiskt och pinsamt att männskligheten lever på folks misstag, att vi gottar oss när andra mår dåligt. Men den största tragedin är nog att vi inte kommit längre än så...





Blogg listad på Bloggtoppen.se
Blogg Topplista
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar

Personligt
BloggRegistret.se